ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΙ

frame_0004-540x304-fb11498e

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Πώς μπορούν οι Γερμανοί φιλελεύθεροι να είναι τόσο αδιάφοροι και απληροφόρητοι όταν πρόκειται για μουσουλμανικό μίσος προς τους ομοφυλόφιλους και τους «άπιστους».
Ο Michael Stuerzenberger, είναι ένας αντισλαμικός ακτιβιστής στη Γερμανία. Είναι γνωστός για τις συχνές δημόσιες ομιλίες του για τον αυξανόμενο κίνδυνο του Ισλάμ στην Ευρώπη, αλλά δεν φαίνεται να μπορεί να πείσει το δύσπιστο κοινό ότι η σφαγή στο γκέι κλαμπ στο Ορλάντο συμβαίνει σε ομοφυλόφιλους σε πολλές μουσουλμανικές χώρες.
Παρακολουθήστε τον νεαρό άνδρα που απεικονίζεται στο βίντεο όταν ακούει για το συμβάν στο Ορλάντο ενώ βρίσκεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τους μουσουλμάνους, ξεσπά με δαιμονισμένο τρόπο στον Michael Stuerzenberger.

Αυτοί είναι λοιπόν οι νέοι μουσουλμάνοι Ευρωπαίοι της Άγκελα Μέρκελ με τα τελευταία κατορθώματά τους οι οποίοι συνεχίζουν να ξεγελούν πολλούς από τους σύγχρονους πολίτες ώστε να πιστεύουν ότι είναι καλοπροαίρετοι και το Ισλάμ είναι μια θρησκεία ειρήνης. Ένας από αυτά τα ‘αγρίμια’ ξυλοκόπησε έναν νεαρό σε στάση λεωφορείου και βέβαια υπάρχει λόγος γιατί το έκανε. Επειδή τους αφήνουν ελεύθερα να διαπράττουν αυτά και ξέρουν ότι ποτέ δεν πρόκειται να τιμωρηθούν διότι το σύστημα τους έχει βάλει και αυτό τους προστατεύει. Εσείς τι θα κάνετε;

Πρόσφατα, στην πόλη του Kiel, περίπου στις 10 η ώρα το πρωί δύο μουσουλμάνοι λαθρο επιτεθήκαν βίαια έναν νεαρό Γερμανό. Όπως έγινε γνωστό ήταν μαθητής λυκείου, και το συμβάν έγινε την ώρα που περίμενε το λεωφορείο. Αμέτρητοι άνθρωποι στέκονταν δίπλα και ήταν απλά θεατές χωρίς να επέμβουν και να προσπαθήσουν να σταματήσουν την επίθεση. Μόνο μια ηλικιωμένη γυναίκα προσπάθησε να σταθεί ανάμεσα στον Γερμανό μαθητή και στα δύο αγρίμια λαθρο αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να σταματήσει την οργή των δύο αδίστακτων δαιμόνων.

Στο επόμενο βίντεο μια μουσουλμάνα γυναίκα προφανώς είχε κάνει κάποιες απειλές, αναγκάζοντας την αστυνομία να την θέσει υπό κράτηση για προληπτικά μέτρα. Αξιωματικοί της αστυνομίας έψαξαν στις επισκευές της γυναίκας, καθώς για κάποιο λόγο, θεώρησαν ότι ήταν ύποπτη. Ύστερα όμως την άφησαν να φύγει για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα και χάσει ίσως και την πτήση της. Της ευχήθηκαν μάλιστα μια ασφαλή πτήση για την οποία σχολίασε:
«Εγώ πρόκειται να έχω μια ασφαλή πτήση, αλλά κανείς από εσάς δεν πρόκειται να έχει έναν ασφαλή ύπνο από εδώ και πέρα. Σας βεβαιώνω ότι θα σας βομβαρδίσουμε». Ανέφερε, επίσης, ότι οι ομοφυλόφιλοι και οι λεσβίες αξίζει να πεθάνουν.
Ακόμη, είχε το θράσος να πει ότι οι πράξεις επιθέσεων τρόμου δεν προήλθαν από μέλη της ισλαμικής πίστης, αλλά από την θέληση του Αλλάχ και ότι ο Θεός τους τελικά θα καταστρέψει την Αμερική. Περίπου δύο ώρες αργότερα, η γυναίκα συνελήφθη και πάλι, προφανώς λόγω της νέας απειλητικής της διάθεσης, και τέθηκε υπό κράτηση. Ο λόγος που αφέθηκε ελεύθερη μετά από την πρώτη σειρά απειλών που είχε εκτοξεύσει παραμένει ασαφής.

Αν ποτέ σας ζητήσει μουσουλμάνος να του νοικιάσετε ένα σπίτι ή ένα δωμάτιο και εσείς τον απορρίψετε λόγω της θρησκείας του δυστυχώς σας περιμένουν πολλά δεινά καθώς και στιγματισμός για όλη την υπόλοιπη ζωή σας. Όπως για παράδειγμα αυτός ο κύριος, ο οποίος αρνήθηκε να νοικιάσει σε μια μουσουλμάνα κυρία το σπίτι του λέγοντας ότι δεν νοικιάζει σπίτια σε μουσουλμάνους. Αποτέλεσμα ήταν η κυρία να τραβήξει βίντεο τον ίδιο με το κινητό της διηγούμενη στους υπόλοιπους ομόθρησκούς της το συμβάν. Στο βίντεο της αποκάλυπτε επίσης το μέρος και τη διεύθυνση του και κυκλοφορώντας το σε όλο το Facebook εκθέτοντας έτσι δημόσια τα προσωπικά του δεδομένα και θέτοντας ακόμη και τη ζωή του σε κίνδυνο.

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Δυστυχώς παρά την αύξηση των βιασμών από λαθροεισβολείς σε όλη την Γερμανία [ομαδικές απόπειρες την Πρωτοχρονιά στην Κολωνία], παρά τις φρικτές φωτογραφίες με δολοφονίες από τον ισλαμικό στρατό, είναι εξοργιστικό πόσο έχουν πιστέψει στον πολυπολιτισμό και την ΝΤΠ.
    Ίσως δεν έχουν γίνει τρομοκρατικές επιθέσεις όπως στην Γαλλία ή στην Κων/πολη ακόμα στην Γερμανία, δεν έχουν πενθήσει και δεν έχουν καταλάβει τίποτα ακόμα… Στο βίντεο λένε ότι ο ομιλητής δεν έχει επιχειρήματα!!!!!! Δηλαδή τι άλλο θέλουν για να καταλάβουν;
    Όταν θα ξυπνήσουν θα είναι πάρα πολύ αργά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *