ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ: ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ(Βίντεο)

5/5 (11)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ισχυρισμός: Το εκχύλισμα λεμονιού και η σόδα καταστρέφουν τα καρκινικά κύτταρα χωρίς να βλάπτουν υγιείς ιστούς.

Γεγονός: Ακόμη και οι πιο επιθετικοί καρκίνοι έχουν μειωθεί με λεμόνια και σόδα.

Μεγάλες Φαρμακευτικές Εταιρείες + Χημειοθεραπεία = Καρκίνος

Ξέρετε γιατί οι ογκολόγοι εξακολουθούν να επιβάλλουν τη χημειοθεραπεία, ακόμα κι αν γνωρίζουν ότι προάγουν την ανάπτυξη του καρκίνου, δεν λειτουργούν στο 97% των περιπτώσεων, επιδεινώνουν τα συμπτώματα της τεχνητής νόσου και συντομεύουν τη ζωή. Όταν αναγνωρίζουν επίσης το γεγονός ότι εκχύλισμα τζίντζερ και βιοδραστικές ουσίες του μπορούν να εμποδίσουν την ανάπτυξη του καρκίνου, η μαριχουάνα προκαλεί τα καρκινικά κύτταρα να πεθαίνουν, ενώ τα υγιή κύτταρα παραμένουν ανεπηρέαστα, και ένας συνδυασμός από λεμόνι και μαγειρική σόδα έχει 10.000 φορές ισχυρότερη επίδραση από τη χημειοθεραπεία;

Ακόμα θέλετε να μάθετε γιατί πάνε στις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες συνεχίζουν να προσπαθούν να βγάλουν χρήματα για τη θεραπεία του καρκίνου, αντί να αποτρέψουν ή να θεραπεύσουν, γιατί ο καρκίνος εξακολουθεί να είναι θανατηφόρα ασθένεια και γιατί εξακολουθεί να έχει τη δυνατότητα να σκοτώσει;

Είναι αυτονόητο ότι ο καρκίνος είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση για τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO), 8,2 εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από καρκίνο, το οποίο εκτιμάται ότι αντιστοιχεί στο 13% όλων των θανάτων παγκοσμίως. Υπάρχουν περισσότεροι από 100 τύποι καρκίνου, καθένας από τους οποίους απαιτεί ατομική διάγνωση και δαπανηρή θεραπεία.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Κλινικής Ογκολογίας, τα φάρμακα κατά του καρκίνου κοστίζουν κατά μέσο όρο 10.000 δολάρια το μήνα, με κάποιες θεραπείες που υπερβαίνουν τα $ 30.000. Ωστόσο, τα στοιχεία αυτά δεν περιλαμβάνουν ούτε το έμμεσο κόστος του καρκίνου: εγκαταστάσεις νοσοκομείων και ασθενοφόρων, φάρμακα που μειώνουν τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας και μισθό του ογκολόγου.

Λεμόνι + Διτανθρακική σόδα= χωρίς καρκίνο

Το λεμόνι είναι μια δύναμη των αντικαρκινικών φαρμάκων. Περιέχει βιταμίνη C, ένα αντιοξειδωτικό που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύει τα κύτταρα από βλάβη από ελεύθερες ρίζες (τα κατεστραμμένα κύτταρα οδηγούν σε ανάπτυξη του καρκίνου). Περιλαμβάνει limonoids-λεμονοειδή, φυτοχημικά που βοηθούν το προστατευτικό στρώμα που περιβάλλει τα καρκινικά κύτταρα για την απογύμνωση (2004 ανακαλύφθηκε ότι ορισμένα limonoids εσπεριδοειδών μπορεί να αναστέλλουν την ανάπτυξη του καρκίνου του στόματος). Περιέχει λιμονένιο, ένα μόριο που διεγείρει την λεμφική ροή και παίζει σημαντικό ρόλο στην έκκριση καρκινογόνων ουσιών από το ανθρώπινο σώμα.

Το διττανθρακικό νάτριο ή νάτριο είναι ένα αντίδοτο στον καρκίνο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διάγνωση του καρκίνου σε πρώιμο στάδιο, οι ασθενείς μπορεί να τους προστατεύσει από βλάβη που προκαλείται από την τοξικότητα χημειοθεραπείας, των νεφρών και άλλους φυσιολογικούς ιστούς του σώματος μπορεί να προστατεύσει έναντι ραδιενεργού βλάβης σε θεραπείες ακτινοβολίας, μπορεί να ενισχύσει την αύξηση του pΗ των όξινων όγκων, χωρίς να διαταραχθεί το pΗ του αίματος και υγιούς ιστού (και ως εκ τούτου εμποδίζουν μεταστάσεις), μπορεί να κάνει όγκους βασικούς και αναστέλλουν μετάσταση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ένα έντονο νερό μαγνησίου που περιέχουν ως το φάρμακο πρώτης επιλογής για τη θεραπεία του καρκίνου με από του στόματος κατάποση.

Επειδή το λεμόνι έχει επίσης ισχυρά αντιμικροβιακά αποτελέσματα, τα λεμόνια και η σόδα μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση μυκήτων που προκαλούν διάφορους τύπους καρκίνου. Επειδή η σόδα χρησιμοποιείται επίσης ως καθαριστικό, τα λεμόνια και η σόδα μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της ικανότητας του σώματος να καθαρίζει αυτοδύναμες καρκινογόνες ουσίες.

Εδώ είναι μια από τις πολλές συνταγές λεμονιού και σόδας που μπορούν να σκοτώσουν κύτταρα που προκαλούν κακοήθεις όγκους χωρίς να καταστρέφουν υγιή ιστό [είναι σημαντικό να πίνετε αυτό το μείγμα τέσσερις φορές την ημέρα]:

– 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού (φρέσκο), οργανικό
– ½ κουταλάκι του γλυκού σόδα (χωρίς αλουμίνιο)
– 8 ουγγιές (226,79 γραμμάρια) νερού

Ο παγκοσμίου φήμης γιατρός για την εναλλακτική ιατρική, Δρ Med. Julian Whitaker, έχει αναπτύξει μια επιτυχημένη θεραπεία καρκίνου που κοστίζει περίπου $ 3 [2,81 ευρώ]. Η συνταγή Whitaker (που πρέπει να λαμβάνεται τρεις φορές την ημέρα) περιλαμβάνει 2 κουταλάκια του γλυκού σόδα, ένα γλυκαντικό χαμηλών θερμίδων και 2 φλιτζάνια νερό. Αυτή η θεραπεία χρησιμοποιείται κυρίως για τον καρκίνο στον πεπτικό σωλήνα, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του λαιμού, του καρκίνου του παχέος εντέρου, του ορθού και άλλων μορφών καρκίνου.

Μελέτες που υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς:

«Η γιαγιά μου, που γεννήθηκε το 1914, ο Θεός την ευλόγησε, πάντα χρησιμοποιούσε σόδα και χυμό λεμονιού ή σόδα για διάφορες περιπτώσεις. Όσο για τον καρκίνο στην οικογένεια: τίποτα μεταξύ των δεκαετιών του 1800 μέχρι σήμερα, toi, toi, toi. » – Ανώνυμος συγγραφέας

Πανεπιστήμιο της Φλώριντας:

Μια έκθεση του 2002 διαπίστωσε ότι τα φλαβονοειδή (ένα δραστικό συστατικό που απαντάται στα εσπεριδοειδή όπως τα λεμόνια) έχουν αντικαρκινικά, αντιιικά, αντιφλεγμονώδη και μειωτικά της χοληστερόλης αποτελέσματα.

«Τα λεμονοειδή αναστέλλουν την ανάπτυξη του καρκίνου και των καρκινικών κυττάρων του ανθρώπινου μαστού και μειώνουν τη χοληστερόλη σε πειραματόζωα. Οι ερευνητές έχουν επίσης προτείνει ότι τα λεμονοειδή δεν απορροφώνται στο έντερο κατά την κατάποση και μπορούν επομένως να εξαπλωθούν σε όλο το σώμα με ευεργετικά αποτελέσματα. »

Texas A & M έρευνα AgriLife

Σε μια έρευνα του 2004 του Dr.Ed Harris και του Dr. Bhumu Patil έδειξε ότι τα λεμονοειδή οδήγησαν σε δραστική θανάτωση ορισμένων καρκινικών κυττάρων.

«Στο εργαστήριο, τα λεμονοειδή επιτέθηκαν στα κύτταρα του νευροβλαστώματος και τα σταμάτησαν. Το νευροβλάστωμα, το οποίο εμφανίζεται σε περίπου 10% όλων των περιπτώσεων καρκίνου του παιδιού, είναι συνήθως ένας συμπαγής όγκος στον αυχένα, στο θώρακα, στο νωτιαίο μυελό ή στα επινεφρίδια. Το αποτέλεσμα για το λεμόνι είναι ελπιδοφόρο, όχι μόνο λόγω της δυνατότητάς του να σταματήσει τον καρκίνο, αλλά και επειδή τα λεμονοειδή δεν προκαλούν παρενέργειες. Ελπίζουμε να μάθουμε τους λόγους για τις συμπεριφορές αυτές που σταματούν την ανάπτυξη και τελικά δοκιμάζουν το παρασκεύασμα εσπεριδοειδών στους ανθρώπους. »
Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ:

Το 2007, οι ερευνητές αναγνώρισαν ότι τα λιμονοειδή των εσπεριδοειδών συμβάλλουν σημαντικά στη βελτίωση της υγείας και της ευημερίας των ανθρώπων:

«Η αξιολόγηση της βιολογικής δράσης των λεμονοειδών εσπεριδοειδών έδειξε την αντικαρκινική, μειωμένη της χοληστερόλης και αντιιική δράση αυτών των ενώσεων για την ανθρώπινη υγεία».

Κέντρο Καρκίνου του Πανεπιστημίου της Αριζόνα:

Αυτή η μελέτη του 2009 είναι μία από τις πρώτες που επιβεβαιώνει ότι η βασική επίδραση της σόδας μπορεί στην πραγματικότητα να σταματήσει τον καρκίνο.
Η λήψη από το στόμα NaHC03 [νατρίου] αύξησε επιλεκτικά το ρΗ των όγκων και μείωσε τον σχηματισμό αυθόρμητων μεταστάσεων του μεταστατικού καρκίνου του μαστού σε ποντικούς. Η θεραπεία με NaHC03 μείωσε επίσης τον ρυθμό εμπλοκής των λεμφαδένων, αλλά δεν επηρέασε το επίπεδο των κυκλοφορούντων καρκινικών κυττάρων, υποδηλώνοντας ότι οι μεταστάσεις των οργάνων δεν μειώνονται λόγω της αυξημένης ενδοαγγείωσης. Αντίθετα, η θεραπεία με NaHCO3 μείωσε σημαντικά τον σχηματισμό μεταστάσεων από το ήπαρ λόγω της ενδοσπληνικής μόλυνσης, υποδηλώνοντας ότι ανέστειλε την εξαγγείωση και τον αποικισμό. »

Το Ινστιτούτο Φαρμακολογικών Ερευνών Mario Negri:

Σύμφωνα με μια ιταλική μελέτη περίπτωσης ελέγχου από το 2010, η κατανάλωση περισσότερων από 150 γραμμάρια εσπεριδοειδών ανά εβδομάδα μείωσε τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του λαιμού κατά 58%, του καρκίνου του στόματος / του φάρυγγα κατά 53%, του καρκίνου του στομάχου κατά 31% και του καρκίνου του παχέος εντέρου κατά 18%.

«Τα εσπεριδοειδή έχουν θετική επίδραση έναντι διαφόρων τύπων καρκίνου. Τα ευρήματά μας υποδεικνύουν ότι τα εσπεριδοειδή έχουν προστατευτική λειτουργία έναντι του πεπτικού συστήματος και του καρκίνου του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος.

Κέντρο Καρκίνου του Πανεπιστημίου της Αριζόνα

Το 2012 ο Δρ. Ο Mark Pagel από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας απένειμε επιχορήγηση ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων για να διερευνήσει την αποτελεσματικότητα της εξατομικευμένης θεραπείας σόδας στον καρκίνο του μαστού που έδειξε μείωση ή εξάλειψη της εξάπλωσης του καρκίνου του μαστού στους πνεύμονες, τον εγκέφαλο και τα οστά.

Με τη μέτρηση της οξύτητας του όγκου, οι γιατροί μπορούν να παρακολουθήσουν την αποτελεσματικότητα των εξατομικευμένων θεραπειών όπως η σόδα και στους δύο όγκους και στον υγιή ιστό και ακόμη να εξετάσουν την αποτελεσματικότητα της χημειοθεραπείας πριν αρχίσει η φαρμακευτική αγωγή.

Texas A & M Πανεπιστήμιο

Το 2013, οι ερευνητές διερεύνησαν για πρώτη φορά τον μηχανισμό και την αποτελεσματικότητα των αντικαρκινικών και ανασταλτικών για την αρωματάση ιδιοτήτων των λεμονοειδών.

«Τα αποτελέσματά μας έδειξαν ότι τα λεμονοειδή εσπεριδοειδών έχουν τη δυνατότητα να αποτρέψουν τον καρκίνο του μαστού που ανταποκρίνεται στα οιστρογόνα (MCF-7) μέσω διαδρομών που εξαρτώνται από την κασπάση-7».

Είναι προφανές ότι τα λεμόνια και η σόδα έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της ανάπτυξης καρκίνου. Παρόλο που η έρευνα και τα στοιχεία ότι τα λεμόνια και η σόδα μπορούν επίσης να θεραπεύσουν τον καρκίνο είναι πολύ περιορισμένα, τα τρέχοντα ενθαρρυντικά αποτελέσματα και οι μελλοντικές προοπτικές είναι αναμφισβήτητα.
Καρκίνος – Το Απαγορευμένο Θεραπευτικό Ντοκιμαντέρ – Καρκίνος Φυσικής Θεραπείας

Ο καρκίνος πεθαίνει όταν τρώτε αυτά τα 5 τρόφιμα αρχίσετε να τα τρώτε! 5 Αντικαρκινικά τρόφιμα.

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. Αφου η μαγειρικη σοδα εχει μεγαλο ρΗ,μεγαλυτερο απο το αιμα που ειναι περιπου 7,τοτε σε αλκαλικο περιβαλλον μπορει να επιτευχθει η θεραπεια στον καρκινο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *