ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ (βίντεο)

5/5 (6)

Η ιστοσελίδα αυτή που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο διαδίχτυο από τον Δεκέμβριο του 2014, είναι μια προσωπική-ομαδική προσπάθεια και μια προσωπική-ομαδική δημιουργία.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα αναρτήσαμε πάρα πολλά, κατά 98% αποκλειστικά και αποκαλυπτικά θέματα. Χαρακτηριστική επιτυχία μας είναι πως μια μέρα πριν από το πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016 στην Τουρκία, σε ανύποπτο χρόνο είχαμε γράψει πως επίκειται πραξικόπημα. Στο ίδιο χρονικό διάστημα είχαμε εκατομμύρια επισκέπτες από Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Γαλλία Σουηδία, Αμερική, Ρωσία, Βουλγαρία, Σερβία, Μεγάλη Βρετανία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Νότιο Αφρική, Λίβανο, Ολλανδία και… Τουρκία.

Το κόστος της λειτουργίας της ιστοσελίδας είναι ανεκτίμητο καθώς ο χρόνος και ο κόπος είναι τεράστιος. Πολλές φόρες έχουμε δει τα αποκλειστικά θέματα μας να αναρτώνται και σε άλλες ιστοσελίδες, δυστυχώς όμως παρατηρήσαμε ότι συχνά δεν αναφέρεται η πηγή τους, ενώ παράλληλα γίνονται πρωτοσέλιδα σε διάφορες εφημερίδες χωρίς την άδεια μας και κανένα οικονομικό όφελος και αυτό έχει και ποινικές ευθύνες. Από την άλλη έχουμε δεχτεί ένα συχνά αδυσώπητο πόλεμο και στο face book όπου δυο φορές μας απέκλεισαν ενώ συχνά τυφλώνουν τα δημοσιεύματα μας, αλλά και από αλλού που ενώ τα άρθρα μας είναι τεκμηριωμένα με αμέτρητα video προσπαθούν να τα βγάλουν fake.

Από την αρχή της λειτουργίας της ιστοσελίδας απευθυνθήκαμε στους επισκέπτες μας και ζητήσαμε κάποια οικονομική στήριξη για να είναι δυνατή η συνέχιση της λειτουργίας της ιστοσελίδας πάνω στα αποκλειστικά και αποκαλυπτικά της θέματα που άπτονται μεγάλου ενδιαφέροντος. Δυστυχώς η ανταπόκριση ήταν σχεδόν μηδαμινή.

Αγαπητοί μας φίλοι, για να μπορέσει να συνεχίσει την λειτουργία της η ιστοσελίδα έχει την άμεση ανάγκη οικονομικής στήριξης. Επίσης η αγορά των ηλεκτρονικών βιβλίων μας που είναι αναρτημένα και που δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν είχαμε κάποια ανταπόκριση, θα μας είναι μια μεγάλη στήριξη. Η δυνατότητα της στήριξης προβάλλεται στην στήλη, «Στηρίξτε την Ιστοσελίδα» που είναι αναρτημένη στο δεξιό πάνω μέρος της ιστοσελίδας στις κάτωθι τράπεζες:
Τράπεζα Πειραιώς :
IBAN: GR9001722390005239003390196
Εθνική Τράπεζα :
GR9801108630000086374468618

Η ιστοσελίδα θα υπολειτουργήσει μέχρι τις αρχές του νέου έτους

Σας ευχόμαστε καλά και χριστιανικά-ορθόδοξα Χριστούγεννα και το νέο έτος να φέρει για την πατρίδα μας που δοκιμάζεται καλύτερες μέρες

 

Ευχαριστώ
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *