ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΟΜΙΛΕΙ-Η Αγία Ευφημία – οι Οικουμενιστές – ο γέροντας Παϊσιος

5/5 (1)

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ

ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΟΣ+++ 
 Αδελφοί, πήρα άδεια από τον ΚΥΡΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ να σας ομιλήσω στην γραφή αυτή.  Τους φόβους σας να διαλύσω γιατί σφόδρα τώρα οδυνάστε, πολύ υποφέρετε, φοβάστε. 
 Εγερθείτε, εν ΧΡΙΣΤΟ αδελφοί, από το σκότος της αγωνίας, από της γης την σκοτία. Θα ‘ρθει και πάλι φως, θα επουλωθούν οι πληγές των ψυχών. Πλησιάζει η δική μου γιορτή (σήμερα), με επικαλείστε με αγάπη οι πιστοί. Και εγώ σας αγαπώ. Με δάκρυα διά εσάς ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ παρακαλώ.
Μα πρέπει παιδιά μου ΝΑ ΓΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ. Να φύγει η ήρα, να μείνει ο σπόρος ο καθαρός, να λάμψει και πάλι ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ. Να ανθίσουν της πίστεως τα λουλούδια, να ψάλουν τα αγγελούδια, 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ να μεγαλουργήσει, τη δάδα της πίστεως να δωρίσει.  Γιατί είναι χώρα αγίων και ηρώων, μαρτύρων και οσίων που ΜΕ ΑΙΜΑ πότισαν τα ιερά χώματα της, την εδόξασαν, την εξύψωσαν τα πιστά, άγια παιδιά της.
Η ορθοδοξία είναι ήλιος φωτεινός, γι’ αυτό την φθονεί ο σατανικός ιστός. Ζητούν να την εξαφανίσουν, άνομοι, άπιστοι τα άγια χώματά της να πατήσουν.  ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ! ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ.
 Λίγο τώρα θα συμπιεστούν μα και πάλι θα αναρριχηθούν γιατί κρατούν της πίστεως την αληθεία.  ΘΑ ΝΙΚΗΘΟΥΝ ΤΑ ΘΗΡΙΑ.
 Κάνετε λίγη υπομονή ΕΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΔΕΛΦΟΙ. Θα ξαναλαλήσουν αηδόνια ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. Άγιοι, άγιες για εσάς μεσιτεύουν, την σωτηρία της πατρίδος μας γυρεύουν. Η ΜΑΝΑ ΠΑΝΑΓΙΑ διά εσάς στον υιό της ποιεί πρεσβεία. Όλοι σας χύστε δάκρυα τώρα μετανοίας, ζήστε ζωή καθαρή, αγία.  Προσευχηθείτε, νηστεύσατε, κοινωνείτε συνεχώς. Με το αίμα του ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ.  Κι αν έτσι ποιείτε θα ΣΩΘΕΙΤΕ.  ΤΙΠΟΤΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ.
Και εγώ όταν ήμουν στη γη υπέφερα ΠΟΛΥ. Μα όμως τώρα χαίρω, αγάλλω, σκιρτώ.  ΣΕ ΠΑΛΑΤΙ ΟΥΡΑΝΙΟ ΚΑΤΟΙΚΩ.  Θαύματα, ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΠΟΙΩ.
Εμφανίζομαι στη γη σας, θαυματουργώ.  Δεν πέθανα, ζω! Σε ανείπωτη ουράνια ευτυχία. Ναι, αξίζει γι’ αυτήν η κάθε τώρα δική σας γήινη δοκιμασία.  Γιατί όσο αξίζει, ΜΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΤΙΓΜΗ δεν αξίζουν ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΗΙΝΗΣ ΖΩΗΣ.  Σας το λέω εκ πείρας αυτό, είναι λόγος αληθινός .  Η ζωή στη γη είναι εξεταστέα ύλη που δίδει εξετάσεις η ψυχή ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΝ ΟΥΡΑΝΟΙΣ.
ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ.

http://oimos-athina.blogspot.com/2021/07/blog-post_12.html#more

Η Αγία Ευφημία – οι Οικουμενιστές – ο γέροντας Παϊσιος

Ἐπιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *