ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΑΜΠ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ-ΑΛΛΑ…ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ηνωμένο Βασίλειο: Δύο Βρετανοί πατριώτες συνελήφθησαν για δημοσίευση αυτοκόλλητων «Pubs Closed, Borders Open», οι παμπ κλειστές σε όλη την πόλη και τα σύνορα ανοιχτά

Το τζαμί του Ιησού γιου της Μαρίας

Ο Αριστερός Σύμβουλος λέει ότι το μήνυμα αποτελεί προσβολή για τη λεγόμενη «πολυπολιτισμικότητα» (γνωστή και ως εισβολή των Μουσουλμάνων).
Τα αυτοκόλλητα, ένα άλλο από τα οποία έγγραφε «ανοιχτά σύνορα, διαταραχές του ιού», αναρτήθηκαν σε στύλους λαμπτήρων, κάδους, πινακίδες στάσεων λεωφορείων και κολώνες γύρω από τις περιοχές του Σέφιλντ. Πιστεύεται ότι είναι το έργο της ομάδας Hundred-Handers, που περιγράφεται ως «ακροδεξιά» από το BBC.

Η αστυνομία είπε ότι δύο άνδρες, ηλικίας 20 και 22, κρατήθηκαν υπό την υποψία για ρατσιστικά επιδεινωμένα αδικήματα δημόσιας τάξης και τώρα έχουν αφεθεί ελεύθεροι ενώ συνεχίζονται οι έρευνες.

Αυτό είναι απολύτως αηδιαστικό και έρχεται σε μια εποχή όπου η διαφορετική κοινότητά μας είναι απασχολημένη να συνεργάζεται για την αντιμετώπιση του ιού », είπε. «Αυτό το είδος συμπεριφοράς μπορεί να βλάψει την κοινωνική συνοχή και τις σχέσεις σε όλη την πόλη. Εργαζόμαστε όλοι μαζί για να προσπαθήσουμε να καταπολεμήσουμε τον ιό. «
Τα παρόμοια αυτοκόλλητα έχουν επίσης αναρτηθεί σε άλλες βόρειες πόλεις, συμπεριλαμβανομένων των Leeds, York και Hull.
Τα αυτοκόλλητα θεωρήθηκαν «ρατσιστικά» παρά το γεγονός ότι οι πρόωροι έλεγχοι στα σύνορα είναι αυτό που έσωσε ορισμένες χώρες από το χειρότερο του κοροναϊού.

Ο αριθμός των παράνομων αλλοδαπών μουσουλμάνων μεταναστών- που φτάνουν στη Βρετανία με μικρά καράβια που διασχίζουν το αγγλικό κανάλι αυξήθηκε περισσότερο από έξι φορές τον περασμένο χρόνο, σύμφωνα με εκτιμήσεις του BBC και άλλων ειδησεογραφικών οργανισμών, ακόμη και όταν η κυβέρνηση προχώρησε στην ενίσχυση της επιβολής.

Η γαλλική αρχή που είναι υπεύθυνη για περιπολία στο κανάλι ανέφερε σχεδόν καθημερινές διασώσεις μουσουλμάνων μεταναστευτικών σκαφών που διέρχονται από τη Γαλλία στη Βρετανία.
Η συντριπτική πλειονότητα των παράνομων μουσουλμάνων μεταναστών που φτάνουν στη Βρετανία δεν απελάθηκαν ούτε επέστρεψαν στη Γαλλία. Οι περισσότεροι περνούν από τη διαδικασία αίτησης ασύλου στη Βρετανία.
Η Natalie Elphicke, ένα νεοεκλεγμένο Συντηρητικό μέλος του Κοινοβουλίου που εκπροσωπεί τον Ντόβερ και τον Ντελ, από την ακτογραμμή της Αγγλίας που βρίσκεται πλησιέστερα στη Γαλλία, κάλεσε όλους τους μετανάστες που φτάνουν με μικρό καράβι να επιστρέψουν στη Γαλλία.

Ομάδες δικαιωμάτων λένε ότι η άνοδος στις διαβάσεις καναλιών είναι ανησυχητική. Πολλοί επέκριναν τις εκκλήσεις για επιστροφή των μεταναστών στη Γαλλία, επισημαίνοντας ότι το διεθνές δίκαιο δεν απαιτεί από τους αιτούντες άσυλο να ζητήσουν άσυλο στην πρώτη ασφαλή χώρα στην οποία εισήλθαν.

SYRACUSE, Νέα Υόρκη: Αγνοώντας το κλείδωμα COVID-19, η αστυνομία «συμμορφούμενη με τη σαρία» επιτρέπει στο τζαμί να πραγματοποιεί καθημερινές προσευχές με ομάδες μουσουλμάνων.

Λοιπόν, πόσα περισσότερα τζαμιά στις ΗΠΑ επιτρέπεται να αγνοούν τους κανόνες κοινωνικής απόστασης, ενώ οι Χριστιανοί απειλούνται και τιμωρούνται επειδή παρευρίσκονται σε εκκλησιαστικές λειτουργίες;

Η Νέα Υόρκη είναι το επίκεντρο κορωναϊού της χώρας με περισσότερους από 18.000 θανάτους, ωστόσο αυτό το τζαμί είναι ακόμα ανοιχτό για προσευχές. Αυτό το τζαμί που βρισκόταν στη βόρεια πλευρά ήταν κάποτε η Καθολική Εκκλησία της Αγίας Τριάδας, αλλά έκλεισε λόγω έλλειψης ενορίτων – τώρα θεωρείται τζαμί νίκης.

Οι μουσουλμάνοι που παρακολουθούν αυτό το τζαμί δεν ασκούν κοινωνικές αποστάσεις. Στέκονται και προσεύχονται πιο κοντά σε απόσταση 6 μέτρων, γιατί λοιπόν η αστυνομία δεν επιτίθεται σε αυτό το τζαμί και δεν απειλεί τους παρευρισκόμενους με φυλάκιση ή πρόστιμα;

Το τζαμί ήταν κάποτε η Καθολική Εκκλησία της Αγίας Τριάδας, αλλά έκλεισε το 2010 λόγω της μειωμένης συμμετοχής του. Η γειτονιά άλλαξε για να γίνει σπίτι για μουσουλμάνους εισβολείς.
Παρατηρήστε το αηδιαστικό όνομα αυτού του τζαμιού:

Οι ενορίτες που παρακολούθησαν μια υπηρεσία οδήγησης στο Temple Baptist Church στο Μισισιπή πρόστιμα 500 $ το καθένα από την αστυνομία για παραβίαση των εντολών «κοινωνικής απόστασης».
Γύρω στα 20 αστυνομικά αυτοκίνητα έπληξαν την Βασιλική Βαπτιστική Εκκλησία του Βασιλιά Τζέιμς στο Μισισιπή και ο πάστορας Τσαρλς Χάμιλτον Τζούνιορ, ενημερώθηκε από έναν αστυνομικό ότι τα δικαιώματά του τέθηκαν σε αναστολή.

Ένας χώρος στάθμευσης εκκλησιών στο Κεντάκι ήταν γεμάτος καρφιά την Κυριακή του Πάσχα και αστυνομικοί παρενόχλησαν τους εκκλησιαστικούς καταγράφοντας τις πινακίδες τους και αφήνοντας σημειώσεις στα αυτοκίνητά τους.
Είναι σαφές ότι οι Χριστιανοί διαχωρίζονται και διώκονται.

Το τζαμί των Συρακουσών στοχεύει στην προστασία των προσκυνητών από τον κορωναϊό

Syracuse mosque aims to protect worshippers against coronavirus

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *