ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑΤΙ…ΘΥΜΙΖΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΣΧΑ!!!

kκυρια φωτοΓράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Την πρωτοφανή είδηση ότι η τοπική διοίκηση μιας πόλης της επαρχίας του Essex κοντά στο Chelmsford στην Αγγλία ανακοινώσε ότι θα αλλάξουν το όνομα της κωμόπολης που είναι High Easter από τον Ιανουάριο του 2017, γιατί… θυμίζει το Πάσχα, (Easter) και αυτό γίνεται μετά από συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης γιατί έγιναν πολλές καταγγελίες από μουσουλμάνους ότι η ονομασία αυτή προσβάλλει την πιστή τους, μετέδωσαν βρετανικά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρεται η ονομασία αυτή θα μπορούσε να θίξει τους κατοίκους των άλλων θρησκειών που θα την προσβάλουν νομικά και έτσι η τοπική εξουσία αποφάσισε την αλλαγή της ονομασίας καθώς όπως αναφέρεται σαν δικαιολογία, η κίνηση αυτή θα μπορούσε να… σώσει εκατομμύρια σε νομικά έξοδα.

τελικη φοτο

Ο Δρ Μάλκολμ Touchi ειδικός στο Δίκαιο με Έδρα του Πανεπιστήμιο της Νότιας Thurrock, ανέφερε ότι η κίνηση αυτή είναι «ενοχλητική» αλλά…απαραίτητη.»: «Οι άνθρωποι που ζουν σε αυτά τα δύο χωριά, High Easter και Chelmsford, πρόκειται να αναστατωθούν αλλά είναι γεγονός πως η νομοθεσία προβλέπει τέτοιες αλλαγές εάν μια ονομασία προσβάλλει διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις.

Κάποιοι που κατήγγειλαν το γεγονός της αλλαγής της ονομασίας έκαναν επερώτηση στην τοπική βουλή πόσες πόλεις στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν τη εβραϊκή λέξη «Χανουκά» ή «Ραμαζάνι» ; Απάντηση καμία.

Μετά από όλα αυτά κάποια τοπικά ΜΜΕ έγραψαν πως οι μουσουλμάνοι έχουν πάρει πλέον το πάνω χέρι και πως σε λίγο καιρό και η ίδια η Αγγλία θα αλλάξει όνομα και θα ονομαστεί… Englandistan!

Ετοιμαστείτε και στην Ελλάδα σε όσα χωριά και κωμοπόλεις έχουν το όνομα κάποιου Αγίου …ή κάποιο άλλο που θυμίζει κάτι χριστιανικό ότι μπορεί να το αλλάξετε γιατί… προσβάλλει βάναυσα το μουσουλμανικό αίσθημα.

1700719

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

5 Σχόλια

 1. Σε όποιον θέλει να το πιστέψει και σε όποιον δεν θέλει του λέμε ότι…..αυτή είναι η εποχή του αντιχρίστου!!!!!!Το θηρίο εμφανίζεται μέρα με τη μέρα .Δεν υπάρχουν πλέον χώρες,ούτε έθνη ,ούτε θρησκείες,ούτε πόλεις,ούτε ιστορία,ούτε νους,ούτε λογική….υπάρχουν μόνο οι εντολές του βδελύγματος.Να μην τον δεχτούμε,να μην τον προσκυνήσουμε…..έρχεται λαίλαπα !!!!

 2. αυτό δεν είναι τίποτε. Στη Φιναλνδία απαίτησαν να μην κυκλοφορούν γυναίκες μετά τη δύση του ηλίου και επίσης στο Ραμαζάνι να μην τρώνε χοιρινό οι Χριστιανοί.

 3. «(…) η κίνηση αυτή θα μπορούσε να… σώσει εκατομμύρια σε νομικά έξοδα.»

  save:
  – σώζω (ζωές, τη φύση)
  – εξοικονομώ (χρήματα, φυσικούς πόρους)
  – αποταμιεύω (χρήματα)
  – αποθηκεύω (αρχεία στον υπολογιστή)

  Τι έκαναν τα νομικά έξοδα για να… σωθούν; Έστειλαν SOS; Θα μου πει ίσως τώρα κάποιος ότι ασχολούμαι με λεπτομέρειες, αλλά γιατί να κακοποιούμε τη γλώσσα μας έτσι; Το κάνουν ήδη οι αγράμματοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *