ΑΝΟΙΞΤΕ τά μάτια σας! Και τα αυτιά σας! Αγριεύουν τα πράγματα ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ …ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ !!!!!!!!!!!(Βίντεο)

5/5 (5)

Βίντεο: «Απόβαση» αλλοδαπών στην Ικαρία με το φως της ημέρας! 

– Στον Έβρο οι κάτοικοι φοβούνται για τις ζωές τους

https://www.facebook.com/soundandvisionthessaloniki/videos/10157612053569354/

Θα σας φύγει η …μασέλα!!!!

Α Π Ο Λ Α Υ Σ Τ Ε   ΤΟΥΣ «ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΜΑΣ  Τ Ο Υ Ρ Ι Σ Τ Ε Σ » ….

ΜΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ…

https://www.facebook.com/vitsentzos.magoli/posts/2095635920536870

Το Off The Record κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στο απόρρητο καταστατικό μισθοδοσίας μίας συγκεκριμένης από αυτές τις ΜΚΟ που σύμφωνα με τις πληροφορίες δραστηριοποιείται στις περιοχές ΒΙΑΛ και Σούδας στη Χίο….

Καταρρέει η χώρα: Αλλαγή πληθυσμιακής σύνθεσης. Γεμίζουν την Ελλάδα με μουσουλμάνους

Παραλίγο τραγωδία σαν του Έσεξ στην Ξάνθη – Απεγκλώβισαν 80 λάθρο  από φορτηγό (Βίντεο) 

Μάζες παράνομων μεταναστών διαλύουν την άμυνα της χώρας σε νησιά και Εβρο – «Εξαπατημένοι» δηλώνουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ

http://ixnos.blogspot.com/2019/11/blog-post_4.html

ΕΧΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΝΕΥΡΑ; Κάθε μετανάστης θα έχει δικαίωμα σύνταξης συμπληρώνοντας 1.000 ένσημα (τρία χρόνια εργασίας) ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;

Κάθε μετανάστης θα έχει δωρεάν οικία, ρεύμα,νερό,

ίντερνετ, φορολογική ασυλία…
Ε  Σ  Υ  ;;;  
& ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΟΝΟΓΟΝΕΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΟΝΟΓΟΝΕΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ

Μετά από απόφαση της κυβέρνησης να παραχωρήσει έδαφος και σπίτια στους μετανάστες και μετά από τον νόμο που θέτει προς ψήφιση όπου:

* Κάθε”μετανάστης” θα προηγείται στους καταλόγους του ΟΑΕΔ για εύρεση εργασίας

* Κάθε μετανάστης θα έχει δικαίωμα σύνταξης συμπληρώνοντας 1000 ένσημα (τρία χρόνια εργασίας)

*Κάθε μετανάστης θα έχει φορολογική ασυλία

* Κάθε μετανάστης θα έχει δωρεάν οικία, ρεύμα,νερό,ίντερνετ

ΔΗΛΩΝΩ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΓΟΝΕΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΥΠΑΘΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ, ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΙΣΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.


ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ….ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ.

ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ” ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ”.

Σε αυτή μου την κίνηση, σας θέλω όλους/ες δίπλα μου.
Είμαι σίγουρη πως θα είμαστε πολλοί και όλοι μαζί ένα σώμα μια ψυχή.

Με εκτίμηση σε όλους τους συμπατριώτες και συμπατριώτισες

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δαλακλή Νατάσα

https://www.facebook.com/groups/monogon/permalink/1343960185783540/

https://www.facebook.com/opkos2018/videos/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B7/980196175653903/?__so__=permalink&__rv__=related_videos

https://www.facebook.com/patriotikineolaiakaterinis/videos/%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5%CF%83/427717368157672/?__so__=permalink&__rv__=related_videos

Nομοσχέδιο για τους λαθρομετανάστες: Όποιος βουλευτής ψηφίσει αυτό το νομοσχέδιο είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!!

scripta manent η εκκλησία Π.Η. και Ν.Η. αντι να κατεβάσει την μισή Ελλάδα στο Σύνταγμα …παρακολουθεί την αποκαθήλωση του έθνους


Βάση της νομοθεσίας του ΟΗΕ δεν μπορείς να απελάσεις τους ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΣ , και είσαι υποχρεωμένος να τους ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ !!! 

Δηλαδή να τους δώσεις πλήρη πολιτικά δικαιώματα . 

Που σημαίνει ΨΗΦΙΖΟΥΝ εφόσον τους ονομάζουν πλέον ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!!

Μαθητές χωρίς θρήσκευμα και ιθαγένεια με την σφραγίδα της “πατριωτικής” κυβέρνησης ΝΔ

Με απόφαση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως η οποία δημοσιεύτηκε χθες στο ΦΕΚ της «Εφημερίδας της Κυβερνήσεως», ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ και επισήμως – όπως σας είχαμε ενημερώσει από τον προηγούμενο μήνα – η αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στα πιστοποιητικά σπουδών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η απόφαση σε πρώτο χρόνο αφορά τα Επαγγελματικά Λύκεια και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν και τα Γενικά Λύκεια της χώρας.

Η ίδια η υπουργός Παιδείας είχε ομολογήσει τον στόχο αυτής της αντεθνικής ενέργειας: «Στόχος μας στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων είναι να καλλιεργούμε διαρκώς ένα σχολικό περιβάλλον γνώσης, ελεύθερο, δημιουργικό, χωρίς αποκλεισμούς. Καταπολεμώντας κάθε είδους διάκριση, σεβόμενοι τις θρησκευτικές πεποιθήσεις. Παράλληλα μεριμνούμε για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των μαθητών, σύμφωνα με το εθνικό και ενωσιακό δίκαιο.»

Για να μην υπάρχουν λοιπόν «διακρίσεις» – σε μια χώρα όπου η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της είναι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί, η «εθνικόφρων» κυβέρνηση των γαλάζιων εθνομηδενιστών καταργεί το θρήσκευμα και την ιθαγένεια από τους μαθητές, ώστε να χτίσει την «πολυπολιτισμική» Ελλάδα που τόσο… καμαρώνει ο Μητσοτάκης και τον κάνει να αισθάνεται… υπερηφάνεια.

Εκείνο που δεν γνωρίζουμε, είναι εάν αισθάνονται το ίδιο υπερήφανοι με εκείνον, όσοι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία για να τελειώνουν με τις ανθελληνικές ιδεοληψίες της αριστεράς. Το ασφαλές συμπέρασμα μετά από τα παραπάνω, είναι ότι αμφότεροι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εργάζονται για την επιβολή των θέσεων της Νέας Τάξης και όχι για την Πατρίδα και τον Λαό. Και εις ό,τι αφορά την Δημόσια Παιδεία, κανένας δεν ενδιαφέρεται για τα αληθινά προβλήματά της, παρά μόνο να συναγωνιστούν ο ένας τον άλλον στην «αντιρατσιστική» κατήχηση της ελληνικής νεολαίας.

ΥΓ: Το επόμενο βήμα, να είστε βέβαιοι πως θα είναι η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ από τις σχολικές αίθουσες. Μια ΜΚΟ να το ζητήσει και θα γίνει άμεσα πράξη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΩΣ ΝΟΜΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ;;;

ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Α ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ… ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ.

Μωρέ, τέτοιος που είσαι, μακάρι να σε σφάξουν…. 

ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΥΘΕΙ… Καλλιόπη Σουφλή

Την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τους λαθρομετανάστες , τους οποίους τους μετατρέπουν νομικά με βάση την….

νομοθεσία του ΟΗΕ για τους ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΣ σε νόμιμα διαμένοντες στην Ελλάδα και δίνοντας τους πλήρη δικαιώματα .

Τους δίνουν ταξιδιωτικά έγραφα , άρα μπορούν να ταξιδέψουν ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΕΎΘΕΡΑ , ΝΌΜΙΜΗ ΕΡΓΑΣΊΑ , ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ .


Βάση της νομοθεσίας του ΟΗΕ δεν μπορείς να απελάσεις τους ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΣ , και είσαι υποχρεωμένος να τους ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ !!! 

Δηλαδή να τους δώσεις πλήρη πολιτικά δικαιώματα . 

Που σημαίνει ΨΗΦΙΖΟΥΝ εφόσον τους ονομάζουν πλέον ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!!!

Ο διεθνής νομικός ορισμός του ανιθαγενούς ατόμου αναφέρεται στο άρθρο 1 της σύμβασης του 1954 σχετικά με το καθεστώς των ανιθαγενών και ορίζει ανιθαγενές «ένα άτομο που δεν θεωρείται υπήκοος από κάποιο κράτος στο πλαίσιο της νομοθεσίας του». 

Αυτό σημαίνει ότι ανιθαγενές άτομο είναι εκείνο που δεν έχει την εθνικότητα κάποιας χώρας. Μερικοί άνθρωποι γεννιούνται χωρίς ιθαγένεια, ενώ άλλοι καθίστανται ανιθαγενείς κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Προϋποθέσεις για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας


Μετά από 3 χρόνια μόνιμης και νόμιμης διαμονής εάν είναι πρόσφυγας ή έχει χαρακτηριστεί από Ελληνική Αρχή ως ανιθαγενής.


Ετσι εξηγείται γιατί όλοι καταστρέφουν τά ταξιδιωτικά τους έγραφα μόλις φθάνουν στην Ελλάδα για να δηλώσουν ανιθαγενείς και να αιτηθούν ιθαγένεια στην πρώτη χώρα πού βρεθούν. 

Το σχέδιο του παράνομου εποικισμού είναι καλά στημένο και εφαρμόζεται σε συνέχεια της οικονομικής υποδούλωσης της Ελλάδας.


Όποιος βουλευτής ψηφίσει αυτό το νομοσχέδιο είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!!

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΒΗΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ !!!!!!!
kyklwpas

ΛΑΘΡΟ … Χτίζουν ΣΠΙΤΙΑ μέσα σε Ελληνικές περιουσίες και δεν τους λέει κανείς τίποτα…!!!

scripta manent σε λίγο θα μπαίνουν φόρα παρτίδα στα σπίτια των Ελλήνων …και δεν θα μιλάει κανείς

Χτίσιμο «κωμόπολης» από μετανάστες στη Σάμο

ΕΚΤΑΚΤΟ! Κατάληψη και Πορεία Μαθητών στα Γιαννιτσά με σύνθημα «ΕΞΩ οι Λαθρομετενάστες από τα Σχολεία – Κλείστε τα Σύνορα»…!!!

«Απελάστε τους λαθραίους. Κλείστε τα σύνορα. Αλληλεγγύη στους Έλληνες» γράφει το πανό που αναρτήθηκε σε σχολείο στα Γιαννιτσά, που τελεί υπό κατάληψη ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μετεγκατάσταση προσφύγων στην περιοχή…

Πορεία με συνθήματα κατά των προσφύγων που βρίσκονται στην περιοχή πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί μαθητές του ΕΠΑΛ Γιαννιτσών.

Οι μαθητές κρατώντας πανό και ελληνικές σημαίες, φωνάζοντας συνθήματα όπως «έξω από τα σχολεία οι λαθρομετανάστες» και τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή», κινήθηκαν στους δρόμους της πόλης.

Σημειώνεται πως από σήμερα το ΕΠΑΛ Γιαννιτσών τελεί υπό κατάληψη, με τους μαθητές να αντιδρούν στη μετεγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή.

Οι μαθητές ανήρτησαν πανό στο σχολείο που γράφει: «Απελάστε τους λαθραίους. Κλείστε τα σύνορα. Αλληλεγγύη στους Έλληνες»…

βιντεο  Γιαννιτσά: Πορεία μαθητών στο κέντρο της πόλ

Πορεία μαθητών εναντίον των προσφύγων

https://www.stoxos.gr/2019/11/blog-post_233.html

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ. – «Ρίξτε τους πρόσφυγες στο Αιγαίο» πρότεινε στέλεχος της ΝΔ και διεγράφη

Πώς προσπάθησε να δικαιολογήσει τις δηλώσεις του ο Ιωάννης Σαντετσίδης

Αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση στελέχους της Νέας Δημοκρατίας στην Κοζάνη Ιωάννη Σαντετσίδη. «Ρίξτε τους πρόσφυγες στο Αιγαίο» πρότεινε, κάτι που προκάλεσε τη διαγραφή του από το κόμμα.

Το στέλεχος της ΝΔ χαρακτήρισε «μαύρους» τους πρόσφυγες και τους μετανάστες και τόνισε: «Όταν οι δικοί μας πήγαν Γερμανία, Ελβετία και Βέλγιο ήταν νόμιμοι, ηθικοί και σεμνοί».
 http://www.oparlapipas.gr/2019/11/rixte-toys-prosfyges-sto-aigaio-proteine-stelechos-tis-nd-kai-diegrafi.html#more

Σε δηλώσεις του το πρωί στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Αlpha, ο ίδιος σημείωσε: «Εννοούμε τους τζιχαντιστές που έρχονται μέσα στις βάρκες και είναι άλλοι αρμόδιοι για να το διευκρινίσουν αυτό. Αυτοί που έρχονται με τα καράβια, ξέρουμε τι είναι; Μέσα σε αυτούς, επειδή δεν υπάρχει νόμιμη διαδικασία, δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί γιατί έχει μπει στην Ελλάδα κάθε καρυδιάς καρύδι. Είμαστε εναντίον των συγκεκριμένων που δημιουργούν προβλήματα. Η ανάρτηση δείχνει φωτογραφία, λέει πολλά, με τη Μυρτώ. Εμείς τα έχουμε με αυτούς».

Έβρος: Αγριεύουν τα πράγματα – Ε π ι θ έ σ ε ι ς λαθρομεταναστών σε κυνηγούς, κρατώντας ….παλούκια και τσεκούρια!!!!!!!!!! (1)

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΑΘΩΣ;

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ;

ΜΗΠΩΣ;

Αγριεύουν τα πράγματα με τους λαθρομετανάστες στον Έβρο, αφού μετά στις προσπάθειες τους να στήσουν μπλόκα σε διερχόμενες γυναίκες οδηγούς ή γενικότερα σε όσους βλέπουν να κινούνται με αυτοκίνητο, τώρα δεν διστάζουν να επιτίθενται ακόμα και σε κυνηγούς, οι οποίοι είναι οπλισμένοι μςε τις καραμπίνες και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να συμβεί ανά πάσα στιγμή το… κακό.

Τρεις σοβαρές καταγγελίες έγιναν σήμερα από το πρωί. 

Οι δυο αφορούσαν περιστατικά στο Δέλτα του Έβρου και το τρίτο στους δρόμους των ορεινών περιοχών του νομού μας. 

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αποστολόπουλος από το Δέλτα του Έβρου, ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δημήτρη Κολιό, ότι ξαφνικά βρέθηκε περικυκλωμένος από 15 άτομα με παλούκια και τσεκούρι (!) όταν βγήκε από την καλύβα του για να κάνει βόλτα και είχε μαζί το κυνηγετικό του όπλο. 

Τι ακριβώς ακολούθησε, ακούστε τον ίδιο στις δηλώσεις του προς τον Δ.Κολιό:

Λαμπρίδης: “Παράνομοι μετανάστες επιτίθενται

σε κυνηγούς, στήνοντας ενέδρες”

Λίγο νωρίτερα, ο Νίκος Λαμπρίδης, Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κυνηγών νομού Έβρου , μιλώντας επίσης στην πρωινή εκπομπή του ‘ΜΑXIMUM FM 93,6’ και στον Δημήτρη Κολιό, ανέφερε, ότι λαθρομετανάστες επιτίθενται σε κυνηγούς, στήνοντας ενέδρες και ζήτησε από τους κυνηγούς να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να απομακρύνονται χωρίς να αντιδρούν, γιατί υπάρχει κίνδυνος να γίνει κανένα κακό.

Ρεφειάδης: Μου έστησαν μπλόκο 

στον δρόμο κρατώντας παλούκια!

Ένα άκρως ανησυχητικό και επικίνδυνο συμβάν που συνέβη επίσης στον Έβρο, κατήγγειλε και ο Γιάννης Ρεφειάδης, πρώην πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής. 

Μια άσχημη περιπέτεια που βίωσε ο ίδιος χτες και θεώρησε σωστό εκτός από τις αρμόδιες αρχές να ενημερώσει και τους συνάδερφους κυνηγούς που δραστηριοποιούνται στον Έβρο !!!

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση του κ. Ρεφειάδη : “Προσοχή !!! Για τους φίλους που ανεβαίνουν στο βουνό, ο Έβρος έχει γεμίσει με Αφγανούς, Πακιστανούς, Αλγερινούς κλπ. 

Μια ομάδα από αυτούς (ούτε ένα γυναικόπαιδο) προσπάθησαν να μου κάνουν μπλόκο στην περιοχή Καλλιθέας κοντά στη διασταύρωση για “Τρείς βρύσες”. 

Με παλούκια στα χέρια μου την πέσανε από τις δύο πλευρές του δρόμου μέσα από τα πεύκα. Προφανώς ήθελαν να… “επενδύσουν” στο μεταφορικό μου μέσο, αλλά ο Ιταλός φίλος μου Fiat Punto δεν δέχτηκε να σταματήσει. Μη σταματάτε για κανένα λόγο !!! “

https://www.evros-news.gr/2019/11/04/%ce%ad%ce%b2%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b9%ce%b5%cf%8d%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%ac%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b8%ce%ad%cf%83%ce%b5%ce%b9/

Και αμερικανικά ελικόπτερα ήρθαν και πετούν στον Έβρο! (Βίντεο)

ΠΟΥ ….»Χ Α Θ Η Κ Ε» ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕ Η ΜΑΓΔΑΛΩ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ; ; ;

ΚΑΙ ΕΞΙ (6) ΚΑΙ ΜΑΖΙ ! ΟΙ «ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ» ΤΑ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ….

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ο Έβρος και γενικά η Θράκη είναι για το Ν.Α.Τ.Ο «No man’s land » …οπότε ούτε εμείς ούτε οι Τούρκοι θα κάνουμε κάτι, αν πρώτα δεν πάρουμε το Ο.Κ…

Και μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και τα φράγματα…είτε εμείς εισβάλλουμε, είτε οι Μογγόλοι, αν τα φράγματα ανοίξουν, τα τμήματα που θα διαπεραιωθούν στην πλευρά του αντιπάλου, θα εκτεθούν σε άμεσο κίνδυνο αποκοπής και ολοκληρωτικής καταστροφής, ευρισκόμενα εντός εχθρικού εδάφους, χωρίς δυνατότητα υποστήριξης, ανεφοδιασμού ενίσχυσης, η υποχώρησης. 

Πρακτικά, όποιος χειρίζεται τα φράγματα, ελέγχει το παιχνίδι στον Έβρο.

Και δεν τα χειρίζονται οι Βούλγαροι, έχουν εκχωρήσει τον έλεγχο τους σε άλλες δυνάμεις ως αντάλλαγμα της εισδοχής τους στο Ν.Α.Τ.Ο.

Δεν είναι μόνο το Αμερικανικό πολεμικό πλοίο “Carson city” που ήρθε για πρώτη φορά στον Έβρο, άσχετα αν δεν “έδεσε” ακόμα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης λόγω κακοκαιρίας, αλλά και αμερικανικά ελικόπτερα που έκαναν προχθές την εμφάνιση τους στον ουρανό του νομού μας και μάλιστα ακόμα και σε περιοχές πολύ πιο μακρινές.

Το ‘video’ που βλέπετε είναι από την περιοχή του Ορμενίου και τα έξι ελικόπτερα που αποθανάτισε για το Evros-news.gr ο Κώστας Θεοχαρίδης, κατευθύνονται πάνω από το χωριό προς την Βουλγαρία. 

Ίσως να έχουν ως προορισμό να πάρουν μέρος σε κάποια από τις στρατιωτικές ασκήσεις του ΝΑΤΟ στην γειτονική χώρα, ή την Ρουμανία και να μην έχει σχέση η παρουσία τους με τον ερχομό του πλοίο του αμερικανικού στόλου. 

Πάντως και στην περιοχή της Κομοτηνής έγιναν αντιληπτά αμερικανικά ελικόπτερα να πετούν.

Aμερικανικά ελικόπτερα

Aμερικανικά ελικόπτερα

Πηγήzeys-elaynon

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/11/blog-post_667.html

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ …ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ !!!!!!!!!!! (2)

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ …

ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ !!!!!!!!!!!
Δείτε το σχετικό βίντεο …

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/11/blog-post_880.html

Ἐπισημάνσεις στίς φιλομεταναστευτικές καί φιλοκορανικές δηλώσεις τοῦ Ἐπισκόπου Δημητριάδος κ. Ἰγνατίου

πισημάνσεις στίς φιλομεταναστευτικές καί φιλοκορανικές δηλώσεις το  πισκόπου Δημητριάδος κ. γνατίου

ΠΟΙΟ 1%; ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΤΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΗΔΗ 73 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ 40, ΑΛΛΑ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ!

Συνεχίζονται οι λαϊκές αντιδράσεις, σε διάφορα σημεία της ηπειρωτικής Ελλάδας, ενάντια στο σατανικό σχέδιο Σόρος-Μητσοτάκη για εποικισμό της χώρας από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.
Αυτή τη φορά, κάτοικοι στην Καρίτσα της Λάρισας προχώρησαν σε διαμαρτυρία, προκειμένου να μην περάσει πούλμαν που μετέφερε δήθεν «πρόσφυγες» στο χωριό τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι αγανακτισμένοι κάτοικοι απέκλεισαν και τις δύο εισόδους του χωριού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα onlarissa, για να μην περάσει το πούλμαν που θα μετέφερε 40 ασυνόδευτα «προσφυγόπουλα» (συνήθως πρόκειται για μαντραχαλάδες, πολύ αμφισβητούμενης ανηλικότητας…), σε ξενοδοχείο στην Καρίτσα.
Όσο για το δήθεν 1% «προσφύγων» σε κάθε περιοχή, που έχει υποσχεθεί η κυβέρνηση των εθνικών ολετήρων, η περίπτωση της Καρίτσας της Λάρισας είναι πολύ χαρακτηριστική της κυβερνητικής απάτης, καθώς έχουν ήδη εγκατασταθεί τις προηγούμενες ημέρες σε ξενοδοχείο του χωριού 73 «προσφυγάκια»!   

Έλληνες ξεσηκωθείτε, πριν γίνετε μειονότητα μέσα στην ίδια σας την Πατρίδα!

//ethnikismos.net.

ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΡΟΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! 113 «ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΑΣΥΛΟ» ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  

Αγάλι-αγάλι προχωράει ο εποικισμός της ηπειρωτικής χώρας από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, σύμφωνα με το σχέδιο Σόρος-Μητσοτάκη.

Έτσι, χθες το βράδυ αναχώρησαν από την Λέσβο με το πλοίο της γραμμής για τον Πειραιά 113 «προσφυγάκια» και ακολούθως «στο σύνολό τους θα προωθηθούν σε τρία ξενοδοχεία» όπως λέει η επίσημη ανακοίνωση, χωρίς να προσδιορίζει για ποιών περιοχών τα ξενοδοχεία πρόκειται, για να μην ξεσηκωθούν οι κάτοικοι των γύρω περιοχών.

Εν τω μεταξύ, η πολυδιαφημισμένη «αποσυμφόρηση» των νησιών εξελίσσεται σε φιάσκο, καθώς μόνο στην Μόρια της Λέσβου παραμένουν 14.784 «προσφυγάκια» – γύρω στους 7 χιλιάδες είχε παραλάβει ο Κούλης από τον Τσίπρα. Προφανώς, λίγοι φεύγουν και πολλοί έρχονται, άρα όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο Σόρος-Μητσοτάκη, που προβλέπει να γεμίζει η ηπειρωτική Ελλάδα με «προσφυγάκια», χωρίς ν’ αδειάζουν ποτέ τα νησιά!

«Είμαι υπερήφανος που διαπιστώνω ότι σιγά-σιγά η ελληνική κοινωνία μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική», είπε τις προάλλες στη βουλή ο Κούλης Μητσοτάκης. 

Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει πρώτα-πρώτα να καταργηθεί η εθνική και θρησκευτική ταυτότητα των Ελλήνων, για να γίνουμε «πολτός», όπως είχε προειδοποιήσει προ πολλών ετών ο αξέχαστος Αρχιεπίσκοπος των Ελλήνων, Χριστόδουλος!

https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2018/07/mitsotakisbil.jpg?w=620

Προς αυτή την κατεύθυνση, λοιπόν, δουλεύει η… «εθνικόφρων» κυβέρνηση του Κούλη! 

Έτσι, με απόφαση της υπουργού (Α)Παιδείας Κεραμέως (της οποίας η υπουργοποίηση στο συγκεκριμένο υπουργείο είχε προαναγγελθεί πριν από τις εκλογές…), δεν θα αναγράφονται ιθαγένεια και θρήσκευμα στα πιστοποιητικά σπουδών των Επαγγελματικών Λυκείων – και θα ακολουθήσει εφαρμογή της και στα Γενικά Λύκεια. Μάλιστα, η απόφαση δημοσιεύτηκε χθες στο ΦΕΚ της «Εφημερίδας της Κυβερνήσεως».

Καταλάβατε τώρα τι παιχνίδι παίζεται στις πλάτες μας; Ότι δεν μπορούσε να περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ για λογαριασμό των διεθνών τυράννων (κατάργηση της εθνικής και θρησκευτικής ταυτότητος των Ελλήνων, εποικισμό της ηπειρωτικής χώρας από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, κ.τ.λ.), θα το περάσει η «εθνικόφρων» Νουδούλα!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΔΑΛΑΚΛΗ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ & ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑ. ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ, ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ ! ΚΡΑΤΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *