ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΡΚΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ

4.84/5 (19)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σε νέα εντυπωσιακή κίνηση κατά της ισλαμικής εισβολής στην Ευρώπη προχώρησε η Αυστρία, προκαλώντας την έντονη οργή της Άγκυρας και παρά την πολυπολιτισμική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως αναφέρεται, η αυστριακή βουλή απαγόρεψε την δημόσια εμφάνιση και διανομή του Κορανίου και παράλληλα απαγόρεψε την δημόσια έμφαση της ισλαμικής μπούρκας από μουσουλμάνες που ζουν στην Αυστρία.

Την απόφαση αυτή ψήφησαν το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα και το Λαϊκό Κόμμα Αυστρίας και όπως αναφέρεται από τον επόμενο Οκτώβριο θα επιβάλλεται αμέσως πρόστιμο 150 ευρώ στους παραβάτες που θα θελήσουν να προβάλλουν δημόσια το Κοράνι.

Όπως ήταν επόμενο η απόφαση αυτή προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του μουσουλμανικού στοιχείου της Αυστρίας, ενώ η Τουρκία κατήγγειλε την Αυστρία σαν ρατσιστική και ισλαμοφοβική χώρα.

Σκεφτείτε τι θα γίνονταν αν το ελληνικό κοινοβούλιο προχωρούσε σε παρόμοιες αποφάσεις

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

5 Σχόλια

  1. Και πολύ κάλά έκαναν οι Αυστριακοί. Και εύχομαι όπως όλα τα Χριστιανικά κράτη να πράξουν το ίδιο. Όπως αυτοί υποχρεώνουν τις Χριστιανές που διαμένουν ή επισκέπτονται τις μουσουλμανικές χώρες να φορούν μαντήλες και μπούρκα έτσι και εμείς να τους απαγορεύουμε να φοράνε.

  2. Γεια Σας αγαπητοί μου Συμπολίτες της Αυστρίας , Πολύ σωστά επράξατε το σκεφτήκατε λίγο αργά – αλλά κάλιο Αργά παρά Ποτέ — Αυτό που έπρεπε να πραγματοποιήσετε , ακόμη πριν δώσετε το Πράσινο Φως για την αποδοχή αυτών των Ανθρώπων να έρθουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε όλον τον Κόσμο – με μόνο την Εκμετάλλευσή τους από εσάς που τους δημιουργείται τον Ξεσπιτωμό από τα σπίτια τους , να γνωρίζουν ότι δεν θα παραμείνουν στην Ευρώπη διαπαντός και δεν θα δημιουργούν επεισόδια και εκβιασμούς στους Πολίτες που τους Εδέχθηκαν – να ήχαν δημιουργήσει την Θέση της διαμονής τους και τον τρόπο Συντηρήσεως καθ όλην την διάρκεια της Παραμονής τους στην όποια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης – και ¨όχι να ενσωματωθούν με τους Πολίτες και να θέλουν να επιβάλουν τα ήθη και Έθιμα εκτός των Οικιών των , Καλά επράξατε , το ξανά Λέω , αλλά πρέπει να τους ενημερώσετε το πώς πρέπει να ζήσουν , διαφορετικά θα τους επιστρέψετε στες Πατρίδες τους .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *