Έτσι θα εμβολιάσουν όλον τον πλανήτη! Νέο παγκόσμιο πρότζεκτ από τον «φιλάνθρωπο» Bill Gates, vid

5/5 (1)

Το «εμβόλιο των φτωχών»…

Ένα νέο φθηνό και, όπως ισχυρίζονται, δυνητικά πολύ αποτελεσματικό εμβόλιο αρχίζει να δοκιμάζεται σε τέσσερις χώρες (Βραζιλία, Μεξικό, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ)!

Μάλιστα, οι επιστήμονες ευελπιστούν ότι μπορεί να αλλάξει τον τρόπο αντιμετώπισης του COVID παγκοσμίως.

Πρόκειται για το εμβόλιο NDV-HXP-S, το πρώτο σε κλινικές δοκιμές που χρησιμοποιεί ένα νέο μοριακό σχεδιασμό, χάρη στον οποίο, διατείνονται πως θα δημιουργεί περισσότερα ισχυρά αντισώματα κατά του κορωνοϊού, σε σχέση με την πρώτη γενιά εγκεκριμένων εμβολίων Covid-19. Επιπλέον, το νέο εμβόλιο είναι χαμηλού κόστους και πολύ πιο εύκολο στην παραγωγή του, σύμφωνα με τους «Times» της Νέας Υόρκης, έτσι ώστε να εμβολιαστούν μαζικά ακόμα και φτωχές χώρες ή φτωχά κοινωνικά στρώματα.

Όπως τονίζεται, τα υπάρχοντα εμβόλια, όπως της Pfizer/BioNTech ή της Johnson & Johnson, πρέπει να παραχθούν σε εξειδικευμένα εργοστάσια με χρήση ορισμένων δυσεύρετων συστατικών. Αντίθετα, το νέο εμβόλιο μπορεί να παραχθεί μαζικά σε αβγά από κότες, όπως κάθε χρόνο παράγονται δισεκατομμύρια αντιγριπικά εμβόλια σε εργοστάσια ανά τον κόσμο.

Μάλιστα, κάθε αβγό μπορεί να παράγει πέντε έως δέκα δόσεις του νέου εμβολίου, σε σχέση με μία έως δύο δόσεις αντιγριπικού εμβολίου.

Άπαξ και μπορέσουν να παρουσιάσουν το νέο εμβόλιο NDV-HXP-S  ως στις δοκιμές ασφαλές και αποτελεσματικό, οι παραγωγοί εμβολίων θα μπορούν να παράγουν πάνω από ένα δισεκατομμύριο δόσεις του ετησίως. Και πάλι χωρίς επαρκείς χρονικά ελέγχους για πιθανές παρενέργειες.

Το «εμβόλιο των φτωχών», όπως το ονομάζουν, θα προορίζεται για τις χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος που σήμερα αγωνίζονται να βρουν στις πλουσιότερες χώρες διαθέσιμα εμβόλια σε προσιτές τιμές. Στο μέλλον πιθανώς θα μπορούν να παράγουν οι ίδιες το νέο εμβόλιο ή να το αποκτούν φθηνά από γειτονικές τους χώρες.

Η πρώτη φάση των κλινικών του νέου εμβολίου θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο και η τελική φάση μετά από μερικούς ακόμη μήνες.

Το συντονισμό για την ανάπτυξη του νέου εμβολίου από Αμερικανούς επιστήμονες έχει το Κέντρο PATH για την Καινοτομία και την Πρόσβαση στα Εμβόλια, με χρηματοδοτική υποστήριξη από το κοινωφελές Ίδρυμα –ΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ- του Μπιλ Γκέιτς. Ο εκπρόσωπος του Κέντρου δρ Μπρους Ίνις δήλωσε ότι «κατά την γνώμη μου πρόκειται για ένα παγκόσμιας κλάσης εμβόλιο».

el.gr

Στην Πορτογαλία που είναι λίγο σχετικά εμβολιασμένη η επιδημία ανατρέπεται.Κατακόρυφη πτώση θανάτων. Άνοιξαν γυμνάσια, καφετέριες, μουσεία…

Στην Πορτογαλία που είναι λίγο σχετικά εμβολιασμένη η επιδημία ανατρέπεται….Ένας γιατρός στους δυο συνταγογραφεί Ivermectine.Κατακόρυφη πτώση θανάτων..Ήταν σε lockdown από 15/01.Στη Πορτογαλία άνοιξαν τη Δευτέρα τα μουσεία τα γυμνάσια και τα τραπεζάκια έξω των café ανά 4 σε τραπέζι κατά το β΄στάδιο αποκαραντινοποίησης μετά από 2 μήνες που ήταν κλειστά.

https://twitter.com/PhilippeMurer/status/1379133048013344768?ref_src=twsrc^tfw

Πτώση ρεκόρ κρουσμάτων στο Τέξας 3 εβδομάδες μετά την άρση διατάγματος για μάσκα!

Τα κρούσματα του coronavirus έπεσαν σ΄επίπεδο ρεκόρ στην Πολιτεία του Texas περίπου 3 εβδομάδες αφότου αυτή ήρε το διάταγμα της μάσκας και ξανάνοιξε τις επιχειρήσεις αναφέρει το newsweek 29/3/21

«Σήμερα το εβδομαδιαίο ποσοστό θετικότητας σε Covid έπεσε εκ νέου στο πιο χαμηλό επίπεδο καταγραφής: 4,95%. Οι νοσηλείες μειώθηκαν στο χαμηλότερο επίπεδο των 6 μηνών. Αυτή την εβδομάδα έχουμε 1 εκατομμύριο διαθέσιμα εμβόλια”, έγραψε ο Κυβερνήτης του Τέξας Greg Abbott σε ένα tweet την Κυριακή».
Το ποσοστό θετικότητας των tests σε 4,95% είναι το πιο χαμηλό που η Πολιτεία αυτή γνώρισε από την αρχή της πανδημίας.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας του Τέξας, τουλάχιστον 1.900 κρούσματα αναφέρθηκαν την Κυριακή, που είναι ο χαμηλότερος ημερήσιος αριθμός για την Πολιτεία από τις αρχές Ιουνίου.

Τα δεδομένα από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ δείχνουν ότι ο εβδομαδιαίος μέσος αριθμός κρουσμάτων στο Τέξας μειώθηκε στο χαμηλότερο επίπεδο από τα μέσα Ιουνίου. Σύμφωνα με το CDC, το Τέξας είχε κατά μέσο όρο 3.783 καθημερινά κρούσματα από τις 27 Μαρτίου.

Το tweet του Abbott σημειώνει επίσης ότι οι νοσηλείες μειώθηκαν στο χαμηλότερο αριθμό τους τελευταίους έξι μήνες. Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Υγείας του Τέξας (DSHS), 3.104 ασθενείς με COVID-19 βρίσκονταν σε νοσοκομεία σε ολόκληρη την Πολιτεία από το Σάββατο. Τα στοιχεία δείχνουν ότι η Πολιτεία δεν έχει καταγράψει αυτόν τον χαμηλό αριθμό από τις 19 Σεπτεμβρίου, όταν υπήρχαν 3.081 νοσηλείες.

Μέχρι τη Δευτέρα, το Τέξας έχει αναφέρει περισσότερα από 2,3 εκατομμύρια επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού και τουλάχιστον 47.156 θανάτους.

dimpenews.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *