ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ… ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!

5/5 (1)

Αμερικανος στρατηγόςΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Έξαλλος και λάβρος κατά της Ρωσίας εμφανίστηκε ο διοικητής των νατοϊκών δυνάμεων της Ευρώπης, Αμερικανός στρατηγός Fhilip Breedlove, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ απείλησε με απ’ ευθείας επίθεση κατά της Ρωσίας!

Συγκεκριμένα μιλώντας σε Κοινοβουλευτική Επιτροπή της αμερικανικής βουλής, ο Στρατηγός Breedlove τόνισε ότι το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να πολεμήσει κατά της Ρωσίας και ότι αν χρειαστεί δεν θα διστάσει να προχωρήσει σε πολεμική αναμέτρηση με ότι και αν αυτό συνεπάγεται. Δηλαδή δεν θα διστάσει να εισέρθει στο… «τρελοκομείο» παρασύροντας όλη την ανθρωπότητα στο χάος.

Ο Αμερικανός στρατηγός χαρακτήρισε την Ρωσία σαν τον κύριο εχθρό του ΝΑΤΟ και για τον λόγο αυτό και επειδή η Ρωσία όπως ισχυρίστηκε, αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερη απειλή για την Ευρώπη, (ποια Ευρώπη ???), οι Ηνωμένες Πολιτείες σε συνεργασία με τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ έχει κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για μια πολεμική σύγκρουση με τους Ρώσους.

Ο Fhilip Breedlove αποκάλυψε ότι η στρατηγική του ΝΑΤΟ από τον περασμένο Ιαγουάριο έχει αλλάξει και ότι έχει θέσει σε πρώτη προτεραιότητα την αντιμετώπιση της ρωσικής απειλής που εκδηλώνεται με πολύ έντονο τρόπο στην Συρία, αλλά και στην…Αφρική!

Για όλους αυτούς τους λόγους το ΝΑΤΟ αν χρειαστεί, θα πολεμήσει με όλα τα μέσα που διαθέτει κατά της Ρωσίας.

Και μόνο από την… φάτσα του, καταλαβαίνει κανείς με ποιον έχει να κάνει!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

5 Σχόλια

  1. Από μια άποψη, θερμοκέφαλα κνώδαλα σαν τον διοικητή του ΝΑΤΟ, θα ήταν και χρήσιμα για να τελειώσει άπαξ δια παντός αυτήν την φορά το δράμα της ηλίθιας Ευρώπης. Με βάση τα όσα είπαν οι Ρώσοι φεύγοντας από την Βιένη το 1945, εάν αναγκαστούν να επιστρέψουν δεν θα ξαναφύγουν ποτέ. Δεν τους προκαλούν λοιπόν λίγο ακόμα οι νατοχαχόλοι να κατέβουν σε δύό βδομάδες μέχρι το Γιβραλτάρ να τελειώνουμε άπαξ δια παντός ?? Ά ρε μουρόχαυλε Breedlove τι σε περιμένει !!!!

  2. Ο άνθρωπος, μοιάζει με άσημο μπράβο που «δραπέτευσε» μέσα από κινηματογραφική ταινία δράσης των αμερικανικων εγκληματικών συμμοριών της περιοδου του μεσοπολέμου.

  3. Κόψτε φάτσα ρε παιδιά για να καταλάβετε σε τι χέρια βρίσκεται η εξουσία της Δύσης, «εις την οποίαν ανήκομεν». Άλλη μία κλασσική περίπτωση Μουσολινικής- Χιτλερικής νευροφυτικής ψυχωτικής διαταραχής, του οποίου το πάνω και το κάτω κεφάλι λειτουργούν το ίδιο……χειροκίνητα.

  1. 26 Φεβ. 2016

    […] ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος http://www.nikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *