Έρχεται το κόσκινο του ΘΕΟΥ και όποιος αντέξει στο ΑΓΙΟ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΑ.(Βίντεο)

5/5 (6)

Έρχεται το κόσκινο του ΘΕΟΥ και όποιος αντέξει στο ΑΓΙΟ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΑ.
Πριν ικανούς χρόνους ακούσαμε από αγιορείτη ηγούμενο που γνώριζε καλά τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ την εξής φράση « στις μέρες που έρχονται ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ θα μας περάσει από άγιο κόσκινο ( φίλτρο ), όχι μόνο για να ξεκαθαρίσει την ήρα από το στάρι, αλλά για να επιλέξει τον χρυσό από το μπακίρι ( καμίνι) και να κάνει τον χρυσό 24 καράτια ( υψικάμινος).

Prophecy Update End Times News Headlines – 8/3/19

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Εδώ πάνω στην γη το γλεντάμε με ένα βολικό πολιτισμό που φτιάξαμε και από κάτω ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ κτυπάει τα πατώματα ( τεκτονικές πλάκες ) να σωπάσουμε επιτέλους.
Σεισμοί πάνω από 6 ρίχτερ τραντάζουν καθημερινά τον πλανήτη και η αποστασία του ανθρώπου συνεχίζει να προσφέρει θυσίες στον κατεξοχήν ανθρωποκτόνο εχθρό με φόνους αθώων συνανθρώπων μας άνευ λόγου και αιτίας.
Ο κοινωνικός πολιτισμός των ΗΠΑ δοκιμάζεται με τέτοιες θυσίες ( βλ. τραγωδίες Τέξας , Οχάιο) και δείχνει τι έρχεται στην έρημη αυτή χώρα.
Τελικά τα λεχθέντα υπό των αγίων πάτερων για την Αμερική ήταν πλάνες ή ο λόγος τους ήταν προφητικός; ( βλ. παπά Γιάννης Καλαίδης, Γέροντας Αμβρόσιος κα )
Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας και χαλνάμε την γενιά μας ως « ανθρώπινο είδος». Ότι συμβαίνει στις ΗΠΑ, συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, καμιά χώρα ή έθνος σήμερα δεν είναι αγγελικά πλασμένο ή βηματίζει σωστά.
Τα κόσκινα αυτά των δοκιμασιών τα βάζουμε εμείς, απλώς ο ΘΕΟΣ τα κάνει άγια για να υπάρχει καλύτερη διήθηση.
Τι είδους κόσκινα ήδη λειτουργούν σε όλο τον πλανήτη και ετοιμάζονται και άλλα;
ΚΟΣΚΙΝΟ ΔΙΩΓΜΟΥ
Αυτό του ΔΙΩΓΜΟΥ κατά της αλήθειας του Πατερικού Λόγου και φυσικά κατά της ίδιας της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.
Πρόσφατα παράδειγμα και όχι μοναδικό ο Σεβ.Μόρφου γίνεται μορφή αυτού του άτυπου διωγμού που μορφοποιείται στις μέρες μας με νέες εκφάνσεις.

Μητροπολίτης Μόρφου: «Θα εκδώσουμε σαν Μητρόπολη ανακοίνωση με απαντήσεις»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΣΤΑΥΡΩΣΗ» ΤΟΥ ΜΟΡΦΟΥ!

Σήμερα κατανοούμε τι ακριβώς εννοούσε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣIΟΣ για την Κύπρο.
« Τὸ 1985 ἐπισκέφτηκε τὸ Γέροντα Παΐσιο μιὰ ὁμάδα Κυπρίων. Κάποιος ἀπ᾽ αὐτοὺς τὸν ρώτησε:
«Γιατί, Γέροντα, ἐπέτρεψε ὁ Θεὸς νὰ εἰσβάλει στὴν Κύπρο μας ἕνας βάρβαρος λαός, νὰ σκοτώσει ἀθώους, νὰ ἀτιμάσει καὶ νὰ βιάσει;» Κι ὁ Γέροντας ἀπάντησε: «Αὐτὸ ἔγινε διότι ἡ Κύπρος, ἀπὸ νῆσος Ἁγίων, κατάντησε νῆσος ἁμαρτίας καὶ ἀκολασίας. Ὅταν θὰ ἐπιστρέψετε στὸ δρόμο τοῦ Θεοῦ, τότε ἡ Κύπρος θὰ ἐλευθερωθεῖ. Ἂν ὑπῆρχε κι ἄλλος, χειρότερος καὶ πιὸ βάρβαρος ἐχθρὸς ἀπὸ τοὺς Τούρκους, σ᾽ ἐκεῖνον θὰ ἐπέτρεπε ὁ Θεὸς νὰ τὰ κάνει ὅλα αὐτά!» (βιβλίο «Μαρτυρίες Προσκυνητῶν», B” Τόμος, 2η Έκδοση, σελ. 381).
β) Σὲ ἄλλη περίπτωση ὁ Γέροντας εἶπε:
«Τὸ πρόβλημα τῆς κατοχῆς τῆς Κύπρου εἶναι κατὰ βάση πνευματικό. Μὲ μία ἑβδομάδα νηστεία καὶ προσευχὴ ἀπὸ μέρους τῶν Ἑλλήνων τῆς Κύπρου, οἱ Τοῦρκοι θὰ φύγουν ἀπὸ μόνοι τους.»
[Μαρτυρία Αντιστρατήγου (ΠΒ) ε.α κ. Καμπούρη Γεωργίου] (Από το αρχείο πληροφοριών των Εκδόσεων Αγιοτόκος Καππαδοκία).
ΚΟΣΚΙΝΟ ΣΕΙΣΜΩΝ
Πρωτόγνωροι ΣΕΙΣΜΟΙ σε ολάκερο τον πλανήτη λες και η γη αιωρείται σε τραμπάλα.
« Ιαπωνία: Ξύπνησε ο Εγκέλαδος στη Φουκουσίμα -Σεισμός 6,2 Ρίχτερ»
Και θέτουμε το ερώτημα:
Τι συμβαίνει στον αρκτικό κύκλο με τον υποβρύχιο ανταγωνισμό των μεγάλων δυνάμεων και αν έχει σχέση αυτός με τυχόν πειράματα για τις επιπτώσεις της μετακίνησης του άξονα περιστροφής της γης;
14 ρώσοι αξιωματικοί σκοτώνονται αρχές Ιουλίου σε πυρηνικό βαθυσκάφος στον ρωσικό βορρά και η κρατική μηχανή δηλώνει:
« Oι λεπτομέρειες για την τραγωδία με το υποβρύχιο είναι κρατικό μυστικό Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας έδωσε τις μοναδικές πληροφορίες για το δυστύχημα του πολεμικού ναυτικού
«Η πληροφορία αυτή δεν πρέπει να δημοσιοποιηθεί στο σύνολό της. Ανήκει στην κατηγορία του κρατικού απορρήτου», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, χαρακτηρίζοντας την απόφαση αυτή απολύτως κανονική. «Ωστόσο, το επιτελείο των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων διαθέτει πλήρη πληροφόρηση» για την τραγωδία, πρόσθεσε ο Πεσκόφ.
«η πυρκαγιά σημειώθηκε στο βαθυσκάφος κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων ερευνών στα ρωσικά χωρικά ύδατα στην Θάλασσα του Μπάρεντς. Ως αποτέλεσμα έχασαν την ζωή τους 14 μέλη του πληρώματος, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος διασώθηκαν».
Ο Σεργκέι Σόιγκου εξήρε την εκπαίδευση των μελών του πληρώματος λέγοντας ότι «ήταν μοναδικοί στο είδος τους ειδικοί, επαγγελματίες με υψηλή εξειδίκευση, που πραγματοποιούσαν σημαντικές έρευνες όσον αφορά την μελέτη της υδρόσφαιρας της Γης». https://www.lifo.gr/now/world/243334/i-rosia-dilonei-pos-oi-leptomereies-gia-tin-tragodia-me-to-ypovryxio-einai-kratiko-mystiko
ΚΟΣΚΙΝΟ ΠΕΙΝΑΣ

Συνέχεια εδώ

http://orthodoxathemata.blogspot.com/2019/08/blog-post_76.html

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ(ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;)
Παρακολουθούμε συνεχώς τις τελευταίες εξελίξεις σε πολιτκό και γεωπολιτικό επίπεδο και βλέπουμε προφητείες να έρχονται στην επικαιρότητα,οι οποίες πρέπει να επισημανθούν
Διαβάστε όλη την συνέχεια

http://orthodoxathemata.blogspot.com/2019/06/blog-post_813.html

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΦΑΤΙΜΑ.

Το 1917 τρία νεαρά κορίτσια στην Φατίμα,της Πορτογαλλίας ,είδαν σε όραμα την Παναγία,που τους έδωσε τρία μυστικά,για τα μελλοντικά γεγγονότα.

Στις 13 Ιουλίου του 1917 δόθηκαν τα τρία μυστικά για σημαντικά γεγονότα που θα γίνουν μελλοντικά.

Τα δύο πρώτα μυστικά περιγράφουν τον 1ο και 2ο παγκόσμιο πόλεμο και το πως η Ρωσία θα ξαναγίνει Χριστιανική χώρα.

Το Τρίτο Μυστικό μπορεί να περιγράφει την μετατόπιση των πόλων ή τον Τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο,αλλά εμείς δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα επειδή το Βατικανό αρνείται να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες για ο Τρίτο Μυστικό δημόσια.

Στα τέλη του 1947 δύο από τα τρία κορίτσια είχαν ήδη πεθάνει,ενώ η τρίτη,η Λουκία ήταν άρρωστη.

Ο Επίσκοπος της Λείρια την διέταξε να γράψει και να εξηγήσει το Τρίτο Μυστικό,που η Παναγία της είπε να μην αποκαλύψει.

Οι καθολικοί διδάσκονται ότι οι εντολές της εκκλησίας είναι σαν τις εντολές του Θεού,κι έτσι δικαιολογείται για την στάση της.

Η Λουκία έγραψε το τρίτο Μυστικό με την οδηγία να μην αποκαλυφτεί πριν το 1960,γιατί τα περισσότερα θα γίνουν κατανοητά από τότε και μετά.

Οταν ήρθε το 1960,οι υπάληλοι του Βατικανού έγραψαν σε δελτίο Τύπου,ότι οι πληροφορίες ήταν τόσο φρικτές,που το μυστικό θα παραμείνει σφραγισμένο για πάντα.

Το 1984 ο Πάπας Βενέδικτος ανέφερε ότι οι προφητείες που είναι γραμμένες σε αυτό το τρίτο Μυστικό δεν μπορούν να ανακοινωθούν.

Το 2000 το Βατικανό υπέκυψε στην πίεση και κυκλοφόρησε …κάτι.

Ισχυρίστηκαν τότε ότι αφορούσε την απόπειρα δολοφονίας το 1981,του Πάπα Ιωάννη Παύλου 2.

Το αρχικό χειρόγραφο της Λουκίας ήταν 25 γραμμές σε μια σελίδα με μικρά περιθώρια ενώ αυτό που κυκλοφόρησε το Βατικανό ήταν 64 γραμμές σε 4 σελίδες με περιθώρια,άρα δεν ήταν το αυθεντικό.

Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος είχε αναφέρει ότι οι Χριστιανοί πρέπει να γνωρίζουν ότι το Τρίτο Μυστικό περιγράφει τους ωκεανούς που θα κατακλύσουν ολόκληρες περιοχές στη γη και από την μία στιγμή στην άλλη θα χαθούν εκατομμύρια άνθρωποι.

Υποθέτουμε ότι η επίσημη εξήγηση που δόθηκε το 2000 ήταν απάτη.Το 2013 ανέλαβε ο Πάπας Φραγκίσκος,πρών Αρχιεπίσκοπος στο Μπουένος Άιρες,που καθιέρωσε το Ποντιφικάτο στην Παναγία στις 13 Μα’ί’ου 2013.

Ο Πάπας Φραγκίσκος παίρνει στα σοβαρά τα Μυστικά της Φατίμα και αναγνωρίζει δημοσίως ότι είναι στην κατοχή του.Αυτό συνεπάγεται ότι τα γεγγονότα από το Τρίτο Μυστικό δεν έχουν τελειώσει.

Ο συγγραφέας της «Φατίμα» Μαλαχίας Μάρτιν είπε ότι το Τρίτο Μυστικό θα είναι ο χειρότερος εφιάλτης που θα πολλαπλασιάζεται,σε συνέντευξή του το 1997 δήλωσε ότι του έδειξαν το αυθεντικό κείμενο τον Φεβρουάριο του 1960 και το συζήτησε με τον Πάπα Ιωάννη τον 23ο μαζί με άλλους επισκόπους και ιερείς,αφού είχε σχέση με το 8ο Κεφάλαιο,στίχο 13, της Αποκάλυψης.

Η Λουκία προφανώς αναφέρεται στην 7η Σφραγίδα.
Η 6η Σφραγίδα περιγράφει ένα μεγάλο σεισμό που γίνεται,καθώς και την μετατόπιση των πόλων ενώ ο ήλιος γίνεται μαύρος και η σελήνη κόκκινη,και ατέρια από τον ουρανό πέφτουν στη γη.

Η 7η Σφραγίδα περιγράφει τον ήλιο που γίνεται μαύρος ενώ ο Άγγελος στέκεται στο βωμό,κρατά το χρυσό λιβανιστήρι και πολύ θυμίαμα,και ο καπνός από το θυμίαμα ανέβηκε στο θρόνο του Θεού.Τότε ο Άγγελος πήρε το θυμιατίρι και έριξε φωτιά στη γη και έγιναν αστραπές και βροντές.Λάμψεις,κεραυνοί και σεισμός.Τότε έπεσε χαλάζι και φωτιά και το τρίτο της γης κάηκε.

Ο δεύτερος Άγγελος ρίχτηκε στη θάλασσα και το τρίτο των πλοίων καταστράφηκε.

Η Λουκία επίσης περιγράφει το 13ο Κεφάλαιο της Αποκάλυψης που αναφέρεται στον Αντίχριστο και το 666.

Αν ο Μαλαχίας Μάρτιν ήταν σωστός,τότε μερικά από αυτά τα γεγγονότα θα ήταν σε εξέλιξη πριν το 2017 που ταιριάζει με το συμπέρασμα ότι ο αντίχριστος θα αποκαλυφτεί στο μεσαίο σημείο ,για τα τελευταία 7 χρόνια,ενώ θα ξεκινήσει ένας Αποκαλυπτικός πόλεμος τον Ιούνιο του 2016!!! 3 και μισό χρόνια πριν το τέλος της επταετίας τον Δεκέμβριο του 2019!!!

Αν και η αποστασία και οι μεγάλοι κίνδυνοι στην πίστη,έχουν συζητηθεί στο Βατικανό,κανείς δεν έχει σχολιάσει την σχέση του Αντίχριστου με το 3ο Μυστικό.

Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο 2ος,αναφερόταν σε μεγάλες πλημμύρες και αναστροφή των πόλων.

Πιστεύω ότι ο επόμενος Βόρειος πόλος θα είναι στη Σιβηρία,ΒΔ στη λίμνη Βα’ι’κάλη,κοντά στα σύνορα Ρωσίας-Κίνας-Μογγολίας.

Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος 2 έλεγε ότι ο παγκόσμιος κομμουνισμός δηλαδή η Ρωσία και η Κίνα θα έκαναν κάποιες εχθρικές κινήσεις αν ήξεραν το Μυστικό.

Ο Μαλαχίας Μάρτιν έγραψε στο βιβλίο του ότι οι ηγέτες του Λενινιστικού κόμματος(Ρωσία-Κίνα)θα κάνουν ορισμένες εδαφικές και στρατιωτικές κινήσεις κατά της Δύσης ,η οποία δεν θα μπορέσει να αντισταθεί.

Νομίζω ότι θα κατακτήσουν κάποια εδάφη,μακρύτερα από τον νέο επερχόμενο Βόρειο πόλο,και θα έχουν προβλέψει νέες πατρίδες για τους πληθυσμούς τους.

Κεντρική Ευρώπη ,Νότια Ασία και Μέση Ανατολή θα καταληφθούν από αυτούς.

http://orthodoxathemata.blogspot.com

Τα μέτρα πέρασαν,ο Ομπάμα επανεξελέγει Πρόεδρος των ΗΠΑ,όπως έγινε και η εναλλαγή των Μεντβέντεφ-Πούτιν στην εξουσία της Ρωσίας.και τώρα αναμένουμε εξελίξεις.Αν κάποιοι πρόσεξαν τα μέτρα πέρασαν με μόλις 153 ψήφους δείχνοντας στους Ευρωπαίους ότι αν ζητήσουν κι άλλα μέτρα τότε η Ελλάδα θα πάει σε πολιτική αστάθεια.Η αντίδραση από την Ευρώπη ήταν ακαριαία,λέγοντας θα δούμε πότε θα δώσουμε

Συνέχεια εδώ

http://orthodoxathemata.blogspot.com/2012/11/blog-post_9.html

ΣΦΥΓΜΟΣ TV: ΦΟΒΕΡΟ ΟΡΑΜΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΡΩΣΟΥ ΑΣΚΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Είναι αυτή η τελευταία ώρα; Έχει αρχίσει η συντριβή; (βίντεο)

Αποκαλύπτει πληροφορίες βόμβες για την οικονομία και την αντιμετώπιση της ερώτησης, «έχει αρχίσει η συντριβή της αγοράς;»
Με τη Lisa Haven.

Στο παρακάτω βίντεο,παίρνω συνέντευξη από τον οικονομικό εμπειρογνώμονα, τον Bob Kudla, από την ιστοσελίδα www.TradeLikeAGenius.com .
Είναι αυτό που αποκαλύπτει πληροφορίες βόμβες για την οικονομία και την αντιμετώπιση της ερώτησης, «έχει αρχίσει η συντριβή της αγοράς;»
Όλα αυτά πιο κάτω …
Lisa Haven
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Bankers Feverishly Prepare, Feds Flip Out…Is This the Last Hour? Has the Crash Begun? Insider Speaks

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *