ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ-ΚΑΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τουρκία, Ιράν, Ρωσία. Αμερική Ισραήλ, ΗΑΕ, Αίγυπτος. Σπάζοντας νέα για τη συμφωνία του αιώνα. Ενημέρωση από την Ιερουσαλήμ. Ενημέρωση από την Τεχεράνη. Το KGB ενημερώνεται. Ρωσική ειρηνευτική συμφωνία. Οι Οθωμανοί κατέκτησαν το 1517, το ομόσπονδο κράτος χωρίστηκε σε τέσσερις συνοικίες και συνδέθηκε διοικητικά με την επαρχία της Δαμασκού και αποφάνθηκε από την Κωνσταντινούπολη. Στην αρχή της οθωμανικής εποχής, περίπου 1.000 εβραϊκές οικογένειες ζούσαν στη χώρα, κυρίως στην Ιερουσαλήμ, τη Ναμπού (Σέχεμ), τη Χεβρώνα, τη Γάζα, τη Σαφτέτ (Tzfat) και τα χωριά της Γαλιλαίας. Η κοινότητα απαρτίζεται από απογόνους Εβραίων που δεν είχαν εγκαταλείψει ποτέ τη Γη … Σήμερα είναι μια διαφορετική εικόνα. Η απόφαση του πρωθυπουργού, ο Benjamin Netanyahu είναι αρχικά πολωνική και οι Σαουδαραβικές χώρες μαζί με τις χώρες του Κόλπου είναι έτοιμες να συνάψουν στην λεγόμενη ειρηνική συμφωνία με το Ισραήλ.

Isolating Iran and Turkey Is All About JERUSALEM – Good vs Evil – WORLD IS DIVIDING!!!

Ο Faisal Abbas, αρχισυντάκτης της Arab News, γράφει στήλη που υποστηρίζει τα καθεστώτα των Ηνωμένων Πολιτειών, τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέχρι τώρα, λέγοντας ότι θα μπορούσαν να ανακουφίσουν τα παλαιστινιακά δεινά και να κάνουν πιο δυνατή την ειρήνη. Το καθεστώς Tραμπ δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με το σχέδιο και απέρριψε με συνέπεια τις αναφερόμενες διαρροές ως απλή εικασία. Είναι ενδιαφέρον ότι δεν θα απελευθερώσουν τις λεπτομέρειες του σχεδίου μέχρι το Ραμαζάνι. Αν η συμφωνία πρόκειται να φέρει ειρήνη, τότε γιατί να περιμένετε μέχρι το Ραμαζανάν; Γιατί να μην κυκλοφορήσουν τα στοιχεία τώρα αν είναι τόσο ειρηνικό; Και γιατί οι Σαουδάραβες υποστηρίζουν το σχέδιο ειρήνης χωρίς να γνωρίζουν λεπτομέρειες πίσω από αυτό

Το 1187 ο Salaudin Al Ayoubi, ο εμπνευσμένος μουσουλμανικός ηγέτης, εισήλθε στην ιερή πόλη της Ιερουσαλήμ μετά από μια επιτυχή πολιορκία. Κατά τη διάρκεια της βασιλείας του, ο Σαλαντίν δημιούργησε πολλά σχολεία, νοσοκομεία και ιδρύματα στην προσπάθειά του για πνευματικά και πολιτικά επιτεύγματα. Ήταν επίσης αποφασισμένος να φέρει τη δικαιοσύνη, την ειρήνη και την ευημερία σε εκείνους που ανήκουν στον τομέα του.

Αν και θα περίμενε κανείς ότι ο Σαλαδινός(Saladin) θα ήταν μισητός ανάμεσα στα έθνη των Σταυροφόρων, έγινε μία από τις πιο εκτιμημένες μουσουλμανικές φιγούρες του μεσαιωνικού Ισλαμικού κόσμου λόγω της γενναιοδωρίας που έδειξε προς τους χριστιανούς παρά τη βιαιότητα που οι Μουσουλμάνοι είχαν υπομείνει στα χέρια των Σταυροφόρων. Ο Σαλαντίν επέτρεψε στους χριστιανούς και τους Εβραίους να συνεχίσουν τη λατρεία τους στην πόλη και τον αγαπούσαν όλοι.

Υπάρχει ένα δωμάτιο, κρυμμένο στη Μουσουλμανική συνοικία της Ιερουσαλήμ, όπου έμεινε ο διάσημος μουσουλμάνος στρατηγός Σαλαντίν Αγιούμπι όταν ήθελε να απομονωθεί και να κάνει λατρεία. Αν χαθεί η Ιερουσαλήμ, τότε η ιστορία χάνεται με αυτήν.
Μεταξύ όλων αυτών των χάος στη Μέση Ανατολή και η Ινδία έχει τερματίσει όλες τις εισαγωγές πετρελαίου από το Ιράν, λέει ο πρεσβευτής της στην Ουάσινγκτον, μετατρέποντας την σε τελευταία χώρα στην απροθυμία να συμμορφωθεί με απειλούμενες κυρώσεις από τις ΗΠΑ.

Shocking!! Saudi Scholar Embraces ‘Moderate’ Islam And Condemns Recep Tayyip Erdogan

Είναι σαφές ότι ο κόσμος διαιρείται μέσω αυτής της ψευδούς συμφωνίας ειρήνης. Η Ινδία μόλις επιβεβαίωσε ότι δεν θα αγοράζει πλέον ιρανικό πετρέλαιο. Δεν εκπλήσσει, με την πρόσφατη επανεκλογή της Narendra Modi, είναι τελικά η ώρα να αρχίσει να δείχνει το αληθινό της πρόσωπο. Και αυτό είναι το πρόσωπο του Ziopigism, της λέσχης που έχει ενωθεί μαζί με τους Σαουδάραβες.

Όλες αυτές οι επικίνδυνες εξελίξεις που βλέπουμε στην παγκόσμια σκηνή δεν αντιμετωπίζουν αυτό που πραγματικά κρύβεται πίσω από το χάος. Η Ιερουσαλήμ πήρε το επίκεντρο, είναι το θέμα της Ιερουσαλήμ, όπως λέει ο Ilhan Omar. Ο διάβολος θέλει την Ιερουσαλήμ και είναι έτοιμος να πάρει τα έθνη που αντιστέκονται στην παράνομη κατοχή. Εάν είστε μαζί με τη συμμαχία Ziopig και υποστηρίζετε τη λεγόμενη συμφωνία ειρήνης του αιώνα, τότε είστε σίγουρα ένας λάθος πράκτορας!

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, η Ρωσία προσπαθεί επί του παρόντος να αποκρυσταλλώσει ένα νέο όραμα για την ειρηνευτική διαδικασία των Παλαιστινίων-Ισραηλινών με βάση τη διεθνή νομιμότητα – Ας δούμε σύντομα αυτό που πρέπει να προσφέρουν στο τραπέζι.

Η Παλαιστίνη πρέπει να είναι μια ανησυχία για όλους, για όλες τις θρησκείες. Ειδικά η ορθόδοξη χριστιανική, μουσουλμανική και εβραϊκή κοινότητα. Η Ιερουσαλήμ ανήκει στον κόσμο. Η ανησυχία του Ιράν και των Τουρκών για την Παλαιστίνη είναι θεμιτή. Τα αραβικά κράτη του Κόλπου προδίδουν τους Παλαιστινίους και χρησιμοποιούν πετροδολάρια για να πουλήσουν την Παλαιστίνη. Αυτό θα πρέπει να είναι μια ανησυχία για όλους μας. Το ισραηλινό λόμπι. Σεΐχης Imran Hossain

Syrian War Report – May 27, 2019: Army Takes Back Kafr Nabudah, Delivers Blow To Militants

BREAKING! DONLAD TRUMP SENDS US TROOPS TO DETER IRAN!! WORLD WAR 3!!!

Can Iran Stop the US? A look at Irans Defenses

AMERICAN B2 SPIRIT – ONLY ONE IS ENOUGH !!

Elites Plot WORLD WAR 3 With Iran! – What You NEED To Know with G. Edward Griffin

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *