Έχει καταστρέψει η Ευρωπαϊκή Ένωση τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των ιστολογίων όπως αυτό;(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Με το πρόσχημα της Μεταρρύθμισης των Πνευματικών Δικαιωμάτων, οι εναλλακτικές λύσεις ελευθερίας λόγου και μη mainstream, θα καταδικαστούν σε ψηφιακή λήθη, δεν θα είναι πλέον σε θέση να λειτουργήσουν χωρίς να πληρώνουν μεγάλες εταιρείες υπερβολικές αμοιβές για κάθε κομμάτι περιεχομένου.

https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/410/021/179.png

Αν και όταν ολοκληρωθεί αυτό το διάστημα σε δύο χρόνια, το μόνο περιεχόμενο που θα βρείτε στο διαδίκτυο είναι αυτό που τα κύρια μέσα ενημέρωσης και οι κυβερνητικές πηγές θέλουν να δούμε.


Για παράδειγμα, bloggers και συγγραφείς που επιθυμούν να επικρίνουν τις πολιτικές μετανάστευσης της ΕΕ δεν θα μπορούν να δημοσιεύουν άρθρα / βίντεο / φωτογραφίες από την ΕΕ, προσθέτοντας τους αρχικούς τους συνδέσμους όπως γίνεται τώρα.

Ένα τέλος θα πρέπει να καταβληθεί για όλα όσα δημοσιεύετε στο διαδίκτυο και δεν δημιουργήσατε εσείς. Είναι μόνο θέμα χρόνου, ότι τέτοιες πολιτικές λογοκρισίας θα μπορούσαν να βρουν το δρόμο τους σε όλο τον κόσμο.

The EU Just Destroyed The Internet #Article11 #Article13

European Free Speech – Debunked (ECHR)

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *