ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΣ GLAMOUR-ΟΘΟΝΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ… ΘΕΟ!

5/5 (14)

Στην εποχή του glamour και της κυριαρχίας των ελληνοφώνων ανθελληνικών τηλεοπτικών καναλιών. το μέλλον στους νέους αναζητείται σε κάποιο survivor, ή σε κάποιο τηλεοπτικό διαγωνισμό με μεγάλη δόξα και κυρίως με πολύ χρήμα.

Υπάρχουν όμως και κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις. Αυτοί, ή καλύτερα αυτές, ενώ είχαν την δυνατότητα της γκλαμουροδόξας, προτίμησαν την αφιέρωση στον Θεό και την μοναστική σωτήρια της ψυχής.

Με αφορμή τη Ναταλία Λιονάκη, η οποία πλέον έγινε Μοναχή Φεβρωνία, ένα ακόμα παράδειγμα απόλυτης αφοσίωσης στον Θεό, είναι και αυτό της τραγουδίστριας Μαίρης Αλεξοπούλου. Όπως είχε δηλώσει η ίδια, κατάλαβε ότι όλα σε αυτό τον κόσμο είναι μάταια, όταν έχασε την κόρη της σε τροχαίο στο Κορωπί. Ήταν μόλις 18 ετών…

Η Αλεξανδριανή Σικελιανού ήταν μια από τις πιο όμορφες και γνωστές πρωταγωνίστριες την δεκαετία του ’90. Μετά τον χωρισμό της, αποφάσισε να γίνει μοναχή στα Ιεροσόλυμα. Αρχικά είχε διατελέσει και διοικητική υπάλληλος στο πατριαρχείο Ιερωσολύμων. Η απόφασή της αποδίδεται σε μια μεγάλη προσωπική απογοήτευση που βίωσε.

Τέλος η κόρη του Πέτρου Φυσσούν, Άννια, είναι μια ακόμα περίπτωση γυναίκας που επέλεξε να αφήσει τα εγκώσμια, την υποκριτική και τα φώτα και να στραφεί στον μοναχισμό.Πλέον είναι η Μοναχή Πορφυρία και η τελευταία δημόσια εμφάνισή της ήταν στην κηδεία του πατέρα της.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *