ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ…ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ!!! ( Ο ΤΙΤΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ) ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΟΥΝ Ή ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΣΩΘΩ;Τα θυματα των εμβολίων εχουν φωνή: Σας παρακαλώ πολύ πείτε την αλήθεια στο λαό

Γράφει ο Con Mc Keeds
Από αυτόν τον ανώνυμο που σχολίασε κρατώ μόνο το, συν Αθηνά και χείρα κίνει.
Μέχρι τώρα, όλοι μας κάνουμε στη ζωή μας τους συμβιβασμούς με την συνείδησή μας σε μικρές και μεγάλες πράξεις και αποφάσεις που μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση συλλογικά.
Τρέχουμε μετά για εξομολόγηση με δήθεν μετάνοια και ψάχνουμε για δικαιολογίες και γερόντους για να πάρουμε γραμμή και οδηγίες τι θα κάνουμε.
Τι πιστεύω, ότι μπορούμε να κάνουμε για να ξεπεράσουμε την ανθρώπινη αδυναμία και απιστία μας και κουνώντας το χέρι μας άμεσα όλοι μας για να μας βοηθήσει ο Κύριος πέρα από την προσευχή;
Να ενωθούμε και να αντλήσουμε δύναμη συλλογικά από τον διπλανό μας, ο ένας από τον άλλο χωρίς φόβο να πλημμυρίσουμε  τους δρόμους με φωνές και διαδηλώσεις και να αντισταθούμε με ανοικτά τα πρόσωπα χωρίς να τα κρύβουμε, υπάκουοι στον τρόμο που σπέρνουν και μας απομονώνουν μας ξεμοναχιάζουν κάνοντας μας εύκολα θύματα..
Να πλημυρίσουμε τους ναούς με την παρουσία μας κολλώντας τον παπά στον τοίχο αν αντιδρά και λειτουργεί αντικανονικά και αιρετικά έτσι θα αυτοαπομονωθεί, είναι κληρωτός, κλήρος και εμείς η εκκλησία που τον διαλέγουμε.
Να αφήνουμε τους μπάτσους να μας γράφουν και να μας συλλαμβάνουν και να τους γράφουμε και μεις αν πιστεύουμε ότι λειτουργούν αντισυνταγματικά δεν μπορούν να μας επιβάλουν τίποτε.
Να πάψουμε να φοβόμαστε τα πρόστιμα και τις ποινές και μήπως μας πάρουν τα σπιτάκια μας.Να πάψουμε να πληρώνουμε παράνομα πρόστιμα και φόρους και να καταθέτουμε φορολογικές δηλώσεις στην ιδιωτική ΑΑΔΕ του κράτους που έκαναν Ανώνυμη Εταιρεία.
Να καταθέσουμε γραπτώς την ένστασή μας συλλογικά με τις οργανώσεις και τους φορείς όχι ένας ένας, στην πηγή των εσόδων μας, στα ταμεία οι συνταξιούχοι, στην διεύθυνση της υπηρεσίας οι δημόσιοι υπάλληλοι, στον εργοδότη τους οι ιδιωτικοί, ότι δεν δεχόμαστε να μας πληρώνουν με κάρτες μέσω τρίτου ιδιώτη, δηλαδή την τράπεζα αλλά με μετρητά στο ταμείο ή με τον ταχυδρόμο στο σπίτι που βολεύει τους γέρους και τους ταχυδρόμους, το κόστος βαρύνει εμάς δηλαδή το ταμείο μας.
Για αυτό περιορίζουν τα μετρητά για ευκολία και ασφάλεια και καθόμαστε και υπομένουμε .
Όλα αυτά σαν αρχή να γίνουν πλειοψηφικά και τότε θα δούμε αν αναιρείται ό άνομος νόμος, αν όχι δεν αξίζει να μιλάμε για τσιπάκια, εμβόλια, αμοιβές, οκτάωρα, λοκντάουν και χρήματα, όλα δένουν μεταξύ τους,τίποτε δεν είναι τυχαίο και αυτόνομο.
Αν η υποτιθέμενη παραβατικότητα είναι πάνω απο το 50%, δημιουργείται κοινωνικό πρόβλημα και αναντιστοιχία μεταξύ λαϊκής βούλησης και κυβέρνησης-Βουλής-εξουσίας.
Αν παρόλα αυτά τολμήσουν και επιβάλουν στρατιωτική – αστυνομική βία και εξακολουθούν να υπακούουν οι δοτοί αρχηγοί, να δούμε τι θα κάνουν οι εντολοδόχοι, οι υφιστάμενοι.
Αν έτσι φτάσουμε σε βία κατά του λαού, σημαίνει έχουμε διωγμούς τύπου Διοκλητιανού.
Τότε πάλι και μόνον τότε θα είμαστε πλήρως καλυμμένοι από το Πνεύμα το Άγιον, όπως οι μάρτυρες και οι άγιοι που ομολόγησαν την πίστη τους και έπραξαν ανάλογα.
Δεν έχασαν τίποτε, κανείς δεν μπόρεσε να τους αλλάξει το μυαλό και την πίστη, έχασαν 70-80 χρόνια στην παρούσα ζωή και κέρδισαν την αιώνια.
Αν λέμε ότι αυτά τα πιστεύουμε γιατί να μην ισχύει ο Μόρφου που λέει πρέπει μου φυλακή και να ακούμε τον κυριλέ άφωνο δεσπότη ή πλακατζή που τα έκανε πλακάκια;
Γιατί να περιμένουμε πάντα από τον άλλον να κάνει κάτι για εμάς και να μας σώσει;
Ας είναι και ο ίδιος ο Θεός, ήρθε σταυρώθηκε, υπέφερε, θυσιάστηκε για μας, πέθανε και αναστήθηκε.
Πάντα θέλουμε να είμαστε άνετοι και να πληρώνει ο άλλος για εμάς;
έ όχι δα νισάφιο καθένας τις ευθύνες του
Τι δεν καταλαβαίνουμε και τρέχουμε στα γεροντάκια εμείς η γενεά η άπιστος;
Όλα είναι αποτελέσματα των ενεργειών και των πράξεων μας, τα υπόλοιπα προφάσεις εν αμαρτίαις.
Ο Θεός βοηθά τους τολμηρούς μόνο αν του το ζητήσουν, όπως ο παράλυτος της προηγούμενης Κυριακής.
Το αυτεξούσιο η ελευθερία επιλογής, η εμπιστοσύνη, η πίστη στον Λόγο του αρκεί για το θαύμα και να μην ψάχνουμε για την κολυμπήθρα του Σιλωάμ.
Con Mc Keeds

http://oimos-athina.blogspot.com/2021/05/blog-post_0.html

Τα θυματα των εμβολίων εχουν φωνή: Σας παρακαλώ πολύ πείτε την αλήθεια στο λαό

Ενα απο τα θύματα των Πειραματικών  εμβολίων εχει φωνή και δημοσίευσε την ιστορία της..Βεβαια δεν ερεύνησε δεν έψαξε δεν κατάλαβε τι είναι αυτό που πάει να βάλει μέσα στο σώμα της…Ουτε τι θα συμβεί αργότερα..Διαβάστε την ανάρτηση της Κατερίνας απο την Κρήτη  στο διαδίκτυο που ανέβασε  απο 25/05/21..

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖHERDΙ:Πριν πείτε το μακρύ και το κοντό σας ,διαβάστε το μέχρι στο τέλος . Η 48χρονη γυναίκα που ήταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και έδινε την μάχη της με τις παρενέργειες του εμβολίου ημουν εγώ . Ήταν απόφαση μου να κάνω το εμβόλιο και αν το έχω μετανιώσει η όχι !!!θα σας απαντήσω με μια φράση αν έπρεπε να κάνω και δεύτερη δόση ΟΧΙ με τίποτα .

Πέρασα δύσκολα μια ολόκληρη εβδομάδα .Ότι πέρασα ήταν από το εμβόλιο Johnson and Johnson .Και για όσους δεν πιστεύουν ας πάρουν τηλέφωνο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης ημερομηνία 21.5.2021. Νοσηλεύτηκα στην νευροχειρουργική και ημουν στο δωμάτιο 46 .Μεγάλη ταλαιπωρία, δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια .Για καλή μου τύχη ήταν εκείνη την ώρα ένας έμπειρος νευροχειρουργός που με ανάλαβε και είχα καλή ανάρρωση.

Το προσωπικό, οι γιατροί και νοσοκόμες ήταν άψογοι μαζί μου και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου .Πριν κάνω το εμβόλιο, είχα κάνει όλες τις εξετάσεις και τεστ μοριακό και όλα πήγαιναν πολύ καλά .Όλα άλλαξαν από την στιγμή που έκανα το εμβόλιο .Πονούσα παντού , πυρετό ,εμετό διάρροια πόνους στις γάμπες και στα κόκαλα, αστάθεια και την τελευταία μέρα μούδιασαν τα χέρια και τα πόδια μου και τότε ήταν που οι γιατροί φέρθηκαν έξυπνα και δεν είχαμε τα δυσάρεστα όπως με την 44χρονη Γλυκερία Μανουσάκη που είναι εγκεφαλικά νεκρή.Την ήξερα την κοπέλα , έβλεπα τον άντρα της όσες μέρες ημουν νοσοκομείο έξω από το θάλαμο και λείπαμε πολύ .

Ξέρετε τι είναι να είσαι σε ένα δωμάτιο μόνη σου να βλέπεις μόνο τους γιατρούς και νοσοκόμες γιατί οι δικοί σου δεν επιτρέπεται να μπουν ? Πόσα τεστ να κάνει ο άνθρωπος να σου φέρει ένα μπουκάλι νερό ? Και γιατί να πληρώνουμε τόσα λεφτά στα τεστ κάθε μέρα ? Αυτά τα τεστ γιατί δεν τα κάνουν δωρεάν ? Αφού το λάθος είναι δικό τους .Δεν θέλω να πω τίποτα πάνω στο θέμα αν πρέπει να κάνετε το εμβόλιο η οχι.Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός αυτό έχω εγώ να πω .

Μακάρι να ξέραμε τι μας ρίχνουν στον οργανισμό .Είμαι καλύτερα ,έως το πρωί είχα ακόμα φοβερό πονοκέφαλο παίρνω παυσίπονα και πιστεύω πως θα είμαι ακόμα καλύτερα .Ήθελα να πω ότι εκείνη την ημέρα που πήγα εγώ νοσοκομείο ήρθαν άλλες 2 γυναίκες με παρενέργειες από εμβόλιο astrazeneca .Δεν θέλω να μου λέτε τα γνωστά έκανα και εγώ και δεν έπαθα τίποτα γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.

Θα συνεχίζω να σας λέω την αλήθεια και να σας ενημερώνω πάντα με ακρίβεια χωρίς να φοβάμαι τίποτα . Γιατί ο κόσμος πρέπει να μάθει επιτέλους τι ακριβώς συμβαίνει .Και αν ρωτήσεις τους γιατρούς το γιατί …Δεν έχουν καμία απάντηση να σου δώσουν .Το πόρισμα των γιατρών το έχω και αν χρειαστεί θα σας το ανεβάσω με φωτογραφίες. Κλείνω με μια ευχή να είμαι το τελευταίο θύμα του εμβολίου .

https://amazonios.net/

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *