Dr. Pierre Gilbert, 1995: Με τα μαγνητικά εμβόλια οι άνθρωποι θα μετατραπούν σε ζόμπι(Βίντεο)

5/5 (8)

Dr. Pierre Gilbert: «Τα εμβόλια θα έχουν υγρούς κρυστάλλους που θα επικαθήσουν στα εγκεφαλικά κύτταρα και θα γίνουν μικροδέκτες ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στα οποία θα στέλνονται κύματα πολύ χαμηλής συχνότητας. Και μέσα από αυτά τα κύματα, οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να σκεφτούν».

odysee.com

  

TrurhAndFreedom1

Ο Dr. Pierre Gilbert το 1995 μίλησε σε Γαλλομασονικό ακροατήριο για τον μετανθρωπισμό και τα σχέδια της ελίτ για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τους υγρούς κρυστάλλους που θα περιέχουν και τον έλεγχο του μυαλού των ανθρώπων. (Anonymous DarkWeb TV.) Κειμενοποίηση των ελληνικών υποτίτλων:
«Στη βιολογική καταστροφή υπάρχουν οι οργανωμένες καταιγίδες στα μαγνητικά πεδία.Θα ακολουθήσει μια αιματολογική ρύπανση στους ανθρώπους που θα δημιουργήσει εσκεμμένες μολύνσεις. Θα επιβληθούν νόμοι που θα κάνουν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό. Με αυτά τα εμβόλια, θα μπορέσουν να ελέγχουν τον κόσμο.Τα εμβόλια θα έχουν υγρούς κρυστάλλους που θα επικαθήσουν στα εγκεφαλικά κύτταρα και θα γίνουν μικροδέκτες ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στα οποία θα στέλνονται κύματα πολύ χαμηλής συχνότητας. Και μέσα από αυτά τα κύματα, οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να σκεφτούν. Θα μετατραπούν σε ζόμπι.Μην τα θεωρήσετε όλα αυτά εικασίες. Αυτό έχει γίνει. Σκεφτείτε τη Ρουάντα.»
ReformedMedia.Net

Τα ανωτέρω ενισχύονται και με το βίντεο που ακολουθεί, όπου ο Stefano Montanari, ένας πασίγνωστος Ιταλός επιστήμονας, μιλάει για την μαγνητική πρωτεΐνη μέσα στα εμβόλια.

  

Vigilent Citizen

Stefano Montanari: Γιατί ο μαγνήτης κολλάει; Όχι, δεν είμαι ικανοποιημένος με τις απαντήσεις ακόμη. Γιατί το κέρμα κολλάει (στο σημείο της ένεσης); Τι βάζουν μέσα με την ένεση; Ή μάλλον, με τι μας εμβολιάζουν; Ένας μαγνήτης κολλάει εκεί όπου είναι κάτι  μαγνητίσιμο. Και όλοι γνωρίζουμε γι’ αυτό. Τότε, δεν είναι απλά ένα μικρό κομμάτι σιδήρου που ελκύει τον μαγνήτη.
Για κάμποσα χρόνια, τουλάχιστον έξι, επτά, οκτώ χρόνια, τουλάχιστον στη βιβλιογραφία δεν το είδα ποτέ αυτό, αλλά διάβασα περί αυτού, διότι δεν είναι η δουλειά μου. 
Υπάρχουν κάποιες πρωτεΐνες που είναι μαγνητίσιμες. Έφτιαξαν μαγνητίσιμες πρωτεΐνες στο εργαστήριο, έτσι ώστε να μπορούν να τις βάλουν σ’ ένα φάρμακο. Μπορούν να τις βάλουν μέσα (στο σώμα μας). Δεν μπορούμε να τις δούμε με το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο. Όχι εγώ, διότι… η σύζυγός μου δεν θα μου επιτρέψει να το χρησιμοποιήσω. (χιούμορ)
 Έτσι βλέπουμε βεβαίως το μέταλλο, αλλά δεν μπορούμε να δούμε τις πρωτεΐνες. Τότε το ερώτημα είναι σχετικό. Περισσότερο από σχετικό. Γιατί αυτό το υλικό; Ποιος σου ζητάει επί της ουσίας να… Τότε υπάρχουν τρεις αιτίες:
Πρώτον, εάν βάλεις αυτό το υλικό σ’ ένα φάρμακο μπορώ να ανιχνεύσω την παρουσία του μ’ έναν εξαιρετικά απλό τρόπο, διότι έχω έναν ανιχνευτή που μπορεί επίσης να είναι μια εφαρμογή από ένα κινητό τηλέφωνο. Βρίσκομαι κοντά, γι’ αυτό γνωρίζω εάν έχεις κάνει την ένεση, το τρύπημα, ή δεν το έχεις κάνει. Διότι μπορεί να έκανες μια συμφωνία με τον Δρα Amici, του έδωσες 10 ευρώ και εκείνος γράφει ότι έκανες το εμβόλιο, αντί ότι δεν το έκανες. Αλλά έρχομαι εγώ, ο οποίος είμαι o ο αντισυνταγματάρχης της πολιτικής φρουράς, θα θέσω επάνω σου τη συσκευή και θα δω ότι δεν είναι αλήθεια. Έτσι τόσο εσύ όσο και ο Δρ. Amici θα πάτε φυλακή. Και οι δυο σας. Έτσι πρώτα μπορώ να δω. Είσαι σημαδεμένος ως ζώο παραγωγής. Έχεις το χάραγμα.
Δεύτερον, με αυτό το υλικό που έβαλα μέσα σου, σε μετέτρεψα σε κεραία. Λαμβάνεις τα σήματά μου και τα στέλνεις επίσης σε μένα. Έτσι, σε πλησιάζω με μια κοινή συσκευή, πολύ απλή και συλλέγω πολλές πληροφορίες για το σώμα σου.
Κοιτάξτε, αυτό δεν είναι τίποτα καινούργιο. Αυτό, οι Αμερικανοί στρατιώτες, με έναν ελαφρά πιο τεχνολογικό τρόπο αφ’ ενός και ίσως λίγο πιο σκληρό, το κάνουν για πολλά χρόνια. Οι Αμερικανοί στρατιώτες, αυτοί που είναι υψηλόβαθμοι, αυτοί που κάνουν εξαιρετικά πράγματα, αυτοί που βλέπουμε στις ταινίες (το κάνουν). Έχουν μια αντένα μέσα στο δέρμα τους. Έτσι μπορώ να γνωρίζω τα φάρμακα που πήρες, μπορώ να δω την κατάσταση της υγείας σου και πολλά πράγματα. 
Αλλά το τρίτο, και πιο σημαντικό, μπορώ να σε μετατρέψω σ’ ένα δέκτη. Έτσι σου στέλνω τα σήματα που θέλω και σε κάνω να εκτελέσεις αυτό που θέλω. Τώρα, και αυτό δεν είναι καθόλου καινούργιο. Σπούδασα δύο χρόνια φυσιολογία με τον καθηγητή Di Bella και αυτά τα πράγματα ο καθηγητής Di Bella μας τα εξήγησε πριν από κάτι περισσότερο από 50 χρόνια. Έτσι λοιπόν δεν είναι τίποτα καινούργιο. Το έχουν κάνει σε πιθήκους. Το έκαναν κατευθείαν στον εγκέφαλο, διότι τότε ήμασταν λίγο πιο σκληροί, και εισήγαγαν αυτό που ονόμασαν «Sham Rage» («απατηλή οργή»), το οποίο είναι μια εισαγόμενη οργή. Έτσι μετατρέπω τον πίθηκο σε επιθετικό.
Το κατάλαβα.
brighteon.com

Μετάφραση, κειμενοποίηση από τη Μαρία Σεφέρου

http://seferou.blogspot.com/2021/06/Dr.-Pierre-Gilbert-1995-me-ta-magnitika-emvolia-oi-anthrwpoi-den-tha-mporoun-na-skeftoun.html

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *