Άρχισαν τα όργανα: Το πρώτο συνέδριο των …Παγκόσμιων Θρησκευμάτων ΕΓΙΝΕ στη Θεσσαλονίκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

3.5/5 (2)

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΕΠΙΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…

Σχόλιο Διόδοτου: Νέα.. και στη ζούλα.. πανθρησκειακά μαγειρέματα από τη συμμορία Πάπα-Βαρθολομαίο-Σόρος-Τσίπρα-Μπουτάρη-Μουσουλμανική Κοινότητα Αχμαντίγια Ελλάδος…
Το εγκαινίασε (ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ;) ο Γιάννης Μπουτάρης!

Σχετική εικόνα
Αποτέλεσμα εικόνας για μπουτάρης

Το 1ο Συνέδριο Θρησκειών του Κόσμου με θέμα «Θρησκευτική Αρμονία», διοργάνωσε χθες στο ξενοδοχείο Electra Palace, στη Θεσσαλονίκη , η Μουσουλμανική Κοινότητα Αχμαντίγια Ελλάδος. 
Όπως μεταδίδει το ‘thestival.gr’, στην έναρξη του συνεδρίου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, καλωσόρισε την εκδήλωση στην πόλη, τόνισε την σημασία που έχει για να είναι πιο ειρηνικός ο κόσμος ενώ επισήμανε ότι το όνομα του Ισλάμ παραβιάζεται (!) εξ αιτίας των ενεργειών μιας εξτρεμιστικής μειονότητας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παραπομπή του Κορανίου και τη μετάφρασή του.
Η πρώτη ομιλία δόθηκε από τον Λάζαρο Σεφιχά, αντιπρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, ο οποίος υπογράμμισε τη σημασία της …συνύπαρξης και της διαβίωσης, σε αρμονία με αλλόθρησκους και τόνισε το πολυθρησκευτικό (ΜΠΑ;) υπόβαθρο της Θεσσαλονίκης.

Αποτέλεσμα εικόνας για θρησκευτική αρμονία στήν Θεσσαλονίκη
Ε, ΡΕ ΠΟΣΟ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΑΤΕΡ!
ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΥΤΟΣ
ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΕΙ!
ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΟΤΕ
ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ!

Η δεύτερη ομιλία δόθηκε από τον πατέρα Αλέξανδρο Σαλμά, εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου, ο οποίος χαρακτήρισε το γεγονός ως ένα καλό βήμα προς την ειρηνική συνύπαρξη.  (ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ; ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ; ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ; ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ‘ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ’ ΜΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ; ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΦΟΥΚΑΡΑ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ; ΛΙΓΑΚΙ;)

Θεσσαλονίκη: Πολυθρησκευτικό συνέδριο από μουσουλμάνους που καταδικάζουν τη βία

Ο τελευταίος ομιλητής ήταν ο Imam Atta-Ul Naseer, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Κοινότητας Αχμαντίγια Ελλάδας.  Ο κ. Naseer τόνισε την ισλαμική προοπτική της Θρησκευτικής Αρμονίας μέσω των λόγων του Μίρζα Μασρούρ Άχμαντ, που είναι ο ανώτατος επικεφαλής της παγκόσμιας Μουσουλμανικής Κοινότητας Αχμαντίγια.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με σιωπηλές προσευχές και δείπνο. Επομένως μίλησε ο «εκπροσωπος» των Εβραίων, ο «εκπρόσωπος» της Ορθόδοξης εκκλησίας και ο «εκπρόσωπος» της Μουσουλμανικής κοινότητας.
Όλοι αυτοί με ένα στόμα είπαν πως προέχει η αρμονία και η συμβίωση με τους «αλλόθρησκους».

Σχετική εικόνα

Την ίδια ημέρα, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως  Άνθιμος γράφει:
Ο ρόλος της Ορθοδοξίας στη νέα σελίδα της Ιστορίας μας χρειάζεται να είναι συνετός. Το «δράμα» της Ορθοδοξίας δεν πρέπει να ξαναπαιχτεί!
Προ ημερών ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος χτύπησε ξανά την καμπάνα του κινδύνου:  «Άλλο είναι η προσοικείωση ενός έθνους προς την Ορθοδοξία και άλλο η αντίληψη ότι η Εκκλησία αποτελεί αποκλειστική ιδιοκτησία κάποιου έθνους ή ορισμένων εθνών» (Σερβική Εφημερίδα «Πολίτικα», «Ρομφαία» Σάββατο 16 Μαρτίου 2019). 
Πάντως, η λεκτική αποκήρυξη των εθνικισμών χρειάζεται να προχωρήσει. Με Ορθόδοξη «οικουμενική» μαεστρία, είναι ανάγκη να προαχθεί Ορθόδοξη «πρόταση» για παγκοσμιοποίηση των λαών της Βαλκανικής.
Παγκοσμιοποίηση των λαών της Βαλκανικής λοιπόν και συνέδριο των παγκόσμιων θρησκευμάτων στη Θεσσαλονική. Και όλως τυχαίως, λίγες μέρες πριν, ο υπηρέτης του Σαμαέλ Γιαχβέ Σατανά, Πάπας Φραγκίσκος, είχε δηλώσει πως οι Χριστιανοί και οι Μουσουλμάνοι έχουμε τον ίδιο Θεό!
Συγκεκριμένα είχε πει: «Οι Χριστιανοί και οι Μουσουλμάνοι πιστεύουμε στον ελεήμων και δημιουργό Θεό που δημιούργησε τους ανθρώπους και τους έβαλε στον κόσμο αυτό να ζούν σαν αδελφοί και αδελφές, σεβόμενοι την διαφορετικότητα του καθενός και βοηθώντας ο ένας τον άλλον σε ότι χρειάζονται. »

Επομένως, η πανθρησκεία προχωράει και συμβολικά θέλησαν να δώσουν ένα μήνυμα, ορίζοντας τη Θεσσαλονίκη ως τόπο του παγκόσμιου συνεδρίου.(ΤΥΧΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ;)
Στο ‘EL’ σας έχουμε γράψει ότι θέλουν να κάνουν τη Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα των Βαλκανίων και να την αποσχίσουν από την υπόλοιπη Ελλάδα. Γι΄αυτό έγινε και η Συμφωνία των Πρεσπών που παραδίδει τη Μακεδονία στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Το μήνυμα που στέλνουν λοιπόν οι παγκοσμιοποιητές, είναι ότι αφ΄ενός μεν έρχεται η πανθρησκεία και αφ΄ετέρου, το ότι η Θεσσαλονίκη αναμένεται να παίξει μεγάλο ρόλο σε όσα θα ακολουθήσουν παγκόσμια, ακόμη και σε θρησκευτικό επίπεδο.

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος έχει αποκαλύψει εδώ και χρόνια, πως ο επερχόμενος παγκόσμιος δικτάτορας, ο λεγόμενος Αντίχριστος, αφού «χριστεί» στον 3ο ναό του Σολομώντος στα Ιεροσόλυμα, θα διοικεί από την Θεσσαλονίκη.

Ανθέλληνας Σόρος: «Θέλω Βαλκανική Οικονομική Ένωση. Καλή η Συμφωνία των Πρεσπών».

Αλ.Τσίπρας:Πρωτεύουσα των Βαλκανίων η Θεσσαλονίκη

Ομολογία διαμελισμού Μακεδονίας από Ελλάδα Αθανάσιος Αθανασίου(ΣΥΡΙΖΑ)

1. Η Ορθόδοξη πίστη μας, αγαπητοί μου, λέγεται «συμβολική». 

Και λέγεται έτσι, γιατί εκφράζεται με σύμβολα. 

Εκφράζεται δηλαδή με απλά σημεία, τα οποία όμως έχουν βαθειά έννοια και σημασία. 

Ένα από αυτά τα σημεία, το πιο σημαντικό και το πιο ιερό, είναι ο ΣΤΑΥΡΟΣ.

https://www.pemptousia.gr/wp-content/uploads/2016/08/stayros_back.gif

Πηγή Οδύσσεια TV

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *