Έτοιμο το εμφυτεύσιμο microchip της Microsoft με τον αριθμό 666!Και το όνομα αυτού 666 (060606).Είναι ο αριθμός δημοσίευσης της κατοχύρωσης της Microsoft για την πατέντα κρυπτοσυναλλαγής μ΄εμφύτευμα στον άνθρωπο…

5/5 (5)

Μια πατέντα  της Microsoft που έλαβε πρόσφατα τη διεθνή αναγνωριση της ευρεσιτεχνίας  φέρει τον αποκαλυπτικό  αριθμό 666.

Η  ευρεσιτεχνία της Microsoft που αφορά ένα ψηφιακό σύστημα κρυπτοσυναλλαγών  που εμφυτεύεται στο ανθρώπινο σώμα , είναι διεθνώς κατοχυρωμένη με τον αριθμό WO / 2020/060606.

Περιγράφεται ως ένα σύστημα κρυπτονομισματικής συναλλαγής  το οποίο  χρησιμοποιεί ως εχέγγυα επαλήθευσης τα δεδομένα δραστηριότητας του κάθε σώματος . Πρόκειται για εναν μικροσκοπικό ( microchip)  ψηφιακό μηχανισμό που θα χρησιμοποιείται για ψηφιακές  συναλλαγές  μέσα από το ίδιο  το ανθρώπινο σώμα . Αυτή η ψηφιακή  κρυπτογράφηση  χρησιμοποιεί τα  δεδομένα της βιολογικής δραστηριότητας του κάθε ατόμου ως αδιάψευστα στοιχεία επαλήθευσης για την ασφάλεια των οικονομικών συναλλαγών σε ψηφιακή  μορφή.

Με αφορμή την πανδημία του Κορονοϊού οι γνωστοί ανθρωπιστές Gates και Soros μέσω των ιδρυμάτων τους χρηματοδοτούν τους  “προοδευτικούς”  οπαδούς  της Παγκοσμιοποίησης  για την εξεύρεση τεχνοκρατικών λύσεων στο ζήτημα της επιμόλυνσης από τη χρήση των χαρτονομισμάτων. Η πατέντα της Microsoft θεωρείται η καλύτερη λύση!

Όμως, τόσο το απόκρυφο όνομα της πατέντας της Microsoft (060606)  όσο και η εμφύτευσή του στο ανθρώπινο σώμα εγείρει ανησυχίες καθώς παραπέμπει άμεσα στο χωρίο της Αποκάλυψης :

Αποκ. 13,16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,

Αποκ. 13,17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

Αποκ. 13,18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς. 

Πρόκειται για σύμπτωση ή εκούσια επιλογή ενός τέτοιου συμβόλου, το οποίο στην Αποκάλυψη του Ιωάννη ονομάζεται «αριθμός του θηρίου» ?( 666)

Η ευρεσιτεχνία WO / 2020/060606 δεν   αναφέρει τον όρο  “μικροτσίπ”, αλλά το περιγράφει ως «αισθητήρα» που λειτουργεί σε συνδυασμό με μια «συσκευή» καταγραφής  της δραστηριότητας του σώματος. Ο υποτιθέμενος σκοπός αυτής της νέας τεχνολογίας  είναι η διασφάλιση ενός  υγιεινού τρόπου ζωής ….

Όμως πληθαίνουν οι φωνές από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, ότι ο Gates στην πραγματικότητα   προσπαθεί να εμφυτεύσει  μικροτσίπ στους ανθρώπους   και ότι αυτό ίσως συνδυασθεί  και με το πρόγραμμα εμβολιασμού του …

dimpenews. com

Και το όνομα αυτού 666 (060606).Είναι ο αριθμός δημοσίευσης της κατοχύρωσης της Microsoft για την πατέντα κρυπτοσυναλλαγής μ΄εμφύτευμα στον άνθρωπο…

Αφότου χρηματοδότησε το ID2020, η Microsoft καταθέτει το δίπλωμα κατοχύρωσης ευρεσιτεχνίας ενός μηχανισμού εμφυτεύσιμου (εμβόλιμου) στο ανθρώπινο σώμα που επιτρέπει συναλλαγές σε crypto-νόμισμα και είναι συνδεδεμένη με δίκτυο πληροφορικής. Ο Bill Gates μπορεί να πήρε βελούδινο διαζύγιο από την Microsoft, αλλά καθώς αυτές οι 2 οντότητες δεσμεύθηκαν επακριβώς στο ίδιο Projet, ένας χωρισμός στόχων κι αντικειμένων δεν έλαβε βεβαίως χώραν. Καθώς ο Bill Gates μας εμπέδωσε πως ένα εμβόλιο για όλη την ανθρωπότητα   θα είναι έτοιμο σε 18 μήνες περίπου η τ. εταιρία του Microsoft δημιούργησε ένα σύστημα που είναι διαδραστικό με τους παλμούς, την θερμοκρασία και τα εγκεφαλικά κύματα του ανθρώπινου σώματος για την ανάπτυξη της αγοράς και πώλησης του crypto-monnaie.Κάτι μου θυμίζει αυτό..

Αυτό είναι:Αποκ. 13,16        καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,

Αποκ. 13,17        καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

Αποκ. 13,18        Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς.

Ποιος είναι ο βιβλικός ορισμός του Χαράγματος του Θηρίου; Σύμφωνα με την Αποκάλυψη κεφ. 13, πρόκειται για έναν μηχανισμό που μπαίνει στο ανθρώπινο σώμα στο δεξί χέρι ή το μέτωπο με σκοπό τις συναλλαγές την αγοραπωλησία. Όποια κι αν είναι η μορφή που θα πάρει το τελικό χάραγμα αυτό ακριβώς θα κάνει από λειτουργική και κυριολεκτική άποψη.Ο Bill Gates και η Microsoft ξοδεύουν δις για 1) να εμβολιάσουν τον κάθε πολίτη επί της γης  2) για τη δημιουργία ενός μηχανισμού αγοραπωλησίας και χρηματικής συναλλαγής που εκτελείται στο ανθρώπινο σώμα και 3) σύνδεση αυτών των δύο στοιχείων σε μια ψηφιακή ταυτοποίηση ID2020 που χρηματοδοτούν επίσης..https://www.nowtheendbegins.com/category/bill-gates/ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ: To νούμερο της δημοσίευσης της πατέντας (διπλώματος ευρεσιτεχνίας της Microsoft είναι # 060606

Το σύστημα crypto-νομίσματος της Microsoft χρησιμοποιεί δεδομένα της σωματικής δραστηριότητας.
Πρόκειται για πληροφορίες επί των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που επιτρέπουν στον μηχανισμό Microsoft αγοραπωλησία crypto-monnaies με τη βοήθεια του ανθρωπίνου σώματος.
Η δραστηριότητα του ανθρώπινου σώματος συνυφασμένη μ΄ένα καθήκον διοχετευμένο από έναν χρήστη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια διαδικασία d’exploration δεδομένων ενός συστήματος crypto-monnaie. Ένας serveur μπορεί να διοχετεύσει ένα καθήκον στο μηχανισμό ενός χρήστη που είναι συνδεδεμένος σε αυτόν.. Ένας αισθητήρας συνδεδεμένος στην επικοινωνία ή περιλαμβανόμενος στο μηχανισμό του χρήστη μπορεί ν΄ανιχνεύσει τη σωματική δραστηριότητα του χρήστη. Τα δεδομένα της σωματικής δραστηριότητας μπορούν να είναι διαχειρίσιμα στη βάση της σωματικής δραστηριότητας εντοπισμένης επί του χρήστη.. Το σύστημα crypto-monnaie που συνδέεται με τρόπο επικοινωνίας στο μηχανισμό χρήστη μπορεί να επαληθεύσει αν τα δεδομένα σωματικής δραστηριότητας απαντούν σε μια ή περισσότερες προϋποθέσεις ορισμένες από ένα σύστημα crypto-monnaie, κι αποδίδει μια crypto-monnaie στο χρήστη που τα δεδομένα της σωματικής του δραστηριότητας είναι επαληθευμένα.

dimpenews.com

Εφημερίδα Καθημερινή ωμή παραδοχή για τσιπάρισμα. «Η πανδημία έρχεται νά δικαιώσει όσους αποκαλούμε θρησκόληπτους».

Το πραξικόπημα του κορωνοϊού, Παύλου Παπαδόπουλου www.kathimerini.gr Η πανδημία έρχεται να δικαιώσει όσους αποκαλούμε «θρησκόληπτους». Το τσιπάκι έρχεται με φόρα. Δεν είναι ζήτημα που αφορά την ελληνική κυβέρνηση και δεν θα εξαπολύσουμε μύδρους κατά της ελληνικής ψηφιακής πολιτικής. Πρόκειται για αποφάσεις που πρόκειται να λάβουν σχεδόν ταυτόχρονα όλες οι μεγάλες χώρες και η Ευρωπαϊκή Eνωση, όπως αποκαλύπτεται σε ρεπορτάζ μεγάλων και έγκυρων ξένων μέσων όπως οι F.T. Μόνο ο Τραμπ ακόμα αντιστέκεται (ποιος θα το φανταζόταν;). Το «τσιπάκι» που επιτρέπει τη συλλογή και μελέτη των στοιχείων και στη συνέχεια την έξυπνη χειραγώγηση των καταναλωτικών επιλογών και της πολιτικής συμπεριφοράς υπάρχει ήδη και είναι το έξυπνο κινητό. Π.χ. με την προσφορά εφαρμογών χαρτών για να μη χανόμαστε στις πόλεις, όλες οι διαδρομές μας καταγράφονται. Κατά καιρούς, η Google και η Apple δημοσιοποιούν για τις κινήσεις ολόκληρων πληθυσμών σε χώρες όπως η Βρετανία. Πρόκειται για μια δημόσια επιβεβαίωση της επιτήρησης πληθυσμών, της αποθήκευσης και της επεξεργασίας των δεδομένων.
Τώρα με τον κορωνοϊό οι κυβερνήσεις θα επιβάλλουν (στην αρχή προαιρετικά και  στη συνέχεια υποχρεωτικά) να εγκαταστήσουμε στο κινητό μας μια εφαρμογή η οποία θα μας προειδοποιεί όταν πλησιάζουμε σε άτομο που έχει διαγνωστεί θετικό στον ιό (αντίστοιχα θα προειδοποιούνται οι άλλοι για εμάς).
Αμέσως θα μας ζητείται να συμμορφωθούμε σε συγκεκριμένες συμπεριφορές (προληπτική απομόνωση). Επειδή, όμως, η μεταδοτικότητα και η συμπτωματολογία της COVID-19 είναι ιδιόμορφη, μπορεί να μας ζητείται να απομονωθούμε επειδή πριν από 8 ημέρες περάσαμε δέκα λεπτά στο μετρό δίπλα σε άγνωστο άτομο που διαγνώστηκε θετικό. Σε περίπτωση ανυπακοής θα υπάρχουν κυρώσεις. Η επιδημία, η οποία σύμφωνα με όλο και περισσότερες επιδημιολογικές έρευνες και παρά την έμφαση των media σε δραματικά περιστατικά, έχει μεγάλη μεταδοτικότητα χωρίς συμπτώματα και θνησιμότητα μάλλον χαμηλή, θα οδηγήσει στην επώαση του Μεγάλου Αδελφού. Oταν έλθει το 5G, οι δυνατότητες χειραγώγησης θα είναι πλέον απόλυτες. Ιστορικά όλες οι εξουσίες που παρακολουθούν τις κοινωνίες διολισθαίνουν στον αυταρχισμό και στον ολοκληρωτισμό. Η υποχώρηση των ατομικών ελευθεριών αλλοιώνει τη Δημοκρατία και μπορεί σταδιακά να εξελιχθεί σε de facto πραξικόπημα. Οι συνήθως λαλίστατοι ακαδημαϊκοί για τα ατομικά δικαιώματα και τα προσωπικά δεδομένα σήμερα σιωπούν. Οφείλουν να πάρουν θέση.

Πηγή :https://www.kathimerini.gr/1075967/opinion/epikairothta/politikh/to-pra3ikophma-toy-korwnoioy

http://scripta—manent.blogspot.com

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *