ΑΠΟ ΤΟΝ PADDOCK ΣΤΟΝ ΟΣΒΑΛΝΤ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ (Βίντεο)

5/5 (10)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Το 2017 ένας υποτίθεται παράφρων σκότωσε στο Λας Βέγκας πάνω από 60 άτομα και μετά αυτοκτόνησε. Το 1963 ο Λι Χάρβεϊ  Οσβαλντ δολοφόνησε τον Κένεντι και στη συνέχεια ο ίδιος δολοφονήθηκε από έναν άλλον.

Τι συνδέει αυτές τις δύο περιπτώσεις;

Και στις δύο περιπτώσεις όπως θα δούμε παρακάτω, άλλη ήταν η αλήθεια και η πραγματικότητα και άλλη σέρβιραν τα ΜΜΕ στον κόσμο. Ειδικά στην περίπτωση του Όσβαλντ, φάνηκε ξεκάθαρα πως πίσω από αυτήν την ιστορία βρίσκονταν το βαθύ κράτος των ΗΠΑ που χρησιμοποίησε κάποια άτομα για να καλύψει το μεγάλο έγκλημα της δολοφονίας του Αμερικανού προέδρου.

Και τώρα ερχόμαστε στο αιματοκύλισμα του Λας Βέγκας το 2017.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο δολοφόνος αυτοκτόνησε πυροβολώντας τον εαυτό του στο κεφάλι. Οι φωτογραφίες όμως που δείχνουν το χτυπημένο κεφάλι του  παρουσιάζουν κάποιες χτυπητές ατέλειες που φανερώνουν τελικά πως ήταν μια σκηνοθεσία.

Η πιο χτυπητή ατέλεια είναι ότι το περίστροφο που υποτίθεται ότι αυτοπυροβολήθηκε βρίσκονταν ένα μέτρο πάνω από το κεφάλι του ενώ τα χέρια του κείτονταν προς τα κάτω.

Άλλο ερώτημα που προκύπτει από τη φωτογραφία είναι ότι οι κάλυκες από τις σφαίρες είχαν σκορπίσει σε όλο το δωμάτιο σαν να τις είχαν κάποιοι σκορπίσει ενώ κανονικά θα έπρεπε να ήταν μαζεμένες δίπλα στο παράθυρο από όπου υποτίθεται ότι πυροβολούσε τον κόσμο.

Αλλά το μεγαλύτερο ερώτημα σε αυτήν την υπόθεση της τραγωδίας του Λας Βέγκας είναι το πώς αυτός ο άνθρωπος πέρασε από μπροστά από όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου του ξενοδοχείου ένα ολόκληρο οπλοστάσιο που είχε συγκεντρώσει στο δωμάτιο του.

Είναι δυνατόν ένας συνταξιούχος να περάσει 10 τεράστιες βαλίτσες με όπλα από τους ηλεκτρονικούς ελέγχους; Αυτό το ερώτημα δεν το έχει απαντήσει ακόμα κανένας.

Να σκεφτεί κανείς ότι ούτε οι σεΐχηδες με τις συνοδείες τους δεν κουβαλάνε τόσες πολλές βαλίτσες.

Να φανταστείτε επίσης ότι οι εκατοντάδες κάλυκες από τις σφαίρες που έπεσαν ζυγίζουν αρκετά κιλά.

Πρακτικά το έγκλημα αυτό ήταν αδύνατο να το πράξει ένας και μόνο άνθρωπος πυροβολώντας και μάλιστα από ένα μόνο σημείο. Ενώ η πιο λογική εξήγηση είναι ότι τα θύματα έπεσαν από σφαίρες που προέρχονταν από λίγο διαφορετικές κατευθύνσεις και από διαφορετικά άτομα.

Το βαθύ κράτος βρήκε έναν προβληματικό συνταξιούχο, του φόρτωσε όλη την εγκληματική επιχείρηση, τον χαρακτήρισαν μοναχικό λύκο, δήθεν προσκείμενο στο ακραίο Ισλάμ και έτσι καθάρισαν με εύκολο τρόπο όλη αυτήν την υπόθεση.

Η  συνέπεια όπως και σε άλλες περιπτώσεις, να θυμηθούμε την 11τη Σεπτεμβρίου, είναι η ανασφάλεια, ο φόβος, ο τρόμος σε σημείο να φοβούνται οι άνθρωποι ακόμα και τη σκιά τους και έτσι πολύ εύκολα επιβάλλονται αστυνομικό κράτος, ασφυκτικός έλεγχος ης ενημέρωσης, ακόμα και στρατιωτικός νόμος, δηλαδή «βούτυρο» στο ψωμί της Νέας Τάξης.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *