Ακούστε το και ξανακούστε το, για να πιάσετε την «λέξη» και το τι σημαίνει αυτή, στον επερχόμενο ΕΦΙΑΛΤΗ. (Βίντεο)

5/5 (13)

Ακούστε τι λέει η μουσουλμάνα για τα Χριστούγεννα και προσέξτε ιδιαίτερα μια λέξη… και το τι σημαίνει και σηματοδοτεί αυτή η λέξη… 


Ποιοί ίδρυσαν το Ισλάμ;;;

Ναι… ΑΥΤΟΙ… 

Και  θυμηθείτε τι είχε πει ο εβραιοσατανιστής Άλμπερτ Πάϊκ.

Δεν θα ζήσουμε απλά τραγικές εποχές… 

Θα ζήσουμε ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ…

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ, ΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/2613665352060426/

Σάμος 2019. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ… (Βίντεο)

Η Ελλάδα, χάνεται!

Πλιάτσικο από τους λάθρο…καταστροφές από τους λάθρο…  συμπαράσταση στους λάθρο…

 
ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.

Όταν αυτά τα λάθρο, πάρουν εντολή, θα ψάχνετε και θα ψάχνουμε τα… κεφάλια μας… 

Μαρία Π. Καρλή

Μια καθημερινή μέρα στη Σάμο!!! Ελλάδα 2019
Εσείς που δεν είσαστε εδώ κοιτάξτε τι μας στέλνουν κάθε μέρα !!!!

Αυτοι απλά μια παρέα είναι.

Τσιγάρο, ποτό και φωνάζουν «no samos»! 

Δεν είμαι ρατσιστρια, ούτε φασίστας ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ απλά!

https://www.facebook.com/alexmar.koukli.7/videos/555530451954617/

Απαιτούνται τεράστια ποσά πλέον για σίτιση – στέγαση μεταναστών από τον κρατικό προυπολογισμό

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχή της προσφυγικής-μεταναστευτικής κρίσης, το 2015, έως και τον Σεπτέμβριο του 2019 έχουν δοθεί 1,42 δισ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ενωση στην Ελλάδα για την κάλυψη των αναγκών που έχουν προκύψει, ενώ το σύνολο των πόρων που έχουν προβλεφθεί είναι 2,22 δισ. ευρώ. 

Ωστόσο, τα μισά χρήματα από το συνολικό υπολειπόμενο ποσό, περίπου 391 εκατομμύρια ευρώ από τα 800 εκατομμύρια ευρώ, βρίσκονται καταχωρισμένα στο εθνικό πρόγραμμα χρηματοδότησης της Ελλάδας για τη μετανάστευση και για να εκταμιευθούν απαιτούνται εξαιρετικά χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες. 

Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος που η προηγούμενη κυβέρνηση απέφυγε να χρησιμοποιήσει αυτήν την πηγή χρηματοδότησης.


Επιπλέον, όπως προκύπτει από τις συμβάσεις που υπογράφονται εδώ και αρκετούς μήνες τουλάχιστον, μεγάλο μέρος των εξόδων για τη σίτιση στα νησιά προς το παρόν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό. 

Οι ανάγκες σίτισης που έχουν προκύψει στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών (hot spot) είναι τεράστιες λόγω της αύξησης του πληθυσμού στα νησιά και δεδομένου ότι υπάρχουν ημέρες που φθάνουν ξαφνικά έως και 500 άνθρωποι σε ένα νησί

Με τους αιτούντες άσυλο που βρίσκονται στα νησιά του Αιγαίου να ξεπερνούν τις 40.000 και τον αριθμό τους να αυξάνεται καθημερινά, οι ανάγκες σίτισης στα

Δηλαδή ΤΗΝ ΣΙΤΙΣΗ, ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΖΕΙ;

Κι όταν πάψει να πληρώνει τους ασήκωτους  και παράνομους φόρους, σε μια ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΑΔΕ, θα του παίρνουν το σπίτι και θα το δίνουν στους λάθρο…

Καλά πάμε…  κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης (ΚΥΤ) των νησιών έχουν

εκτοξευτεί αναφέρει η kathimerini.gr.

Παράλληλα, το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βρίσκεται σε φάση αλλαγής των χαρτοφυλακίων και των επιτρόπων εδώ και αρκετούς μήνες, δημιουργεί ακόμη περισσότερες δυσκολίες και καθυστερήσεις στην εκταμίευση των κονδυλίων, ενώ οι ανάγκες φροντίδας και τουλάχιστον σίτισης όσων φτάνουν είναι επείγουσες και επιτακτικές.

Ενδεικτική του ύψους των κονδυλίων που απαιτούνται είναι η σύμβαση που αφορά τη σίτιση (πλήρης ημερήσια διατροφή) 17.016 ατόμων στο ΚΥΤ της Λέσβου για πέντε ημέρες (από 29 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2019) το ύψος της οποίας είναι 499.419,60 ευρώ όπως προκύπτει από τα σχετικά έγγραφα. 

Επιπλέον, όπως προκύπτει από τις συμβάσεις που υπογράφονται εδώ και αρκετούς μήνες τουλάχιστον, μεγάλο μέρος των εξόδων για τη σίτιση στα νησιά προς το παρόν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε πολλές συμβάσεις που έχουν υπογραφεί για τη σίτιση στα νησιά προβλέπεται 4% κράτηση υπέρ Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΜΤΣ). Η σχετική επιβάρυνση όπως και οποιαδήποτε άλλη υπέρ τρίτου δεν επιτρέπεται όταν πρόκειται για χρηματοδότηση μέσω κοινοτικών κονδυλίων.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσιεύει η Ευρωπαϊκή Ενωση για τα κονδύλια που δίνονται στην Ελλάδα για την κάλυψη των αναγκών στο προσφυγικό-μεταναστευτικό, η τελευταία φορά που αποδόθηκαν –με την έννοια της έγκρισης– χρήματα (AMIF – έκτακτα κονδύλια) ήταν στις 31/07/2018 για την κάλυψη αναγκών στα ΚΥΤ των νησιών μεταξύ των οποίων η σίτιση.

Συνολικά προβλέπονταν 25,9 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία πλην της σίτισης προορίζονταν για να ικανοποιήσουν και τις ανάγκες διαμονής, περίθαλψης, αλλά και μεταφορών από τα νησιά στην ενδοχώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχή της προσφυγικής-μεταναστευτικής κρίσης, το 2015, έως και τον Σεπτέμβριο του 2019 έχουν δοθεί 1,42 δισ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ενωση στην Ελλάδα για την κάλυψη των αναγκών που έχουν προκύψει, ενώ το σύνολο των πόρων που έχουν προβλεφθεί είναι 2,22 δισ. ευρώ. Ωστόσο, τα μισά χρήματα από το συνολικό υπολειπόμενο ποσό, περίπου 391 εκατομμύρια ευρώ από τα 800 εκατομμύρια ευρώ, βρίσκονται καταχωρισμένα στο εθνικό πρόγραμμα χρηματοδότησης της Ελλάδας για τη μετανάστευση και για να εκταμιευθούν απαιτούνται εξαιρετικά χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος που η προηγούμενη κυβέρνηση απέφυγε να χρησιμοποιήσει αυτήν την πηγή χρηματοδότησης. 

Οι ανάγκες που έχουν προκύψει είναι τεράστιες, λόγω ακριβώς της αύξησης του πληθυσμού στα νησιά και δεδομένου ότι υπάρχουν ημέρες που φθάνουν ξαφνικά έως και 500 άνθρωποι σε ένα νησί.

Χαρακτηριστικά, το υπουργείο Εθνικής Αμυνας στις 20/11/2019 δημοσίευσε προκήρυξη ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ για «επείγουσα παρέμβαση για κάλυψη αναγκών στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης (ΚΥΤ)».

 

Πηγή

hellas-now.com/

attikanea.blogspot.com

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *