ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΒΙΒΛΙΟ Ε’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΕΝΟΤΗΤΑ «ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΙΓΜΑΤΑ»

5/5 (3)

ΜΕΛΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ «ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ» ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΨΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΜΥΑΛΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΠΡΟΑΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΖΑ ΛΑΟ ΑΓΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΜΟ.
ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.

ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΣΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ.
ΚΙ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΊΣ ΣΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ ΤΟ ΔΕΧΘΗΚΕΣ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ.
Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ.
ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΟΥΣ.
ΝΑΙ. ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΤΤΟΙ.
ΕΣΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ..
ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΡΕΙΑ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ.
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ..ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.. ΩΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΡΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΜΕΝΗ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΑ. 
ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΣΚΩΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΣΕ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΝΕ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ..ΤΡΩΕΣ.. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ 
ΟΛΑ ΕΊΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΕΛΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΌΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΎΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ26-09-2020

ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΟΝΤΑ ΣΤΟ ΥΠΠαιδείας ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!! ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ε’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ…

http://www.pi-schools.gr/books/dimotiko/fisiki_e/math_1_29.pdf
Ιωάννης Μάγκλαρης Φυσική 5η Δημοτικού σελίδα 19. Το κεφάλαιο αναφέρεται στα ” μίγματα ” Στη φωτογραφία αν προσέξουμε καλά, βλέπουμε ανθρώπους να πολτοποιούνται !!!!!

ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ… ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ… ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!! ΠΩΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ;;;
ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΡΓΑ ΑΛΛΆ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΝ ΑΓΝΟ ΨΥΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ…
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΠΙΑ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΣ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΠΕΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ;
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ( idiot )… ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ;;; 
11 Εβραίοι καθορίζουν τι διδάσκονται τα παιδιά μας στα σχολεία”!

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΥΛΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ … ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΓΟΝΙΟΣ …. ΑΛΛΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΚΙΣ) ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟΝ 2ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ 4 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ …. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΣ …. ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *