ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Ή ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ; ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η παιδική χαρά στο Neukölln γίνεται αντικείμενο διαφωνίας

Κάποιοι σκέφτονται τα παραμύθια από 1.000 και Μια Νύχτες – άλλοι πιστεύουν ότι αναγνωρίζουν ένα είδος εξισλαμισμού.

Πρόκειται για μια νέα παιδική χαρά στο Neukölln, η οποία αναζωπυρώνει τα πνεύματα και αφήνει τους πολιτικούς να διαφωνούν. Το γεγονός ότι οι παιδικές χαρές διαμορφώνονται με βάση ένα σύνθημα δεν είναι ασυνήθιστο. Έτσι υπάρχουν παιδικές χαρές με σχέδιο πυροσβέστες ή εκείνες που θυμίζουν ιππότες, την Εποχή των Βίκινγκ ή ένα ινδικό χωριό. Τώρα υπάρχει επίσης μια ανατολίτικη παιδική χαρά στο Neukölln – ή μήπως ισλαμική;

Οι κριτικοί βλέπουν ένα κάστρο θόλου, το οποίο κοσμεί μια ημισέληνο, ένα μικρό τζαμί και ένα θρησκευτικό σημάδι, που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους δεν είχε θέση στην παιδική χαρά Ορισμένοι χρήστες του διαδικτύου ζήτησαν ακόμη και να καεί η παιδική χαρά.

Οι κάτοικοι της παιδικής χαράς είναι επίσης διχασμένοι. Κάποιοι βλέπουν τα θρησκευτικά σύμβολα στην παιδική χαρά, άλλοι δεν πιστεύουν ότι η εμφάνιση της νέας παιδικής χαράς θα έχει αντίκτυπο στα παιδιά, αλλά απλώς θα απολαύσουν τη νέα παιδική χαρά. Το αμφιλεγόμενο αυτό έργο κοστίζει πάνω από 200.000 ευρώ.

Όπως είναι πλέον φανερό το Ισλάμ έχει κατακλύσει σχεδόν τα πάντα και βρίσκεται παντού όπου και αν στραφεί κανείς. Ακόμη και στις παιδικές χαρές τα παιδιά σας δεν μπορούν να ξεφύγουν πλέον από αυτό.

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *