ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΒΩΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ (Βίντεο)

4.6/5 (5)

 

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Τι συμβαίνει άραγε όταν οι «φιλεύσπλαχνοι και στοργικοί» ιερείς και εκκλησιαστικοί ηγέτες οι οποίοι κηρύττουν πως το «μήνυμα του Χριστού» είναι να δεχόμαστε τους μετανάστες, ερωτούνται αν μπορούν να φιλοξενήσουν οι ίδιοι μουσουλμάνους μετανάστες;

Ένας Αμερικανός δημοσιογράφος, ο Steven Crowder, σε μια ραδιοφωνική εκπομπή αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα. Απευθύνθηκε τηλεφωνικά σε διάφορες εκκλησίες της περιοχής του, και όλα αυτά καταγράφονταν στο ραδιόφωνο, θέτοντας τους το ερώτημα αν μπορούν να πάρουν και να φιλοξενήσουν παράνομους μετανάστες από εμπόλεμες περιοχές.

Δυστυχώς οι απαντήσεις ήταν λίγο πολύ αυτές που περίμενε. Αυτοί που κηρύττουν μεγαλόσχημα το λόγο του Χριστού που είπε:

ήμουν ξένος και δεν με φιλοξενήσατε ήμουν άρρωστος και δεν με περιθάλψατε, ήμουν φτωχός και δεν με βοηθήσατε,

δηλαδή το λόγο της αγάπης προς τον ξένο, τον άρρωστο και τον φτωχό, αρνήθηκαν με διάφορες προφάσεις να δεχτούν παράνομους μετανάστες.

Ματθ. 25,42 -43    Διότι επείνασα και δεν μου εδώσατε να φάγω, εδίψασα και δεν με εποτίσατε. Ξενος ήμουν και δεν με επήρατε στο σπίτι σας, γυμνός και δεν με ενεδύσατε, άρρωστος και φυλακισμένος και δεν με επισκεφθήκατε”.

Ένα χαρακτηριστικό στοιχειό της εκπομπής ήταν όταν τους έπαιρνε τηλέφωνο όπου έλεγε σκόπιμα πώς είναι από τα εξής σωματεία:

Institute for Saving Immigrants from Syria = ISIS
Refugee Affairs Placement Enterprise = RAPE
Justice for Immigrant Humanitarian Aid Division= JIHAD
Bureau of United Transatlantic Transit For Understanding Caring and Kindness= BUT FUCK

που κατά σύμπτωση (σκόπιμη) θύμιζαν αυτά που έδειχναν τα αρχικά αυτών των οργανώσεων.

Το συμπέρασμα από αυτό το ραδιοφωνικό πείραμα πώς όλοι αυτοί οι μεγαλόσχημοι ιεροκήρυκες, αρμόδιοι με εξουσίες δήμαρχοι και λοιπά, σαν σύγχρονοι Πόντιοι Πιλάτοι αποφεύγουν τις ευθύνες που τους αναλογούν και ρίχνουν όλο το βάρος και το κόστος της φιλοξενίας των παράνομων μεταναστών στο φτωχό λαο. Ωραία τα παχιά λόγια αλλά δυστυχώς οι πράξεις βρίσκονται πολύ μακριά.

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Να μας συγχωρειτε αλλα οι ισλαμιστες δεν θεωρουνται ξενοι! Πρεπει να εισαι το λιγοτερο αφελης για να πεις τον σατανα οτι ειναι ξενος!! Εαν ο Σατανας σας ζητησει να τον φιλοξενησετε θα το κανετε;;Αν δουμε την Καινη Διαθηκη αφελεστατα και χωρις διακριση θα πρεπε να το κανετε!!Εαν ομως φιλοξενησεις τον Σατανα γινεσαι αυτοματως οπαδος του!! Εαν οι ισλαμιστες μετανοησουν απο την πλανη τους και γινουν Ορθοδοξοι τοτε ευχαριστως φιλοξενω στο σπιτι μου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *