ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΖΑΜΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ…ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ

4.78/5 (18)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί από τον Ερντογάν, όπως φαίνεται δεν έγινε χωρίς σοβαρές επιπτώσεις στην…υγεία των Τούρκων !!!

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Τούρκου καθηγητή της ιατρικής, του πανεπιστήμιου Hacettepe Üniversitesi, του Sarp Üner, το άνοιγμα της Αγίας Σοφίας σε μουσουλμανική προσευχή και ο συνωστισμός των πιστών μέσα στον χώρο του ναού, είχε σαν συνέπεια να αρρωστήσουν περί τις…τρεις χιλιάδες Τουρκιών, πολλοί από τους οποίους νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, γιατί όπως αναφέρεται προσβλήθηκαν από Κορονοϊό.

Η προσέλευση από τις πρώτες μέρες που έγινε η Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης τζαμί, περίπου 350 χιλιάδων μουσουλμάνων πιστών από όλη την Τουρκία αλλά και από άλλες χώρες, δεν έγινε χωρίς σοβαρές συνέπειες στην…υγεία των πιστών!

Σύμφωνα με τον Τούρκο καθηγητή Ιατρικής, παρά τις προειδοποιήσεις των ειδικών γιατρών για τις πανδημίες δεν είχαν ληφθέν τα κατάλληλα μέτρα με αποτέλεσμα να νοσήσουν περί τις τρεις χιλιάδες των πιστών, ενώ ακόμα έχει εκτιμηθεί απόλυτα ο αριθμός των νοούνταν.

Βλέπετε…η Αγία Σοφία δεν αφήνει χωρίς συνέπειες την βεβήλωση της!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραgέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *