ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ο Δρ Ράσιντ Μπάταρ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ BILL GATES. ΨΕΥΤΙΚΗ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ.(Βίντεο)Νομπελίστας Ιατρικής Luc Montagnier: «Ο covid19 είναι ανθρώπινο δημιούργημα»

5/5 (3)

Αποκλειστική συνέντευξη του Αμερικάνου οστεοπαθητικού Δρ. Ράσιντ Μπατάρ (Rashid Buttar).

Τα λέει όλα έξω από τα δόντια.

Ένας ακόμα επιστήμονας που δεν φοβάται να αποκαλύψει την αλήθεια για όλο το ψέμα που έχει στηθεί σε όλο τη γή, με φόντο τον κορωναϊό.

Αναφέρει για την επικινδυνότητα του εμβολίου, του κορωναϊού, το πως στήθηκε όλο αυτό το σχέδιο για τους μαζικούς εμβολιασμούς και όλα αυτά.

Ένα βίντεο που πρέπει να δείτε.

Είναι όλα αυτά που σας γράψαμε σε άρθρο μας, αλλά και από το στόμα ενός αναγνωρισμένου γιατρού !

Ακόμα μας αναλύει την ζημιά που κάνει το δίκτυο 5G, τί έγινε στην Γιουχάν και φυσικά αναφέρετε στα ΜΜΕ και το σύστημα Υγείας που έκρυψε το γεγονός και προέτρεπε τον κόσμο στα εμβόλια.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ο Δρ Ράσιντ Μπάταρ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ BILL GATES ANTHONY FAUCI. ΨΕΥΤΙΚΗ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ.

Το Βίντεο έχει και υπότιτλους Ελληνικούς, αρκεί να τους ενεργοποιήσετε.

Ο Δρ Ράσιντ Μπάταρ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ BILL GATES ANTHONY FAUCI. ΨΕΥΤΙΚΗ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ.

Ο Δρ Ράσιντ Μπάταρ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ BILL GATES ANTHONY FAUCI. ΨΕΥΤΙΚΗ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ.

Ράσιντ Μπάταρ (Rashid Buttar)

Ο Δρ Ράσιντ Μπάταρ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ BILL GATES ANTHONY FAUCI. ΨΕΥΤΙΚΗ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ.

Ο Rashid Buttar είναι ένας Αμερικανός οστεοπαθητικός γιατρός από το Σαρλότ της Βόρειας Καρολίνας. Είναι γνωστός για την αμφιλεγόμενη χρήση της θεραπείας χηλίωσης για πολλές καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου του αυτισμού και του καρκίνου. Έχει επιπλήξει το συμβούλιο ιατρικών εξεταστών της Βόρειας Καρολίνας για ανήθικη θεραπεία ασθενών. Ο ιστότοπός του, Centers for Advanced Medicine, προσφέρει, μεταξύ άλλων, θεραπεία για θέματα όπως “γενική αποτοξίνωση” και “διαχείριση ηλικίας”. Τον Μάρτιο του 2020, κυκλοφόρησε ένα βίντεο πολλαπλών τμημάτων, “COVID-19 Virus Conspiracy;” που υποδηλώνει ότι ο κοροναϊός χρησιμοποιείται για να αποσπά την προσοχή από τις τοξικές εκπομπές από βιομηχανίες και εταιρείες.

Ο Μπάταρ γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1966 και μετανάστευσε με τους γονείς του στις ΗΠΑ σε ηλικία 9 ετών. Παρακολούθησε το Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, αποφοίτησε με πτυχίο βιολογίας και θεολογίας και στη συνέχεια απέκτησε το πτυχίο του στην οστεοπάθεια στο Πανεπιστήμιο Des Moines. Εργάστηκε ως χειρουργός με τον στρατό των ΗΠΑ για αρκετά χρόνια.

https://www.sfagi.gr/

Νομπελίστας Ιατρικής Luc Montagnier: «Ο covid19 είναι ανθρώπινο δημιούργημα»

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *