ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Σ Ο Κ : ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ‘C.I.A.’ ΚΑΝΟΥΝ …ΑΥΤΟΨΙΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ NEA ‘HOTSPOTS’!

5/5 (5)

Η τρομακτική αποκάλυψη, έγινε υπό μορφήν …ανέμελης ειδήσεως σε τοπική ειδησεογραφική σελίδα της Χίου και είναι η εξής: 
«Στην Χίο βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 14/02 αντιπροσωπεία της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία (!) σχετική με το μεταναστευτικό πρόβλημα στο νησί.
Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη αλλά και αρχές της Χίου, ενώ μετέβη και στο ‘hotspot’ της ΒΙ.ΑΛ. στην περιοχή του Χαλκειούς, προκειμένου να αποτιμήσει την κατάσταση στην υφιστάμενη δομή καταγραφής και ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών».
Τι δουλειά έχουν πράκτορες της ‘C.I.A.’ (διότι περί τέτοιων πρόκειται…), να κάνουν αυτοψίες (!!!) στα νησιά μας, για το που και πως θα εγκατασταθούν τα «προσφυγάκια»; 
Είναι φανερό, ότι δικαιωνόμαστε απολύτως που λέμε εξ’ αρχής ότι υπάρχει μυστική συμφωνία «Σόρος» -‘CIA’ – Μητσοτάκη, για τον εποικισμό-ισλαμοποίηση νησιωτικής και ηπειρωτικής χώρας!
[Πηγή: ‘εθνικισμός’]

ΣΕΡΙΦΗΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ: «Ο ΕΒΡΟΣ, ΠΑΡΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΕΣΗ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟΣ»… ΨΕΥΤΗΣ, ΨΕΥΤΗΣ! (4 ΒΙΝΤΕΟ)

«Τώρα πλέον η κατάσταση βελτιώνεται. Υπάρχει πρόοδος. Ο Έβρος, παρά τη μεγάλη πίεση, τώρα είναι απροσπέλαστος», είπε καμαρωτός-καμαρωτός ο σερίφης Γκόλντεν στη συνέντευξη που έδωσε προχθές στην εκπομπή «Αποτύπωμα» του ΣΚΑΪ και τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα.

Μεγάλη παραμύθα! Σ’ αυτόν και σ’ όλους τους ψεύτες της… μητσοκυβέρνησης (όπως π.χ. τον… λεβέντη τον Μπουμπούκο, που πριν από λίγο καιρό έλεγε πως «απ’ τον Έβρο δεν περνάει πλέον κανείς»), που περνάνε τους Έλληνες για χαχόλους και κάφρους, αφιερώνουμε τέσσερα βιντεάκια που έβγαλαν κάποιοι απ’ αυτούς που περνάνε στο Ελλαδιστάν από τον… απροσπέλαστο Έβρο, όλα των τελευταίων ημερών!

Τι λέει η Συνθήκη τής Λωζάνης; Για να μην σάς δουλεύει κ α ν έ ν α ς ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΣ α λ η τ ά μ π ο υ ρ α ς ΠΩΛΗΤΙΚΟΣ, δημοσιο-ΚΑΦΡΟΣ και αργυρώνητος πράκτορας που επάγγελμά του, είναι, η ε ξ α φ ά ν ι σ η των Ελλήνων και η τουρκο-ισραηλινή κατοχή!

Τομές 170706-ΣυνθήκηΤηςΛωζάνης

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *