ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ (βίντεο)

5/5 (3)

Η ιστοσελίδα αυτή που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο από τον Δεκέμβριο του 2014, είναι μια προσωπική-ομαδική προσπάθεια και μια προσωπική-ομαδική δημιουργία.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα αναρτήσαμε πάρα πολλά, κατά 98% αποκλειστικά και αποκαλυπτικά θέματα. Χαρακτηριστική επιτυχία μας ήταν πως μια μέρα πριν από το πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016 στην Τουρκία, σε ανύποπτο χρόνο είχαμε γράψει πως επίκειται πραξικόπημα. Στο διάστημα λειτουργίας μας είχαμε εκατομμύρια επισκέπτες από Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Γαλλία Σουηδία, Αμερική, Ρωσία, Βουλγαρία, Σερβία, Μεγάλη Βρετανία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Νότιο Αφρική, Λίβανο, Ολλανδία και… Τουρκία.

Το κόστος της λειτουργίας της ιστοσελίδας είναι ανεκτίμητο καθώς ο χρόνος και ο κόπος είναι τεράστιος. Πολλές φόρες έχουμε δει τα αποκλειστικά θέματα μας να αναρτώνται και σε άλλες ιστοσελίδες, δυστυχώς όμως παρατηρήσαμε ότι συχνά δεν αναφέρεται η πηγή τους, ενώ παράλληλα γίνονται πρωτοσέλιδα σε διάφορες εφημερίδες χωρίς την άδεια μας και κανένα οικονομικό όφελος και αυτό έχει και ποινικές ευθύνες. Από την άλλη έχουμε δεχτεί ένα συχνά αδυσώπητο πόλεμο και στο face book όπου δυο φορές μας απέκλεισαν ενώ συχνά τυφλώνουν τα δημοσιεύματα μας, αλλά και από αλλού, που ενώ τα άρθρα μας είναι τεκμηριωμένα με αμέτρητα video, προσπαθούν να τα βγάλουν fake.

Από την αρχή της λειτουργίας της ιστοσελίδας απευθυνθήκαμε στους επισκέπτες μας και ζητήσαμε κάποια οικονομική στήριξη για να είναι δυνατή η συνέχιση της λειτουργίας της ιστοσελίδας πάνω στα αποκλειστικά και αποκαλυπτικά της θέματα που άπτονται μεγάλου ενδιαφέροντος. Δυστυχώς η ανταπόκριση ήταν σχεδόν μηδαμινή.

Αγαπητοί μας φίλοι, για να μπορέσει να συνεχίσει την λειτουργία της η ιστοσελίδα έχει την άμεση ανάγκη οικονομικής στήριξης. Επίσης η αγορά των ηλεκτρονικών βιβλίων μας που είναι αναρτημένα και που δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν είχαμε κάποια ανταπόκριση, θα μας είναι μια μεγάλη στήριξη. Η δυνατότητα της στήριξης προβάλλεται στην στήλη, «Στηρίξτε την Ιστοσελίδα» που είναι αναρτημένη στο δεξιό πάνω μέρος της ιστοσελίδας και στις κάτωθι τράπεζες:
Τράπεζα Πειραιώς :
IBAN: GR9001722390005239003390196
Εθνική Τράπεζα :
ΙΒΑΝ : GR9801108630000086374468618

Η ιστοσελίδα θα υπολειτουργήσει μέχρι τις αρχές του νέου έτους.

Σας ευχόμαστε καλά και χριστιανικά-ορθόδοξα Χριστούγεννα και το νέο έτος να φέρει για την πατρίδα μας που δοκιμάζεται καλύτερες μέρες.

 

 

 

Ο Κύριος Ιησούς Χριστός, που γεννήθηκε στη Βηθλεέμ, προσκυνήθηκε (λατρεύτηκε) αρχικά από βοσκούς και σοφούς (που μελετούσαν τα αστέρια) από την ανατολή – τους πιο απλούς και τους πιο σοφούς του κόσμου. Ακόμα και σήμερα, όσοι λατρεύουν ειλικρινά τον Κύριο Ιησού ως Θεό και Σωτήρα είναι οι πιο απλοί και οι πιο σοφοί άνθρωποι του κόσμου. Η διεστραμμένη απλότητα και η ημιμάθεια ήταν πάντα οι εχθροί της θεότητας του Χριστού και του Ευαγγελίου.

Ο Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς, Επίσκοπος Αχρίδος.

 

 

 

 

Ευχαριστώ
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *