ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ: ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΣΙΠ RFID ΣΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ(Βίντεο)

3.67/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Γι ‘αυτό οι κυβερνήσεις επιμένουν να φορούμε μάσκες: δεν πρόκειται για προστασία από ιούς, αλλά για απόλυτο έλεγχο.

Όποιος έχει αναρωτηθεί γιατί όλες οι κυβερνήσεις που εμπλέκονται στην εγκατάσταση της ΝΤΠ επιμένουν να φορούμε μάσκες – αν και έχει αποδειχθεί ότι δεν προσφέρουν προστασία από ιούς – η απάντηση είναι τώρα: Οι κατασκευαστές μάσκας έχουν στραφεί στις φερόμενες μάσκες προστασίας από ιούς με κρυφά ενσωματωμένες τσιπ RFID μάσκες. Προτού αναφερθούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες, εδώ είναι ένα βίντεο από την Κίνα που διέρρευσε.

Στην αρχή στο παρακάτω βίντεο είναι ένα απόσπασμα 49 δευτερολέπτων από ένα βίντεο 92 λεπτών σχετικά με το θέμα.
Η πηγή («Πρώτα είναι υποχρεωτική η μάσκα προσώπου: Επόμενο το τσιπ RFID ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ για τρόφιμα»)

Special Masks With RFID Chips & More Scientists/Doctors Speak Out About COVID Misinformation

Το ίδρυμα της Γαλλίας έχει ήδη ανταποκριθεί στους φόβους για μάσκες προσώπου με μικροτσίπ

Το γαλλικό διαδικτυακό μέσο The Connexion, εγγεγραμμένο στο Μοναχό και προφανώς από την κυβέρνηση, ανέφερε σε άρθρο στις 16 Αυγούστου σχετικά με αυτό το θέμα ως εξής (άρθρο συντομευμένο):

The Connexion, 16 Αυγούστου 2020

Η Γαλλία ανταποκρίνεται στους φόβους για μάσκες προσώπου με μικροτσίπ

Η Γαλλία ανταποκρίνεται στους φόβους για μάσκες προσώπου με μικροτσίπ
Ο Jérôme Salomon, Γενικός Διευθυντής Υγείας στη Γαλλία, προσπάθησε να καθησυχάσει το κοινό μετά την εμφάνιση ερωτήσεων σχετικά με το γιατί ορισμένες μάσκες προσώπου περιέχουν ένα ηλεκτρονικό τσιπ, με κάποιο φόβο ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό του χρήστη …

Σύμφωνα με τον κύριο Salomon:

«Μπορώ να σας πω ότι οι μάσκες υφασμάτων είναι εξαιρετικές στη Γαλλία. Τις φοράω κάθε μέρα και είναι καλύτερα για το περιβάλλον μας. Μπορούν να πλυθούν και να ξαναχρησιμοποιηθούν. Είναι φτιαγμένα στη Γαλλία και δεν έχουν τσιπ μέσα, μπορώ να σας εγγυηθώ «.

Ωστόσο, ορισμένες μάσκες έχουν πραγματικά τσιπ μέσα – αλλά δεν προορίζονται για κανέναν τύπο αναγνώρισης, παρακολούθησης ή ανίχνευσης.

Αντ ‘αυτού, επιτρέπουν στον κατασκευαστή να μετρήσει τον αριθμό των φορών που η μάσκα έχει πλυθεί και επαναχρησιμοποιηθεί, ώστε να μπορούν να προειδοποιούν τον χρήστη όταν έχει επιτευχθεί το συνιστώμενο μέγιστο.

https://www.connexionfrance.com/French-news/France-responds-to-fears-over-microchipped-face-masks-as-masks-before-mandatory-in-more-places

Με άλλα λόγια, ο Γάλλος γενικός διευθυντής υγείας ισχυρίζεται στους πολίτες της χώρας του ότι ορισμένες μάσκες περιέχουν αυτό το τσιπ για να δείξουν στους ιδιοκτήτες πόσο συχνά έχουν ήδη πλυθεί. Ένα τσιπ RFID για θραύσματα υφάσματος που δεν αξίζει να πλυθεί λόγω της χαμηλής τιμής – και ακόμη λιγότερο επειδή είναι γνωστό ότι έχει μολυνθεί από βακτήρια και μούχλα μετά από μια σύντομη περίοδο φθοράς, έτσι ώστε αυτός ο κίνδυνος για την υγεία να μην εξαφανιστεί ούτε με μια κανονική πλύση ρούχων;

Η απαίτηση χρήσης μάσκας δεν αφορούσε ποτέ τον κορωναϊό. Όλα αφορούσαν τον απόλυτο έλεγχο από την αρχή. Η πανδημία του κορωναϊού (που δεν υπήρχε ποτέ) ήταν η «μεγάλη κρίση» που επιζητούσε εδώ και καιρό η ΝΤΠ, μέσω της οποίας θέλουν να επιτύχουν τον πλήρη έλεγχο της ανθρωπότητας.

Όμως, οι κυβερνήσεις όχι μόνο συνεχίζουν να επιμένουν στη χρήση αυτών των ανθυγιεινών μασκών, αλλά και να αυξάνουν την υποχρέωση χρήση για μάσκα με εντελώς παράλογες απειλές τιμωρίας.

Οι κατασκευαστές αυτών των μασκών έχουν αρχίσει να τους εξοπλίζουν με ένα τσιπ RFID, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον προσδιορισμό της θέσης και του ημερήσιου προφίλ κίνησης κάθε χρήστη που φορά τη μάσκα μέχρι τον μετρητή κάθε κίνησης και ανά πάσα στιγμή. Η απόλυτη επιτήρηση της ανθρωπότητας είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της ΝΤΠ όπως και άλλα εναλλακτικά μέσα θα μπορούσαν να αποδείξουν αδιάψευστα.

Αυτός είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο όλες οι κυβερνήσεις που συνεργάζονται με την ΝΤΠ, εμποδίζουν οποιαδήποτε κριτική φωνή και επιτρέπουν στους κριτικούς να διώκονται.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπερδεύονται σε ολοένα μεγαλύτερες αντιφάσεις, προκειμένου να διατηρήσουν την πανδημία του κορωναϊού τους και συνεπώς, να κρύβουν ψέματα.
Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μας λένε ψέματα: Από τον Steinmeier έως τη Merkel, από τον Jahn έως τον Schäuble: Όλοι οι ψεύτες στην υπηρεσία των παγκοσμιοποιητών – που κρύβουν από τους λαούς τους.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο πολιτισμός αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή στην ιστορία του. Εάν δεν εμποδίσουμε τις κυβερνήσεις, οι οποίες μπορούν να ονομαστούν εγκληματικές-σατανικές, να κάνουν τη δουλειά τους, το κακό πιθανότατα θα έχει κερδίσει το καλό για πάντα. Επειδή αυτός ο αιώνιος αγώνας φαίνεται πολύ διαφορετικός στο παρόν από τους μαχητές ενάντια στο κακό που πίστευαν στο παρελθόν:

Επειδή σήμερα το κακό μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε μια σχεδόν απεριόριστη τεχνολογία, επιστήμη και ιατρική, η οποία τους επιτρέπει να εφοδιάσουν κάθε άτομο με νανο-φάρμακα και βιοτσίπ στον εγκέφαλο, με τα οποία όχι μόνο δημιουργούν γονιδιακές μεταλλάξεις, αλλά και ανθρώπινες. Η συμπεριφορά και οι σκέψεις θα είναι σε θέση να κινούνται προς οποιαδήποτε κατεύθυνση στο άμεσο μέλλον.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *