Αν σταματήσει στον κόσμο η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, τότε θα γίνει και η ΔΕΥΤΕΡΑ Παρουσία! Πώς θα ΝΙΚΗΣΕΤΕ τον κορονοϊό με δέκα πρακτικά π ν ε υ μ α τ ι κ ά μέτρα. ΤΩΡΑ θα δούμε τους Ποιμένες και τους λύκους !

5/5 (6)

Αν σταματήσει στον κόσμο η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, τότε θα γίνει και η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ –

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ – Ασκητής από τα Ιεροσόλυμα στέλνει το παρακάτω δ ε κ ά λ ο γ ο μέσα από το ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ :

 1. Πηγαίνω σε κάποιο πνευματικό για εξομολόγηση, διότι, όπως λέει ο άγιος Ιωάννης της Κλίμακας, όποιος φοβάται τον θάνατο έχει ανεξομολόγητες αμαρτίες.
 2. Σταματώ να αμαρτάνω, διότι η αμαρτία είναι πηγή ασθενειών, ψυχικών και σωματικών, η αμαρτία είναι θάνατος.
 3. Πηγαίνω στην Εκκλησία, γιατί εκεί βρίσκω τον Χριστό, ο Οποίος μας ειπε: «ποιος από σας, εάν του ζητήσει ο γιος του ψωμί, θα του δώσει πέτρα;
  Εάν εσείς οι πονηροί, γνωρίζετε να δίνετε καλά πράγματα στα παιδιά σας, πολύ περισσότερο ο ουράνιος Πατέρας σας θα δώσει καλά σε όσους του ζητούν».
 4. Συνεχίζω να κοινωνώ αξίως, δηλαδή με μετάνοια, εξομολόγηση, νηστεία, προετοιμασία, φόβο Θεού.
  Η θεία Κοινωνία, όταν λαμβάνεται αξίως, είναι φάρμακο όχι μόνο από τις ασθένειες, αλλά «φάρμακο αθανασίας».
  Εάν έχω μεγάλες ανεξομολόγητες αμαρτίες, δεν πάω να κοινωνήσω πριν εξομολογηθώ και λάβω άφεση αμαρτιών.
 5. Επιστρέφω στον Θεό με μετάνοια, γιατί ο Θεός είναι η λύση σε όλα τα αδιέξοδα. Έχω εμπιστοσύνη στην Πρόνοια του Θεού.
 6. Εάν είμαι υγιής, τηρώ με ακρίβεια την νηστεία της Αγίας Τεσσαρακοστής, διότι «φυλάσσει Κύριους τους αγαπώντας Αυτόν».
 7. Δεν φοβάμαι τον θάνατο, γιατί ο θάνατος θα με φέρει μία ώρα αρχύτερα κοντά σε Αυτόν που αγαπώ, τον Χριστό.
 8. Aπό όσα μου λένε οι γιατροί, οι υπηρεσίες και οι πολιτικές αρχές και εξουσίες τηρώ μόνο όσα δεν αντίκεινται στην πίστη μου, στο ευαγγέλιο και στην αλήθεια του Χριστού, διότι ο Θεός είναι πιο πάνω και από τον κορωνοϊό, πιο πάνω από τους γιατρούς, πιο πάνω από Πρωθυπουργούς και Υπουργούς, πιο πάνω από πλανητάρχες, πιο πάνω από όλους.
  Εάν δεν τον θέλει Αυτός, δεν πέφτει ούτε ένα φυλλαράκι από το δένδρο.
 9. Εξακολουθώ να πηγαίνω κάθε Παρασκευή στους Χαιρετισμούς, διότι η Παναγία είναι η Μητέρα μας και μία Μητέρα μόνο καλό μπορεί να κάνει στα παιδιά Της.
 10. Αν είμαι καλός χριστιανός, θα προτιμούσα να κολλήσω εγώ κορονοϊό, παρά οι άλλοι, διότι δεν μπορώ να βλέπω τους άλλους να υποφέρουν.
  Έτσι θα έλυνα μια για πάντα και το πρόβλημα του κορονοϊού.
  Μαυροβούνιο, τώρα, με μηδενικά κρούσματα κορωναϊού.
 11. 000 χιλιάδες λαού στούς δρόμους με τα Λάβαρα Τής Πίστεως, βροντοφώναξαν ΌΧΙ στους αριστερούς αντίχριστους κρατικούς, που θέλησαν να τους πάρουν τα Ιερά καί τα Οσια.

Το ίδιο ΌΧΙ τούς σκεπάζει και από τον κορωνοϊό, με μηδενικά κρούσματα.

Οι Έλληνες πού πιαστήκαμε αιχμάλωτοι στήν αποχαύνωση τού δυτικού τρόπου ζωής, έρποντας και ψυχοραγώντας έχουμε γίνει η ουρά τών εξελίξεων, η τροφή τού πειραματόζωου, εφόσον τά υποστηρίζουμε με την αντίσταση τού πούπουλου.

ХОР МАНАСТИРА БОГОРОДИЦЕ ТРОЈЕРУЧИЦЕ – НЕ ДАМО СВЕТИЊЕ, WE WILL NOT GIVE UP THE HOLY CHURCHES

http://scripta—manent.blogspot.com
Ηγούμενος Μεθόδιος της παλαιάς Εσφιγμένου : ΤΩΡΑ θα δούμε τους Ποιμένες και τους λύκους !

Με μια καυστική τοποθέτηση ο ηγούμενος της παλαιάς Μονής Εσφιγμένου, Αγίου Ορους, γέροντας Μεθόδιος, παίρνει θέση για την πανδημία του κορονοϊού και την Εκκλησία .
Αναλυτικά η έκτακτη ανακοίνωση:
Άγευστοι και άμοιροι Θείας Χάριτος όσοι πιστεύουν ότι μεταδίδεται ο Κορονοϊός από την μετάληψη της Θείας Κοινωνίας και ας απαντήσουν οι αντίθετοι που κατακρίνουν την λοιμωξιολόγο Ἑλένη Γιαμαρέλλου
Όταν υπήρχαν οι λοιμοικοι νοσοι π.χ λέπρα χολέρα και άλλες ανίατες ασθένειες και είχαμε Ιερείς που πήγαιναν και κοινωνούσαν τους πιστούς με τέτοιες αρρώστιες και μετά κατελυαν με την ίδια Θεια λαβιδα με την οποίαν κοινώνησαν τον άρρωστο πως δεν μεταδιδόταν η νοσος;
Τώρα θα αποδείξουν εαν πραγματικά είναι η Εκκλησία του Θεού, να βγουν σαν Ποιμένες και να στηρίξουν το δοκιμαζόμενο ποίμνιο από κάθε άθεο.
Εγώ εύχομαι σε όλους να πιστεύουν πραγματικά στον Θεό και να είμαστε χριστιανοί όχι της Κυριακής μόνο άλλα πραγματικοί χριστιανοί όπως οι Χριστιανοί των πρώτων αιώνων και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
Εύχομαι να προστατέψει Ο Θεός την Εκκλησία Του από τις κατασκευαζόμενες νόσους και ας μην ξεχνάμε ότι οι οπαδοί του Αντιχρίστου θέλουν να μειώσουν τον παγκοσμιο πλυθυσμο στο 1/3 …
Εύχομαι αδελφοί η Παναγία μας να είναι πάντοτε μαζι σας και στις οικογένειές σας και να μην φοβάστε τίποτα.
Μετ’ ευχών
Ο Καθηγουμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμενου
Αρχιμανδρίτης Μεθοδιος
ΓΙΑΤΙ τό αποσιώπησαν;

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΘΑΝΕ Ο ΙΟΣ, ΗΛΘΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ Α Κ Ρ Ι Δ Ε Σ!

(…ΑΛΛΑ ΣΙΩΠΗΛΑ….)

Έτσι, μετά τον κορωνοϊό, τις τελευταίες ημέρες έπεσε ακρίδα σε πολλά μέρη της ελληνικής υπαίθρου, κατακλύζοντας όχι μόνο τις καλλιέργειες, αλλά και τους βοσκότοπους προξενώντας μεγάλες ζημιές στην χλωρίδα, με αποτέλεσμα τα άλλα ζώα να μην βρίσκουν τροφή να βοσκήσουν!

Πιο συγκεκριμένα οι επιδρομές των ακρίδων στην Λάρισα εντοπίστηκαν στην περιοχή Μακρυχωρίου – Παραποτάμου, στην Λέσβο στον Αη-Στρατή, κυρίως στο νότιο και δυτικό τμήμα και σε ολόκληρο τον νομό Πέλλας, που κρίθηκε «ακριδόπληκτος»!

odysseiatv.blogspot.com
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

 1. Τήν Ελλάδα την γέμισαν με ντισκοτεκ καφετέριες και μπαράκια για την νεολαία, και διαφόρου είδους ξενυχτάδικα για τους μεγαλήτερους,σπανίως θα δείς να φόρουν σταυρό στο λαιμό, αντιθέτος ότι χαιμαλιά πουλούν στους δρόμους τα κρεμάζουν στο λαιμό .Οσους και όσες έχω ερωτήσει πού ειναι αφιερωμένος Ο Ορθόδοξος Καθεδρικός Ναός της Αθήνας που βρίσκεται στην Πλατεία Μητροπόλεως κανείς δέν ξέρει ότι είναι αφιερωμένος στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου Δυστυχώς έκεί οδήγησαν τον Ελληνικό λαό..,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *