ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΜΗΛΑ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΧΙΤΖΑΜΠ(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Το γνωρίζετε ότι εδώ και αιώνες στον μουσουλμανικό κόσμο της Αραβίας και όχι μόνο, πιστεύεται ότι η πρακτική της πόσης ούρων καμήλας αναμεμιγμένο με γάλα έχει μεγάλα οφέλη για την υγεία;

Την πεποίθηση αυτή στήριξε ο ίδιος ο Μωάμεθ ο οποίος κυριολεκτικά «συνταγογράφησε» τα ούρα καμήλας σαν μεγάλο φάρμακο παρά του ότι ακόμα και τότε πολλοί θεωρούσαν ότι αυτό είναι αηδιαστικό.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι οι άνθρωποι στους οποίους ο Μωάμεθ επέβαλλε να πίνουν ούρα καμήλας αργότερα αποστάτησαν από το Ισλάμ και μετά από αυτό ο Μωάμεθ τους επιτέθηκε και τους εξολόθρευσε. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι ακόμα και σήμερα πολλοί μουσουλμάνοι πίνουν ούρα καμήλας επειδή ο Μωάμεθ τους είπε ότι ήταν πολύ καλό φάρμακο.

φοτο2

Τελευταία όμως οι Μουσουλμάνοι στην πόλη του Al-Qufundhah, στη Σαουδική Αραβία, ανακάλυψαν ότι αυτό που θεωρούσαν ως «θεϊκό» φάρμακο στην πραγματικότητα ήταν απλώς… ούρα από κάποιον μεγάλης ηλικίας Άραβα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στην εφημερίδα UK Daily Mail: «Όπως έγινε γνωστό οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας έχουν κλείσει ένα μαγαζί το οποίο πουλούσε παραδοσιακά ούρα καμήλας αφότου ανακάλυψαν ότι ο ιδιοκτήτης γέμιζε τα μπουκάλια με τα δικά του σωματικά απόβλητα. Συγκεκριμένα οι επιθεωρητές υγείας όρμησαν σε έναν πωλητή στη πόλη-λιμάνι του Al Qunfudhah στην νοτιοδυτική Σαουδική Αραβία και κατάσχεσαν περισσότερα από 70 γεμάτα μπουκάλια.»

zzz

Δείτε τι γίνεται ! Λέτε σε λίγο καιρό αυτό το «θαυματουργό» φάρμακο να το δούμε να κυκλοφορεί και στην Ευρώπη γιατί όχι και στην δική μας χωρά αφού το συνέστησε ο ίδιος ο Μωάμεθ εν όψει της γενικής ισλαμοποίησης της καθημερινότητας;

 

 

Να φανταστείτε ότι στο Μαρόκο ένας έχει δημιουργήσει ολόκληρη επιχείρηση με τα ούρα της καμήλας. Συγκεκριμένα τα συσκευάζει σε μπουκάλια ανά λίτρο και τα πουλάει σαν ιαματικό φάρμακο. Μάλιστα λένε ότι τα ούρα της καμήλας έχουν και θεραπευτικές ιδιότητες και θεραπεύουν ανίατες ασθένειες όπως ασθένειες των ματιών ενώ όσον αφορά τη φαλάκρα βοηθά στους πάσχοντες να επανέλθει το μαλλί στη φυσιολογική πρότερη κατάστασή του.

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *