Άγιος Παΐσιος: Τα Σκόπια θα αναγνωριστούν και μετά θα διαλυθούν!

5/5 (3)

 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ

Πάμε για άλλη μια επαλήθευση των προφητειών του !

 

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: Αν χαθεί η Μακεδονία θα είναι βαρύτατο το πλήγμα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία – ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ

 

Τα πρώτα καλά μαντάτα , μετά από τόσο φαρμάκι, για την Μακεδονία μας έρχονται μετά την αποτυχία της επικύρωσης στο δημοψήφισμα των Σκοπίων της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών μεταξύ Ζάεφ και του Cipra.

Όλες οι αντίχριστες δυνάμεις τις Ευρώπης και της Αμερικής υποστήριξαν με κάθε τρόπο το ‘’ΝΑΙ’’ στο δημοψήφισμα με έναν πρόστυχο και προκλητικό τρόπο, ενάντια στη βούληση του ελληνικού λαού που αγνοήθηκε και από τους προδότες πολιτικούς του. Λέτε να ήταν τυχαίο; Κάποιος μας δείχνει ότι σκεπάζει την Ελλάδα μας παρόλο που οι σημερινοί Έλληνες δεν το αξίζουμε, τουλάχιστον ακόμη.

Μας δείχνει παράλληλα και την παρακμή των δυνάμεων του αντίχριστου που δεν είναι πια σε θέση ούτε ένα μικρό τεχνητό κρατίδιο να χαλιναγωγήσουν παρά τις τεράστιες προσπάθειες τους. Έπεσαν στη παγίδα που οι ίδιοι έστησαν! Έπεισαν τους monkeydonias ότι είναι πραγματικοί Μακεδόνες και δεν δέχονται να κάνουν κανένα συμβιβασμό! Τώρα προετοιμάζεται ο εμφύλιος και η διάλυση τους! Όποιος ακουμπά το σπίτι της Παναγίας μας, τη Μακεδονία μας, του κόβονται τα χέρια από τον ώμο!

 

Δείτε τι είχε προρρήσει  o Άγιος Παΐσιος για τα Σκόπια:

 

Παρομοίαζε το κρατίδιο των Σκοπίων με ένα σαθρό οικοδόμημα, το οποίο είναι χτισμένο με τούβλα από… χαλβάδες Φαρσάλων, που βέβαια έπεται αργά ή γρήγορα να καταρρεύσει. Έλεγε μάλιστα περιπαιχτικά στους ανήσυχους Έλληνες, που τον ρωτούσαν με περισσή αγωνία, και τα εξής εύθυμα σε ότι αφορά τα Σκόπια και τις ενδόμυχες επιδιώξεις τους:

«Βρε παιδιά… Ο τσιγγάνος αν βάλει φουστανέλα γίνεται τσολιάς»;

( ΠΗΓΗ:Βιβλίο του Ησαΐα Κωνσταντινίδη «Ο Γέροντας Παΐσιος και τα μελλούμενα να συμβούν». Κεφάλαιο 10ο. )

 

Ερωτώμενος για το ζήτημα των Σκοπίων , ὁ Γέροντας εἶπε χαρακτηριστικά: «Δὲν ὑπάρχει κίνδυνος ἀπὸ ᾽κεῖ [ἐνν. τὰ Σκόπια]. Τὸ κρατίδιο αὐτὸ ἀρχικὰ θὰ ἀναγνωριστεῖ καὶ ἀργότερα θὰ διαλυθεῖ.» [Μαρτυρία κ. Ματζουράτου Ευάγγελου. , Ὑποστράτηγου ἐ.ἀ., Ἀττική] (βιβλίο «Μαρτυρίες Προσκυνητῶν», B” Τόμος,2η Έκδοση, σελ. 379).

 

Ἐπίσης: «Τὰ Σκόπια ἔχουν θεμέλιο ἀπὸ λουκούμια, καὶ θὰ διαλυθοῦν.» [Ὁ Γέροντας ἀπευθυνόμενος στὸ Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης, κ. Παντελεήμονα, τὴν ἄνοιξη τοῦ 1993.] (βιβλίο «Μαρτυρίες Προσκυνητῶν», B” Τόμος, 2η Έκδοση, σελ. 380).

 

Τι είπε για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης

 

 

Και όπως χαρακτηριστικά και εύστοχα έλεγε αναφερόμενος στο πρόβλημα με τα Σκόπια:

‘’Το όνομά μας είναι η ψυχή μας».

Σύμφωνα λοιπόν με την άποψη του για το όνομα δείτε το παρακάτω τρίλεπτο βίντεο για να δείτε ξεκάθαρα ότι όλοι οι πολίτικοι γνώριζαν ότι πίσω από την προστριβή για το όνομα κρύβονται φυσικά βαθύτεροι σχεδιασμοί από τις δυνάμεις του αντίχριστου με σκοπό να ακρωτηριάσουν την Ελλάδα μας:

 

Mr. V – ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

 

Ας δούμε λοιπόν τώρα γιατί επιτρέπει ο Θεός ΜΕΧΡΙ ΣΙΓΜΗΣ να έχουμε συνεχόμενες προδοσίες και ήττες στα εθνικά μας θέματα σε ένα πολύ ωραίο άρθρο:

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και οι Προφητείες που επαληθεύονται… ΕΔΩ

 

Ας αφιερώσουμε αυτή την προσωρινή νίκη της πατρίδας μας , που όπως φαίνεται θα γίνει παντοτινή σε λίγο καιρό, σε όλους τους συμπατριώτες μας που αγωνιστήκαν με αυταπάρνηση και έχυσαν το αίμα τους στο Πισοδέρι εκείνη την μοιραία Κυριακή της υπογραφής της προδοτικής συνθήκης των Πρεσπών.  Μια συμφωνία που δεν ήταν μεταξύ των Σκοπίων και Ελλάδας αλλά μεταξύ του Ζάεφ και του Cipra σύμφωνα με τις εντολές των Ιλλουμινάτι και αγνοώντας επιδεκτικά τη θέληση των λαών τους. Να υπενθυμίσουμε ότι οι δήθεν ‘’ελληνικές’’ αστυνομικές δυνάμεις που χτυπούσαν τους έλληνες πατριώτες ήταν οι δυνάμεις κατοχής της SEEBRIG.

Περισσότερα για την ταξιαρχία SEEBRIG ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ 

 

ΡΩΜΙΟΣ

 

Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ

*Ο Θεός και η Παναγία να μας φυλάξουν από αυτό που 
πάει να γίνει. 

Για άλλη μια φορά, στις πλάτες του ελληνικού λάου, η βουλή ετοιμάζεται να περάσει την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών… Έλληνες «Γρηγορείτε και προσεύχεσθε…».

(30/11/2018) »ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ» ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ:

 

»Μαρτυρίες Προσκυνητών» Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994
Τόμος Α΄ – 7η Έκδοση – Βελτιωμένη & Επηυξημένη
& »Μαρτυρίες Προσκυνητών» Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994
Τόμος B΄ – 2η Έκδοση – Βελτιωμένη & Επηυξημένη
Του Νικολάου Α. Ζουρνατζόγλου Επισμηναγού ε.α.
Μέλους Αεροπορικής Ακαδημίας, Εκδότης – Συγγραφέας

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ – ΣΧΟΛΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ:
α) Ἡ γενικότερη κατάσταση ποὺ βιώνουμε διεθνῶς εἶναι κατὰ βάση πνευματική,
καὶ ὡς τέτοια θὰ ἔπρεπε νὰ ἀντιμετωπίζεται.
Θὰ λειτουργήσουν οἱ πνευματικοὶ νόμοι πρὸς πάσα κατεύθυνση (ἀρχὴ ὠδίνων).

β) Ὅπως ἔχει χαρακτηριστικὰ εἰπωθεῖ, ἅγιοι σὰν τὸν Ἅγιο Παΐσιο ἐμφανίζονται μιὰ φορὰ στὰ ἑξακόσια χρόνια.
Συγκεκριμένα, ὁ Ἅγιος Πορφύριος εἶχε πεῖ χαρακτηριστικὰ στὸν Καθηγητὴ τοῦ Πανεπιστημίου Ἀθηνῶν κ.
Γραμματικάκη Ἰωάννη, ὅτι Ἅγιοι σὰν τὸν Γέροντα Παΐσιο ἐμφανίζονται κάθε ἑξακόσια χρόνια!
(Μου το απεκάλυψε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του)

γ) Κατὰ τὴν προσωπική μου ἐκτίμηση ἀλλὰ καὶ σύμφωνα μὲ τὶς θέσεις ἄλλων,
σύγχρονων Γερόντων, μπορεῖ νὰ μᾶς γονατίσουν, ὡστόσο δὲ θὰ μᾶς ἐκμηδενίσουν.

δ) «Αν όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί πέσουμε στα γόνατα και παρακαλέσουμε τον Άγιο Τριαδικό Θεό,
την Υπεραγία Θεοτόκο και τους Αγίους, τότε ίσως καταφέρουμε να ξεφύγουμε από την μπόρα που έρχεται
και να ελκύσουμε την Χάρη του Θεού συντομότερα. Εξαρτάται από τη δική μας μετάνοια.»

«Ο Χριστὸς θα επιτρέψει κάποια πράγματα. Όμως, η νίκη θα είναι υπέρ των Ορθοδόξων. Να το θυμάστε!»

Ὁ Χριστὸς νὰ μᾶς δίνει φώτιση. Μὲ πολὺ πόνο καὶ ἀγάπη Χριστοῦ, Νικόλαος Α. Ζουρνατζόγλου Εκδότης – Συγγραφέας

 

 

Επεξεργασία οπτικοακουστικού υλικού: ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ

 

ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ «Το κράτος των Σκοπίων αρχικά θα αναγνωριστεί & αργότερα θα διαλυθεί..

 

Ευχαριστώ θερμά τον Κύριο Νικόλαο Α. Ζουρνατζόγλου που μου παραχώρησε την άδεια να μεταφέρω σε οπτικοακουστικό υλικό, αποσπάσματα από τα βιβλία του.

 simeiakairwn

Axel Cipra μιλούσε μέσω Skype με τον Soros μέσα στη βουλή… ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

 

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Είπαμε… ΟΛΟΙ οι κρυφο-βραίοι »κιπά-δες» μια παρέα είναι ΕΔΩ και συνεργάζονται για τα σχέδια του Ισραήλ (ΕΔΩ)

https://2.bp.blogspot.com/-E9Nb8udzVLg/XEy885jkbGI/AAAAAAAC90U/RKPq0O2a6oERUqpygrYfZ_NlYe__RV2IgCLcBGAs/s640/50670051_365525167577442_3229974208712802304_n%25CE%25A6.jpg

Κώστας Λάττας

2013 : Ο ΠΡΩΗΝ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ, (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΛΕΟΝ) ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ Ο ΣΟΡΟΣ !!!!

ΑΥΤΟΝ ΕΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ.

Στα μουλωχτά και κατεπειγόντως ο Παυλόπουλος υπέγραψε την προδοσία της Μακεδονίας! Βγήκε και το ΦΕΚ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Ο Πάκης ολοκλήρωσε το καθήκον του στον »κιπά». Αυτός είναι ο Πάκης…. ΕΔΩ
Δείτε αναλυτικότερο ρεπορτάζ ΕΔΩ.
Δείτε ΕΔΩ τα σημαντικότερα άρθρα για το Σκοπιανό ζήτημα

 

https://olympiada.files.wordpress.com/2018/01/pavlopoulos_rivlin.jpg

 

https://www.dimokratianews.gr/sites/default/files/styles/inner_top_full_width/public/newyrfe8fr.png?itok=TcW5xkpx

 

 

https://1.bp.blogspot.com/-GqjbD4LU9q0/XB-udTl1gCI/AAAAAAAB7AE/8h3HKfS7vz4uxDdtd0UvXdUqdCsI4vmpwCLcBGAs/s640/6.gif

Χωρίς καμία καθυστέρηση ……

ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών με αποτέλεσμα να δημοσιευθεί άμεσα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Η Συμφωνία αποτελεί πλέον νόμο του κράτους, καθώς αμέσως μετά την κύρωσή της από τη Βουλή, υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και στη συνέχεια πήρε ΦΕΚ.

 

https://1.bp.blogspot.com/-XrSEZqBjWvw/XExN-oKB6SI/AAAAAAAK_GQ/Ppwaa7QrbUwYRh7WtquQdbVbUoqxKtDogCLcBGAs/s640/%25CE%2599%25CE%2598%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%2598%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%2598%25CE%259F.JPG

 

Ιδού πως ο Τ.Σόρος αγόρασε τη Μακεδονία από τον ΣΥΡΙΖΑ: Η έκθεση ντοκουμέντο της “Open Society”

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Ο manager των »κιπα-τζήδων» της προδοσίας της Μακεδονίας μας ΕΔΩ, κέρδισε προσωρινά τη μάχη της Μακεδονίας και με την »ευλογία» του »ελληνικού» στρατού ΕΔΩ Δείτε ΕΔΩ τα σημαντικότερα άρθρα για το Σκοπιανό ζήτημα

 

 

Αποκαλυπτική για τις διεργασίες που οδήγησαν στην συμφωνία των Πρεσπών και στην εκχώρηση-πώληση της Μακεδονίας από την κυβέρνηση είναι η έκθεση του ιδρύματος “Open Society” του διεθνούς κερδοσκόπου  και πολυεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος

Η έκθεση δίνει τη δική της εκτίμηση για το πώς φτάσαμε στην συμφωνία  και ποιες εξελίξεις δρομολογεί.
Η έκθεση έκτασης 28 σελίδων που τιτλοφορείται «Βόρεια Μακεδονία: Και τώρα τι;» και την οποία επιμελούνται τέσσερις συντάκτες μιλά για «ανταλλάγματα» που εξασφάλισε από τους ξένους ο Α.Τσίπρας για την ψήφιση της συμφωνίας, ανταλλάγματα που έχουν να κάνουν με την «χαλάρωση των δημοσιολογικών δεσμεύσεων», εννοώντας ως προεκλογικό «δώρο» για το κυβερνών κόμμα.

Η έκθεση προχωρά και σε «προβλέψεις» αναφέροντας ότι οι εκλογές θα γίνουν τον ερχόμενο Μάιο και ότι θα προκύψει 5κομματική Βουλή με κατά σειρά κοινοβουλευτικής δύναμης (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΧΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ).

Ως προς την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ η έκθεση προεξοφλεί ότι αυτή θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι και ότι η ελληνική κυβέρνηση θα φέρει την ένταξη των Σκοπίων στο κοινοβούλιο για κύρωση μεταξύ Φεβρουάριου και Μαρτίου.

Για τη ΝΔ η έκθεση αναφέρει πως η  διαφωνία της ήταν προσχηματική θεωρώντας  ανεπιτυχή τη προσπάθεια σύνδεσης της με τη Νοβαρτις και την εξαγορά εταιρείας στα Σκοπιά  από τη ΔΕΗ. Θεωρεί δε, πως το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης παίζει με τη συναισθηματική φόρτιση που έχει για τους Έλληνες το συγκεκριμένο θέμα.

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός της αναφοράς στα ελληνικά ΜΜΕ λέγοντας πως στην Ελλάδα δεν υπάρχουν γνώστες των Σκοπιανών θεμάτων και η κοινή γνώμη ενημερώνεται από «άσχετους και κατευθυνόμενα ΜΜΕ που έχουν… χρεωκοπήσει αλλά ευτυχώς υπάρχουν «νέα, λαϊκά μέσα ενημέρωσης» που ενημερώνουν «αντικειμενικά»

Ένα ενδιαφέρον σημείο της έκθεσης είναι ότι ενώ αναφέρεται ως ημερομηνία δημοσίευσης η 14η Ιανουαρίου αναφέρεται στην ψήφο εμπιστοσύνης που κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ στις 16 Ιανουαρίου ως γεγονός που έχει γίνει ήδη!

https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/default-inner/public/article/2019/1/26/dx1vm6qx4aixura.jpg_large_0.jpg?itok=qTxuSY0I

 

https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/default-inner/public/article/2019/1/26/dx1vvstx4aecoql.jpg_large.jpg?itok=s4d0a9y9

 

Με άλλα λόγια οι συντάκτες της έκθεσης όχι μόνο «προέβλεψαν» ότι ο Α.Τσίπρας θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης αλλά το ανέφεραν σαν κάτι που είχε γίνει ήδη γίνει…

Μήπως να μας έλεγαν και τον αριθμό του λαχείου;

Στην έκθεση καταγράφονται ακόμη δύο ενδιαφέροντα  στοιχεία:

Πρώτον η ιδεολογική μετακίνηση του ΣΥΡΙΖΑ από την «καθαρή» Αριστερά στην κεντροαριστερά και δεύτερον  η βεβαιη υποστήριξη του Ποταμιού στη ψήφιση της Συμφωνίας.

 

https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/default-inner/public/article/2019/1/26/dx1v-u6woaemvfe.jpg_large.jpg?itok=c4lPn_J7

Να σημειωθεί πως ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των αΝΕΛ Π.Καμμένος έχει αφήσει σαφείς υπαινιγμούς για χρηματισμό της κυβέρνησης από τον Τ.Σόρος προκειμένου να προχωρήσει στη συμφωνία με τα Σκόπια.

Μάλιστα όπως σημείωσε σε πρόσφατη ανάρτησή του «οι δραστηριότητες του μεγαλοεπενδυτή (Σόρος) βοηθούν «να αλλάξουν συνειδήσεις» και πρόσθεσε: «Τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, οι Έλληνες ποτέ!»
Σε δεύτερη ανάρτηση ο Πάνος Καμμένος τόνισε: «Ελπίζω επίσης έστω και τις τελευταίες στιγμές να καταλάβουν όσοι δεν συμμετέχουν στο έγκλημα με ανταλλάγματα τί πραγματικά συμβαίνει».
Διαβάστε όλη την έκθεση εδώ

ΠΗΓΗ

Αν σταματησεις να εισαι Σανοφαγος θα σταματησουν να σε ταιζουν Σανο !

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Σας το έχουμε πει κι εμείς και θα σας το επαναλάβω κι εγώ μήπως και το καταλάβετε και οι υπόλοιποι:

όλες οι πολιτικές καρικατούρες είναι υπάλληλοι του ίδιου αφεντικού, από άκρα δεξιά, μέχρι άκρα αριστερά. Κανείς δεν μπορεί να γίνει πολιτικός αν δεν είναι υπάλληλος τους και δεν προσκυνήσει την ιδεολογία τους μέσα σε κάποια στοά…. Θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι διεφθαρμένος, να έχει »βίτσια» κλπ για να είναι εύκολα εκβιάσιμος, και άρα υπάκουος στις προσταγές του »αφεντικού». Κι αν στην αρχή που τον επιλέξουν δεν έχει ακόμα αυτά τα κουσούρια φροντίζουν τα »αφεντικά» να τα αποκτήσει (ενθάρρυνση διαφθοράς κλπ) για τον φέρουν »στα μέτρα τους»! Έχουν και κάποια κοινά χαρακτηριστικά … δες ΕΔΩ
Δείτε ένα απλό παράδειγμα: Τον στρατό κατοχής SEEBRIG. Σας αποδείξαμε ΕΔΩ αλλά και ΕΔΩ στα σχόλια της ανάρτηση μας με υπαρκτά στοιχεία ότι ΟΛΑ τα κόμματα συνεργάστηκαν με τον στρατό κατοχής που χτυπά τους Έλληνες στις διαδηλώσεις και τα συλλαλητήρια! Τι άλλο πια θέλετε για να το καταλάβετε;

Για τους ελληνορθόδοξους: δείτε και μια πρόρρηση του άγιου γέροντα στο βίντεο της ανάρτησης μας ΕΔΩ που μιλά καθαρά για εμφύλιο πόλεμο που προσπαθήσουν να φέρουν τα κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή, που δυστυχώς θα έχει πολλά θύματα. Ποτέ θα ξυπνήσουμε επιτέλους;

https://katohika.gr/wp-content/uploads/2019/01/hqdefault-2.jpg

Τους βριζεις τους ξαναβριζεις , βγαζεις το αχτι σου αλλα ρε παιδακι μου αλλαγη δεν κανεις εκει που πρεπει !

Συνεχιζεις στην ταμπελα καρφωμενος , αριστερα -δεξια-σοσιαλιστικα-εθνικιτστικα και τουμπαλιν …!
Τους εχεις δει ολους που εχουν μια ταμπελα οτι ειναι κατι , οτι πρεσβευουν κατι ,μια διαφορετικη ιδεολογια ο καθενας ..αλλα επι του πρακτεου ρε φιλαρακο ειδες κανεναν να μην εχει την ιδια ατζεντα ;

Και δεξιου ηταν πανω , και πασοκ ηταν πανω , και αριστεροι ειναι πανω τωρα …δεν σου κανει εντυπωση που εχω πηραμε τον ιδεολογικο χαρτη και τον καναμε ταξιδι απο την μια ακρη στην αλλη …οτι ολοι τους ακολουθησαν την ιδια γραμμη;
Τι σου λεει επιτελους αυτο;

Οτι ολοι κρυφα απο σενα ανηκουν καπου ιδεολογικα και εκτελουν κατα γραμμα το σχεδιο…πες μου οτι ζοριζεσαι να το δεις να παρω τα βουνα !!

Αρα οταν ξεκολησεις και εσυ απο τον ιδεολογικο χαρτη που σε εχουν χωσει (ποση ντροπη πια ελευθερος πνευμα και ανθρωπος να ανεχετε να τον εχουν καταταξει ιδεολογικο σε εναν δυσδιαστατο χαρτη που μπορεις να πηγαινεις μονο απο αριστερα προς τα δεξια;) …τοτε θα μπορεσεις να δεις καταματα την μια απλη αληθεια !

Το ερωτημα πρεπει να γινεται απο εδω και περα μονιμο σε ολους μεχρι να γινει συνειδηση σε ολη την μαζα της ανθρωποτητας …εισαι νεο ταξιτης η αντινεοταξιτης ..εισαι του αποτελεσματος η της διαδικασιας; ..!

Αναγνωστες μου καλοι , γνωριζω οτι με την παροδο των ετων σας εχω παιδεψει πολλες φορες να με κατανοησετε αλλα ειλικρινα ο σκοπος μου ηταν και ειναι να σας δειξω το πεπλο ενος πολιτισμου της χεστρας που υποδυεται τον πολιτισμο της εξελιξης και της δικαιοσυνης … τωρα ομως σε αυτο το αρθρο σας εξηγω ξεκαθαρα και απλα κατι που πρεπει ολοι να χρησιμοποιητε στην διαλεξτικη σας μια και καλη και να σας γινει συνηθεια !

Δεν υπαρχει κουμουνισμος δεν υπαρχει εθνικισμος , σταματηστε αυτη την νοητικη παγιδα που δημιουργησαν τα αφεντικα της υπνωσης συνειδησης … αν τους αφαιρεσετε απο την διαλεκτικη τους αυτη την καραμελα τα πραγματα θα ειναι πολυ πολυ πιο ευκολα…!

Αν δεν υπαρχει το κουμουνι δεν υπαρχει και ο φασιστας ..! Για να σε πει λοιπον καποιος φασιστα πρεπει να ανηκει θεωρητικα σε εναν αλλο χωρο ιδεολογικο και συνηθως στον απεναντο ιδεολογικο χωρο !

Ρωτηστε λοιπον …ειναι κουμουνιστες η του Συριζα ; Αν ρωτησετε αληθινο κουμουνιστη θα σου πει οτι ποιο πολλυ απο ολους μας αυτος θελει να τους πεταξει στο γκρεμο !!
Δεν υπαρχουν πια ιδεολογικα ρευματα , δεν υπαρχουν νεες ιδεες ετσι και αλλιως ..δεν υπαρχουν κατευθυνσεις …ειναι μια η κατευθυνση και μια η μη κατευθυνση,,!

Ειδατε κανενα απο τους πολιτικους της τελευταιας δεκαετιας που να μην αναφερθηκε στην αναγκη μιας νεας παγκοσμιας διακυβερνησεις …; ΟΧΙ ..ε τοτε γιατι τσακωνεστε λες και το πασοκ ειναι διαφορετικο απο την ΝΔ και το συριζα διαφορετικο απο τους φασιστες ;…

Εισαι η αντι η νεοταξιτης ..ΤΕΛΟΣ παρτε τωρα χαμπαρι γιατι τωρα ξεκινα ο μεγαλος πολεμος …και πρεπει επιτελους να γνωριζετε και ποιοι ειστε και ποιος ειναι ο εχθρος αλλιως μια ζωη θα μιλαμε και οι επικυριαρχοι θα δημιουργουν ενοιολογικες τοποθεσιες αντινοησης και διαχωρισμου…βλεπε πχ την λεξη φασιστας που αποδιδετε στον πατριωτη …και κατα επεκταση στην αντι νεο ταξιτη !

Αν δεν προσδιορισεις απολυτα την πληροφορια αν δεν πεις τα πραγματα οπως ακριβως εχουν τοτε κανεις μαχη σε λαθος πεδιο … !!

Και νικητης θα ειναι παντα αυτος που δημιουργησε το πεδιο της μαχης στο λεω δεκα χρονια ..!

Τωρα πια ειναι η ωρα να δημιουργησουμε το πεδιο της μαχης και η διαλεκτικη σου πρεπει να ειναι σωστη ..η μαχη ειναι απο την αρχη ..αποτελεσμα κατα διαδικασιας …. νεα ταξη πραγματων κατα αντι νεα ταξη πραγματων…!

Φερτε τους να τους αντιμετωπισουμε εκει που πρεπει , στην πραγματικοτητα που ειναι αληθινη …αυτο ειναι ολο και ολο το μεγαλο επαθλο ..οι κληρονομοι της γης που απαοφασισαν μιας και σιγουρεψαν την σοδεια να σκλαβωσουν την ανθρωποτητα ….!

Εχει τεραστια σημασια να γνωριζεις πια , να μιλας σωστα πια , να εχεις διαλογο σωστο και σε σωστη βαση .!

Παμε επιτελους μαζι να σβησουμε μια για παντα την μαχη σε λαθος ενοιoλογικες τοποθεσιες γιατι μας τρωνε χρονο , μας διαχωριζουν και μας καθυστερουν ..!

Να θυμασαι χωρις την σωστη πληροφορια δεν μπορεις να κανεις σωστο αγωνα !

Stranger.//

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

 

Τράγκας – Μου Τάξανε Κανάλι και Άδεια Καζίνο Καμμένος και Παππάς

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 

 

Mr. V (34η) – ΑΚΥΡΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ

ΒρωμUSA η ‘’συμφωνία’’…Ο Καμμένος λεει ότι Κοτζιάς πήρε 50 εκατομμύρια…. Ο Κοτζιάς λέει ότι ολη η κυβέρνηση τα ‘’πήρε’’ από τον Σόρος….. Ο τουρκοεβραίος Axel Cipra που είναι ο ‘’πρωθυπουργός’’ (που λέει ο λόγος…) πόσα; Εδώ ο παππάς… εκεί ο παππάς…. ρε που είναι ο παππάς;

Νικόλαος Μάρτης: Τι μου είχε πει ο Άγιος Παΐσιος για το θέμα της Μακεδονίας

Τό σχέδιο «ΦΑΙΔΩΡΑ» γιά διαμελισμό τῆς Ἑλλάδας: Μακεδονικό κράτος, ἀνεξαρτητοποίηση τῆς Θράκης μας καί ἕνωση μέ τήν Ἀνατολική Θράκη, μοιρασιά τοῦ Αἰγαίου στόν 25ο παράλληλο.

Για να θυμηθούμε … Το Ίδρυμα Κόκκαλη σπούδασε στην Αμερική τον monkeydonian (made in βρωμUSA) πρώην υπουργό εξωτερικών των Σκοπίων! – Τι σχέσεις είπαμε έχει ο Κόκκαλης με τους γερμανούς και τα μαύρα ταμεία της Ζήμενς ; 

ΕΤΣΙ ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ «ΝΑΙ» ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! Όλο το παρασκήνιο

 

 

Θρίλερ στα Σκόπια – VMRO: «Καταγράψαμε συνομιλίες, χρηματίστηκαν βουλευτές για τις “Πρέσπες”» – «Θα βάλουμε φυλακή τον Ζάεφ»

 

Αγανάκτηση Σκοπιανών: Η μισή επικράτεια γέμισε με αλβανικές σημαίες

 

Κασιμάτης: Νομικά άκυρη η Συμφωνία των Πρεσπών – Δείτε αναλυτικά τους λόγους

https://odysseiatv.blogspot.com/

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *