ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΔΩΣΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

 

Τι τα θέλουν όλα αυτά ; « Α λ λ ο ι » θα βγάλουν το «αποτέλεσμα»……..
«Δώστε δικαίωμα ψήφου σε όλους τους μετανάστες»! «ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΕΣΥ» !

..»ΠΡΟΦΑΝΩΣ» ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΠΑΝΤΑ (…) ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ.
ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;
Πόσο κοστίζει η αγορά 77 εκατ. εκλογικών φακέλλων για τις επερχόμενες ευρωεκλογές, δημοτικές, περιφερειακές και βουλευτικές εκλογές – Χάθηκαν (…) και τα… παραβάν και το δημόσιο αγοράζει 87.000 νέα διαχωριστικά…

 

https://www.athensvoice.gr/sites/default/files/article/2015/09/19/108021-240477.jpg

 

Σε ρυθμούς εκλογών κινείται το υπουργείο Εσωτερικών προχωρώντας στην προμήθεια φακέλων, ψηφοδελτίων και παραβάν για τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις εντός του 2019.

Με σημερινή απόφαση του αρμόδιου υπουργού Ανδρέα Χαρίτση το υπουργείο Εσωτερικών προμηθεύεται 77.000.000 εκλογικούς φακέλους έναντι του ποσού του 1.329.032,00 ευρώ.

Ειδικότερα, η προμήθεια αυτή αφορά σε
α)11.000.000 τεμάχια φακέλων Ευρωεκλογών, απόχρωσης ‘ανοιχτό σιέλ’,
β)10.000.000 τεμάχια φακέλων Κοινοτικών εκλογών, γ)22.000.0000 τεμάχια φακέλων Δημοτικών εκλογών, δ)22.000.000 τεμάχια φακέλων Περιφερειακών εκλογών και
ε)12.000.000 τεμάχια φακέλων Βουλευτικών εκλογών.

Η τελική παράδοση των 65.000.000 φακέλων για τις Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνει από 1 έως 20 Απριλίου 2019.

Αναφορικά με τις βουλευτικές εκλογές, στην απόφαση επισημαίνεται ότι “η τελική παράδοση των δώδεκα εκατομμυρίων (12.000.000) τεμαχίων εκλογικών φακέλων των Βουλευτικών Εκλογών, θα πραγματοποιηθεί κατόπιν σχετικής ειδοποίησης του Υπουργείου που θα ορίζει αντίστοιχες ημερομηνίες αποστολής, οι οποίες οπωσδήποτε θα είναι χρονικά μεταγενέστερες της ημερομηνίας της επίσημης προκήρυξης των Βουλευτικών Εκλογών, με μέριμνα, ασφάλεια και δαπάνες του προμηθευτή, στους αποθηκευτικούς χώρους της περιφερειακής ενότητας έδρας νομών, στον αρμόδιο για την παραλαβή του εκλογικού υλικού υπάλληλο ο οποίος θα ειδοποιείται έγκαιρα για την ημέρα και ώρα παράδοσης.
Η παραγόμενη αυτή ποσότητα θα φυλαχτεί στους ειδικούς αποθηκευτικούς χώρους της αναδόχου εταιρείας, μέχρι την ειδοποίηση από το Υπουργείο για την έναρξη των τελικών παραδόσεων”.

Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε και η προμήθεια της αναγκαίας ποσότητας χαρτιού(107.700 δεσμίδων) ψηφοδελτίων με τη σχετική προκαλούμενη δαπάνη να ανέρχεται σε 5.701.272 ευρώ και την τελική παράδοση να καθορίζεται έως τις 10 Απριλίου 2019.

«Χάθηκαν» (;) τα παλαιά παραβάν…

Οσον αφορά στα παραβάν, αποφασίστηκε η προμήθεια 87.000 τεμαχίων των ειδικών διαχωριστικών, με το κόστος να είναι της τάξης 6.688.560 ευρώ, με δυνατότητα προσαύξησης του αριθμού αυτού κατά 20% εφ΄όσον ζητηθεί από το υπουργείο Εσωτερικών.

http://ixnos.blogspot.com/2019/02/blog-post_5.html

https://odysseiatv.blogspot.com/2019/02/blog-post_913.html
«Δώστε δικαίωμα ψήφου σε όλους τους μετανάστες»! «ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΕΣΥ» !
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ‘ΣΥΡΙΖΑ’!
ΣΑΣ Α Ρ Ε Σ Ο Υ Ν ; ; ;
https://2.bp.blogspot.com/-QFT6UBWjlJQ/XGGz0ouNRAI/AAAAAAAAAFU/0U5UrdtXcS8xI92-AJTSSeuv7GKeZL6swCLcBGAs/s640/%25CF%2580%25CE%25BB%25CE%25AD%25CE%25BF%25CE%25BD%2B%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B5%25CE%25BB%25CE%25AD%25CF%2587%25CE%25B7.jpg
Δεν θέλουν να μπορούν να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού, αλλά θέλουν να δώσουν σε όλους τους μετανάστες δικαίωμα ψήφου!

 

https://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/12/iliopoulos-1.jpeg

 

ΠΩΣ ΛΕΜΕ …»Τ Ρ Ι Χ Ε Σ»…
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ….

 

https://www.tanea.gr/wp-content/uploads/2018/12/iliopoulos.jpeg

 

Ηλιόπουλος :
Να ψηφίζουν οι μετανάστες στις δημοτικές εκλογές!
Απροκάλυπτα πλέον στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν δικαίωμα ψήφου να έχουν οι παράνομοι μετανάστες και οι προσφυγές, οι οποίοι βρίσκονται φυσικά (;) προσωρινά (;) στη χώρα.

Την στιγμή που δεν δίνουν αυτό το δικαίωμα στους Έλληνες του εξωτερικού, το δίνουν σε αυτούς που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα.
Η κυνική ομολογία ήρθε από τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων, Ν. Ηλιόπουλο.

 

https://www.thegreekpost.com/wp-content/uploads/2019/02/awhdakuwydgvauwuytgduawdawdaaw.jpg

 

Τι δήλωσε:
Να έχουν δικαίωμα ψήφου στις δημοτικές εκλογές οι μετανάστες και πρόσφυγες ζήτησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών και υφυπουργός Νάσος Ηλιόπουλος.

Το στέλεχος της κυβέρνησης ακολουθώντας πιστά την γραμμή της πολιτισμικής αλλοίωσης, έκανε τις δηλώσεις αυτές στο πλαίσιο ανοιχτής συζήτησης με τους συνυποψηφίους του Μπακογιάννη και Γερουλάνο, αλλά όπως δείχνουν τα πρώτα δημοσκοπικά ευρήματα θα πρέπει να περιμένει τις επόμενες ή και τις μεθεπόμενες δημοτικές εκλογές για να μπορέσει να συγκεντρώσει διψήφιο ποσοστό.

Υπομονή να έχει πάντως πάνω από όλα.

Πάλι καλά που δεν δήλωσε να έχουν δικαίωμα ψήφου και οι κάτοικοι του Καράκας, της Ισλαμαμπάντ, της Καμπούλ, της Βαγδάτης κτλ. μέσω των ελληνικών προξενείων εκεί.

http://antipliroforisi.blogspot.com/2019/02/blog-post_11.html#more

«ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»

Νόθευση εκλογικού σώματος: Οι συριζαίοι με την Συνταγματική Αναθεώρηση δίνουν δικαίωμα ψήφου στους αλλοδαπούς

 

https://grothia.gr/wp-content/uploads/2019/02/notheysi-eklogikoy-somatos-oi-syrizaioi-me-tin-syntagmatiki-anatheorisi.jpg

 

Νόθευση εκλογικού σώματος: Οι συριζαίοι με την Συνταγματική Αναθεώρηση δίνουν δικαίωμα ψήφου στους αλλοδαπούς
ΠΗΓΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Σε καθημερινή πλέον βάση οι συριζαίοι εθνομηδενιστές δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις τους για μαζικές «ελληνοποιήσεις» αλλοδαπών, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τόσο τα στενά συντηρητικά τους συμφέροντα όσο και την μακροπρόθεσμη προσπάθεια μετατροπής της Χώρας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό.

 
Μετά τον υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας και υφυπουργό Εργασίας Νάσο Ηλιόπουλο και τον υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, σειρά είχε με χθεσινή ανακοίνωσή του το Τμήμα Μεταναστευτικής και Προσφυγικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο αντέστρεψε τους νόμους της λογικής και σημείωσε ότι «εν όψει της συζήτησης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση στην Ολομέλεια της Βουλής είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει ρητή αναφορά για εκλογικό δικαίωμα στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε αλλοδαπούς στο άρθρο 102 παρ. 2 του Συντάγματος. […] Η συμμετοχή των μεταναστών στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι προϋπόθεση ένταξης!

 

Γιατί πάνω απ’ όλα είναι ζήτημα ισότητας και δημοκρατίας!»
Ζήτημα ισότητας και δημοκρατίας» για τους «αλληλέγγυους» και «δικαιωματάκηδες» του ΣΥΡΙΖΑ η ξεκάθαρη αλλοίωση του εκλογικού σώματος, με την προσθήκη σ’ αυτό των αλλοδαπών από κάθε γωνιά της υφηλίου, οι οποίοι δεν έχουν κανέναν Εθνικό, Θρησκευτικό και Πολιτιστικό δεσμό με την Καταγωγή, τα Ήθη και τα Έθιμα αυτού του Τόπου.

 

Την ίδια στιγμή βεβαίως δεν το συζητούν καν για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, για λόγους που ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί.
Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι οι συριζαίοι και οι «φιλελέφτ» συνοδοιπόροι τους μισούν καθετί το Ελληνικό και θέλουν να το «σβήσουν» από τον χάρτη, μετατρέποντας την Πατρίδα μας σε κέντρο συνάντησης και διαμονής ανθρώπων από όλα μέρη της Γης, όπου ο πολυπολιτισμικός χυλός θα αντικαταστήσει την Εθνική Συνοχή και τον Πολιτισμό της Ελλάδας. Κάθε Έλληνας Εθνικιστής οφείλει να αντισταθεί σθεναρά σ’ αυτά τα αντεθνικά και αντιλαϊκά σενάρια των εθνομηδενιστών και να ζητήσει ξανά να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

 

https://grothia.gr/wp-content/uploads/2019/02/ektos-elegchoy-to-egklima-sti-thessaloniki-symmories-allodapon.jpg

 

Εκτός ελέγχου το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Συμμορίες αλλοδαπών σκορπούν τον τρόμο
Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα στη Θεσσαλονίκη. Ένοπλες συμμορίες αλλοδαπών σκορπούν τον τρόμο με την Αστυνομία να είναι εξαφανισμένη.
Τόσο η υποστελέχωση όσο και η έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού, έχουν αφήσει «πεδίο δόξης λαμπρόν» σε δεκάδες συμμορίες.
Το «βαρύ» όμως έγκλημα ανήκει σε συμμορίες αλλοδαπών από τον Καύκασο οι οποίοι έχουν έρθει στη χώρα ανενόχλητοι ή ως «ομογενείς» αφού έχουν καταβάλει από 3.000 έως 3.500 ευρώ.
Πολλοί εξ αυτών δε, είναι και στη λίστα των 49.711 αλλοδαπών που αναμένουν την ελληνοποίησή τους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στην οδό Μοναστηρίου, που σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης, όταν ένοπλοι ληστές πυροβόλησαν στο ψαχνό τον ιδιοκτήτη, το γιο του κι έναν υπάλληλο της επιχείρησης.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν τα θύματα της ληστείας στους αστυνομικούς, οι δράστες με το μπήκαν στο κατάστημα άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ψιλικών δέχτηκε μία σφαίρα στη βουβωνική χώρα και μία στο πόδι. Ο γιος του πυροβολήθηκε στην κοιλιά. Ο υπάλληλος του καταστήματος δέχτηκε μία σφαίρα στα πλευρά.
Από τους στόχους όμως των αλλοδαπών δεν λείπουν ούτε οι κλινικές!
Λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα τέσσερις δράστες εισέβαλαν στο χώρο υποδοχής της κλινικής, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Ένας από αυτούς κρατούσε βαριοπούλα.
Ζήτησαν από τους υπαλλήλους της κλινικής να μείνουν ακίνητοι.

Στη συνέχεια έσπασαν την πόρτα ενός γραφείου και άρχισαν να γκρεμίζουν τον τοίχο προκειμένου να αφαιρέσουν ένα από τα δύο χρηματοκιβώτια που βρίσκονταν εκεί.
Παρέμειναν στην κλινική περίπου επτά λεπτά. Από τη στιγμή που έσπασαν την πόρτα του γραφείου και μέχρι την αποχώρησή τους ηχούσε το σύστημα του συναγερμού, αλλά διόλου αυτό τους ενόχλησε.

 
Υπάλληλος της κλινικής δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο ένας από τους δράστες έβριζε στα ρώσικα και ζήτησε από το προσωπικό να παραμείνει ήρεμο για να μην πάθει κανένας κακό.
Αφού πήραν το χρηματοκιβώτιο επιβιβάστηκαν στο όχημά τους και έγιναν καπνός.
Η Αστυνομία εξαπέλυσε το… γνωστό «ανθρωποκυνηγητό» για τη σύλληψη των δραστών.
Επίσης, συμμορίες Βουλγάρων σκορπούν τον τρόμο τις νύχτες σε οικισμούς του Δήμου Λαγκαδά, αφού εισβάλλουν σε σπίτια και καταστήματα και πριν ξημερώσει επιστρέφουν με τη λεία τους στην πατρίδα τους.
Δεν είναι όμως μόνο οι συμμορίες. Συνεχή είναι τα αιματηρά επεισόδια ακόμη και στο κέντρο της πόλης με μαχαιρώματα μεταξύ αλλοδαπών.
Οι τελευταίοι, σε αντίθεση με τους ρωσόφωνους, έχουν έρθει ως «πρόσφυγες» μέσω της γνωστής οδού των νήσων του Αιγαίου από τα τουρκικά παράλια.
Αυτή που υποφέρει περισσότερο όμως είναι η δυτική Θεσσαλονίκη.
Οι ένοπλες ληστείες, οι κλοπές, οι διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα και οι επιθέσεις σε περαστικούς αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.
Εκτός όμως από ληστείες οι δολοφονίες είναι στην ημερήσια διάταξη.
Πριν από τρεις ημέρες ένας 45χρονος βρέθηκε δολοφονημένος στο Πανόραμα.
Σύμφωνα με την αστυνομία που ειδοποιήθηκε στις 9.30 το βράδυ στις 10 Φεβρουαρίου, ένας άνδρας περίπου 45 χρόνων βρέθηκε νεκρός στο οδόστρωμα με τραύμα από όπλο.
Κατά τα άλλα όλοι οι φορείς δημοτικοί και άλλοι διαμαρτύρονται για την εγκληματικότητα.

Γιατί δεν θα μειωθεί ποτέ η εγκληματικότητα
Το πρόβλημα όμως δεν θα λυθεί δυστυχώς ποτέ. Οι κάτοικοι πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτό, από εδώ και πέρα.
Πρώτον ποτέ δεν πρόκειται να υπάρξει επαρκής αστυνόμευση. Αυτό είναι δεδομένο.
Δεύτερον ποτέ επίσης δεν πρόκειται να αλλοδαποί που εγκληματούν να απελαθούν, αφού μετά μια σύντομη παραμονή στις φυλακές αφήνονται ελεύθεροι και πάλι.
Τρίτον δεν πρόκειται η χώρα να αποκτήσει ξανά σύνορα με την έννοια που τη γνωρίζαμε πριν τα μέσα της δεκαετίας του ΄90. Όποιος θέλει να μπει στη «χώρα» απλά περνά τα σύνορα.
Τέταρτον δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον από την Πολιτεία για τη αντιμετώπιση του φαινομένου, που δεν είναι πια ένα απλό «φαινόμενο».
Κατά συνέπεια η εγκληματικότητα, όχι μόνο δεν πρόκειται να μειωθεί, αντίθετα θα βαίνει συνεχώς επιδεινούμενη.

Καλό είναι όλοι μας να μάθουμε πλέον να ζούμε με αυτή τη νέα πραγματικότητα.

 

Οι επενδύσεις έρχονται… Ψάχνουν χώρο για να στήσουν νέο “hot spot” στην Χίο

 

Οι επενδύσεις έρχονται… Ψάχνουν χώρο για να στήσουν νέο “hot spot” στην Χίο

 

Λοιπόν, να μην έχουμε παράπονο και να μην γκρινιάζουμε για την κατάσταση στην… μεταμνημονιακή Ελλάδα, γιατί οι… επενδύσεις είναι καθοδόν!

Στη Διαύγεια, λοιπόν, δημοσιεύθηκε έγγραφο με το οποίο το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης!) γνωστοποιεί ότι προτίθεται να μισθώσει έκταση ή όμορες εκτάσεις στη Χίο ελάχιστης συνολικής επιφάνειας 39.000 τ.μ. αν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης του Κέντρου Φιλοξενίας με το κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο ή 40.000.τ.μ. σε περίπτωση εγκατάστασης μονάδας επεξεργασίας λυμάτων προκειμένου να δημιουργηθεί νέο hot spot, χωρητικότητας 1.500 «προσφύγων».

 

 

Υποτίθεται, πως στο νέο αυτό hot spot θα μεταφερθεί το υπάρχων στην ΒΙΑΛ (η οποία θα έπρεπε να έχει κλείσει προ πολλού…), αλλά αυτό είναι στάχτη στα μάτια του κοσμάκη, για να μην αντιδράσει. Ποια θα είναι η κατάληξη; Θα επικαλεστούν «έκτακτη ανάγκη στέγασης» των «προσφύγων» και η Χίος θα βρεθεί με δύο hotspots!

 

 
grothia.gr
Δώστε τους και δικαιώματα ψήφου και πάμε χαμένοι!!!!
ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ!!! Όχι βιαστικά, αλλά προσεκτικά!

 

 

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

1995-Υπήρξε επίσημο σχέδιο για την αφρικανοποίηση της Ευρώπης;

Μια δήλωση από επίσημα χείλη του έτους 1995 εγκαινίασε την λεγόμενη διαδικασία της Βαρκελώνης (Barcelona Process). Περιγράφει την ανάμειξη της Ευρώπης με τις αφρικανικές χώρες. Τεκμηριώνει τη βούληση των υψηλά ιστάμενων πολιτικών να διεξάγουν μια μεγάλη Ανταλλαγή/Αντικατάσταση.

 

 

Μεταξύ 27 και 28 Νοεμβρίου του 1995, υψηλόβαθμοι ευρωπαίοι πολιτικοί συμμετείχαν σε συνέδριο στη Βαρκελώνη.

Η τελική δήλωση ή συμφωνία, η οποία στη συνέχεια δημοσιεύθηκε, έθεσε επί τάπητος τις λεγόμενες «συμπράξεις» με χώρες της Βορείου Αφρικής και της υποσαχάριας Αφρικής. Οι εταιρικές σχέσεις περιγράφονται ως συνεργασία σε επίπεδο «κοινωνικό, πολιτιστικό και ανθρώπινο».

 

Πρέπει να σημειωθεί, ότι η δήλωση της Βαρκελώνης κατανοήθηκε ως το σημείο εκκίνησης για τη λεγόμενη «Διαδικασία της Βαρκελώνης». Και οι διαδικασίες συνήθως είναι μακράς διαρκείας, όπου ενδέχεται να προκύψουν τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα μόνο μετά από μια μακρά χρονική περίοδο.

Και ακριβώς σε αυτό το σημείο, πρέπει κανείς να είναι προσεκτικός – είναι αξίζει τον κόπο να συγκρίνει την κατάσταση του 1995 με το σημερινό status quo.

Ο πολιτιστικός εμπλουτισμός, η ευκολότερη «ανταλλαγή» ανθρώπων – όλα αυτά είναι σύμφωνα με τη δήλωση.

Πέραν των πολλών φαινομενικά θετικών σκέψεων στη Δήλωση της Βαρκελώνης, υπάρχουν και άλλα, τα οποία το 1995 δεν είχαν και πολύ νόημα, αλλά τώρα έχουν, καθώς οι Ευρωπαίοι βιώνουν τις δυσάρεστες επιπτώσεις κάθε μέρα.

 

 

 

 

Ιδού, μερικές από τις σκέψεις της Δήλωσης της Βαρκελώνης :

«Αυτές [οι χώρες που υπογράφουν] επισημαίνουν, ότι ο διάλογος και ο αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ των πολιτισμών και των θρησκειών είναι ένα απαραίτητο προαπαιτούμενο για την εναρμόνιση των ανθρώπων. Ως εκ τούτου, [τα κράτη που υπογράφουν] υπογραμμίζουν τον σημαντικό ρόλο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, προκειμένου να γνωρίσουν άλλους πολιτισμούς και να τους καταλάβουν, γεγονός που οδηγεί σε πολιτιστικό εμπλουτισμό και στις δύο πλευρές».

«Αυτές [οι χώρες που υπογράφουν] θεωρούν ότι η ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού είναι απόλυτης σημασίας, όσον αφορά την εκπαίδευση, ιδίως των νέων, καθώς και η ανάπτυξη του πολιτισμού και επιβεβαιώνουν τη βούλησή τους να ενισχύσουν μια πολιτισμική ανταλλαγή και να υποστηρίξουν την εκμάθηση των γλωσσών των άλλων – με ταυτόχρονη διατήρηση της πολιτιστικής ταυτότητας κάθε χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, αυτές οι χώρες υποχρεώνονται να παρέχουν και να βελτιώνουν τα μέσα για την ανταλλαγή των ανθρώπων»..

«Οι χώρες αναγνωρίζουν, ότι η σημερινή δημογραφική ανάπτυξη αντιμετωπίζεται ως προνομιούχος πρόκληση. Πρέπει να κατευθυνθούν τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να διατηρηθεί η συνέχιση της οικονομικής ανοδικής τάσης».

Σύγκριση με το σημερινό status quo – παράδεισος των τουριστών του ασύλου.

Ευκολότερη «ανταλλαγή» ανθρώπων, πολιτιστικός «εμπλουτισμός», αμοιβαίος σεβασμό του «άλλου». Απλά διαβάζοντας τις καθημερινές ειδήσεις, αναγνωρίζει κανείς αμέσως αυτές τις φράσεις και αμέσως γνωρίζει, τι σημαίνουν σήμερα:

Μαζική μετανάστευση από παράνομους τουρίστες ασύλου,
Ισλαμοποίηση πρώην δημοκρατικών και ειρηνικών κοινωνιών,
Δαιμονοποίηση των ανθρώπων, που τολμούν να μιλήσουν εναντίον της Μεγάλης Αντικατάστασης.

Είναι αποκαλυπτικό και αποκρουστικό, ότι ήδη από το 1995, μια τέτοια δήλωση, η οποία υπογράφηκε από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, δόθηκε στη δημοσιότητα. Προφανώς ενθαρρύνει αυτές ακριβώς τις εξελίξεις, που οι πολιτικοί σήμερα προσπαθούν να κρύψουν από τους δικούς τους λαούς – από εμάς.

Ποιος θα μπορούσε να επωφεληθεί από μια τέτοια δήλωση και ανάπτυξη;

Η δημοκρατία και η κοινωνική ειρήνη;
Ο Χριστιανισμός και η ανθρωπιστική φιλοσοφία;
Η ισλαμοποίηση και η αντικατάσταση;

Μόνο μια απάντηση είναι η σωστή.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

http://redskywarning.blogspot.gr/2015/07/1995.html

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *