ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΠΟ ΣΟΜΑΛΙΑ ΑΓΡΙΜΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Αυτή η ιστορία μοιράστηκε στο Facebook χιλιάδες φορές μέχρι να διαγραφεί τελικά από το Facebook.

Ένα αγόρι  από τη Σομαλία τριών  χρόνων δάγκωσε τουλάχιστον  2 εκατοστά βάθος στο σώμα και στο πρόσωπο ενός λευκού κοριτσιού σε ένα αγγλικό νηπιαγωγείο, έπειτα το έπνιξε, γράφει τη μητέρα στο Facebook και στη συνέχεια αντλεί φυλετικές καταγγελίες και χυδαίες προσβολές από αριστερούς.

Η μητέρα του κανίβαλου αγοριού της Σομαλίας δικαιολόγησε το περιστατικό λέγοντας: «Αυτό  το κάνουν τα παιδιά!» είναι δηλαδή συνηθισμένο φαινόμενο

Προφανώς, κάποιοι θεώρησαν απαράδεκτο ότι η μητέρα παραπονέθηκε στο Facebook ότι το παιδί της είχε «δαγκωθεί » από ένα κανίβαλο της Σομαλίας.

Να δούμε πως θα περάσουν τα ελληνόπουλα στα σχολεία στα νηπιαγωγεία  και στα πανεπιστήμια  με τους λαθρο.

τώρα θα μας έρχονται και από άλλες χώρες

 Στα σύνορα της Κροατίας, μόλις 224 χιλιόμετρα από την Αυστρία, περισσότεροι από 20.000 μετανάστες ελπίζουν για μια ευκαιρία για μια σημαντική ανακάλυψη στην Κεντρική Ευρώπη – η εκτελεστική εξουσία ανησυχεί. Κινδυνολογία; Υστερία; Υπάρχει πολύ συχνά ο κίνδυνος παράνομης μετανάστευσης, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ;

Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες των αξιωματικών-συνδέσμων σχετικά με την κατάσταση στη συνοριακή περιοχή Βοσνίας-Κροατίας, 224 χιλιόμετρα από το Spielfeld, βρίσκονται στο γραφείο του προϊσταμένου τμήματος του Υπουργείου Εσωτερικών. Η ανάλυσή τους: Μια προσπάθεια να σταματήσει «τουλάχιστον 20.000 μετανάστες» σε αυτό το σημείο διέλευσης των συνόρων προς την κεντρική Ευρώπη

«Είναι ένοπλοι, σχεδόν όλοι έχουν μαχαίρι»

«Οι Κροάτες προσπαθούν πραγματικά να το χειριστούν μόνοι τους. Έχουν επίσης τοποθετήσει ειδικές δυνάμεις σε αυτή τη μετάβαση », λένε οι αναλυτές της Ομάδας ΙΙΙ (Μετανάστευση) στο Υπουργείο Εσωτερικών της Βιέννης. Ωστόσο, υπάρχουν ανησυχητικές εξελίξεις, λένε οι υπάλληλοι: «Τώρα έρχονται και άλλοι – δεν υπάρχουν άλλες οικογένειες και δεν έχουν απομείνει καθόλου γυναίκες. Το 95% αυτών των μεταναστών που θέλουν να  περάσουν τα σύνορα είναι νεαροί, σχεδόν όλοι οπλισμένοι με μαχαίρια. Ο αστυνομικός συνόρων έχει ήδη μαχαιρώσει. «(Βλ. Βίντεο παραπάνω).

Μεταξύ των μεταναστών που περιμένουν στη Βοσνία, δεν θα υπήρχαν πλέον Σύριοι: «Η μάζα προέρχεται από το Πακιστάν. Και υπάρχουν πολλοί Ιρανοί, Αλγερινοί, Μαροκινοί. «Ο στόχος τους δεν είναι η Αυστρία:» Οι μετανάστες θέλουν  να πάνε στη Γερμανία, και  στις σκανδιναβικές χώρες. Η Αυστρία έχει τώρα πολύ κακή φήμη γι ‘αυτούς. «

https://imgl.krone.at/scaled/1801387/v5930ca/630x356

Οι μετανάστες μάχονται με την Αστυνομία στα Σερβικά, Βοσνιακά Σύνορα εισβολή στην Κροατία!

Σχεδόν όλοι οι λαθρομετανάστες είναι  «οπλισμένοι» και «σχεδόν όλοι έχουν μαχαίρι». «Οι Κροάτες προσπαθούν πραγματικά να χειριστούν την κατάσταση  μόνοι τους. Έχουν επίσης τοποθετήσει Ειδικές Δυνάμεις στα σύνορα «, λέει ο ειδικός. Δεν υπάρχουν καθόλου γυναίκες και παιδιά στην ομάδα, το 95% είναι άνδρες και ένας συνοριακός αστυνομικός έχει ήδη μαχαιρωθεί.

Migrants fight Police on Serbian, Bosnian Borders tying to storm Croatia!

Violence erupts at Bosnian-Croatian border between migrants and police

Αφρικανοί στους δρόμους της Γερμανίας επαναστατούν θέλουν καλύτερες συνθήκες στα  χοτσποτ και καλύτερο φαγητό.  Στην χώρα τους είχαν έστω και τα ελάχιστα από αυτά που βρήκαν έτυμα στην Γερμανία.

Illegal Africans in Germany, launch protest, demanding more free stuff

Ο  Philippe de Villiers αδελφός είναι ο Pierre de Villiers, και 2014-2017 διετέλεσε επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου έδρα των στρατών (επικεφαλής του γαλλικού στρατού)

 Ο   Philippe de Villiers ρωτήθηκε για την «πραγματικότητα της πολιτικής κατάστασης της Γαλλίας»,

«Εάν τα προάστια  αναζωπυρώνουν, δεν είμαστε σε θέση να τα αντιμετωπίσουμε η να ελέγξουμε την κατάσταση , δεν έχουμε τα μέσα ούτε τους άνδρες», δήλωσε ο αρχηγός του στρατού στον Macron, σύμφωνα με τον Phillippe de Villiers.

Αυτές οι δηλώσεις έρχονται μόλις δύο ημέρες μετά την πραγματοποίηση ενός «καθαρισμού» (video παρακάτω) σε αρκετές μεγάλες γαλλικές πόλεις, όπου οι αστυνομικοί έγιναν  στόχοι από  αναρχικοί.

La ‘PURGA’ a la francesa durante la noche de HALLOWEEN

ΓΑΛΛΙΑ: Οι περιοχές με μεγάλους μουσουλμανικούς μεταναστευτικούς πληθυσμούς, δεν αποτελεί έκπληξη, ότι έχουν γίνει ‘No Go Zones’ για τις γυναίκες

«Είμαστε φοβισμένοι στη χώρα μας». Οι γυναίκες που ζουν σε περιοχές με έντονη μετανάστευση στις παριστάμενες περιοχές του Παρισιού, οι οποίες παραπονέθηκαν για συνεχή παρενόχληση από τους μουσουλμάνους άνδρες πέρυσι, λένε τώρα ότι η κατάσταση έχει γίνει ακόμα χειρότερη, με μερικές  να αρνούνται ακόμη και να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους από μόνοι τους.

Χιλιάδες Παράνομοι μουσουλμάνοι μετανάστες  στην ΕΕ μέσω της Βοσνίας

Illegal muslim migrants by the thousands stream into EU via Bosnia

Παράνομοι Αφρικανοί μετανάστες ρίχνουν πέτρες, επίθεση σε ιταλική φρουρά ασφαλείας.

Illegal african migrants throw rocks, attack Italian security

Ιταλία: μια γυναίκα δημοσιογράφος με  μια γυναίκα  φωτογράφος  από το τηλεοπτικό σταθμό RAI κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης στη #Rome. Οι γυναίκες δέχτηκαν επίθεση βάναυσα από παράνομους μετανάστες. Οι γυναίκες φεύγουν από τον πανικό και φόβο.

Romania: Βίντεο παρακολούθησης από τον Timis σχετικά με τη σύλληψη μιας από τις μεγαλύτερες συμμορίες για την εμπορία ανθρώπων που φέρνουν λαθρομετανάστες από την Τουρκία στη Γερμανία.

Germany’s Demographic Catastrophe | Almost Half Of Kids Are Migrant Descendants | Emigration

Και το πιο ωραίο  θα το δείτε σε αυτό το βίντεο  παρακάτω όπου ο  Μαροκινός εξηγεί  στους λαθρο λέγοντας τους ότι όποιοι έρχονται από την Τουρκία με διαβατήρια  από το Μαρόκο να τα πετάνε κατευθείαν και να παρουσιάζονται σαν Σύριοι μετανάστες.

No Comment !

Ο Μόρφου Νεόφυτος για την ΝΕΑ ΤΑΞΗ πραγμάτων και τον άνθρωπο που έχει χάσει τον Θεό του!

Έτσι ακριβώς θα είναι  η αρχή ενός εμφυλίου πολέμου στην Ευρώπη. Χάρη στους πολιτικούς!

Genau so fängt ein Bürgerkrieg in Europa an. Danke an die Politiker!

Αλεξ Τζόουνς: «Το 5G σχεδιάστηκε για την μείωση του πληθυσμού»

Ο Ροκφέλερ μιλάει για την μείωση του πληθυσμού

 

Soros’s Formula for Killing America: A Brief Guide, for Americans

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *