ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΑΝΕΛΕΗΤΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ-ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ(Βίντεο)

5/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ! Τα έθνη της ΕΕ βοηθούν την Ελλάδα να προστατεύσει τα σύνορά της (και την Ευρώπη) από τη σύγχρονη οθωμανική (τουρκική) μουσουλμανική εισβολή.

Οι συνοριοφύλακες του FRONTEX από την Πολωνία, την Ουγγαρία, την Τσεχική Δημοκρατία, τις Κάτω Χώρες, τη Γαλλία και ακόμη τη Γερμανία, καθώς και αστυνομικούς από την Κύπρο και ειδικές δυνάμεις από την Αυστρία με θωρακισμένα οχήματα βοηθούν την Ελλάδα να προστατεύσει τα σύνορά της από δεκάδες χιλιάδες παράνομους αλλοδαπούς Μουσουλμάνοι εισβολείς που αποστέλλονται στην Ευρώπη από τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν.

Europe Vs Turkey

https://www.bitchute.com/video/YWHhojMGKfg/

Επιπλέον, ορισμένοι μουσουλμάνοι στην Ινδία ακολουθούν τις εντολές των ριζοσπαστικών θρησκευτικών ηγετών τους, διαδίδοντας τον ιό στους μη μουσουλμάνους με κάθε δυνατό τρόπο. Η ινδική αστυνομία τους χτυπά με μπαστούνια και προσπαθεί να τους οδηγήσει έξω.
Σε αυτό το βίντεο, η ινδική αστυνομία είναι εντυπωσιακοί παραβάτες με μπαστούνια.

Watch Indian police beating lockdown violators

Η ινδική αστυνομία θα έπρεπε να χρησιμοποιεί περισσότερα από ραβδιά, αν αυτό το βίντεο είναι ενδεικτικό του τι υποφέρουν οι Ινδουιστές από μουσουλμάνους στη χώρα τους.
Στην Ινδία, οι μουσουλμάνοι μαστίζουν και σφάζουν μαζικά τους Ινδουιστές. Οι μουσουλμανικές γυναίκες στη μπουρκιά περνούν τα όπλα μαζί με τους μουσουλμάνους άνδρες, οι οποίοι στη συνέχεια εκδιώκουν την αστυνομία. Στη συνέχεια αρχίζουν οι επιθέσεις κατά των Ινδουιστών και τελικά τα νεκρά σώματα των ινδουιστών απορίπτονται στους δρόμους καθώς τα κτίρια φλεγονται.

Islamists slaughter and burn innocent people

Αργός θάνατος της ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ από δημογραφικά στοιχεία
Η Βρετανία θα είναι ακόμα Βρετανοί, όταν ο ντόπιος βρετανός λαός γίνει η μειονότητα, όπως προβλέπεται μέσα σε 30 ή 40 χρόνια; Σίγουρα όχι. Εάν / όταν οι μουσουλμάνοι γίνουν πλειοψηφία, δεν θα θεωρήσουν ποτέ τους εαυτούς τους Βρετανό πρώτον … είναι πρώτα Μουσουλμάνοι που ζουν στη Βρετανία.

Τολμήστε να μιλήσετε για αυτό το θέμα δημοσίως και αμέσως χαρακτηρίζεστε ως «ρατσιστής» και «ισλαμοφόβος». Φανταστείτε αν η αντικατάσταση δημογραφικών στοιχείων συνέβη σε μια αφρικανική χώρα ή μια μουσουλμανική χώρα, όπου ο εγγενής πληθυσμός αντικαταστάθηκε από έναν Λευκό Ευρωπαίο πληθυσμό. Πόσο διαφορετική θα ήταν η αντίδραση στα μέσα ενημέρωσης.

DEMOGRAPHICS: What’s The Big Deal? | An Introduction (BANNED ON YT)

https://www.bitchute.com/video/Q71jEZ59OERo/

Σύντομη συνάντηση σε ένα τρένο μεταξύ ενός καναδικού άνδρα και μιας μουσουλμανικής γυναίκας που ισχυρίζεται ότι γεννήθηκε στον Καναδά.
Αν και δεν μπορούμε να δούμε τη γυναίκα, που αρνήθηκε να γυριστεί, φαίνεται προφανές ότι φορούσε ένα ισλαμικό σκουφάκι. (Αναρωτιόμαστε αν η γυναίκα κατάφερε αυτόν να έχει συλληφθεί;)

Gentleman challenges woman on TTC re Islam

Χιλιάδες Αφγανοί που έχουν κολλήσει στο Πακιστάν πλημμυρίζουν τα σύνορα μετά από Αφγανούς αξιωματούχους που έκαναν άρση τους Covid-19 περιορισμούς

Χιλιάδες Αφγανοί χρεώνουν στα πακιστανικά σύνορα στην πατρίδα τους, συντριπτικές αρχές και παρακάμπτοντας τις επίσημες προσπάθειες ελέγχου της γραφειοκρατίας, των θερμοκρασιών και της επιβολής της καραντίνας.

Thousands rush across Pakistan-Afghanistan border after officials lift Covid-19 restrictions

Βίντεο: Απίστευτο! Άγρια δίωξη των Χριστιανών από μουσουλμάνους … στην Αγγλία

Μια χριστιανική οικογένεια χαμηλού εισοδήματος μεταφέρθηκε σε μια γειτονιά με μια υπεροχή μουσουλμάνων που ζούσαν εκεί. Έχουν υποστεί δυσφήμηση, παρενόχλησαν, έλαβαν απειλές θανάτου και υπήρξαν στόχοι μουσουλμανικής βίας, συμπεριλαμβανομένου του λιθοβολισμού της κόρης τους και του σκύλου τους. Παρακάτω παρατίθενται περισσότερα παραδείγματα του είδους των διώξεων που έχουν υποβληθεί από τους μουσουλμάνους γείτονές τους απλά επειδή είναι Χριστιανοί:

Welcome to the Islamic Republic of France

Muslims Persecuted Liane Pibworth, A Christian Mother In Hammersmith (England) For Her Faith

https://www.bitchute.com/video/0Q1PReV1OyQ/

Welcome to the Islamic Republic of France

Ο κινεζικός κοροναϊός (COVID-19) αναμένεται να σκοτώσει πάνω από δύο εκατομμύρια μουσουλμάνους. Κάποιοι το αποκαλούν «κατάρα από τον Αλλάχ».

Coronavirus ‘could kill 2 million in Bangladesh’ – warns leaked UN memo

Ηνωμένο Βασίλειο: Πώς οι μουσουλμάνοι στο Σέφιλντ στην κομητεία του Γιορκσάιρ διασκεδάζουν κατά τη διάρκεια του πανδημικού τερματισμού

Street violence Sheffield Yorkshire once GB spring 2020

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *