ΑΙΣΧΡΟΙ – ΑΙΣΧΡΟΤΑΤΟΙ – Ψ ε ύ τ ε ς !!! Γιατί έγινε ο Συμβιβασμός Εμφύλιος σε 5 πόλεις στην Ελλάδα! Προφητεία SOS!

4.83/5 (6)

Εμφύλιος σε 5 πόλεις στην Ελλάδα! Προφητεία SOS!

Alternative Second Greek Civil War (2019)

Γιατί έγινε ο Συμβιβασμός με τα Σκόπια

Τα Σκόπια έφτιαξαν χάρτη μέχρι τη Λάρισα

https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2017/08/21/makedonia_mesa.jpg

Ο χάρτης παρουσιάστηκε σε εκδήλωση για την «Εθνική Ημέρα της Μακεδονίας» – Η Ελλάδα θα προσφύγει στο Διεθνές Δικαστήριο για τα αλυτρωτικά παιχνίδια των Σκοπιανών – Δείτε φωτογραφίες Οταν η λεγόμενη οργάνωση «Ενωμένοι Μακεδόνες»…

σχεδίαζε την πραγματοποίηση ανοιχτής εκδήλωσης σε πάρκο στο Τορόντο του Καναδά για να εισαγάγουν τα παιδιά και τα εγγόνια των μελών τους στον «μακεδονικό» αλυτρωτισμό δεν γνώριζαν ότι πρόσφεραν -στην αφέλειά τους- ένα μεγάλο όπλο στην ελληνική διπλωματία και στους νομικούς του υπουργείου Εξωτερικών.
 
Εκατοντάδες Σκοπιανοί του Καναδά μαζεύτηκαν στις 6 Αυγούστου με την ευκαιρία, όπως ανέφερε η διαφήμισή τους στην εφημερίδα «Toronto Star», του εορτασμού της «Εθνικής Ημέρας της Μακεδονίας» (Ilinden) και, βεβαίως, για να εξαπολύσουν άθλια επίθεση εναντίον της Ελλάδας, η οποία δήθεν τους κλέβει την Iστορία και τον πολιτισμό τους. Τα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης χαρακτηρίζονται από αρρωστημένο εθνικισμό και σύμφωνα με πληροφορίες αποτελούν την αιχμή του αλυτρωτισμού που πηγάζει από το κόμμα του πρώην πρωθυπουργού Νίκολα Γκρουέφσκι. 

ps://odysseiatv.blogspot.com


Ο επίμαχος χάρτης της «Μεγάλης Μακεδονίας» που φτάνει μέχρι τη Λάρισα

https://i2.prth.gr/files/2017/08/21/ch/makedonia1.jpg

Στην αλυτρωτική εκδήλωση, όπου κυριαρχούσε η ιδέα της «Μεγάλης Μακεδονίας» η οποία φτάνει μέχρι και τη… Λάρισα, παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι της νέας κυβέρνησης των Σκοπίων, που υποτίθεται ότι είναι λιγότερο εθνικιστές από τους προηγούμενους, και οι οποίοι διαβεβαίωσαν την αμερικανική κυβέρνηση και τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών ότι θα τερματίσουν πάραυτα την προπαγάνδα του αλυτρωτισμού. 

Το φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του «ΘΕΜΑτος» και οι νέες φωτογραφίες που δημοσιεύονται σήμερα, όπως και η ομιλία του γενικού προξένου και των υπόλοιπων ομιλητών, αποτελούν πλέον στοιχεία που θα χρησιμοποιηθούν από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών στο Διεθνές Δικαστήριο, το οποίο στην προηγούμενη απόφασή του δεν αποδέχθηκε την ελληνική παρέμβαση ότι η εθνικιστική κυβέρνηση του Γκρουέφσκι έχει ως κορμό της πολιτικής της τον αλυτρωτισμό. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο εθνικισμός των Σκοπιανών ανάγκασε τους Αμερικανούς να αλλάξουν άρδην την πολιτική τους στο εθνικό θέμα.

Ενώ συνεχίζουν να αναγνωρίζουν το γειτονικό κράτος με τη συνταγματική του ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας», η αδιάλλακτη στάση του Γκρουέφσκι τούς ανάγκασε να ταχθούν εναντίον του. Οπως μας είπε ανώτερος Ελληνας αξιωματούχος, οι Αμερικανοί -και ειδικά η Βικτόρια Νούλαντ που ήταν απέναντι στην Ελλάδα σε όλα τα εθνικά θέματα- σταμάτησαν να ενοχλούν την Αθήνα όταν η πρώην υφυπουργός Εξωτερικών διέκοψε συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό των Σκοπίων φεύγοντας έντονα εκνευρισμένη. 

Η κυρία Νούλαντ ήταν αυτή που έστησε διάφορα σκηνικά εναντίον της Ελλάδας στις Βρυξέλλες και στο Βουκουρέστι, στην προσπάθειά της να εξυπηρετήσει τους Σκοπιανούς. Και ήταν η ίδια που σχεδίασε στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στη ρουμανική πρωτεύουσα την ένταξη των Σκοπίων στην Ατλαντική Συμμαχία, όταν αναγκάστηκε ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η τότε υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη να θέσουν το βέτο που τάραξε την αμερικανική διπλωματία.

https://i2.prth.gr/files/2017/08/21/ch/makedonia2.jpg

 

Ο χάρτης και τα αλυτρωτικά σύμβολα
Η εκδήλωση των Σκοπιανών στο Τορόντο είχε ως guest star τον πρόξενο Γιόβιτσα Παλατσέφσκι, ο οποίος παραβίασε την εντολή της νέας κυβέρνησης για τερματισμό δηλώσεων υπέρ των εδαφικών διεκδικήσεων εναντίον της Ελλάδας και της Βουλγαρίας. Και η συγκεκριμένη εκδήλωση, αλλά κυρίως η συμμετοχή του γενικού προξένου που της έδωσε επίσημο χαρακτήρα, παραβίασαν για μία ακόμη φορά την Ενδιάμεση Συμφωνία, την οποία η Αθήνα τηρεί με ακρίβεια.
Να μην ξεχνιόμαστε!!!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ«Αλλάζει ο χάρτης των Βαλκανίων: Αποφασισμένος να «μπλοκάρει» την «Μ. Αλβανία» ο Πούτιν

Οπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, κάτι που κατήγγειλε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, «ο κ. Παλατσέφσκι απηύθυνε χαιρετισμό από εξέδρα με φόντο αλυτρωτικά σύμβολα και χάρτη των Σκοπίων στον οποίο συμπεριλαμβάνονται ελληνικά εδάφη». Η Αθήνα εγκάλεσε τη νέα κυβέρνηση, η οποία σε επίπεδο του πρωθυπουργού από τον Ζόραν Ζάεβ με τηλεφώνημα στον Αλέξη Τσίπρα και στη συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ με τον κ. Νίκο Κοτζιά δήλωσε ότι «θέλει να γίνει μια νέα αρχή στις σχέσεις της με την Ελλάδα».
Ωστόσο, σύμφωνα με την ελληνική κυβέρνηση, «παρά τις αλλαγές προσώπων, φαίνεται ότι ο αλυτρωτισμός εξακολουθεί να παραμένει η κυρίαρχη κρατική ιδεολογία και η καθημερινή πολιτική πρακτική στη γειτονική χώρα».

Η Αθήνα θεωρεί ότι η πρόσφατη αλλαγή κυβέρνησης στα Σκόπια και οι πρώτες δηλώσεις του πρωθυπουργού Ζάεβ και του υπουργού Εξωτερικών Ντιμιτρόφ, οι οποίοι φάνηκε να παίρνουν αποστάσεις από τις δημαγωγικές κορόνες και τους αλυτρωτισμούς του καθεστώτος Γκρουέφσκι, προφανώς αποτελούν πρόοδο για την εξωτερική πολιτική των Σκοπίων και τις σχέσεις της χώρας με την Ελλάδα.  Ο κ. Ζάεβ μάλιστα ενημέρωσε ότι είναι πρόθεσή του να τερματίσει τις «προβοκάτσιες» εναντίον της Ελλάδας και παραδέχθηκε τις γελοιότητες με τα αγάλματα του Αλέξανδρου και του Φίλιππου και τα ιστορικά εκτρώματα κάκιστης αισθητικής που συναντά κανείς παντού στα Σκόπια. Ομως, όπως είπε ο Ελληνας υπουργός στον κ. Ντιμιτρόφ, οι δηλώσεις αυτές δεν έχουν μεταφραστεί σε έργα. Μετά από εκείνες τις δηλώσεις, ακολούθησε η αναγκαστική αποχώρηση της Εθνικής Ελλάδος Χάντμπολ των Νεανίδων από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα Σκόπια, παρά το γεγονός ότι η Ενδιάμεση Συμφωνία ορίζει σαφώς ότι η ένταξη της γειτονικής χώρας σε διεθνείς ομοσπονδίες μπορεί να γίνει μόνο με την προσωρινή της ονομασία…

Ο διαμεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς ενημερώθηκε με στοιχεία και φωτογραφικό υλικό για τα περιστατικά Σκοπιανών διπλωματών που συμμετέχουν σε εκδηλώσεις αλυτρωτικού χαρακτήρα, όπου αναρτώνται όχι μόνο ο ήλιος και της Βεργίνας, αλλά και χάρτες της «Μεγάλης Μακεδονίας», στους οποίους περιλαμβάνονται ελληνικά εδάφη μέχρι τη Λάρισα! 
Ο κ. Κοτζιάς είπε στον Σκοπιανό ομόλογό του ότι «θα πρέπει να δείξει περισσότερη προσοχή στο ζήτημα αυτό αν θέλει να πείσει για τις καλές του προθέσεις».

https://i2.prth.gr/files/2017/08/21/ch/makedonia7.jpg

https://i2.prth.gr/files/2017/08/21/ch/makedonia6.jpg

ΤΑ Ξ Ε Π Ο Υ Λ Η Σ Α Ν ! ΤΑ Ρ Η Μ Α Ξ Α Ν ! (Διά …αριστερής μεθόδου! Ξέρετε τώρα…)

 

Κοροϊδία (ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ) τέλος! 

Έγγραφα που κατατέθηκαν στην Βουλή, αποκαλύπτουν ότι κάθε άλλο παρά αλήθεια λέει η δηθεν κυβέρνηση για τα ακίνητα του Υπουργείου Πολιτισμού που περιήλθαν στο Υπερταμείο. 

 


ΑΙΣΧΡΟΙ – ΑΙΣΧΡΟΤΑΤΟΙ – Ψ ε ύ τ ε ς !!! 

σχυρίζονται ότι κατά …λάθος, μετέφεραν στο Υπερταμείο πριν 4 μήνες, τα 2.329 (!!!!!!!!) Μνημεία της χώρας, μεταξύ των οποίων η Κνωσσός, η Σπιναλόγκα, το Αρχαιολογικό Μουσείο Θες/νίκης, ο Λευκός Πύργος κ.α.

Το Υπερταμείο παρενέβη στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της προσφυγής του Συλλόγου Αρχαιολόγων και υπέρ του Πρωθυπουργού και της απόφασης Τσακαλώτου! με την οποία γίνεται η μεταβίβαση των μνημείων της χώρας στο Υπερταμείο. 

ΠΗΓΗ

 

«ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ.

 

ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ!!!

 

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΙΣΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

 

 

Τι σου κάνει μια καρέκλα….. Παπακώστα ξ ε π ο υ λ η μ έ ν η σα δε ντρέπεσαι….

 

 

Διαβάστε παρακάτω την θέση της Παπακώστα, πριν ακριβώς έναν χρόνο για την Μακεδονία: 

17 Ιανουαρίου 2018/ 12 : 16 PM

Katerina Papakosta

@kpapakosta

«Δέν έχει λόγο να υιοθετηθεί ως λύση η κόκκινη γραμμή του Βουκουρεστίου, αλλά την απόφαση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δίχως το όνομα Μακεδονία, ή τα παράγωγά του. Αυτή είναι η Εθνική Θέση. Ο δέ Νίμιτς είναι μέρος του προβλήματος»…..

 

 

το σχόλιο το είδαμε ΕΔΩ

 

 

Αυτοί είναι που ξεπουλάνε πατρίδα και πιστεύω για μια κυβερνητική θέση….

Πόσα τέτοια φίδια υπάρχουν στην Boυλή;

 

 

ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΑΝΕΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΚΕΣ, ΚΑΘΟΤΑΝ  Μ Ο Ν Ι Μ Ω Σ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ…

 

 

 

Το πιο ωραίο βίντεο……Απολαύστε το!!!!

 

 

«Επιζητείται ο τεμαχισμός της Ελλάδας»: Τα δάκρυα του ιστορικού Σ. Καργάκου και οι αποκαλύψεις του

 

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *