ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΕΓΙΝΑΝ…ΘΕΟΛΟΓΟΙ, ΕΝΩ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΙΟΥΔΕΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ

5/5 (17)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η μεγάλη γιορτή του Αγίου Ανδρέα, πρωτόκλητου Αποστόλου που μαρτύρησε για να είμαστε σήμερα Χριστιανοί Ορθόδοξοι, έδειξε το αληθινό πρόσωπο αυτού του πολιτικού συστήματος που είναι άθεο και αντίχριστο και μάλιστα μας κάνει και μαθήματα Θεολογίας.

Αλλά κύριο μέρος της ευθύνης για την σταλινικού και χιτλερικού τύπου αντιμετώπιση πιστών που θέλουν να προσευχηθούν και να παρακολουθήσουν Θεία λειτουργία, έχει η ελληνική εκκλησιαστική ιεραρχία, που μοιάζει με τους ποιμένες που το έβαλαν στα πόδια, εγκατέλειψαν το ποίμνιο έρμαιο στους λύκους που διψούν να το κατασπαράξουν.

Όσον αφορά τους αστυνομικούς που έζωσαν τον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα πολιούχου των Πατρών λες και είναι άσπονδος εχθρός τους ενώ έκαναν την πάπια σε διαδηλώσεις «προοδευτικών» και συνοδοιπόρων, θυμίζουν εκείνους τους Γεσταπίτες που σκότωναν τον κόσμο γιατί όπως έλεγαν είχαν τέτοιες διαταγές.

Όλα αυτά θα τα πληρώσουμε σαν έθνος και σαν λαός πολύ ακριβά, αλλά εκείνοι που τα προκαλούν ακόμα ακριβότερα.

Έλεος!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. Χριστιανή Ελληνίδα είμαι, όμως θυμάμαι που είπε κι ο Χριστός «τα του καίσαρος τω καίσαρι και τα του θεού τω Θεώ», περνάμε δύσκολες εποχές ας μη φερόμαστε σαν φαρισσαίοι… Ας περάσει το 2020, κάτι καλύτερο θάρθει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *