ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΟΛΑΡΑ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΙΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η Janet Mills, ο τρανς κυβερνήτης του Maine, απαιτεί νέα πρωτόκολλα για τους εργαζόμενους στη βιομηχανία υπηρεσιών σε ολόκληρη την πολιτεία που απαιτούν τώρα να φορούν κώνους σκύλων γύρω από το λαιμό τους, ενώ χειρίζονται φαγητό σε εστιατόρια.
Εάν ένας διακομιστής αποφασίσει ότι δεν θέλει να φορέσει ένα ρύγχος προσώπου λόγω εξάντλησης θερμότητας και στέρησης οξυγόνου, τότε αυτός ή αυτή θα αναγκαστεί τώρα να φορέσει μια ανεστραμμένη ασπίδα προσώπου, όπως τα ζώα που πρόσφατα ψεκάστηκαν ή στειρώθηκαν.

«Είναι αποδεκτό για το προσωπικό της κουζίνας να φοράει ασπίδες προσώπου αντί για μάσκες όταν η κουζίνα ή ο καιρός είναι ζεστός», εξηγούν οι οδηγίες.
«Το προσωπικό του μπροστινού σπιτιού μπορεί να φοράει ασπίδα προσώπου αντί για κάλυμμα προσώπου μόνο εάν η ασπίδα έχει σχεδιαστεί για να φοριέται ανεστραμμένη, προσαρτημένη κάτω από το πρόσωπο (π.χ. γιακά) και ανοίγει στο πάνω μέρος της ασπίδας, με ασπίδα που εκτείνεται πάνω από τα μάτια και πλευρικά στα αυτιά. «
Οι κατευθυντήριες γραμμές συνεχίζουν να εξηγούν ότι άλλοι τύποι ασπίδων προσώπου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι «ανοιχτές στο κάτω μέρος, κατευθύνουν την αναπνοή προς τα κάτω, δεν είναι αποδεκτές αντικαταστάσεις για καλύμματα προσώπου για το προσωπικό του σπιτιού».

Αυτό το τελευταίο τελετουργικό ταπείνωσης κατηγορείται φυσικά για την «απειλή» του κορωναιού «Woo-woo», για τον οποίο υπάρχουν μόνο λίγες «περιπτώσεις» στις πολιτείες – περίπου 36 συνολικά – και χωρίς θανάτους.
«Μπορούν να δανειστούν αυτά που χρησιμοποίησαν τα σκυλιά μου όταν επιδιορθώθηκαν», έγραψε ένας χρήστης του Twitter, αστειευόμενος αλλά και νηφάλιος. «Αυτό είναι ένα έγκλημα.»
Μέγιστη τρέλα:
Ο Μίλς, κυβερνήτης του Μέιν,ο οποίος μοιάζει και πάλι σαν μια φρικτή και ανδρόγυνη χίμαιρα, ευθύνεται άμεσα για το νέο διάταγμα, το οποίο εξέδωσε υποτιθέμενa ως απάντηση στον εκτεταμένο φόβο που εξακολουθεί να υπάρχει σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες για μια ψεύτικη πανδημία που, σε αυτό το σημείο, αντιπροσωπεύει λίγο περισσότερο από το σύνδρομο Munchausen με πληρεξούσιο στους περισσότερους Δημοκρατικούς.


https://thebright.com/governor-of-maine-orders-servers-to-wear-visors-akin-to-cone-of-shame-to-protect-from-infection/

«Ο κυβερνήτης, Janet Mills λέει ότι οι διακομιστές πρέπει τώρα να φορούν ασπίδες προσώπου ανάποδα, έτσι ώστε η αναπνοή τους να κατευθύνεται προς τα πάνω, όχι προς τα κάτω», σημείωσε ο Δρ Sherri Tenpenny, ένας ειλικρινής κριτικός της πλανδημίας και όλης της παραφροσύνης που έρχεται κάτω από τον λούτσο ως απάντηση σε αυτό.
«Ναι, θέλει να φορέσεις έναν κώνο σκύλου… Κορυφαία τρέλα. Μακάρι να ήταν αστείο. «
Ο Mills, ο οποίος δεν είναι επιστήμονας, προφανώς αγνοεί ένα μικρό πράγμα που ονομάζεται Newton’s Third Law of Motion, το οποίο υπαγορεύει ότι για κάθε δράση, υπάρχει μια ίση και αντίθετη αντίδραση.
Είτε αυτό είτε απλά παίρνει κάποια σαδιστική ευχαρίστηση να εξευτελίζει τους ήδη τεταμένους εργαζόμενους στις υπηρεσίες, αντιμετωπίζοντας τους σαν ζώα.
«Πραγματικά δείχνουν ποτέ την επιστήμη ή υποτίθεται ότι πρέπει να τους εμπιστευόμαστε όταν διακηρύσσουν« Επιστήμη! »» Ρώτησε ένας χρήστης του Twitter, αναφερόμενος στον «MV» «COVID19 Prevention Checklist Industry Guidance» που αναφέρει:

«Η πολιτεία του Μέιν έχει υιοθετήσει μια σταδιακή προσέγγιση, υποστηριζόμενη από την επιστήμη, τη γνώση της δημόσιας υγείας και τη βιομηχανική συνεργασία, για να επιτρέψει στις επιχειρήσεις του Μέιν να ανοίξουν με ασφάλεια όταν έρθει η ώρα.»
Δεν φαίνεται να υπάρχει τίποτα επιστημονικό για κάτι τέτοιο, και ειδικά όχι με ανάποδα κώνους σκύλων που, ενώ ίσως να κατευθύνουν κάποια σταγονίδια προς τα πάνω, εξακολουθούν να υπόκεινται στους φυσικούς νόμους της φυσικής, που σημαίνει ότι αυτά τα ίδια σταγονίδια τελικά πρέπει να επιστρέψουν στο έδαφος.
Αναρωτιέται κανείς πότε, αν ποτέ, οι Αμερικανοί θα ξυπνήσουν επιτέλους από το θύμα τους και θα θέσουν τέλος σε αυτήν την τρέλα. Πόσο πιο γελοία και τυραννικά χρειάζονται τα πράγματα για να ενωθούμε εμείς οι άνθρωποι και να πούμε ότι είναι αρκετό;
«Περιμένετε μέχρι να μπουν οι αγωγές όταν ένας από τους διακομιστές ταξιδεύει και σπάει το κεφάλι τους επειδή δεν μπορεί να δει τίποτα κάτω από το ύψος των ώμων», έγραψε ένας άλλος χρήστης του Twitter.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *