Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Εν τω γίγνεσθαι μυστικό και ύπουλο σχέδιο για…ΜΟΝΙΜΟ LOCKDOWN στην Αγγλία!!! Βάζουν τον κορωνοϊό σε…ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ!!!

5/5 (6)

Μόλις διέρρευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός μνημονίου που φέρεται να έγινε από τον Neil M Ferguson του Imperial College of London και στη σελίδα 1 αποκαλύπτεται ένα σοβαρό σχέδιο για τα ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ προς ένα ΜΟΝΙΜΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ. LOCKDOWN του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο συγγραφέας φέρεται να είναι ο Neil M Ferguson, υπενθυμίζει στους παραλήπτες αυτού του μνημονίου πως είναι κρίσιμης σημασίας να παραμείνουν όλοι στο σωστό δρόμο και να θυμούνται όλοι τον ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ….ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

Για τον πληθυσμό που υπόκειται σε αυτήν την υποτιθέμενη κυβερνητική πλοκή, πρέπει να απαντηθεί ένα σοβαρό ερώτημα: ΠΟΙΟΣ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ;

Και διαβάζουμε τώρα μερικά αποσπάσματα αυτού του μυστικού υπομνήματος από το Imperial College of London, όπου βρίσουμε πολύ…«ΖΟΥΜΙ». Για όσους ΔΕΝ το ξέρετε, το συγκεκρινένο κολλέγιο έχει παίξει τεράστιο ρόλο στην…ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ σχετικά με τον ψευδο-COVID-19 με λεφτά του…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ!!!….

Θέμα: Επόμενα βήματα – Μόνιμο κλείδωμα (ή κατακλείδωμα, lockdown) του Ηνωμένου Βασιλείου (απόρρητο και εμπιστευτικό).

Με την επικείμενη απόφαση και ανακοίνωση που θα γίνει αργότερα σήμερα από τον Πρωθυπουργό της Αγγλίας, όσον αφορά την παράταση τεσσάρων εβδομάδων του κλειδώματος του Ηνωμένου Βασιλείου, έχουμε τώρα ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα με το οποίο θα ολοκληρώσουμε τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.

Με λίγα λόγια, αυτό θα πρέπει να κινείται προς ένα μόνιμο κλείδωμα της χώρας από την Πέμπτη, 15 Ιουλίου, με τους λόγους να γίνει αυτό να είναι μια έξαρση των νέων παραλλαγών του ιού της Ινδίας και του Νεπάλ (ο οποίος, όπως γνωρίζουμε, είναι απλά ένας επαναπροσδιορισμός της αλλεργικής ρινίτιδος)

Subject: Νext steps – Permanent lockdown of the United Kingdom (private and confidential).

Decision and announcement to be made later today by the Prime Minister of England, with reguards to the four week extension of the lockdown of the United Kingdom, we now have a relatively short window of opportunity with which to finalize our next steps of the process.

In short, this will be moving towards a permanent lockdown of the country from Thursday, 15 July, with the reasons for doing so being a spike in the new Indian in Nepal variants of the virus which as we know it’s just a re-branding of the Hay fever.

Προσέξτε τώρα την επόμενη γραμμή όπου βάζουν τον ιόν σε….ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ («ιον»)…!!!:

Ο «ιός» ήταν ήδη κερδοφόρος και καρποφόρος για εμάς και δεν υπάρχουν όρια στα οποία δεν μπορούμε να κερδίσουμε περαιτέρω τόσο από οικονομική όσο και από άποψη φήμης.

The “virus” has already been profitable and fruitful for us and there are no limits to which we cannot further profit in both financial and reputational terms.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΑΔΗΜΙΑ» ΤΟΥ…«ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ» ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ…ΑΠΑΤΗΣ?????????!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ…ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ!…

___________________

TEAM LEADER: Neil M Ferguson
[IMPERIAL COLLEGE LONDON: Faculty of Medicine, School of Public Health].[1]

THE TEAM MEMBERS:

Dr. Frank Atherton [Chief Medical Officer (CMO) for the DoH Wales.].[2]

Dr Michael McBride [Chief Medical Officer (CMO) for the DoH England].[3]

Dr Susan Michie [Participate in SAGE & Independent SAGE].[4]

Dr Gregor Smith [Chief Medical Officer (CMO) for the DoH Scotland].[5]

Dr Richard Taylor [OLD BOY Imperial College London].[6]

Sir Patrick Vallance [Gov. Chief Scientific Adviser (GCSA)  and Head of Gov. Science and Eng. (GSE) Profession. UK].[7]

Dr Jonathan Van Tham [Deputy Chief Medical Officer (DCMO) for the Department of Health England].[8]

Professor Chris Whitty [Chief Medical Officer (CMO) Chief Medical Adviser (CMA) Chief Scientific Adviser (CSA) UK].[9]

SCREENSHOOT IMAGE https://i.4cdn.org/pol/1623799292028.png

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *