ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-Ο ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ

4/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σε όλο τον δυτικό κόσμο από την 11η Σεπτεμβρίου υπήρξαν σταδιακά βήματα προς αυτό που πολλοί υποστηρικτές της ελευθερίας θα αποκαλούσαν «αστυνομικό κράτος». Ένα σύστημα στο οποίο οι κυβερνήσεις δεν περιορίζονται πλέον από τα όρια των πολιτικών ελευθεριών και έχουν την εξουσία να κάνουν οτιδήποτε θέλουν στο όνομα της δημόσιας ασφάλειας.
Η χρήση του «νόμου» ως εργαλείου για την έγχυση της τυραννίας σε έναν πολιτισμό είναι η πρώτη τακτική όλων των ολοκληρωτών.
Η ιδέα του είναι ότι γράφοντας απλώς την κρατική εγκληματικότητα στα νομικά βιβλία, η εγκληματικότητα δικαιολογείται κάπως λόγω νομικής αναγνώρισης.

Είναι όλα πολύ κυκλικά.

Κάθε φορά που ξεκινά η κρατική κακοποίηση των ανθρώπων, ξεκινά πάντα στο όνομα του τι είναι «καλύτερο για την κοινωνία στο σύνολό της». Για να σώσει την κοινωνία, τα άτομα που απαρτίζουν μια κοινωνία πρέπει να εξαλειφθούν ή να καταστραφούν.

Αυτή η νοοτροπία είναι το τελείως αντίθετο από αυτό που αγωνίστηκαν και πέθανε οι Ιδρυτικοί Πατέρες στην Αμερική, αλλά όπως είπε κάποτε ο Τόμας Τζέφερσον:
«Η νόμιμη ελευθερία είναι μια ανεμπόδιστη δράση σύμφωνα με τη βούλησή μας εντός των ορίων που μας περιβάλλουν τα ίσα δικαιώματα των άλλων. Δεν προσθέτουμε «εντός των ορίων του νόμου» γιατί ο νόμος είναι συχνά, αλλά η βούληση του τυράννου, είναι πάντα έτσι όταν παραβιάζει τα δικαιώματα του ατόμου. «

Σε χώρες όπως η Αυστραλία, οι οποίες ισχυρίζονται ότι εκτιμούν τις δυτικές δημοκρατικές αρχές της ελευθερίας και κυριαρχούν από τον λαό, η αντίληψη είναι ότι τα πολιτικά δικαιώματα κωδικοποιούνται στο νομικό πλαίσιο όπως και στις ΗΠΑ.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες εμφανείς διαφορές και ζητήματα. Συγκεκριμένα, οι Αυστραλοί πολίτες (όπως πολλοί Ευρωπαίοι πολίτες) δεν έχουν απολύτως κανένα μέσο να υποχρεώσουν την κυβέρνησή τους ή τις ελίτ που επηρεάζουν την κυβέρνησή τους να περιοριστούν.

Αυτά τα έθνη, στα οποία οι πληθυσμοί έχουν αφοπλιστεί και ειρηνιστεί ως επί το πλείστον, θα θεσπιστεί πρώτα οποιαδήποτε ατζέντα για τυραννία. Αλλά θα φτάσουμε σε αυτό σε μια στιγμή…

Μην κάνετε κανένα λάθος, υπάρχει μια πολύ ΑΝΟΙΚΤΗ και εύκολα αναγνωρίσιμη ατζέντα από την πλευρά των παγκοσμιοποιητών για τη δημιουργία ενός πολύ συγκεντρωτικού αστυνομικού κρατικού συστήματος σε κάθε χώρα που είναι σε θέση.
Αυτή δεν είναι «θεωρία συνωμοσίας», είναι γεγονός συνωμοσίας.

Εδώ και πολλά χρόνια υπάρχουν πολλοί αναλυτές, οικονομολόγοι και γεωπολιτικοί εμπειρογνώμονες στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που έχουν προβλέψει και προειδοποιήσει το κοινό σχετικά με την παγκοσμιοποιημένη στρατηγική «διαταραχής του χάους».

Με άλλα λόγια, οι υπερ-πλούσιοι μεσίτες ισχύος που ασκούν επιρροή στις περισσότερες κυβερνήσεις στη Γη επιδιώκουν να «αναδιαμορφώσουν» την υπάρχουσα κοινωνική τάξη μέσω της δημιουργίας κρίσεων και καταστροφών.
Με τη μηχανική δημόσια απελπισία, ελπίζουν να μας παρασύρουν να αποδεχτούμε περιορισμούς στις ελευθερίες μας που δεν θα είχαμε εξετάσει ποτέ διαφορετικά.

Ο στόχος μιας ενιαίας παγκόσμιας οικονομίας και κυβέρνησης έχει εκφραστεί ξανά και ξανά από ελίτ, αλλά εξακολουθεί να ονομάζεται «θεωρία συνωμοσίας» ή «παρανοϊκή παραίσθηση».

Επιστημονική μελέτη: Οι «θεωρητικοί συνωμοσίας» είναι οι πιο υγιείς από όλους

Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε αυτές τις ελίτ και τους οργανισμούς τους όλη την ημέρα, αλλά θα αναφέρουμε μερικές δηλώσεις επιλογής για να επισημάνουμε.

Όπως ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών του Κλίντον και μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, Strobe Talbot, έγραψε σε άρθρο για το περιοδικό Time το 1992 με τίτλο «Αμερική στο εξωτερικό: Η γέννηση του παγκόσμιου έθνους»:

Τον επόμενο αιώνα, τα έθνη, όπως γνωρίζουμε, θα είναι ξεπερασμένα. όλα τα κράτη θα αναγνωρίσουν μια ενιαία, παγκόσμια αρχή. Η εθνική κυριαρχία δεν ήταν τελικά τόσο καλή ιδέα.

Όπως περιγράφει ο ελιτιστής και ο φαβιανός(Fabian) σοσιαλιστής HG Wells στη μη μυθοπλασία του με τίτλο The New World Order:

«… Όταν ο αγώνας φαίνεται να κινείται σίγουρα προς μια παγκόσμια σοσιαλδημοκρατία, μπορεί να εξακολουθούν να υπάρχουν πολύ μεγάλες καθυστερήσεις και απογοητεύσεις προτού γίνει ένα αποτελεσματικό και ευεργετικό παγκόσμιο σύστημα.

«Αμέτρητοι άνθρωποι… θα μισούν τη νέα παγκόσμια τάξη… και θα πεθάνουν διαμαρτυρόμενοι εναντίον της. Όταν προσπαθούμε να αξιολογήσουμε την υπόσχεσή της, πρέπει να έχουμε κατά νου την ταλαιπωρία μιας γενιάς ή περίπου ανυπόμονων, πολλοί από αυτούς είναι αρκετά γενναίοι και χαριτωμένοι άνθρωποι. «

Και τι θα λέγατε για ένα από τα αγαπημένα αποκαλυπτικά αποσπάσματα από το μέλος της Τριμερούς Επιτροπής Richard N. Gardner, πρώην αναπληρωτή υφυπουργό Διεθνών Οργανισμών υπό τους Kennedy και Johnson;

Έγραψε στο τεύχος του Απριλίου του 1974 του περιοδικού «Εξωτερικές Υποθέσεις του Συμβουλίου για Εξωτερικές Σχέσεις» (σελ. 558) σε ένα άρθρο με τίτλο «The Hard Road To World Order»:

«Εν ολίγοις, το« σπίτι της παγκόσμιας τάξης »θα πρέπει να χτιστεί από κάτω προς τα πάνω και όχι από πάνω προς τα κάτω. Θα μοιάζει με μια μεγάλη «εκρηκτική, γεμάτη σύγχυση» χρήση της διάσημης περιγραφής της πραγματικότητας του William James, αλλά ένα τέλος που τρέχει γύρω από την εθνική κυριαρχία, θα διαβρώνει το κομμάτι, θα επιτύχει πολύ περισσότερα από την ντεμοντέ μετωπική επίθεση.

Μέλη παγκοσμιοποιημένων ιδρυμάτων και δεξαμενών σκέψης, όπως το CFR, κατοικούσαν σχεδόν κάθε κυβερνητικό γραφείο και προεδρικό υπουργικό συμβούλιο των ΗΠΑ τις τελευταίες δεκαετίες.

Αυτό περιλαμβάνει τα δύο δωδεκάδες μέλη του CFR στο γραφείο του Ντόναλντ Τραμπ. Δεν πρόκειται να συμβεί.

Όπως το Harper’s Magazine αποκάλυψε ειλικρινά σε μια έκθεση του 1958 με τίτλο «School For Statesmen»:

Η πιο ισχυρή κλίκα σε αυτές τις ομάδες (CFR) έχει έναν κοινό στόχο, θέλουν να επιφέρουν την παράδοση της κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.

Θέλουν να τερματίσουν τα εθνικά σύνορα και τις φυλετικές και εθνοτικές πιστότητες που υποτίθεται ότι αυξάνουν τις επιχειρήσεις και διασφαλίζουν την παγκόσμια ειρήνη. Αυτό που αγωνίζονται θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε δικτατορία και απώλεια ελευθεριών από τον λαό.

Το CFR ιδρύθηκε για «σκοπό την προώθηση του αφοπλισμού και της βύθισης της κυριαρχίας των ΗΠΑ και της εθνικής ανεξαρτησίας σε μια πανίσχυρη παγκόσμια κυβέρνηση.

Η ευκολότερη μέθοδος για τους παγκοσμιοποιητές να πάρουν αυτό που λένε ανοιχτά ότι είναι είτε να προκαλέσουν μια κρίση είτε να εκμεταλλευτούν μια υπάρχουσα κρίση για να «διαβρώσουν την κυριαρχία».

Η τρέχουσα πανδημία ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το σχέδιο, αλλά προτού καταργηθεί η κυριαρχία σε εθνικό επίπεδο, πρέπει πρώτα να υπονομεύσουν την κυριαρχία σε ατομικό επίπεδο.

Οι ενέργειες εντός των ΗΠΑ και τα έθνη που είναι συμμαχικά με τις ΗΠΑ υποδηλώνουν ότι υπάρχει μια επιταχυνόμενη επίθεση κατά των προσωπικών ελευθεριών.

Υπάρχουν αδερφές βάσεις στο CFR σε πολλές άλλες χώρες.

Για παράδειγμα, στην Αυστραλία έχουν το ιδιαίτερα ενσωματωμένο Ινστιτούτο Στρατηγικής Πολιτικής, το οποίο υποστηρίζει με συνέπεια την πλήρη συγκέντρωση της κυβερνητικής εξουσίας μετά την πανδημία του κοροναϊού.

Το δηλωμένο σχέδιο τους είναι να συγκεντρώσουν τη διοίκηση πολιτικής στα χέρια μιας νέας «επιτροπής» ή «τμήματος» που αποτελείται από τα «λαμπρότερα μυαλά».

Αυτή η επιτροπή δεν θα έχει την ευθύνη να επαναφέρει την Αυστραλία στο φυσιολογικό, αλλά να πείσει το κοινό να αποδεχθεί το «νέο κανονικό» πέρα από την πανδημία.

Το ASPI με ενθουσιασμό ανακοινώνει την ιδέα σε ένα άρθρο με τίτλο «Coronavirus Response A Chance To Reimagine Future For Australia»:

«Η ατζέντα ενός τέτοιου τμήματος τώρα δεν αφορά την επαναφορά της Αυστραλίας στο φυσιολογικό μετά την πανδημία. Πρόκειται για το να φανταστούμε εκ νέου τι μπορεί να είναι η Αυστραλία και πώς μπορούμε να ευδοκιμήσουμε και να ευημερήσουμε στο μέλλον μας πέρα από τον κοραναϊό και υπό το φως της ξηρασίας, των πυρκαγιών και της κλιματικής αλλαγής.

«Σκεφτείτε το είδος της νέας οικονομίας που μπορούμε να έχουμε μετά την αναγκαστική, ταχεία υιοθέτηση της διεσπαρμένης οικιακής εργασίας και της σχολικής εκπαίδευσης μέσω ψηφιακών μέσων. Μπορούμε να είμαστε η κορυφαία ψηφιακή οικονομία που ήθελε ο πρωθυπουργός πριν από την πανδημία, όχι μέχρι το 2030 αλλά πολύ νωρίτερα. «

Αυτό θυμίζει αμέσως την ανάρτηση της 9ης Σεπτεμβρίου για γρήγορη κατάργηση των συνταγματικών προστασιών, ενώ το κοινό τυφλώθηκε από φόβο και σύγχυση. Όπως θα έλεγε ο αμερικανός παγκοσμιοποιημένος Ραχ Εμμανουήλ:

«Δεν θέλετε ποτέ να χαθεί μια σοβαρή κρίση. Και αυτό που εννοώ με αυτό είναι μια ευκαιρία να κάνουμε πράγματα που νομίζετε ότι δεν θα μπορούσατε να κάνετε πριν ».

Το ASPI αποκαλύπτει την πραγματική ατζέντα, η οποία είναι η πλήρης ομοσπονδιακή και μονομερής εφαρμογή του νόμου χωρίς δημόσια έγκριση. Το σχέδιο είναι να το κάνουμε αυτό αξιοποιώντας το πανδημικό γεγονός στο μέγιστο των δυνατοτήτων του και στη συνέχεια εφαρμόζοντας τις ραγδαίες κοινωνικές αλλαγές στην κυβερνητική δομή.

Αυτό θα συνεχιστεί πολύ μετά την εξαφάνιση του κορανοϊού στο όνομα της οικονομίας, των προγραμμάτων πρόνοιας και του λεγόμενου «υπερθέρμανσης του πλανήτη».
Η πανδημική απάντηση είναι απλώς ένα μέσο για το τέλος, και το τελικό παιχνίδι είναι η απόλυτη κυριαρχία του πληθυσμού.

Επικεντρώνομαι στην Αυστραλία και τις γύρω περιοχές ειδικότερα επειδή φαίνεται να είναι το μέρος όπου οι παγκοσμιοποιητές εφαρμόζουν πρώτα τις τεχνοκρατικές πολιτικές. Ή τουλάχιστον, δοκιμάζουν τη στρατηγική τους και χρησιμοποιούν Αυστραλούς ως ινδικά χοιρίδια.

Όταν το ASPI λέει ότι σκοπεύουν να διατηρήσουν τις πανδημικές αλλαγές στη θέση τους μετά την εξαφάνιση του ιού, δεν μιλούν μόνο για τη μετάβαση σε μια ψηφιακή οικονομία.

Αυτήν τη στιγμή, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία χτυπούν πολίτες με ίσως τα πιο δρακόντεια μέτρα στον Δυτικό κόσμο. Αυτές είναι πολιτικές που οι ελίτ θέλουν να εισαγάγουν παντού, αλλά βαριούνται στην Αυστραλία και συνεχίζει να χειροτερεύει.

Σε διάφορες περιοχές της Αυστραλίας, τα μέτρα ανταπόκρισης «Επίπεδο 4» έχουν τεθεί σε εφαρμογή για τουλάχιστον τις επόμενες έξι εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένων των απαγορεύσεων κυκλοφορίας, αυστηρές πολιτικές για τις μάσκες, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων που αναγκάζονται να φορούν μάσκες ΕΞΩ (σε αντίθεση με ό, τι έχει να πει η επιστήμη και η ιολογία για τη χαμηλή πιθανότητα μετάδοση στον ήλιο και στον αέρα), οι κάτοικοι δεν επιτρέπεται να ταξιδεύουν περισσότερο από 3 μίλια από τα σπίτια τους και μόνο ένα άτομο από ένα νοικοκυριό επιτρέπεται να φύγει ανά πάσα στιγμή.

Οι πολίτες που παραβιάζουν αυτούς τους κανόνες υπόκεινται σε πρόστιμα 10.000 $ ή σύλληψη. Και, ναι, οι άνθρωποι συλλαμβάνονται απλά επειδή δεν φορούν μάσκα ή ότι είναι πολύ μακριά από το σπίτι.

Στη Νέα Ζηλανδία, η κατάσταση έχει γίνει εξαιρετικά ζοφερή και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως προειδοποίηση για τους Αμερικανούς ειδικά για το πιθανό μέλλον μας είναι να αφήσουμε την αφήγηση «ασφάλειας της δημόσιας υγείας» να μετατραπεί σε όχημα τυραννίας.

Ενώ η Αυστραλία χρησιμοποιεί εγκαταστάσεις καραντίνας για να αναγκάσει άτομα που θεωρούνται υψηλού κινδύνου να απομονωθούν, τα στρατόπεδα καραντίνας της ΝΖ βρίσκονται τώρα πλήρως υπό τον έλεγχο του στρατού και ΟΛΟΙ οι πολίτες που έχουν θετικό ή υποψιαστεί ότι έχουν Covid μπορούν να διαχωριστούν από τις οικογένειές τους και να τοποθετηθούν σε τα στρατόπεδα, τα οποία είναι ξενοδοχεία που μετατρέπονται σε φυλακές.

Είναι η πλήρης διαγραφή εάν οι προσωπικές ελευθερίες οφείλονται σε αύξηση των περιπτώσεων που ισοδυναμούσαν με μόλις 525 θανάτους στην Αυστραλία και 22 θανάτους στη Νέα Ζηλανδία.
Ο λόγος για τον οποίο η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία έχουν στοχοθετηθεί με αυτό το επίπεδο περιορισμών είναι επειδή έχουν σχεδόν πλήρως αφοπλιστεί και δεν έχουν κανένα μέσο να υπερασπιστούν τον εαυτό τους από την υπέρβαση της κυβέρνησης.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν σημάδια ότι παρόμοια μέτρα θα επιχειρήσουν και στις ΗΠΑ.

Σε πολιτείες όπως η Νέα Υόρκη, υπάρχουν προγράμματα χαμηλού επιπέδου για τη δημιουργία σημείων ελέγχου Covid που σταματούν και ελέγχουν οχήματα που εισέρχονται στην πολιτεία. Εκεί ξεκινούν αυστηρότεροι περιορισμοί.

Πρώτον, θα δημιουργηθούν σημεία ελέγχου στο όνομα της κράτησης των μολυσμένων ατόμων από μια πολιτεία ή πόλη.

Στη συνέχεια, αυτά τα ίδια σημεία ελέγχου θα χρησιμοποιηθούν για να αποτρέψουν τους ανθρώπους από την έξοδο από πολιτεία ή πόλη. Στη συνέχεια, θα δημιουργηθούν τυχαία σημεία ελέγχου για να ελεγχθούν οι άνθρωποι για πυρετό ή συμπτώματα ασθένειας.

Εάν επιτρέπεται να συνεχιστεί, η φυσική εξέλιξη των σημείων ελέγχου είναι να τρομάξει τον πληθυσμό ώστε να μην ταξιδεύει πουθενά για οποιονδήποτε λόγο.

Όπως στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, οι άνθρωποι θα φυλακίζονται αποτελεσματικά στα σπίτια τους. Σε αυτό το στάδιο, η εισαγωγή νόμων ή εκτελεστικών εντολών που τιμωρούν τους ανθρώπους που εγκαταλείπουν το σπίτι θα είναι ευκολότερη. θα έχουν ήδη εγκλιματιστεί στο να παγιδευτούν στο σπίτι ούτως ή άλλως.

Επιπλέον, οι ελίτ και οι παγκοσμιοποιητές εντός των ΗΠΑ απαιτούν σκληρό κλείδωμα για τουλάχιστον έξι εβδομάδες, όπως και τα επίπεδα κλειδώματος επιπέδου 4 στην Αυστραλία.

Το μέλος της Federal Reserve, Neel Kashkari, δήλωσε πρόσφατα ότι οι Αμερικανοί εξοικονομούν περισσότερα, επομένως θα πρέπει να υποστούν σκληρές κλειδαριές «επειδή μπορούν να το αντέξουν οικονομικά».

Η Βιρτζίνια σχεδιάζει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς Covid, παρόλο που στο παρελθόν εμβόλια έχουν αποδειχθεί αδύνατα να αναπτυχθούν ως ιοί, και τα βιαστικά εμβόλια έχουν ιστορικό βλάβης ή θανάτωσης ανθρώπων αντί να τα προστατεύουν. Αναιρέστε το ζήτημα ότι το να δώσετε στην κυβέρνηση την εξουσία να αναγκάσει τους πολίτες να εισάγουν οτιδήποτε στο σώμα τους είναι ανήθικο.

Τι έπεται? Covid στρατόπεδα; Λοιπόν, ναι, εκτός αν οι Αμερικανοί κάνουν μια σκληρή στάση. Τα κύρια μέσα ενημέρωσης προτείνουν αυτήν τη στρατηγική εδώ και μήνες.

Η Washington Post επικρότησε τη χρήση στρατοπέδων καταναγκαστικής απομόνωσης σε άλλα έθνη και ρωτά γιατί οι ΗΠΑ δεν τα χρησιμοποίησαν ακόμη πέρα από τα λιμάνια για ξένους ταξιδιώτες;

Ο λόγος είναι ο εξής: Πολλοί Αμερικανοί δεν θα ακολουθήσουν τέτοια μέτρα και θα χρησιμοποιήσουν βία σε είδος εναντίον όσων προσπαθούν να τα κλειδώσουν εξαιτίας ενός ιού που αποτελεί μέτρια απειλή το πολύ για ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού.

Ωστόσο, μην υποθέσετε ότι το ίδρυμα δεν θα το δοκιμάσει τελικά εδώ. Αυτοί θα. Να είστε έτοιμοι όταν το κάνουν.

Κοιτάξτε τις δράσεις σε μέρη όπως η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία και αναρωτηθείτε, είμαι πρόθυμος να το ακολουθήσω; Και αν ναι, για πόσο καιρό;

Επειδή οι παγκοσμιοποιητές σκοπεύουν να γίνουν αυτοί οι περιορισμοί «νέο φυσιολογικό». Σκοπεύουν να διαρκέσει για πάντα αυτός ο εφιάλτης.

TIME’S UP!!!!!

Ο ΠΟΥ παρακολουθεί κάθε σας κίνηση, οπουδήποτε πηγαίνετε στο Διαδίκτυο

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι απασχολημένος να παρακολουθεί όλα όσα κάνετε στο διαδίκτυο, από το να ακούνε τις συνομιλίες σας και να παρακολουθούνε τις αλληλεπιδράσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έως την ανάλυση των συναισθημάτων σας.

Ο ΠΟΥ συνεργάζεται με μια εταιρεία ανάλυσης για να καταπολεμήσει αυτό που αποκαλεί «διάδοση παραπλανητικών πληροφοριών» σχετικά με την πανδημία.
Ονομάστηκε «προσέγγιση κοινωνικής ακρόασης», τα μέτρα χρησιμοποιούνται για τη σάρωση περισσότερων από 1,6 εκατομμυρίων αναρτήσεων κοινωνικών μέσων την εβδομάδα.

Ο στόχος είναι να αντισταθμιστεί οτιδήποτε δεν συμβαδίζει με την τρέχουσα αφήγηση του ΠΟΥ για τις ασθένειες, τις θεραπείες, τις παρεμβάσεις και τα αίτια της νόσου.

Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν ήδη ξεκινήσει έναν δικό του στρατό τρολ με 10.000 ψηφιακούς εθελοντές που συρρικνώνουν το Διαδίκτυο για ό, τι θεωρούν «ψευδείς» πληροφορίες που πιστεύουν ότι πρέπει να πολεμήσουν.

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/07/21/un-unleashes-army-of-trolls-to-shut-down-opposition.aspx

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *