ΑΜΕΡΙΚΗ: ΘΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το Ίδρυμα γράφει στον ιστότοπό του: εκπληρώνουμε σοβαρά τις ευχάριστες ευχές της ζωής των ασθενών.Πιστεύουμε ότι μια ευσεβής εκπλήρωση ευχών μπορεί να απελευθερώσει αδιανόητες δυνάμεις σε ένα παιδί και την οικογένειά του. Γι ‘αυτό το έχουμε κάνει καθήκον μας, κάθε παιδί που πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια για να εκπληρώσει τις μεγαλύτερες επιθυμίες του. Για αυτό συνεργαζόμαστε με ένα ισχυρό, διεθνές δίκτυο – επειδή μια επιθυμία για παιδιά μπορεί – και επιτρέπεται- να είναι απεριόριστη.

Το Ίδρυμα Make-A-Wish λέει ότι θα βοηθήσουν μόνο τα άρρωστα παιδιά όταν το παιδί και ολόκληρη η οικογένειά του έχουν λάβει το Covid 19 εμβόλιο, το οποίο προκάλεσε τον ηθοποιό Rob Schneider να το κάνει, δηλαδή την σχέση του με τη φιλανθρωπία του αμέσως να την τερματίσει. «Αυτό είναι κυριολεκτικά ένα νέο χαμηλό σημείο για την ανθρωπότητα», σχολίασε το χρήστη Twitter που έχει δημοσιεύσει το βίντεο. «Αθεράπευτα άρρωστα παιδιά δεν θα είναι μια ευχή … από το Make a Wish ίδρυμα … εκτός αν … μαντέψτε … είναι πλήρως εμβολιασμένα.»

https://www.theblaze.com/news/make-a-wish-foundation-mandatory-vaccination

Με διακρίσεις δύο κατηγοριών που αντιμετωπίζουν οι ανεμβολίαστοι ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας, υπάρχουν ήδη με τη μορφή διαβατηρίων εμβολιασμού, αλλά σοβαρά άρρωστα παιδιά απορρίπτονται από την υποστήριξη επειδή δεν έχουν εμβολιαστεί, είναι ιδιαίτερα σκληρό.

Από τη μία πλευρά, πολλά από τα άρρωστα παιδιά μπορούν να έχουν ιατρικά προβλήματα που να τους εμποδίζουν να λαμβάνουν το εμβόλιο με ασφάλεια. Επιπλέον, τα παιδιά κάτω των 12 ετών δεν πρέπει να λαμβάνουν εμβολιασμό σύμφωνα με τις επίσημες κατευθυντήριες γραμμές του CDC. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει επίσης πει ότι «το εμβόλιο του Pfizer / Biontech είναι κατάλληλο για χρήση από άτομα από 12 χρονών».

Ο Ντέιβις ισχυρίζεται ότι ο οργανισμός είχε συμβουλεύσει τους «γιατρούς και τους φαρμακοποιούς σε ολόκληρο το εθνικό ιατρικό συμβουλευτικό συμβούλιο», έτσι δεν έχει νόημα. Σε απάντηση της απόφασης, ο ηθοποιός Rob Schneider δήλωσε ότι θα τερματίσει τη σχέση του με το ίδρυμα Make-a-Wish μόνιμα.

«Το Make-a-Wish θα εκπληρώσει μόνο τις επιθυμίες των ασθενών που έχουν εμβολιασθεί πλήρως;!» Ήταν τιμή να συνεργαστούμε με αυτό το ίδρυμα τα χρόνια, αλλά αν η πολιτική αυτή ισχύει για τις διακρίσεις των παιδιών; Ποτέ δεν θα συνεργαστώ μαζί σας ξανά. Ποτέ, » έγγραψε στο tweet του ο κύριος Schneider.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *