ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ (δυο βίντεο)

φοτο1Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Από το Ορλάντο στη Νίκαια τα πράγματα είναι απλά.

Εκπαιδευμένοι μουσουλμάνοι και στελέχη της ISIS διεξάγουν ανεξάρτητες επιθέσεις με την μέθοδο του «μοναχικού λύκου» για να περνούν ανύποπτοι.

Η ISIS ετοιμάζεται να ανακοινώσει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας.

Όμως από καιρό κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο βίντεο που προανήγγειλαν τις επίθεσεις στην Ευρώπη και ειδικά στην Γαλλία, όπως και μια μεγάλη αφίσα που δείχνει να καίγονται τα πάντα.

Και στα βίντεο αυτά προσθέτουν το παρακάτω χαρακτηριστικό ποίημα που δείχνει το μένος τους και ότι αυτό δεν τελειώνει εδώ :

«Κάναμε μέρα την νύχτα σας
Στα ποτάμια ροή του αίματος σας
Και στα σπίτια σας ξημερώνει η καταστροφή
Και εμείς θα πυρπολήσουμε ότι απέμεινε από εσάς
Αυτά θα περιμένετε από εμάς εσείς kaffirs (άπιστοι)
Θα χτυπάμε από διπλά σας αόρατοι και ανύποπτοι και θα χύνουμε το αίμα σας».

CnXKnpxWgAEVSKc

Η τρομοκρατική επίθεση εναντία σε άμαχους στη Γαλλία έγινε κατόπιν εντολής που έδωσε ο Αμπού Μοχάμεντ αλ-Adnani, πριν από μήνες, σε ένα βίντεο του για την Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία και τον Καναδά και για όλο τον κόσμο όπου πρόσταζε, «να μαζευτείτε για να υπερασπιστείτε το ισλαμικό κράτος ενάντια στα έθνη των απίστων που συγκεντρώθηκαν εναντίον μας»:

«Εάν μπορείτε σκοτώστε ένα άπιστο Αμερικανό, ή Ευρωπαίο, ειδικά ένα μοχθηρό και βρώμικο Γάλλο, ή έναν από την Αυστραλία, ή μια βρωμιάρα Καναδέζα, ή οποιονδήποτε άλλο άπιστο συμπεριλαμβανομένων των χωρών που συγκρότησαν μια συμμαχία εναντίον του ισλαμικού κράτους. Να επικαλείστε τον Αλλάχ, και να τους σκοτώνετε με οποιοδήποτε τρόπο μπορείτε».

«Συνθλίψτε το κεφάλι τους με ένα βράχο, ή σφάξτε τους με ένα μαχαίρι, ή να πέσετε επάνω τους με το αυτοκίνητό σας, ή ρίχτε τους κάτω από ένα υψηλό σημείο, ή να τους πνίξετε, ή ακόμη δηλητηριάστε τους».

Το να πέσεις με ένα φορτηγό πάνω σε άτομα είναι ένα πράγμα, όμως η ISIS έχει σχεδιάσει σε μία ημέρα να πυροδοτήσει μια τεράστια βόμβα-φορτηγό που μοιάζει με αυτό, (ξεχάστε την πρώτη έκρηξη, να παρακολουθήσετε το δεύτερο).

Αυτά που μπορεί ένας μουσουλμάνος «μοναχικός-λύκος» να καταφέρει να κάνει με ένα μοναδικό φορτηγό θα πρέπει να «ανάψουν» συναγερμό στη Δύση και η επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας δεν είναι απευθείας από την ISIS, ήταν απλώς από συμπαθούντες της ISIS.

Η ISIS θα διεκδικήσει μόνο τις επιθέσεις που ταιριάζουν στο πρόγραμμά τους. Όταν μουσουλμάνοι τρομοκράτες επιτέθηκαν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης η ISIS δεν είχε αναλάβει την ευθύνη δεδομένου ότι ευνοεί την πολιτική της, οι Τούρκοι να υποπτεύονται τους Κούρδους, τους μεγαλύτερους εχθρούς της ISIS. Αυτό στρέφει την Τουρκία εναντία στους Κούρδους, αντί της ISIS.

CnYc580UEAAGslF

Καθίσταται προφανές πώς λειτουργούν αυτά τα σενάρια. Οι μουσουλμάνοι πραγματοποιούν επιθέσεις και η ISIS επιλέγει αν θα αναλάβει την ευθύνη ή θα παραμείνουν σιωπηλοί. Από τη στιγμή που κάποια ονόματα θα βγουν στην φόρα, ότι αυτός είναι από την Αλγερία ή την Τυνησία, τότε η ISIS θα δείξει ότι έχει την ευθύνη για να τρομοκρατηθεί περισσότερο ο κόσμος.

Από το Ορλάντο στη Νίκαια, τα πράγματα είναι απλά. Μουσουλμάνοι που βρίσκονται στα ψηλά αξιώματα της ISIS διεξάγουν ανεξάρτητες επιθέσεις σε στυλ «μοναχικός-λύκος».

Το πρόβλημα όμως δεν είναι ένα μόνο πρόβλημα της ISIS. Είναι πρόβλημα μιας «επιδημίας» των ισλαμιστών που ζουν στη Δύση και πολλοί από αυτούς γεννήθηκαν στην Ευρώπη και επηρεάζονται από την ISIS, καθώς και χιλιάδων μουσουλμάνων μεταναστών.
φοτο2
Όλα αυτά τα είχαν ανακοινώσει εδώ και μήνες και όλα αυτά είναι η μέθοδος επιβολής του υπερκράτους και της φίμωσης των λαών σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο με το πρόσχημα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας που ουσιαστικά οι ίδιοι δημιούργησαν.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *