GEWKWN : ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ …. Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΤΩΜΑΤΑ!!!… Άγ. Παΐσιος – Να το πάρουμε σοβαρά, οι περιστάσεις μας αναγκάζουν να δουλέψουμε πνευματικά…!!!… (βιντεο)

5/5 (5)

Έπεσαν σκαλωσιές μέσα στην Αγιά Σοφιά;;;;!!!…

==π.Δ… Έεεεε ΣΥΝΤΕΚΝΕ…. ΞΑΝΟΙΞΕ ΕΠΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝΕ ΤΟ ΝΕΟ…..

Έπεσαν σκαλωσιές μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ , υπάρχουν τραυματισμοί;


Δεν ξέρω αν αληθεύει…Έπεσαν σκαλωσιές μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ , υπάρχουν τραυματισμοί;


Το όλο συμβάν κατά τις μαρτυρίες έγινε χθες το μεσημέρι.Παρατηρήθηκε κάποια στιγμή έξω από την προσωρινή περίφραξη που περιβάλλει τον προαύλειο χώρο της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ μια οχλοβοή.


Κάποιοι εργάτες μετέφεραν άλλους με ¨ ανοιγμένα κεφάλια» μέσα στα αίματα, τους έβαζαν σε ιδιωτικά αυτοκίνητα και κορνάροντας τους μετέφεραν.


Μεταξύ τους οι εργάτες που βγήκαν έξω ήταν ταραγμένοι γιατί έπεσε όπως έλεγαν μια μεγάλη σκαλωσιά – ικρίωμα που στήθηκε για τις εργασίες που γίνονται στο εσωτερικό της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ για να την μετατρέψουν σε τζαμί.


Προσπαθήσαμε να το διασταυρώσουμε από τα τουρκικά ΜΜΕ αλλά δεν αναφερόταν πουθενά.


Ίσως και αυτός ήταν ο λόγος που τους τραυματίες , όπως μας είπαν τους μετέφεραν βιαστικά με ιδιωτικά αυτοκίνητα.


ΔΡ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΠΗΓΗ>>> ΕΔΩ

GEWKWN : ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ …. Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΤΩΜΑΤΑ!!!…

==π.Δ… ΣΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΝ ΣΟΥ…….!!!!!

Αυτό που λέγαμε αιώνες τώρα….. “Πάλι με χρόνια, με καιρούς, πάλε δικά μας θα ‘ναι”!!! τελείωσε, μετά από την απόφαση της Τουρκίας……… τώρα λέμε…… ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ’ΝΑΙ….. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ.


Μήνυμα του Γέροντα : παιδιά μου μετά από την απόφαση της Τουρκίας που αφορά την Αγία Σοφία, θα ζήσετε κοσμοϊστορικά γεγονότα, τώρα οι τούρκοι θα γευτούν ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ…….


ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, θα το δείτε αυτό παιδιά μου, έρχεται η ώρα, από την μια θλίβομαι και από την άλλη χαίρομαι διότι έρχεται ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, θλίβομαι για τον λαό της Τουρκίας, δεν θα προλαβαίνουν να μαζεύουν τα πτώματα…..


Η Αγία Σοφία θα πάρει εκδίκηση, η ίδια η Παναγία θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους, ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ,


Την ώρα που υπόγραφε ο Ερντογαν η Παναγία υπόγραφε μπροστά στον Υιον της για απόδοση δικαιοσύνης, πρώτη φορά στην Παγκόσμια ιστορία η Παναγία θα βάλει την υπογραφή της και θα πει στον Υιό της να δώσει δικαιοσύνη, και δεν θα τους λυπηθεί…….


Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ θα γεμίσει από κτήρια που θα καταρρεύσουν, από πλοία που θα βυθιστούν, από πτώματα που θα επιπλέουν, ακόμα και τα ψάρια θα φύγουν.


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, οι τούρκοι υπόγραψαν τον θάνατον τους, ο Ερντογαν είναι η καταστροφή της Τουρκίας.


Η Τουρκιά θα πληρώσει φοβερό φόρο αίματος, αίματος Αγίων, Γερόντων, Ιερέων και ανθρώπων, και για τον πόλεμο εναντίον Του Θεού.


Ήρθε η ώρα για την Αγία Σοφία και για την Κωνσταντινούπολη.


Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΠΛΕΟΝ.Οι τούρκοι δεν ξέρουν τι έχουν κάνει με την υπογραφή τους, δεν ξέρουν ότι κάτω από Αγία Σοφία είναι Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ, πίσω από την πόρτα που χάθηκαν οι Ιερείς και ο Ιερέας που έκανε το μυστήριο.


Αλλοίμονο τους, δεν υπάρχει πλέον έλεος.ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ μετά από τον μεγάλο σεισμό θα έρθει μια μεγάλη πανδημία ΧΟΛΕΡΑΣ διότι δεν θα μπορέσουν να θάψουν τα πτώματα του σεισμού, και μετά από αυτό η Τουρκία θα έχει και τον μεγάλο πόλεμο του ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ σε 4 κομμάτια.


Η Τουρκία ούτε στον χάρτη δεν θα υπάρχει πλέον, τελείωσαν οι τούρκοι, δεν μπορεί κανείς να παίζει με την Αγία Σοφία, με Τον Χριστό και την Παναγία, ούτε με Τον Ουράνιο Πάτερα, ούτε με τους Αγίους ούτε με το αίμα των Ιερέων που τους έσφαζαν οι τούρκοι και έβαζαν πάνω στην Αγια Τράπεζα τα………….. αυτα δεν συγχωρούνται.


Παιδιά μου έρχονται οι ώρες, ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.


ΠΗΓΗ>>> ΕΔΩ

Άγ. Παΐσιος – Να το πάρουμε σοβαρά, οι περιστάσεις μας αναγκάζουν να δουλέψουμε πνευματικά…!!!…

==π.Δ… ΚΑΘΕYΔΕΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑYΕΣΘΕ; ΙΔΟΥ ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ!!!..

ΛΟΓΟΙ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ (αναδιασκευή, λόγω επικαιρότητας, από παλαιότερο βίντεο του καναλιού μας).


Ο Θεός επιτρέπει να γίνει τώρα ένα τράνταγμα γερό.Έρχονται δύσκολα χρόνια.Θα έχουμε δοκιμασίες μεγάλες…Να το πάρουμε στα σοβαρά, να ζήσουμε πνευματικά.Οι περιστάσεις μας αναγκάζουν και θα μας αναγκάσουν να δουλέψουμε πνευματικά. . .


Πολλοί Άγιοι θα παρακαλούσαν να ζούσαν στην εποχή μας, για να αγωνισθούν. …


Τώρα πάμε ή για τον Χριστό ή για τον διάβολο.Είναι καθαρό μέτωπο. . .Πάντως θα δούμε φοβερά γεγονότα. Θα δοθούν πνευματικές μάχες. …


Τώρα μας βοηθούν πιο πολύ ο Χριστός, η Παναγία, οι Άγιοι, αλλά δεν το καταλαβαίνουμε.


Που θα ήταν ο κόσμος, αν δεν βοηθούσαν!… …Ο Θεός δεν επιτρέπει μία δοκιμασία, αν δεν βγει κάτι καλό.Όταν ο Θεός βλέπει ότι θα γίνει ένα μεγαλύτερο καλό, αφήνει τον διάβολο να κάνει την δουλειά του. …


– Δηλαδή, Γέροντα, πρέπει πάντα να ομολογούμε το «πιστεύω» μας; –


Χρειάζεται διάκριση.Είναι φορές που δεν πρέπει να μιλήσουμε και άλλες φορές που πρέπει να ομολογούμε με παρρησία το «πιστεύω» μας, γιατί φέρουμε ευθύνη, αν δεν μιλήσουμε.


Σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια ο καθένας μας πρέπει να κάνει ό,τι γίνεται ανθρωπίνως και ό,τι δεν γίνεται ανθρωπίνως να το αφήνει στον Θεό.


Έτσι θα έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας ότι κάναμε εκείνο που μπορούσαμε.


Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοί μας από τους τάφους.


Εκείνοι υπέφεραν τόσα για την πατρίδα και εμείς τί κάνουμε γι᾿ αυτήν; …


Αν οι Χριστιανοί δεν ομολογήσουν, δεν αντιδράσουν, αυτοί θα κάνουν χειρότερα.


Ενώ, αν αντιδράσουν, θα το σκεφθούν.Αλλά και οι σημερινοί Χριστιανοί δεν είναι για μάχες.Οι πρώτοι Χριστιανοί ήταν γερά καρύδια· άλλαξαν όλο τον κόσμο. …


Αν η Εκκλησία δεν μιλάει, για να μην έρθει σε ρήξη με το κράτος, αν οι μητροπολίτες δεν μιλούν, για να τα έχουν καλά με όλους, γιατί τους βοηθάνε στα Ιδρύματα κ.λπ., οι Αγιορείτες πάλι αν δεν μιλούν, για να μην τους κόψουν τα επιδόματα, τότε ποιός θα μιλήσει; …


Η αδιαφορία για τον Θεό φέρνει την αδιαφορία και για όλα τα άλλα· φέρνει την αποσύνθεση. …


Θέλω να πω, όλα από εκεί ξεκινάνε.Δεν πιστεύει ο άνθρωπος στον Θεό και μετά ούτε γονείς ούτε οικογένεια ούτε χωριό ούτε πατρίδα υπολογίζει.


Και αυτά είναι που πάνε τώρα να διαλύσουν… …– Γέροντα, τα διάφορα κινήματα, οι διαμαρτυρίες που γίνονται από τους Χριστιανούς έχουν κάποιο αποτέλεσμα;


– Η παρουσία των Χριστιανών είναι πλέον ομολογία πίστεως.Μπορεί κανείς με την προσευχή να βοηθήσει περισσότερο, αλλά την σιωπή του θα την εκμεταλλευθούν οι άλλοι και θα πούν:


«Ο τάδε και ο τάδε δεν διαμαρτυρήθηκαν, επομένως είναι με το μέρος μας· συμφωνούν μαζί μας».


Αν δεν αρχίσουν μερικοί να χτυπούν το κακό, να ελέγχουν δηλαδή αυτούς που σκανδαλίζουν τους πιστούς, θα γίνει μεγαλύτερο κακό. …


Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν μεγάλο μισθό, πολυτελές αυτοκίνητο, να τρέχουν στις διασκεδάσεις…


Και ύστερα κάνουν νόμο να παντρεύονται με πολιτικό γάμο, νομιμοποιούν τις αμβλώσεις…


Τί θα κάνει ο Θεός, άλλο θέμα. …Σήμερα ο Θεός ανέχεται την κατάσταση.Ανέχεται, ανέχεται, για να είναι αναπολόγητος ο κακός.Είναι περιπτώσεις που ο Θεός επεμβαίνει άμεσα και αμέσως, ενώ σε άλλες περιπτώσεις περιμένει· δεν δίνει αμέσως την λύση και περιμένει την υπομονή των ανθρώπων, την προσευχή, τον αγώνα.


Τί αρχοντιά έχει ο Θεός! …Όσοι πεθαίνουν παλληκαρίσια, δεν πεθαίνουν.Αν δεν υπάρχει ηρωισμός, δεν γίνεται τίποτε.Και να ξέρετε, ο πιστός είναι και γενναίος. …Όταν είσαι αποφασισμένος για τον θάνατο, δεν φοβάσαι τίποτε. …


Όποιος δεν υπολογίζει τον εαυτό του για το καλό του άλλου ή για το κοινό καλό, δέχεται μέσα του θεϊκή δύναμη.


Και να δείτε, αν κινηθεί κανείς με θυσία, ο Θεός τον σκεπάζει. …Να φύγει λοιπόν το βόλεμα του εαυτού μας.Να δουλεύει το φιλότιμο.Να υπάρχει το πνεύμα της θυσίας. . . .Ο θάνατος στον πόλεμο πολύ εξιλεώνει, γιατί θυσιάζεται κανείς, για να προστατεύσει τους άλλους.


Εκείνοι που θυσιάζουν την ζωή τους από καθαρή αγάπη, για να προστατεύσουν τους συνανθρώπους τους, μιμούνται τον Χριστό.


Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι ήρωες, διότι τους τρέμει ακόμη και ο θάνατος, επειδή αψηφούν τον θάνατο από αγάπη και έτσι κερδίζουν την αθανασία, παίρνοντας το κλειδί της αιωνιότητος κάτω από την πλάκα του τάφου, και προχωρούν ελαφρά στην αιώνια μακαριότητα. …


Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί.Ύπομονή κι έχει ο Θεός….

ΠΗΓΗ>>> Βίντεο Ορθοδοξίας

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ – Διαμαρτυρία Πειραιώς Σεραφείμ και πρ. Καλαβρύτων Αμβροσίου – Ανακοινωθέντα!!!…

==π.Δ… ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!! ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ:


πρ. Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ – 11/7/2020,


Μητροπολίτη Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ – 10/7/2020Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός…

ΠΗΓΗ>>> Βίντεο Ορθοδοξίας

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *