ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ 666(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

ΡΩΣΙΑ : Αποκαλύψεις δαιμονισμένης,και το λέιζερ χάραγμα του θηρίου αντιχρίστου 666 και οι τράπεζες

Διαφημίζουν το χάραγμα του αντίχριστου στην Κύπρο !!!

ΜΗ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ – ΣΤΑΡΕΤΣ ΙΩΣΗΦ

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ..

ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Η απόλυτη ξεφτίλα.Μας οδηγούν στο χάραγμα του αντιχρίστου.

Σέ παγκόσμια εφαρμογή τό σχέδιο γιά το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

KINHTA 666

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ??

Στην ταινία «Lucy» παραγωγής 2014. Η υπόθεση της ταινίας έχει να κάνει με μια γυναίκα, η οποία με την βοήθεια (υποτίθεται) κάτι χαπιών καταφέρνει στο τέλος να αποκτήσει θεϊκές δυνάμεις!! και να προσφέρει την ΓΝΩΣΗ που απόκτησε για τα ΠΑΝΤΑ, στους ανθρώπους..

Στο σημείο 55:11 της ταινίας «παγώσαμε» το παρακάτω περίεργο καρέ…Η ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ ΤΗΣ LUCY….
Το όνομα της ηρωίδας είναι LUCY, το οποίο παραπέμπει συγκαλυμμένα στο όνομα LUCIFER (Εωσφόρος). Αυτό επιβεβαιώνεται και μέσα από την ταινία, όπου η LUSY φτάνει στο τέλος, να γίνεται Θεός!! και δίνει την γνώση στην ανθρωπότητα!!!

Στο χρονικό σημείο 0:44… «Αποκαλύπτεται» το Δαιμονικό μάτι της Lucy..!!!

Lucy TRAILER 1 (2014) – Luc Besson, Scarlett Johansson Movie HD

Παρακάτω βλέπετε την TAYTOTHTA.. του «Nio» που φαίνεται μέσα στην ταινία στο σημείο 18:20 (ανάποδα) στην οποία αναγράφετε η ημερομηνία «11 SEP 01» δηλαδή 11 Σεπτεμβρίου 2001!!

Εκείνη την χρονολογία (11 Σεπτεμβρίου 2001) όλοι θυμόμαστε το χτύπημα που έγινε στους Δίδυμους Πύργους και έμελλε να αλλάξει για πάντα την ροή της ανθρώπινης ιστορίας!!! το περίεργο είναι ότι η ταινία προβλήθηκε 2 χρόνια νωρίτερα όμως, το 1999!!! Πολύ Περίεργο ε;; Δεν ήταν καθόλου περίεργο, αφού το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους, ήταν προσχεδιασμένο πολλά χρόνια πιο πριν, από την Σατανική κλίκα των Διεθνών Τραπεζιτών!!! Περίπου το 70% των Αμερικάνων πολιτών πιστεύουν (μετά από τα πολλά στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας από το 2001 έως σήμερα)ότι η τότε Αμερικάνικη κυβέρνηση (Μπους) είχε εμπλοκή (έμμεση ή άμεση) σε εκείνο το χτύπημα!!! φυσικά η «τυφλή» και «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη των ΗΠΑ, «κουκούλωσε» την όλη υπόθεση.

Στην περίπτωση της ταινίας «LUCY» (παραγωγής 2014) λοιπόν, έχουμε 3 ημερομηνίες. Ας ξεκινήσουμε με την τελευταία ημερομηνία που έχει και ενδιαφέρον αφού θα την συναντήσουμε σε λίγους μήνες μπροστά μας.. 24 Αυγούστου 2015. (ημερομηνία λήξης.. ) -Είναι άραγε μια τυχαία ημερομηνία ή έχει προγραμματιστεί από την Σατανική ελίτ του πλανήτη κάποιο κακό γεγονός για τότε;; και αν ναι, τότε τι θα συμβεί αλήθεια τότε;; Άραγε να είναι τυχαίο ότι ο David de Rothschild (γεννημένος 25 Αυγούστου 1978 κατά το επίσημο βιογραφικό του) γίνεται τότε 37 χρονών;;; να είναι τυχαίο άραγε ότι στην δεύτερη ημερομηνία, 25 Αυγούστου 2005 (ημερομηνίας έκδοσης… εμφάνισης;;), την ίδια χρονιά (το 2005) κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή του ο David.. ιδρύοντας τότε την οικολογική του οργάνωση Adventure ecology;;; Σύμφωνα με την ανάλυση που είχαμε δείξει παλιότερα http://astakotheories4.blogspot.gr/2011/01/14.html (εκτός από την ημερομηνία γέννησης, που υπήρχε κρυμμένη του David… υπήρχε κρυμμένη μεταξύ άλλων και μια «πυραμίδα».. όπου στην «κορυφή» της θα κατέληγε ο David σε ηλικία 36,9 χρονών, δηλαδή τον Μάιο του 2015!! (τρεις μήνες νωρίτερα από την ημερομηνία που αναγράφεται στην ταινία «Lucy» ).

Στα σχόλια που υπάρχουν εδώ : http://astakotheories.blogspot.gr/2009/03/2.html (κάτω κάτω) με ημερομηνία 17 Απριλίου 2011 – 3:01 μμ. ένας φίλος από την Κύπρο είχε επισημάνει ότι ο David.. θα έχει πιο ενεργό ρόλο στα Παγκόσμια τεκταινόμενα στις 11/11/2015, τρεις μήνες δηλαδή μετά από την ημερομηνία που φαίνεται στην ταινία «Lucy»!! Συνοψίζοντας προς το παρόν, με βάση όλα τα παραπάνω, καταλήγουμε σε 3 ημερομηνίες όπου θα ξεκινήσουν πιθανότατα τα 7 χρόνια της ουσιαστικής δράσης του David.. (3.5 ανεπίσημης διακυβέρνησής του +3.5 επίσημης διακυβέρνησής του) όλα θα ξεκινήσουν πιθανότατα ή τον Μάιο του 2015 ή τον Αύγουστο του 2015 ή τον Νοέμβριο του 2015 το πολύ!!! (+ – 3 μήνες από την ημερομηνία 25 Αυγούστου 2015!!) Άρα αν όλα πάνε σύμφωνα με την θεωρία μας.. (που το απευχόμαστε) τότε ο David.. θα στεφθεί «Θεός» στο (τότε κτισμένο) ναό του Σολόμωντα ή το Νοέμβριο του 2018 ή τον Φεβρουάριο του 2019 ή τον Μάιο του 2019!! (αν φυσικά καταφέρουν τα Σατανόπαιδα να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους έως τότε..)

Ίσως βέβαια, οι παραπάνω ημερομηνίες να έχουν να κάνουν έμμεσα με τον Αντίχριστο και να έχουν να κάνουν με κάποιο καταστροφικό Παγκόσμιο γεγονός που θα οδηγήσουν πιο κοντά στην Τελική κυριαρχία του ψευτομεσσία.. θα δείξει.. πάντως καλό είναι να συγκρατήσουμε και τον αριθμό 44.. (διπλός αριθμός, όπως ο βασικός Μασονικός αριθμός 33 και ο αποκρυφιστικός αριθμός 11..) που συναντήσαμε παραπάνω στο τρέιλερ, επειδή υπάρχει μια πιθανότητα και σε αυτήν την ηλικία να χριστεί «Θεός», ο Αντίχριστος.. (αν τους βγουν τα σχέδια..) δηλαδή κάπου 2022-2023!!

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

 

 

 

 

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *