ΑΓΡΙΕΥΕΙ Ο ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

5/5 (1)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με επανωτά κατευθυνόμενα; δημοσιεύματα οι Τούρκοι εξαπολύουν βαριές κατηγορίες κατά της Ελλάδας ότι όχι μόνο δίνει άσυλο στους προσκείμενους στον Φετουλάχ Γκιουλέν, αλλά δέχεται να βγαίνουν και φωτογραφίες από ελληνικό έδαφος ειρωνευόμενοι την τουρκική δημοκρατία.

Συγκεκριμένα παρουσιάζουν μια φωτογραφία όπου όπως ισχυρίζονται ο καταζητούμενος από τις τουρκικές αρχές με την κατηγορία ότι πρόσκεινται στον Γκιουλέν και είναι μέλος οργανώσεων ανατροπής του τουρκικού καθεστώτος, με τα αρχικά Μ.Ο, ( δεν δίνουν άλλα στοιχεία), διέφυγε στην Ελλάδα με την…βοήθεια ουσιαστικά των ελληνικών αρχών.

Μάλιστα η κατάσταση αυτή να διαφεύγουν καταζητούμενοι σαν πραξικοπηματίες στην Ελλάδα, όπως ισχυρίζονται οι Τούρκοι, επιδεινώνεται και μόνο τον προηγούμενο μήνα συνελήφθηκαν στα ελληνοτουρκικά σύνορα πριν να περάσουν σε ελληνικό έδαφος, 30 προσκείμενοι τον Γκιουλέν.

Όλα αυτά δημιουργούν άλλο ένα κλίμα ένστασης και σίγουρα είναι κατευθυνόμενα από το τουρκικό καθεστώς που κάθε μέρα σκαρφίζεται και νέους τρόπους ψυχολογικής επίθεσης κατά της χώρας μας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *