Αποσύρουν τα εμβόλια γιατί πεθαίνει κόσμος-Π.Ο.Υ. ΟΧΙ στον εμβολιασμό των παιδιών, ΟΧΙ στα «προνόμια» των εμβολιασμένων!«Επιστροφή της πανδημίας και νέο lockdown από φθινόπωρο»: Ένας φαύλος κύκλος παρά τους εμβολιασμούς

5/5 (7)

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας:

Τα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιάζονται προς το παρόν.

Τα παιδιά και οι έφηβοι τείνουν να έχουν ηπιότερη νόσο σε σύγκριση με τους ενήλικες, οπότε, εκτός εάν ανήκουν σε ομάδα με υψηλότερο κίνδυνο σοβαρής νόσου COVID-19, είναι λιγότερο επείγον να εμβολιαστούν από ό,τι τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, τα άτομα με χρόνιες παθήσεις και οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας.   

Χρειάζονται περισσότερα στοιχεία σχετικά με τη χρήση των διαφόρων εμβολίων COVID-19 στα παιδιά για να μπορέσουμε να διατυπώσουμε γενικές συστάσεις σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών κατά του COVID-19.

Η Στρατηγική Συμβουλευτική Ομάδα Εμπειρογνωμόνων (SAGE) του ΠΟΥ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο Pfizer/BionTech είναι κατάλληλο για χρήση από άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω. Στα παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο μπορεί να προσφερθεί αυτό το εμβόλιο μαζί με άλλες ομάδες προτεραιότητας για εμβολιασμό. Οι δοκιμές του εμβολίου για τα παιδιά βρίσκονται σε εξέλιξη και ο ΠΟΥ θα επικαιροποιήσει τις συστάσεις του όταν τα στοιχεία ή η επιδημιολογική κατάσταση δικαιολογήσουν αλλαγή πολιτικής.

Κατά τ’ άλλα, ο Π.Ο.Υ. συστήνει σε όλους ανεξαιρέτως να εμβολιαστούν το συντομότερο με όποιο εμβόλιο βρουν μπροστά τους!

Συστήνει όμως στους εμβολιασμένους τα εξής:

Ακόμα και μετά τον εμβολιασμό, συνεχίστε να λαμβάνετε προφυλάξεις

Παρόλο που το εμβόλιο COVID-19 θα αποτρέψει σοβαρές ασθένειες και θάνατο, δεν γνωρίζουμε ακόμη σε ποιο βαθμό σας εμποδίζει να μολυνθείτε και να μεταδώσετε τον ιό σε άλλους. Όσο περισσότερο επιτρέπουμε στον ιό να εξαπλωθεί, τόσο περισσότερες ευκαιρίες έχει ο ιός να αλλάξει.

Συνεχίστε να λαμβάνετε μέτρα για να επιβραδύνετε και τελικά να σταματήσετε την εξάπλωση του ιού:

  • Κρατήστε απόσταση τουλάχιστον 1 μέτρου από τους άλλους
  • Φορέστε μάσκα, ειδικά σε χώρους με πολύ κόσμο, κλειστούς και κακώς αεριζόμενους
  • Καθαρίζετε συχνά τα χέρια σας
  • Καλύψτε κάθε βήχα ή φτέρνισμα στον λυγισμένο αγκώνα σας
  • Όταν βρίσκεστε σε εσωτερικό χώρο με άλλους, εξασφαλίστε καλό αερισμό, όπως ανοίγοντας ένα παράθυρο

Πηγή: www.who.int

https://mandataapoekso.blogspot.com/2021/06/blog-post_66.html

Αποσύρουν τα εμβόλια γιατί πεθαίνει κόσμος

AstraZeneca για την Ευρώπη τέλος: Ούτε πάνω από 60 ούτε κάτω από 60

https://www.blogger.com/video.g?token=AD6v5dz-Ysi5C9VK-p1LrR5ba57PqkEoOW0DehINcx5oF069R97ZV5iYgphPVPrTJ4gn5WUDos-9FpiAN3U2tYibzT465wnEjoAbtBtaV_-h16oZz8OBhiBigGbs0yty-0f5Omuw2XM

https://newtube.app/fake_pandemic/YjpWpbb

«Επιστροφή της πανδημίας και νέο lockdown από φθινόπωρο»: Ένας φαύλος κύκλος παρά τους εμβολιασμούς

Pronews TV
Προδιαγεγραμμένο φαίνεται πως είναι το μέλλον της Ελλάδας, αλλά και των υπολοίπων χωρών, καθώς όλα δείχνουν πως έχουν μπει σε έναν φαύλο κύκλο με lockdown κάθε φθινόπωρο και χειμώνα και «χαλάρωση» κάθε καλοκαίρι παρά τους εμβολιασμούς.Αυτό ουσιαστικά υποστήριξε ο γιατρός-ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης (αλλά και άλλοι «ειδικοί»), σύμφωνα με τον οποίο η Ελλάδα θα χρειαστεί υψηλότερο «τείχος» ανοσίας, απ’ αυτό που αρχικώς υπολόγιζαν οι ειδικοί, δηλαδή άνω του 85%, προκειμένου να αντιμετωπίσει την επιστροφή της επιδημίας από τον Σεπτέμβριο εξαιτίας της επικράτησης του στελέχους «Δέλτα» της ινδικής μετάλλαξης.                      «Δυστυχώς, μάλλον από το φθινόπωρο, αν όχι νωρίτερα, θα έχουμε επιστροφή της πανδημίας και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ αλλά παρατηρείται ήδη σε πολλές χώρες. Όπως π.χ. στην Αγγλία όπου η κυβέρνηση αποφάσισε να επιβραδύνει κατά ένα μήνα το άνοιγμα της κοινωνίας.Ο λόγος είναι ότι το στέλεχος «Δέλτα», ένα από τα στελέχη που επεκτάθηκε αρχικά στην Ινδία, που έχει επεκταθεί παγκόσμια είναι πολύ επίφοβο να προκαλέσει ένα νέο, καταστροφικό, πανδημικό κύμα», αναφέρει.Ο κ. Παυλάκης κάνει λόγο για ένα εξαιρετικό μολυσματικό στέλεχος του νέου κορωνοιού και εξηγεί ότι «με το κλασικό στέλεχος, που εμφανίστηκε την πρώτη περίοδο της επιδημίας, ένας ασθενής μπορούσε να μολύνει άλλα 2-3 άτομα.Με το βρετανικό στέλεχος, που επικράτησε στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες προκαλώντας τεράστια επιδημικά κύματα, η αναλογία ήταν 1 προς 4-5 άτομα.Τώρα, με το στέλεχος «ΔΕΛΤΑ» που θα έρθει με μαθηματική ακρίβεια και στη χώρα μας, ένας φορέας μπορεί να μολύνει 6-8 ανθρώπους. Πρόκειται για διπλάσια δυναμική».Οι δηλώσεις του Παυλάκη δημιουργούν μόνο προβληματισμό, καθώς αν επιβεβαιωθούν τότε η Ελλάδα θα αναγκαστεί να μπει για τρίτο (!) χρόνο σε lockdown, παρόλο που έχουν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί και η κυβέρνηση διαβεβαίωνε πως δεν θα επιστρέψουμε στα «κλειδώματα».Φυσικά θα πρέπει να σημειώσουμε πως και πέρσι τέτοια εποχή τέτοιες διαβεβαιώσεις έδινε, ήταν η εποχή που ο Κ.Μητσοτάκης έβγαζε πανηγυρικούς λόγους για το πως «νίκησε τον κορωνοϊο»…

DR. ABDUL ALIM MOHAMED »αν
κάνεις το εμβόλιο μείνε μακριά μου»

https://newtube.app/fake_pandemic/WuXNQ1J

Ελληνίδα μαθαίνει ότι
μαγνητίζεται και μετανιώνει…

https://newtube.app/fake_pandemic/TU2rbBq

ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΛΟΓΩ ΙΔΡΩΤΑ
ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ!

https://newtube.app/fake_pandemic/eV4xJuD

ΠΩΣ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟ
»ΝΑΙ» ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

https://newtube.app/fake_pandemic/ahF4HoA

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *