Έτοιμαζόμαστε νά βγούμε στούς δρόμους!! Επιβολή μέτρου προσωρινής απαγόρευσης τέλεσης Λειτουργιών και Ιεροπραξιών.…. Αίχμές γιά μετάδοση τού κορονοϊού άπό τή Θεία Κοινωνία!!!(Βίντεο)

5/5 (5)

Ύπ. Παιδείας Κεραμέως – Αίχμές γιά μετάδοση τού κορονοϊού άπό τή Θεία Κοινωνία!!!

=π.Δ… ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ… … ΕΓΩ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧ@@@ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ – ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΣΑΣ… ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΗΤΕΣ…. ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ….. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜ###

Επιβολή μέτρου προσωρινής απαγόρευσης τέλεσης Λειτουργιών και Ιεροπραξιών.….

==π.Δ…{ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ} ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ <ΣΑΤΑΝΑ>…. ΕΑΝ ΚΑΙΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΚΗΡΥΤΤΕΤΕ ΑΠΟ ΑΜΒΩΝΟΣ <ΑΓΙΟΙ>;;;;;

{ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΩΚΛΗΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ… 

ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ <ΑΓΙΟΙ>, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ, ‘Ή ΚΑΙ ΠΡ@@@@ΚΑ ΑΚΟΜΑ…

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ….

ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ…

 ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ..]

εδω

https://www.romfea.gr/diafora/36873-epiboli-metrou-prosorinis-apagoreusis-telesis-leitourgion-kai-ieroprajion?fbclid=IwAR3E6Oyphjeu0OthWeQJA-HzdyJ7YlEGAhHJpV7IQWSy4TTS1nusmd6kYiw

π. Σεραφείμ Δημητρίου:«Έκρυβα το δισκοπότηρο στα μήλα για να κοινωνήσω πιστούς».….

==π.Δ…ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ!!!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ <ΟΙ 301> ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ…..…..

Ολα όσα αποκάλυψε ο ιερέας.


Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί και θα προκαλέσει αντιδράσεις προέβη ο πατέρας Σεραφείμ από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.


Ο ιερέας που συνδέθηκε μέσω Skype με την εκπομπή είπε πώς παρά τις απαγορεύσεις της κυβέρνησης εκείνος κοινώνησε πιστούς.


«Έκρυβα το άγιο δισκοπότηρο σε… ψωμί και μήλα για να μη με καταδώσουν συμπλεγματικοί γείτονες», είπε χαρακτηριστικά ο πατήρ Σεραφείμ.


Παράλληλα καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής ήταν και ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος που εξέφρασε την άποψη του για το συγκεκριμένο περιστατικό.


Μια άποψη, η οποία όχι μόνο δεν έγινε αποδεκτή από τον πατέρα Σεραφείμ αλλά αποτέλεσε και λόγο αιφνιδιαστικής αποχώρησης από την ζωντανή σύνδεση.


«Κυρία Στεφανίδου εν πρώτοις να εκφράσω τη διαμαρτυρία μου γιατί δεν με ενημερώσατε ότι θα έχω συνδιάλεξη, την παρουσία κάποιου άλλου ανθρώπου χωρίς συνεργάτες σας να μου πουν ποιος θα είναι αυτός.


Δεύτερον, να πω ότι ο κύριος έθεσε τα θέματα πολύ λαϊκιστικά και αυτό δεν είναι σοβαρότητα.


Να συνεχίσω λέγοντας ότι ο πρώτος νεκρός πέθανε από τον συγχρωτισμό μέσα σε μία εκδρομή και την χρήση ξενοδοχειακής μονάδας την οποία είχαν χρησιμοποιήσει κρούσματα προηγουμένως.


Από κει και πέρα θα σας παρακαλέσω, εφόσον έχετε κάποια ερώτηση να την κάνετε, αλλιώς θα αποχωρήσω της εκπομπής σας διαμαρτυρόμενος για το ότι με φέρατε να μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος θέλει απλά να εμφανίζεται και να δίνει το παρών χωρίς να έχει να πει τίποτα», ο πατήρ Σεραφείμ.


Αμέσως μετά η Τατιάνα Στεφανίδου απάντησε στον ιερέα που, όπως παραδέχθηκε, δείχνει ανυπακοή στις κυβερνητικές υποδείξεις για την προστασία των πολιτών από τον κορωνοϊό χωρίς ωστόσο να κατορθώσει να τον κρατήσει στη σύνδεση.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ:

3 ΜΑΪΟΥ 2020. Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑΡΙΑΝΩΝ…

Ἐγώ εἰμι ὁ ποιμὴν ὁ καλός. ὁ ποιμὴν ὁ καλὸς τὴν ψυχὴν αὐτοῦ τίθησιν ὑπὲρ τῶν προβάτων·

Ο ΙΕΡΕΥΣ ΘΥΜΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ.

ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΣΠΑΣΜΟΝ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ…

ΣΟΦΙΑ – ΟΡΘΟΙ – ΑΚΟΥΣΩΜΕΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ.

ΠΑΝΤΩΝ ΥΜΩΝ……

ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ ΘΕΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ..

ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΟΡΦΑΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ…
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΕΦΑΣΗΣΕ….

Ὅσοι εἶναι ἐκεῖνοι ὁποῦ μετέρχονται τò τοιοῦτον διαβολικòν καὶ παράνομον ἔργον τῆς φαρμασονίας καὶ ὅσοι ἀκολουθοῦσι τῇ φρενοβλαβείᾳ καὶ τῇ πλάνῃ αὐτῶν νὰ εἶναι ἀφωρισμένοι καὶ κατηραμένοι παρὰ τοῦ Πατρός, Υἱοῦ καὶ Ἁγίου Πνεύματος.

ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ…….


«Εἴ τις εὐαγγελίζηται ὑμῖν, ἵνα κατὰ τòν ἀπόστολον ἄρξωμεν, εἴ τις εὐαγγελίζεται ὑμῖν, παρ’ ὅ ἡμεῖς εὐηγγελισάμεθα, κᾄν ἄγγελος ἦ ἀπ’ οὐρανοῦ, ἀνάθεμα ἔστω». (Πρβλ. Γαλ. 1,8-9)

ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΤΕ  …

Έτοιμαζόμαστε νά βγούμε στούς δρόμους!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ!!!!


ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ…..
ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΠΙΣΩ….


ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΖΟΜΠΙ ΕΠΙΔΗ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ….


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ….

https://www.facebook.comdavillas.oliveira.karlos/videos/10220833730328436/


Τό βίντεο>>> ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ 2020 : ΕΠ. 10 66 ΜΕΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr


Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *