ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ 7 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΣΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, (Βίντεο)

5/5 (8)

Σε ένα κρατικό νοσοκομείο της Μανίλα, πρωτεύουσας των Φιλιππίνων ήρθε στο φως το βρέφος που ανεβάζει τον ανθρώπινο πληθυσμό του πλανήτη στα επτά δισεκατομμύρια. («Βρέφος υπ’ αριθμόν 7 δισεκατομμύρια», ΕΘΝΟΣ, 31 Οκτωβρίου 2011).
http://3.bp.blogspot.com/-1wY21W96qc4/TrGPmBEHetI/AAAAAAAATDw/upRQ0KL4HkM/s400/From-7-Billion-People-To-Half-A-Billion-People-The-Sick-Population-Control-Agenda-Of-The-Global-Elite-300x199.jpg

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών όρισε επίσημα την 31η Οκτωβρίου ως Ημέρα των 7 δισεκατομμυρίων (‘7 Billion Day’). Την ημέρα αυτή, τα Ηνωμένα Έθνη εκτιμούν ότι ο πληθυσμός της γης έφτασε τα 7 δισεκατομμύρια για την πρώτη φορά. Όμως, αντί να γιορτάζουμε το ορόσημο που οι 7.000.000.000 άνθρωποι αντιπροσωπεύουν, η UNPF αντίθετα εστιάζει στην χρήση της 31ης του Οκτώβρη για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τη «βιωσιμότητα» και την «αειφόρο ανάπτυξη». Με άλλα λόγια, τα Ηνωμένα Έθνη για άλλη μια φορά δηλώνουν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη και ότι πρέπει να ληφθούν πιο άμεσα μέτρα για τη μείωση της γονιμότητας.

http://2.bp.blogspot.com/-VjdgzXDuVNU/TrGPlwe3a2I/AAAAAAAATDk/W5J4KWuY8aw/s400/day_of_7_billion.jpg

Τα τελευταία χρόνια, τα Ηνωμένα Έθνη και άλλοι διεθνείς οργανισμοί έχουν γίνει πιο τολμηροί στην προσπάθεια να προωθήσουν την αρρωστημένη ατζέντα ελέγχου του πληθυσμού της παγκόσμιας ελίτ. Οι περισσότερες από τις σημερινές οργανώσεις, όπως ο ΟΗΕ απλά θα μιλήσουν για «σταθεροποίηση» του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά όπως θα δείτε σε αυτό το άρθρο, υπάρχουν πολλοί μεταξύ της παγκόσμιας ελίτ που δεν φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά για το στόχο της μείωσης του πληθυσμού του κόσμου σε 500 εκατομμύρια (ή λιγότερο).

Για εσάς και για μένα μπορεί να φαίνεται σαν παραφροσύνη να θέλουμε να απαλλαγούμε από περισσότερο από το 90 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά υπάρχει μια αυξανόμενη συναίνεση μεταξύ των παγκόσμιων ελίτ ότι αυτό είναι απολύτως απαραίτητο για το «καλό του πλανήτη».
Στην πραγματικότητα, δεν είναι σίγουρα τυχαίο το γεγονός ότι τα Ηνωμένα Έθνη έθεσαν την ‘7 Billion Day’ ακριβώς την ίδια ημέρα που γιορτάζεται το Halloween. Ίσως θέλουν να δείξουν πόσο «τρομακτικό», είναι ότι έχουμε 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη, ή ίσως προσπαθούν να μας στείλουν ένα μήνυμα με το να έχουμε την Ημέρα των 7 δισεκατομμυρίων την ίδια ημέρα με «το φεστιβάλ του θανάτου».
Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται να παρά-είναι σύμπτωση το γεγονός ότι η ‘7 Billion Day’ πέφτει την ίδια ημέρα με το Halloween.
Σήμερα, η «βιώσιμη ανάπτυξη» έχει γίνει ένα από τα βασικά τσιτάτα που αγαπούν να χρησιμοποιούν εκείνοι που βρίσκονται στο ριζοσπαστικό οικολογικό κίνημα, αλλά οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν έχουν ιδέα ότι ένα από τα βασικά στοιχεία της «βιώσιμης ανάπτυξης» είναι ο έλεγχος του πληθυσμού.
Έτσι τι ακριβώς θεωρείται ότι είναι το ιδανικό για τον πληθυσμό της γης από εκείνους που σπρώχνουν την «αειφόρο ανάπτυξη»;
Καλά, φυσικά υπάρχει μεγάλη διαφωνία

για το θέμα αυτό, αλλά πολλοί είναι πολύ ανοικτοί στο γεγονός ότι πιστεύουν ότι η γη θα πρέπει να έχει μόνο 500 εκατομμύρια ανθρώπους (ή λιγότερους).
Για παράδειγμα, η πρώτη από τις «νέα 10 εντολές» στους διαβόητους «Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας» (Georgia Guidestones) λέει τα εξής ….
«Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση».
Ο ιδρυτής του CNN Τεντ Τέρνερ θα πάει ακόμα πιο μακριά ….
«Ένας συνολικός πληθυσμός 250 με 300.000.000 ανθρώπους, δηλ. με μία κατά 95% πτώση από τα σημερινά επίπεδα, θα ήταν ιδανικός.»
Ο Dave Foreman, συν-ιδρυτής του ‘Earth First’, λέει ότι η μείωση του πληθυσμού μας μέχρι τα 100 εκατομμύρια είναι ένας από τους τρεις βασικούς στόχους του ….
«Οι τρεις κύριοι στόχοι μου θα ήταν να μειωθεί ο ανθρώπινος πληθυσμός σε περίπου 100 εκατομμύρια παγκοσμίως, να καταστραφεί η βιομηχανική υποδομή και να δούμε την άγρια φύση, με όλα τα είδη, να επιστρέφουν σε όλο τον πλανήτη.»
Δυστυχώς, αυτού του είδους τα σκουπίδια διδάσκονται ακόμα και στα μεγάλα πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Για παράδειγμα, ο καθηγητής Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν, Eric R. Pianka έγραψε κάποτε τα εξής ….
Δεν έχω καμία κακή επιθυμία για τους ανθρώπους. Ωστόσο, είμαι πεπεισμένος ότι ο κόσμος, συμπεριλαμβανομένων όλων των ανθρώπων, θα ήταν σαφώς πολύ καλύτερος χωρίς πολλούς από εμάς.
Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ θεωρεί ότι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κατά 90 τοις εκατό θα ήταν σωστός ….
«Πρέπει να μιλήσουμε με μεγαλύτερη σαφήνεια σχετικά με τη σεξουαλικότητα, την αντισύλληψη, την έκτρωση, για αξίες που ελέγχουν τον πληθυσμό, επειδή η οικολογική κρίση, με λίγα λόγια, είναι η κρίση του πληθυσμού. Κόψτε τον πληθυσμό κατά 90% και δεν θα υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι να έχουν μείνει να κάνουν μια μεγάλη οικολογική καταστροφή. »
Αλλά τις περισσότερες φορές, ο τρόπος που η παγκόσμια ελίτ μιλάει για τον έλεγχο του πληθυσμού είναι πολύ πιο «πολιτικώς ορθή». Έχουν την τάση να χρησιμοποιούν όρους όπως «βιώσιμη ανάπτυξη» και «μείωση των ποσοστών γονιμότητας» και «ποιότητα ζωής» κατά τη συζήτηση στην ανάγκη μείωσης του πληθυσμού μας.
Καθώς πλησίαζε η ‘7 Billion Day’, υπήρξαν άρθρα που έκαναν την εμφάνισή τους σε μεγάλες εκδόσεις σε όλο τον κόσμο που υποστηρίζουν τα αυξημένα μέτρα ελέγχου του πληθυσμού. Βέβαια στον δυτικό κόσμο τα μέτρα αυτά παρουσιάζονται πάντα ως «εθελοντικά», αλλά αυτός είναι ο τρόπος που εισάγουν πάντα τέτοια θέματα όπως αυτό.

Από τη στιγμή που αρκετοί άνθρωποι θα μπουν στο κόλπο των «εθελοντικών» μέτρων ελέγχου του πληθυσμού, σύντομα θα γίνουν «υποχρεωτικά».
Έτσι τώρα που είστε ενήμεροι για μερικά από τα τσιτάτα που χρησιμοποιούνται, δείτε τι γράφτηκε σε κάποιες από τις μεγαλύτερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες στον κόσμο πρόσφατα ….
Ο Jeffrey D. Sachs, διευθυντής του ‘Earth Institute’ στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, δήλωσε πρόσφατα τα εξής σε ένα άρθρο για το CNN ….
«Η άφιξη του εβδόμου δισεκατομμυριοστού ατόμου είναι η αιτία για βαθιά παγκόσμια ανησυχία Μεταφέρει μια πρόκληση: Τι θα χρειαστεί για να διατηρηθεί ένας πλανήτης στον οποίο κάθε άνθρωπος έχει μια πιθανότητα για μια πλήρη, παραγωγική και ευημερούσα ζωή, και στον οποίο οι πόροι του πλανήτη είναι σταθεροί για τις μελλοντικές γενιές;
«Πώς, με λίγα λόγια, μπορούμε να απολαύσουμε την «αειφόρο ανάπτυξη» σε ένα τόσο πολύ πυκνοκατοικημένο πλανήτη;»
Για τον Sachs, ένα από τα «κλειδιά» για την αειφόρο ανάπτυξη είναι η «σταθεροποίηση» του παγκόσμιου πληθυσμού ….
«Το δεύτερο κλειδί για τη βιώσιμη ανάπτυξη είναι η σταθεροποίηση του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτό ήδη συμβαίνει στις χώρες υψηλού εισοδήματος, ακόμα και σε ορισμένες μεσαίου εισοδήματος χώρες, καθώς οι οικογένειες επιλέγουν να έχουν ένα ή δύο παιδιά κατά μέσο όρο. Η μείωση των ποσοστών γονιμότητας θα πρέπει να ενθαρρύνεται στις φτωχότερες χώρες. »
Σε ένα πρόσφατο άρθρο για την Guardian, ο Roger Martin δήλωσε ότι όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα θα ήταν ευκολότερο να επιλυθούν αν λιγότεροι άνθρωποι κυκλοφορούσαν στον πλανήτη ….
«… Όλες τα περιβαλλοντικά (και πολλά οικονομικά και κοινωνικά) προβλήματα είναι ευκολότερο να επιλυθούν με λιγότερους ανθρώπους, και είναι εν τέλει αδύνατο να λυθούν με όλο και περισσότερους.»
Λέει επίσης ότι αν μειώσουμε τον πληθυσμό, αυτό θα σημαίνει μια καλύτερη ζωή για όλους εμάς τους υπόλοιπους ….
«Σε ένα πεπερασμένο πλανήτη, η βέλτιστη παροχή καλύτερης ποιότητας ζωής για όλους, είναι σαφώς πολύ μικρότερη από τη μέγιστη, επιτρέποντας μία απλή επιβίωση. Όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο λιγότερα για τον κάθε ένα. Λιγότεροι άνθρωποι σημαίνει καλύτερη ζωή.»
Όμως, είναι πραγματικά έτσι;
Φυσικά και όχι.
Έχει υπάρξει τεράστια ανθρώπινη δυστυχία σε όλη την διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας. Αν καταργηθεί το 90 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού δεν θα μεταβούμε ξαφνικά σε κάποιου είδους «χρυσή εποχή».

Αλλά πολλοί από τους παγκόσμιους ελίτ είναι πραγματικά πεπεισμένοι ότι χαλάμε «τον πλανήτη τους» και δεν θέλουν να είμαστε τόσοι πολλοί από εμάς γύρω τους. Χάρη στην τεχνολογία, το μόνο που χρειάζεται είναι μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι για να λειτουργήσει το σύστημά τους, και βλέπουν τους υπόλοιπους από εμάς ως «άχρηστα παράσιτα».
Όλα αυτά μπορεί να ακούγονται αρκετά περίεργα σε πολλούς από εσάς, αλλά αυτά είναι που διδάσκονται σε κολέγια και πανεπιστήμια σε όλο τον δυτικό κόσμο.

Στην πραγματικότητα, αρχίζουμε και βλέπουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους στον δυτικό κόσμο, να προτείνουν να υιοθετήσουμε την «πολιτική του ενός παιδιού», όπως η Κίνα. Για παράδειγμα, η παρακάτω είναι από ένα κομμάτι άποψης που εμφανίστηκε στο National Post ….
Ένας πλανητικός νόμος, όπως η πολιτική του ενός παιδιού της Κίνας, είναι ο μόνος τρόπος για να αναστραφούν οι καταστροφικές παγκόσμιες γεννήσεις επί του παρόντος, με ένα εκατομμύριο γεννήσεις κάθε τέσσερις ημέρες.
Ο συγγραφέας του άρθρου πιστεύει ότι μια τέτοια «πολιτική του ενός παιδιού» θα μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό έως 3.43 δισεκατομμύρια μέχρι το 2075 ….
Η σκέψη είναι η εξής:
-Σε περίπτωση που μόνο ένα παιδί ανά γυναίκα γεννιέται από τώρα, ο παγκόσμιος πληθυσμός θα μειωθεί από 6,5 δισεκατομμύρια που είναι σήμερα σε 5,5 δισεκατομμύρια μέχρι το 2050, σύμφωνα με μια μελέτη που έγινε από την επιστημονική ακαδημία του Ινστιτούτου Δημογραφίας της Βιέννης.
-Μέχρι το 2075, θα υπάρχουν 3.430 εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη. Αυτό θα είχε άμεσες θετικές συνέπειες για τα δάση του κόσμου, άλλα είδη ζώων, τους ωκεανούς, την ατμοσφαιρική ποιότητα και το βιοτικό επίπεδο.
Κάτι τέτοια κάθονται και σκέφτονται πολλοί άνθρωποι όλη μέρα.
Έχουν εμμονή με τον θάνατο και με τη όσο το δυνατόν ταχύτερη μείωση του πληθυσμού. Μας βλέπουν ως «μάστιγα» που μαστίζει τον πλανήτη, και πιστεύουν ότι με το να απαλλαγούν από εμάς θα «σώσουν τη γη».
Για χάρη της κοινής γνώμης, οι υποστηρικτές του ελέγχου του πληθυσμού πρέπει όμως να είναι «ήπιοι» στο δυτικό κόσμο. Όμως, όπου μπορούν, δεν φοβούνται να είναι πολύ σκληροί.
Έχω ήδη μιλήσει για την τρομακτική πολιτική του ενός παιδιού στην Κίνα.

Όπως οι Epoch Times σημείωσαν πρόσφατα, η επιβολή αυτής της πολιτικής μπορεί να είναι απολύτως βάναυση ….
«Οι έγκυες γυναίκες που στερούνται τις άδειες τοκετού κυνηγιούνται σαν εγκληματίες από την αστυνομία του σχεδιασμού του πληθυσμού στην Κίνα και με βία οδηγούνται στην έκτρωση.»
Αν δεν πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί ποτέ στο δυτικό κόσμο, ίσως καλύτερα να το ξανασκεφτείτε.

Οι περιορισμοί στις γεννήσεις παιδιών ήδη εμφανίζονται σε δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές. Για παράδειγμα, μια νέα εκπομπή στο Fox που λέγεται ‘Terra Nova’ απεικονίζει το μέλλον της γης να είναι μια πραγματική κόλαση λόγω του υπερπληθυσμού. Οι άνθρωποι στο μέλλον δύσκολα μπορούν να αναπνεύσουν τον αέρα λόγω της συντριπτικής ρύπανσης και μία αυστηρή «πολιτική δύο-παιδιών» εκτελείται αυστηρά.
Η οικογένεια που εμφανίζεται στο Terra Nova είναι σε θέση να περάσει μέσα από μια πύλη σε έναν προϊστορικό κόσμο που είναι 85 εκατομμύρια χρόνια πίσω στο παρελθόν. Σε αυτό το «νέο κόσμο», οι άνθρωποι έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη νέα σοσιαλιστική κοινωνία όπου στον καθένα δεν του λείπει τίποτα και όπου η «πράσινη τεχνολογία» τους βοηθάει να αποφύγουν τα «λάθη» του παρελθόντος.
Δυστυχώς, οι σοσιαλιστικές ουτοπίες όπως αυτή στο Terra Nova υπάρχουν μόνο στα έργα επιστημονικής φαντασίας.
Αντίθετα, αυτό που συμβαίνει τις περισσότερες φορές στην πραγματική ζωή είναι ότι οι «καλές προθέσεις» εκείνων που σχεδιάζουν τη κοινωνία καταλήγουν σε απόλυτη τυραννία, όταν τίθενται σε εφαρμογή.
Για παράδειγμα, απλά δείτε τι έγραψε ένα πρόσφατο άρθρο του National Geographic, όταν οι κοινωνικοί σχεδιαστές στην Ινδία προσπάθησαν να μειώσουν επιθετικά τα ποσοστά γεννήσεων στην Ινδία, στη δεκαετία του 1970 ….

Η ινδική κυβέρνηση προσπάθησε μια φορά στο παρελθόν να προωθήσει τις βαζεκτομές (τεχνητή αντρική στείρωση), στη δεκαετία του 1970, όταν το άγχος για την έκρηξη του πληθυσμού ήταν στο αποκορύφωμά της.

Η Πρωθυπουργός Ίντιρα Γκάντι και ο γιος της, Sanjay χρησιμοποίησαν εξουσίες έκτακτης ανάγκης για να υποχρεώσουν μια δραματική αύξηση στις στειρώσεις. Από το 1976 έως το 1977 ο αριθμός των εγχειρήσεων τριπλασιάστηκε, σε περισσότερο από οκτώ εκατομμύρια. Πάνω από έξι εκατομμύρια από αυτές ήταν βαζεκτομές.

Οι εργαζόμενοι στον οικογενειακό προγραμματισμό εξωθήθηκαν να ανταποκριθούν στις ποσοστώσεις. Σε μερικές επαρχίες, η στείρωση έγινε μια προϋπόθεση για τη λήψη νέων κατοικιών ή άλλων κυβερνητικών οφελών. Σε ορισμένες περιπτώσεις η αστυνομία απλά έπιανε τους φτωχούς και τους οδηγούσε σε στρατόπεδα στείρωσης.
Πώς θα νιώθατε αν σας μετέφεραν σε ένα στρατόπεδο στείρωσης;
Τα προγράμματα στείρωσης (τις περισσότερες φορές είναι «εθελοντικά») είναι σε πλήρη ισχύ σε όλη την υδρόγειο.

Το περισσότερο καιρό είναι υπό την αιγίδα και με χρηματοδότηση των Ηνωμένων Εθνών. Η παγκόσμια ελίτ έχει μεγάλη εμμονή με να αναγκάσει τις γυναίκες να έχουν λιγότερα μωρά.
Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο η έκτρωση είναι τόσο πολύ σημαντική για αυτούς.

Πρόσφατα, ο Αλ Γκορ έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τον έλεγχο του πληθυσμού ….
«Ένα από τα πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε γι ‘αυτό, είναι να αλλάξουμε τη τεχνολογία, να ρυπαίνουμε λιγότερο, να σταθεροποιήσουμε το πληθυσμό και ένας από τους τρόπους για να αρχίσει να γίνεται αυτό είναι να ενδυναμώσουμε και να εκπαιδεύσουμε τα κορίτσια και τις γυναίκες.

Πρέπει να υπάρχει διαθεσιμότητα διαχείρισης της γονιμότητας, ώστε οι γυναίκες να μπορούν να επιλέξουν πόσα παιδιά θα έχουν και ποια θα είναι η απόσταση μεταξύ των παιδιών.
Οι ελίτ αγαπούν να χρησιμοποιούν όρους όπως «διαχείριση της γονιμότητας» και «οικογενειακός προγραμματισμός», αλλά η πραγματική τους πρόθεση είναι να υπάρχουν λιγότερες εγκυμοσύνες και περισσότερες αμβλώσεις, έτσι ώστε ο πληθυσμός να μην αυξηθεί τόσο γρήγορα.

Σίγουρα δεν πρόκειται για την ενδυνάμωση των γυναικών στο να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά.
Αυτή η ατζέντα έγινε ορατή πολύ, όταν το Μάρτιο του 2009 η σύντομη πολιτική της Διεύθυνσης Πληθυσμού των Ηνωμένων Εθνών έκανε αυτό το συγκλονιστικό ερώτημα ….
«Τι θα χρειαζόταν για να επιταχυνθεί η μείωση της γονιμότητας στις λιγότερο αναπτυγμένες χώρες;»

Τα σχέδια της ελίτ για παγκόσμια μείωση του πληθυσμού

Τώρα, ποιος στην ευχή έδωσε στον ΟΗΕ το δικαίωμα να προσπαθεί να «επιταχύνει την πτώση της γονιμότητας» στις γυναίκες στις φτωχές χώρες;
Αλλά για πολλούς στην παγκόσμια ελίτ, το να προσπαθούν να πείσουν τις γυναίκες να έχουν λιγότερα μωρά είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία στο κόσμο. Σε ένα πρόσφατο κύριο άρθρο στους New York Times, με τίτλο «Η γη είναι πλήρης», ο Thomas L. Friedman έκανε την ακόλουθη δήλωση ….
Πραγματικά χρειάζεται να αναρωτιέσαι αν σε λίγα χρόνια από τώρα θα κοιτάξουμε πίσω στην πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα – όταν οι τιμές των τροφίμων εμπλουτίστηκαν, οι τιμές της ενέργειας εκτινάχθηκαν στα ύψη, ο παγκόσμιος πληθυσμός αυξήθηκε, οι ανεμοστρόβιλοι όργωσαν με πλημμύρες τις πόλεις, και η ξηρασία έφτασε σε αριθμούς ρεκόρ, πληθυσμοί εκτοπίστηκαν και κυβερνήσεις απειλήθηκαν από τη συμβολή όλων αυτών – και θα αναρωτηθούμε:

Τι σκέφτονταν; Πώς μπορούμε να μην πανικοβληθούμε όταν οι αποδείξεις ήταν τόσο προφανείς ότι περάσαμε κάποιες κόκκινες γραμμές για την αύξηση / το κλίμα / τους φυσικούς πόρους / τον πληθυσμό, όλα με τη μία;
Αυτοί οι άνθρωποι ειλικρινά και αληθινά πιστεύουν αυτά τα πράγματα.

Δυστυχώς, η ατζέντα αυτή εκπροσωπείται στο υψηλότερο επίπεδο της κυβέρνησής μας (ΗΠΑ).
Ο κορυφαίος επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, John P. Holdren, έγραψε κάποτε τα εξής ….
«Ένα πρόγραμμα αποστείρωσης των γυναικών μετά το δεύτερο ή τρίτο παιδί τους, παρά τη σχετικά μεγαλύτερη δυσκολία της εγχείρησης από ό, τι η βαζεκτομή, μπορεί να είναι ευκολότερο να εφαρμοστεί από τις προσπάθειες για την αποστείρωση των ανδρών.
Η ανάπτυξη μιας κάψουλας μακροπρόθεσμης αποστείρωσης που θα μπορούσε να εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα και να αφαιρείται όταν η εγκυμοσύνη είναι επιθυμητή ανοίγει πρόσθετες δυνατότητες για τον καταναγκαστικό έλεγχο της γονιμότητας. Η κάψουλα θα μπορούσε να εμφυτεύεται στην εφηβεία και θα μπορούσε να αφαιρείται, με επίσημη άδεια, για ένα περιορισμένο αριθμό γεννήσεων».

BILL GATES:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ

ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑΣ ‘ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ’

Ο Holdren πιστεύει επίσης, ότι η υποχρεωτική έκτρωση θα ήταν απολύτως νόμιμη σύμφωνα με το Σύνταγμα των ΗΠΑ ….
«Πράγματι, το συμπέρασμα είναι ότι υποχρεωτικοί νόμοι ελέγχου του πληθυσμού, ακόμη και συμπεριλαμβανομένων των νόμων που απαιτούν την υποχρεωτική έκτρωση, θα μπορούσαν να διατηρηθούν στο πλαίσιο του υφιστάμενου Συντάγματος, αν η κρίση πληθυσμού γινόταν αρκετά σοβαρή ώστε να θέσει σε κίνδυνο την κοινωνία.»

Τα παρακάτω είναι 8 ακόμα αποσπάσματα που δείχνουν τη νοοτροπία που έχουν πολλοί από αυτούς που υποστηρίζουν τον έλεγχο του πληθυσμού ….

# 1 Ο Bill Gates της Microsoft ….
«Ο κόσμος σήμερα έχει 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Αυτό φτάνει μέχρι και περίπου εννέα δισεκατομμύρια. Τώρα, αν κάνουμε μια πραγματικά σπουδαία δουλειά με τα νέα εμβόλια, την υγειονομική περίθαλψη, υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε να το μειώσουμε σε ίσως 10 ή 15 τοις εκατό.»
# 2 Η Δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ Ruth Bader Ginsburg ….
«Ειλικρινά, δεν είχα σκεφτεί ότι κατά το χρόνο που αποφασίστηκε η Roe, (η υπόθεση ‘Roe v. Wade’ που νομιμοποίησε τις αμβλώσεις στις ΗΠΑ, το 1973) υπήρχε ανησυχία για την αύξηση του πληθυσμού και ιδίως μία άνοδος σε πληθυσμούς που δεν θέλουμε να έχουμε πάρα πολλούς από αυτούς».
# 3 Ο David Rockefeller ….
«Οι αρνητικές επιπτώσεις της αύξησης του πληθυσμού σε όλα τα πλανητικά μας οικοσυστήματα γίνονται όλο και πιο συγκλονιστικά εμφανείς.»
# 4 Ο Ζακ Κουστώ ….
«Για να σταθεροποιηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός, πρέπει να εξαλείφουμε 350.000 άτομα ανά ημέρα».
# 5 Ο Πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου ….
«Αν μετενσαρκώμουν θα ευχόμουν να επιστρέψω στη γη ως ένας δολοφονικός ιός για να μειώσω τα επίπεδα του ανθρώπινου πληθυσμού.»
# 6 Ο David Brower, πρώτος εκτελεστικός διευθυντής της Λέσχης Σιέρα ….
«Η αναπαραγωγή [πρέπει να] συνιστά αξιόποινο έγκλημα κατά της κοινωνίας των πολιτών, εκτός αν οι γονείς είναι κάτοχοι άδειας από την κυβέρνηση … Όλοι οι δυνητικοί γονείς πρέπει να χρησιμοποιούν αντισυλληπτικές χημικές ουσίες, η κυβέρνηση να εκδίδει αντίδοτα για τους πολίτες που επιλέγονται για την τεκνοποίηση.»
# 7 Η Ιδρύτρια του ‘Planned Parenthood’ Margaret Sanger….
«Το πιο ελεήμον πράγμα που μια οικογένεια μπορεί να κάνει σε ένα από τα μωρά της είναι να το σκοτώσει».
# 8 Η Ιδρύτρια του ‘Planned Parenthood’ Margaret Sanger στο ‘Woman, Morality, and Birth Control’ (‘Γυναίκα, Ηθική, και Έλεγχος των Γεννήσεων’), New York Publishing Company, 1922. σελ. 12 ….
«Ο έλεγχος των γεννήσεων πρέπει να οδηγήσει τελικά σε μία καθαρότερη φυλή».
Όταν πιστεύεις ότι η γη έχει πάρα πολλούς ανθρώπους, η ανθρώπινη ζωή γίνεται φτηνή, και η άμβλωση γίνεται ένας τρόπος για να απαλλαγούμε από ανεπιθύμητους.

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο άρθρο της Daily Mail, χιλιάδες «μη φυσιολογικά» μωρά τώρα επιλεκτικά αποβάλλονται με έκτρωση στο Ηνωμένο Βασίλειο κάθε χρόνο ….
Χιλιάδες κυήσεις είχαν ματαιωθεί πέρυσι για «ανωμαλίες» από τις οποίες 500 για το σύνδρομο Down, αποκαλύπτουν νέα στοιχεία.
Συνολικά, υπήρχαν 2.290 εκτρώσεις για ιατρικά προβλήματα με το έμβρυο, με τις 147 να εκτελούνται μετά από τις 24 εβδομάδες.
Σε έναν κόσμο που πάσχει από «υπερπληθυσμό», τα μωρά που δεν είναι «τέλεια» θεωρούνται πιο «απορριπτέα» από ποτέ.
Στην πραγματικότητα, η αλήθεια είναι ότι η ατζέντα για τον έλεγχο του πληθυσμού και το «κίνημα για τα δικαιώματα των εκτρώσεων» είναι άρρηκτα συνδεδεμένα εδώ και δεκαετίες. Εκείνοι που έχουν εμμονή με τον «υπερπληθυσμό» βλέπουν την έκτρωση ως μία απόλυτα απαραίτητη μέθοδο ελέγχου των γεννήσεων, και ένας από τους κύριους στόχους τους είναι να επεκτείνουν την πρόσβαση στην «υγειονομική περίθαλψη αναπαραγωγής» σε όσες περισσότερες γυναίκες γίνεται σε όλο τον κόσμο.


Αλλά στο τέλος, οι «εθελοντικές» μας ενέργειες δεν πρόκειται να είναι αρκετές για τη μείωση του πληθυσμού και οι περισσότεροι υποστηρικτές του ελέγχου του πληθυσμού το συνειδητοποιούν αυτό. Πολλοί από αυτούς κάνουν ανοιχτά έκκληση για μια «φιλάνθρωπη» παγκόσμια αρχή να αναλάβει την ευθύνη να μας οδηγήσει μέσα από την «αναγκαία» μετάβασή μας προς τα εμπρός.
http://redskywarning.blogspot.com/

Σε ένα προηγούμενο άρθρο, (The American Dream) περιέγραψα το είδος του κόσμου που οι ριζοσπαστικοί υποστηρικτές του ελέγχου του πληθυσμού βλέπουν για το μέλλον μας ….
Φανταστείτε να πηγαίνετε για ύπνο ένα βράδυ και να ξυπνάτε πολλά χρόνια αργότερα σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο.

Σε αυτό το φουτουριστικό κόσμο, κυριολεκτικά όλα όσα κάνουμε παρακολουθούνται στενά και ελέγχονται από τους κολλημένους γραφειοκράτες του ελέγχου του πληθυσμού στο όνομα της «αειφόρου ανάπτυξης» και με στόχο την προώθηση «της πράσινης ατζέντας».

Ένας διεθνής φορέας λήψης αποφάσεων έχει τον κεντρικό παγκόσμιο έλεγχο πάνω σε όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες. Τι τρώτε, τι πίνετε, που ζείτε, πόσο ζεστό ή κρύο είναι το σπίτι σας, και πόσο καύσιμο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, όλα καθορίζονται από αυτούς

. Ο καθένας που διαφωνεί ή που προσπαθεί να εξεγερθεί εναντίον αυτού του συστήματος αποβάλλεται για να «αναμορφωθεί». Ο ανθρώπινος πληθυσμός είναι 90 τοις εκατό χαμηλότερος από ό, τι είναι σήμερα σε αυτή τη φουτουριστική κοινωνία, και όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι έχουν οδηγηθεί μέσα σε σφιχτά στενόχωρες πόλεις που λειτουργούν σαν φυλακές.
Αυτό είναι το φινάλε της σκληροπυρηνικής πράσινης ατζέντας. Προκειμένου να σώσουν τη γη, αισθάνονται ότι πρέπει να μειώσουν δραματικά τους αριθμούς μας και να ελέγχουν πολύ στενά τις δραστηριότητές μας.
Όμως, είναι αυτό το μέλλον που ο καθένας μας θα ήθελε να ζήσει; Θα μπορούσε κανείς πραγματικά να επιλέξει να ζήσει σε ένα μέλλον όπου γραφειοκράτες μανατζάρουν τη ζωή μας για το καλό του περιβάλλοντος;
Προσωπικά, πιστεύω ότι τα 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στη γη θα είναι μια χαρά, αν τους έδιναν πολύ περισσότερη ελευθερία και ελευθερία να ζήσουν τη ζωή τους όπως θέλουν.
Αλλά το να αφήσεις τους ανθρώπους να αποφασίσουν πώς θα κανονίσουν τη ζωή τους είναι ανάθεμα για αυτούς που έχουν πουλήσει τους εαυτούς τους στο πρόγραμμα ελέγχου του πληθυσμού της παγκόσμιας ελίτ.
Στην πραγματικότητα πιστεύουν ότι είναι πιο έξυπνοι από όλους εμάς και ότι πρέπει να μας πουν τι να κάνουμε για το καλό της ανθρωπότητας και για το καλό του πλανήτη.
Αυτό το θρασύ πατρονάρισμα θα πρέπει να αρρωσταίνει κάθε άνθρωπο που αγαπάει την ελευθερία.

Ὁλόκληρος ὁ πλανήτης πρέπει νὰ ἀρχίσῃ νὰ ἀναλαμβάνῃ ὑπευθυνότητα γιὰ τὸ «αὔριο», γιὰ τὰ «παιδιά μας» τὰ ὁποῖα παρεμπιπτόντως σκοτώνουν στοὺς πολέμους, ἀλλὰ τέλος πάντων, ὅλα αὐτὰ δὲν συνάδουν μὲ ἕνα ἄλλο γεγονός:

Τὴν ἐξάπλωση καὶ ἀχαλίνωτες γεννήσεις τῶν λαθρομεταναστῶν.
Ἐκεῖ δὲν ἔχουμε πρόβλημα, μάλιστα ἡ συμμορία τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἑνώσεως, στύβει τοὺς πολῖτες της γιὰ νὰ προσφέρῃ ἐπιδόματα σὲ ἀγράμματους, ἄχρηστους καὶ ἐγκληματίες ποὺ κουβαλιοῦνται στὴν Εὐρώπη ἀπὸ ὅλο τὸν τρίτο κόσμο.

Ὅλοι αὐτοὶ γεννᾶνε σὰν κουνέλια, ἀλλὰ ἐκεῖ δὲν ὑπάρχει πρόβλημα.

Πῶς λέτε αὐτὸ νὰ ξέφυγε ἀπὸ τοὺς συλλογισμοὺς ὅλων ἐκείνων ποὺ θέλουν, ἐπιδιώκουν καὶ χρηματοδοτοῦν τὴν μείωση τοῦ πληθυσμοῦ;
Μέχρι τότε ἡ λευκὴ φυλὴ θὰ ἔχῃ ὑποστῇ ἀνεπανόρθωτη καταστροφή, ὁ πολιτισμὸς θὰ καταρρεύσῃ καὶ θὰ ἀρχίσῃ ὁ κόσμος καὶ πάλι ἀπὸ τὸ μηδέν, ἀλλὰ θὰ εἶναι ἤδη μεταλλαγμένοι ἀπὸ τὴν ἀριστερίλα καὶ τὸ ἰσλάμ σὲ κομμουνιστικὸ καθεστώς.

Ἡ ζημιὰ θὰ ἔχῃ γίνῃ.
Βάσει μελετῶν τὶς ὁποῖες ἔχουν φροντίσει νὰ ἐξαφανίσουν στέλνοντάς τες στὸν πάτο τῶν ἀναζητήσεων (βλέπε ἀλγόριθμους ἀναζητήσεων Google, Facebook e.t.c)

Οἰ νέγροι ἔχουν ὑπανάπτυκτο ἐγκέφαλο σὲ σύγκριση μὲ τοὺς λευκούς. Άνθρωπολόγοι ἐπιστήμονες ἔχουν ἀποφανθεῖ ἐδῶ καὶ πολλὲς δεκαετίες ὅτι ὁ νέγρικος ἐγκέφαλος χρειάζεται περίπου 200.000 χρόνια ἐξελίξεως γιὰ νὰ φθάσῃ σὲ εὐφυΐα τὸν ἐγκέφαλο τῆς λευκῆς φυλῆς.

Μὲ τὴν ἐπέλαση τοῦ πολιτισμικοῦ Μαρξισμοῦ ἀπαγορεύεται ἡ ἀλήθεια καὶ πρέπει ὁ κόσμος πλέον μὲ ἀπειλὴ νομοθεσίας νὰ λέῃ ὅτι εἴμαστε ὅλοι ἴσοι καὶ ὅτι εἴμαστε ὅλοι μία φυλή.

Ὅσο περίεργο κι ἂν ἀκούγεται αὐτό, οἱ ἄνθρωποι εἶναι τόσο παράλογοι ἢ καλύτερα ἐκφυλισμένοι καὶ δέχθηκαν καὶ συνεχίζουν νὰ δέχονται αὐτοὺς τοὺς ἀβάσιμους ἰσχυρισμούς,ἀδιαφόρως ἐὰν γνωρίζουν ὅτι ἐνεργοῦν εἰς βάρος τοῦ ᾽ ἑαυτοῦ τους καὶ τῆς μελλοντικῆς ὑπάρξεως τῆς φυλῆς τους.
Αποστολος Τσιρουλης Τα λόγια περιττεύουν!…
Διάλεξα ακραία σύγκριση βέβαια αλλά δεν είμαστε όλοι»ίδιοι»..

Tasos Paterakis Δὲν εἶναι καθόλου ἀκραῖα, εἶναι ἡ πραγματικότητα ἐκτὸς ἀπὸ τοὺς κατεστραμμένους ἐγκεφάλους τῶν ἀριστερῶν, κομμουνιστῶν, συριζαίων καὶ ἀλληλέγγυων, μὲ ἡμερομηνία λήξεως, ὅταν οἱ «ὁμόφυλοί» τους, μποῦνε στὰ σπίτια τους καὶ ἀρχίσουν νὰ βιάζουν παρὰ φύσιν τὰ θηλυκὰ τῆς οἰκογένειάς τους καὶ αὐτοὶ δὲν θὰ τολμᾶνε νὰ μιλήσουν γιατὶ θὰ τοὺς βάλῃ ὁ Αλ6 ἢ ὁ Κούλης φυλακὴ γιατὶ παραβίασαν τὸν «ἀντιρατσιστικὸ» (πλὴν Ἑλλήνων) νόμο.

Ὅπως ἔγινε καὶ τότε μὲ τὸν ψυχοπαθῆ Μάρξ ὁ ὁποῖος νόμιζε ὅτι μὲ τὶς μηχανὲς (βιομηχανικὴ ἐπανάσταση, σιδηρόδρομος), εἶχε ὁλοκληρωθεῖ ἡ δυνατότητα προόδου τῆς ἀνθρωπότητος καὶ δημιούργησε ἕνα τερατούργημα τὸ ὁποῖο κόστισε τὴ ζωὴ σὲ 120 ἑκατομμύρια ἀνθρώπους καὶ συνεχίζει, ἔτσι καὶ τώρα μὲ τὴν παρομοίως τεχνολογικὴ ἔκρηξη καὶ τὶς συνεχῶς αὐξανόμενες δυνατότητες τῶν ὑπολογιστῶν βλέπουν ὅτι δὲν χρειάζονται πλέον τόσοι πολλοὶ ἄνθρωποι διότι ἀντικαθίστανται ἀπὸ τοὺς ὑπολογιστὲς ὅπως παλαιότερα ἀπὸ τὶς μηχανές, Ἀλλὰ δὲν εἶναι μόνο αὐτο,

Εἶναι ἁπλὴ ἡ ἀπάντηση.

Πρῶτον: Ἐὰν ὑποθέσουμε ὅτι εἶναι κάποιοι τῶν ὁποίων τὰ συμφέροντα συμπίπτουν διότι βρίσκονται σὲ μία πολὺ καλὴ οἰκονομικὴ κατάσταση ἀλλὰ καὶ κατέχοντας θέσεις ἰσχύος, εἶναι φυσιολογικὸ ὄχι μόνον νὰ θέλουν νὰ παραμένουν σὲ αὐτὴν τὴν κατάσταση ἀλλὰ καὶ νὰ τὴν ἰσχυροποιήσουν κατὰ τὸ δυνατόν. Τὰ συμφέροντά τους εἶναι παρόμοια καὶ τὸ σκεπτικό τους ταυτίζεται ὁπότε μοιάζει σὰν νὰ συνεννοοῦνται μεταξύ τους. Ἐπὶ παραδείγματι συμφωνοῦν ὅλοι νὰ ὑπάρχῃ ἕνας μεγάλος ἀριθμὸς ἀνθρώπων οἱ ὁποῖοι νὰ ζοῦν μόνο γιὰ νὰ τοὺς ἐξυπηρετοῦν .

Αὐτὸ καὶ μόνο εἶναι κάτι γιὰ τὸ ὁποῖο δὲν χρειάζεται νὰ «συμφωνήσουν», διότι εἶναι αὐτονόητο. Ὅ,τι λοιπὸν τείνει πρὸς τὴν κατεύθυνση νὰ «ἀποτρέπει» τοὺς ἀνθρώπους ἀπὸ τὸ νὰ ἀνέρχονται στὴν τάξη ἂς τὸ ποῦμε τῶν πλουσίων – στὴν ὁποία ἀνήκουν αὐτοί – τότε τὸ υἱοθετοῦν ἢ καὶ τὸ ἐπιδιώκουν .

Δεύτερον: Γνωρίζουν ἀπὸ τοὺς νόμους τῆς φυσικῆς, ἀπὸ τὴν ἱστορία (τὴν ὁποία δὲν θέλουν ἐμεῖς νὰ γνωρίζουμε), ἀλλὰ καὶ τὴν ἐμπειρία, ὅτι ἐὰν ἔχεις κάτι τὸ ὁποῖο πολλαπλασιάζεται καὶ ἔχει ἀπόλυτη καθαρότητα προελεύσεως καὶ ὁμοιογένεια ὅπως εἶναι ἕνα εἶδος, μία φυλὴ καὶ ἀρχίσεις νὰ τὴν ἀναμειγνύῃς μὲ κάποια ἄλλη κατώτερη ἢ καὶ ὄχι τόσο καθαρή, τότε τὸ μόνο ποὺ ἐπιτυγχάνεις εἶναι νὰ σκοτώνῃς διαχρονικὰ τὴν καθαρὴ φυλὴ διότι τῆς ἔχεις φυτέψει ἕνα κακὸ πρόσμικτο τὸ ὁποῖο θὰ πολλαπλασιαστῇ μὲ τὸν χρόνο μέσα στὴν καθαρὴ φυλὴ μειώνοντας ἀνεπίστρεπτα τὴν καθαρότητά της.
Παράδειγμα: Ἐὰν ὑποθέσουμε ὅτι ἕνας φιλόσοφος κάνει ἀπογόνους μὲ μία χαζὴ γυναῖκα, τὸ γενεαλογικὸ δένδρο τὸ ὁποῖο θὰ ἐξελιχθῇ ἀπὸ αὐτὴν τὴν μίξη θὰ εἶναι σίγουρα κάποιο τὸ ὁποῖο θὰ φθίνῃ σὲ διαύγεια πνεύματος.

Ἡ εὐφυΐα θὰ ἀρχίσῃ νὰ ἐγκαταλείπῃ σταδιακὰ αὐτὴν τὴν ἀναπαραγωγὴ τοῦ DNA. Ἐκεῖ βρίσκεται ὅλη ἡ ἀλήθεια ποὺ βλέπουμε ἀκόμα καὶ στὸ σινεμὰ τὴν ὁποία ἐνδόμυχα ἀκολουθοῦν οἱ ἄνθρωποι, ὅπου δὲν θέλουν νὰ γίνονται γάμοι ἀπὸ διάφορες κοινωνικὲς τάξεις διότι ἐνστικτωδῶς οἱ ἄνθρωποι προσπαθοῦν νὰ κρατήσουν τὴν καθαρότητα τῆς προελεύσεώς τους μὲ ἀνοδικὴ πορεία προσμίξεως καὶ ὄχι ἀρνητικὴ καθοδική.
Ἐμεῖς τί βλέπουμε ὅμως πάντοτε ἀπὸ τὶς κινηματογραφικὲς ταινίες; Βλέπουμε ὅτι ὅλο καὶ κάποιος ἢ κάποια ἀπὸ χαμηλὴ «κοινωνικὴ τάξη» καταφέρνει νὰ «εἰσέλθῃ» στὴν ἀνώτερη. Ποιοί κάνουν τὶς ταινίες; Εἶναι ὁ κινηματογράφος τὸ σχολεῖο τοῦ λαοῦ; Εἶναι ἡ τηλεόραση καὶ τὰ σήριαλ κατευθυνόμενα ἀπὸ ἑβραϊκὰ συμφέροντα; Βεβαίως!
Ποιοί εἶναι αὐτοὶ ποὺ προωθοῦν καὶ χρηματοδοτοῦν μὲ κάθε δυνατὸ μέσο καὶ τρόπο τὴν ἀνάμιξη τῶν λαῶν; Ποιοί εἶναι οἱ μόνοι ποὺ παρὰ τὶς προτροπές τους πρὸς τοὺς ἄλλους νὰ ἀναμειγνύονται ὅλοι ἀνεξαρτήτως φυλῶν, αὐτοὶ τηροῦν αὐστηρὴ ἐνδογαμία στὴν φυλή τους;
Ποιοί εἶναι οἱ μόνοι γιὰ τοὺς ὁποίους ἀπαγορεύεται νὰ μιλήσῃς ἄσχημα διὰ νόμου; Ποιοί εἶναι αὐτοὶ τῶν ὁποίων ὁ δικός τους ἀγῶνας ἐπιβιώσεως ἔγινε σύμβολο καὶ δὲν μπορεῖ κάποιος νὰ τὸν ἀμφισβητήσῃ; Ὅλοι οἱ λαοὶ εἶχαν τὰ ὁλοκαυτώματά τους, ἀλλὰ μόνο ὅποιος μιλήσει ἐναντίον γιὰ τὸ «δικό τους» διώκεται ποινικά.

Τρίτον: Οἱ δημοσιογράφοι γιατί εἶναι ἐναντίον τῶν ὑπολοίπων ἀνθρώπων καὶ ἐναντίον τῶν κοινωνιῶν στὶς ὁποῖες ζοῦν; Διότι εἶναι οἱ γενίτσαροι, οἱ νεοφώτιστοι οἱ ὁποῖοι νομίζουν ὅτι ἀντιθέτως μὲ τοὺς ἄλλους κοινοὺς θνητούς αὐτοὶ ἀντὶ νὰ «πέφτουν» σὲ χαμηλότερη κοινωνικὴ τάξη, αὐτοὶ ἀνέρχονται. Ἔτσι νομίζουν ἀλλὰ καὶ γι᾽ αὐτὸ συνεχίζουν νὰ φέρονται τόσο ἐχθρικὰ στὴν κοινωνία, διότι θεωροῦν ἤδη ἑαυτούς ὅτι ἀνήκουν στὴν elite.

Τέταρτον: καλὰ οἱ μαῦροι καὶ οἱ ὑπανάπτυκτοι, τὸ καταλάβαμε, διότι ὅσο πιὸ πολὺ μπολιάσεις τὴν λευκὴ φυλὴ ἡ ὁποία παράγει πολιτισμό, τόσο πιὸ εὔκολα θὰ παράγῃς τοὺς αὐριανούς σου ὑπηρέτες, ἀλλὰ γιατί πρέπει νὰ εἶναι τὸ Ἰσλάμ καὶ οἱ μουσουλμάνοι; Διότι ἰσχύει ἀκριβῶς τὸ ἴδιο πρᾶγμα μὲ αὐτούς.

Οἱ μουσουλμάνοι πρόκειται γιὰ ἀνθρώπινα ὄντα μὲ κατώτερη νοημοσύνη καὶ αὐτὸ εἶναι ἀποτέλεσμα μίας μακροχρόνιας οἰκογενειακῆς ἐνδογαμικῆς πρακτικῆς 1200 ἐτῶν καὶ ἰσχύει ἀκόμη καὶ μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα μὲ τὸ Κοράνι, ὁ Μουχαμέτης τοὺς λέει ὅτι μποροῦν νὰ παντρεύονται μὲ τὶς ἐξαδέλφες τους.

Οἱ μουσουλμάνοι δὲν ἔχουν ἀνοικτὴ κοινωνικὴ ζωή, τὰ σπίτια τους εἶναι διαμορφωμένα μὲ ἀνδρονῖίες καὶ γυναικονίτες, ὅταν πᾶτε ἐπίσκεψη στὸ σπίτι τους δὲν βλέπετε τὴν σύζυγο ἢ τὶς γυναῖκες τοῦ σπιτιοῦ ἐκτὸς ἐὰν εἶναι παιδιά.
Οἱ μουσουλμάνοι εἶναι ἀνθρωποειδῆ μὲ χαμηλὸ δείκτη νοημοσύνης συνεπῶς ἀποτελεῖ ἕνα πρώτης τάξεως πρόσμικτο γιὰ τὸν δυτικὸ πολιτισμὸ προκειμένου νὰ τοῦ κατεβάσῃ τὸν δείκτη νοημοσύνης, νὰ τὸν ἀποβλακώσῃ.

Κάθε ἐπιμειξία τέτοιων ἀνθρώπων μὲ δυτικοὺς κάνει τὸν δυτικὸ πολιτισμὸ νοητικὰ ἀσθενέστερο καὶ ἀνεβάζει τὴν κυριαρχία τῆς φυλῆς ἡ ὁποία δὲν ἀναμειγνύεται μὲ ἄλλες καὶ ἡ ὁποία κρατᾶ ὑψηλὸ τὸν δείκτη νοημοσύνης της, ἐπειδὴ ὁ δείκτης τῶν ἄλλων πέφτει.
Ὅταν οἱ πολιτικοὶ ἀρχηγοὶ τῆς Εὐρώπης, οἱ δῆθεν ἐκλεγμένοι μαζὶ καὶ μὲ αὐτὸ τὸ ξερατὸ ποὺ τυραννάει τὴν Ἑλλάδα προσπαθοῦν νὰ ἐπιβάλλουν στοὺς λαούς τους δύο πράγματα ταυτοχρόνως ποιά εἶναι;

1. Νὰ παντρεύεστε μὲ λαθρομετανάστες

2. Τὸ Ἰσλάμ εἶναι μία θρησκεία τῆς εἰρήνης
Συνεπῶς ποίων τὰ συμφέροντα ἐξυπηρετοῦν; φυσικὰ καὶ ἐκείνων οἱ ὁποῖοι τὰ προωθοῦν.

Συνεπῶς εἶναι «φυτευμένοι» ἐχθροὶ τῶν λαῶν τους καὶ φυσικὰ οἱ λαοὶ ἀρκετὰ ἠλίθιοι ὥστε νὰ τοὺς ἐπικυρώνουν μὲ ἐκλογές.

Πέμπτον: γιατί τόση ἀγάπη γιὰ τοὺς ὁμοφυλόφιλους; Διότι ἔτσι σπάει ἡ συνοχὴ τῆς κοινωνίας καὶ ἀρχίζουν πολλοὶ γάμοι μεταξὺ τάξεων ποὺ ἔχει σὰν ἀποτέλεσμα τὴν γενικὴ μείωση τοῦ δυναμικοῦ τῆς κοινωνίας σὰν ἱκανότητα καὶ εὐφυΐα. Παράλληλα αὐτοὶ οἱ ἀνώμαλοι βοηθοῦν πολὺ στὸ ἐμπόριο διότι ἀποτελοῦν παραδείγματα καταναλωτισμοῦ προκειμένου νὰ στηριχθοῦν στὸν κοινωνικὸ ἱστό.

Τέλος γιατί πάντοτε ἀπειλεῖται καὶ διώκεται ἡ μεσαῖα τάξη; Γιατὶ ἁπλούστατα αὐτὴ βρίσκεται πιὸ κοντὰ σὲ αὐτοὺς ποὺ διοικοῦν καὶ ἀπὸ αὐτὴν ἀπειλοῦνται, ὁπότε τὸ μεγαλύτερο μέλημα τῶν ἀρχόντων εἶναι νὰ ἀποτρέψουν ὅσο τὸ δυνατὸν περισσότερο τὴν προσοχὴ αὐτῆς τῆς τάξεως ἀπὸ τὴν ἀλήθεια, νὰ τοὺς κρατήσουν ἀπασχολημένους μὲ ὅ,τι ἀνοησία, βλακεία, φοβέρα, καὶ ψέμα μποροῦν νὰ ἐπινοήσουν γιὰ νὰ μὴν ἀντιληφθοῦν ὅτι αὐτοὶ στὴν οὐσία διατηροῦν, τρέφουν καὶ συντηροῦν ὁλόκληρη τὴν κοινωνία ἀλλὰ ἀκόμη περισσότερο καὶ αὐτοὺς ποὺ τοὺς διοικοῦν.

Καὶ δυστυχῶς κάνουν πολὺ καλὴ δουλειὰ διότι οἱ τεχνικές τους εἶναι ναὶ μὲν πάντοτε οἱ ἴδιες, ἀλλὰ πολὺ ἀποτελεσματικές καὶ γι᾽ αὐτὸ λυσσᾶνε νὰ διαγράφουν τὴν ἱστορία, γιὰ νὰ μὴν ἀποκαλυφθοῦν οἱ τακτικές ποὺ ἐπαναλαμβάνονται.

Πέταξαν στὰ κεφάλια τῶν ἀνθρώπων πρὶν 2.000 χρόνια ἕνα παραμύθι καὶ ταλαιπωροῦν ἀκόμη τὴν ἀνθρωπότητα μὲ αὐτό.

Εἶναι λοιπὸν ἕτοιμοι καὶ τὸ ἐφαρμόζουν δρομολογῶντας τώρα τὴν Πανθρησκεία, τὴν ὁποία θὰ περάσουν μέσῳ τοῦ ἐξαναγκασμοῦ τοῦ ἰσλάμ γιὰ νὰ ἀνανεώσουν γιὰ ἀκόμη δύο χιλιετίες τὴν κυριαρχία τους.

Ποιοί τὰ ἔκαναν αὐτά; Φυσικὰ ἡ μιαρὴ φυλή, ἡ ὁποία τὰ κάνει καὶ πάλι.
Καὶ ποιά εἶναι τέλος πάντων ἡ μιαρὴ φυλή;
Μὰ φυσικὰ αὐτὴ ποὺ αὐτοαποκαλεῖται ἐκλεκτὴ φυλὴ κάποιου ἀνύπαρκτου θεοῦ ποὺ ἔχει ἐπιβληθεῖ σὲ ὅλους τους λαοὺς διὰ τῆς βίας ὅπως θὰ ἐπιβληθῇ καὶ ἡ Πανθρησκεία, ὅπως σᾶς ἐπιβάλλουν τώρα τὸ Ἰσλάμ καὶ τὶς μποῦργκες καὶ τὶς παρελάσεις μαθητῶν μὲ μουσουλμάνους ποὺ κρατᾶνε τὴν δική μας τὴν σημαία μὲ τὴν δική τους θρησκευτική ἐνδυμασία.


Οἱ γονεῖς καὶ τὰ σχολεῖα ἀνήκουν στὴν μεσαία τάξη καὶ παίζουν τὸ παιχνίδι γιατὶ βρίσκονται ἐπὶ χιλιετίες ὁλόκληρες σὲ κατάσταση ἀποβλάκωσης.
Ἡ γκρίζα φυλὴ ποὺ ἑτοιμάζουν μὲ τὴν ἐφαρμογὴ τοῦ σχεδίου Goudenhove Kalergi δὲν εἶναι τίποτα περισσότερο ἀπὸ ὅτι περιγράψαμε καὶ πηγαίνει πολὺ καλὰ διότι ἤδη κάποια ἄτομα στὴν Εὐρώπη ἔχουν τιμηθεῖ μάλιστα μὲ τὸ ὁμώνυμο βραβεῖο.

Μία ποὺ τὸ ἔχει πάρει εἶναι ἡ μισητὴ Angela Merkel καὶ ἡ εἰρωνεία εἶναι ὅτι ὑποτίθεται πὼς τὸ βραβεῖο αὐτὸ εἶναι γιὰ τὴν συμβολή της στὴν εἰρήνη τῶν λαῶν.

Ὅπως συνάγεται ἀπὸ ὅλα, τὸ μυστικὸ τῆς ἐπιτυχίας βρίσκεται στὴν ἀποβλάκωση καὶ μείωση ἀντιδράσεως τῶν λαῶν• κάτι σὰν νάρκωση γιὰ νὰ μὴν ἔχουν ἔντονες ἀντιδράσεις τὴν στιγμὴ ποὺ τοὺς καταβροχθίζουν ἐνῷ βρίσκονται σὲ ἡμιθανῆ κατάσταση.
Πηγή ATTIKA NEA
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *