50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ…80% «ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ»(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Από τα 50 εκατομμύρια μουσουλμάνων που ζουν σήμερα στην Ευρώπη το 80% ζει σε συνθήκες ανέσεως και ευμάρειας τις οποίες στερούνται εκατομμύρια Ευρωπαίων.

50 million muslims In Europe and 80% are living on welfare

Ενώ περνάνε αυτοί οι μουσουλμάνοι μια χαρά, στο παρακάτω βίντεο όπως διηγείται ο Λιβανέζος καθηγητής.

Μιλώντας σε έναν δημοσιογράφο αναφέρει χαρακτηριστικά πως ενώ η Ευρώπη παρέχει σε εκατομμύρια μουσουλμάνους συνθήκες άνετης διαβίωσης, οι ιμάμηδες στα τζαμιά δεν χάνουν ευκαιρία να εξαπολύουν βαριές κατηγορίες κατά των Ευρωπαίων ότι είναι άπιστοι, για τις σταυροφορίες τους, για τις πορνείες τους και για τις σεξουαλικές τους ανωμαλίες, εξάπτοντας το μίσος στο ισλαμικό κοινό τους για την Ευρώπη.

Έτσι ενώ οι ιμάμηδες εξαπολύουν λίβελους κατά των απίστων Ευρωπαίων, αυτοί οι άπιστοι πληρώνουν φόρους για να περνάνε οι μουσουλμάνοι καλά, ενώ στις ίδιες τους τις χώρες δεν μπορούσαν ούτε μια κατσίκα ή μια αγελάδα να θρέψουν.

Ο πονηρός ιμάμης για να κοροϊδέψει το κράτος, προσλαμβάνει τη γυναίκα του ως δήθεν καθαρίστρια για να πληρώνεται και αυτή μισθό από το γερμανικό κράτος.

Σε άλλο πονηρό κόλπο, ο ιμάμης χωρίζει εικονικά την γυναίκα του την οποία στη συνέχεια σαν χωρισμένη δικαιούται από το κράτος επιχορήγηση καθώς και ένα σπίτι για να μένει.

Φυσικά ο ιμάμης παίρνει πίσω την γυναίκα του που την είχε χωρίσει στα ψεύτικα, χωρίς αυτό να φαίνεται στα χαρτιά και εκμεταλλεύεται το σπίτι που της έδωσε το κράτος στη μαύρη αγορά νοικιάζοντας το σε άλλους μουσουλμάνους.

Συνεχίζοντας, στο βίντεο μιλάει για τους δικηγόρους οι οποίοι επισκέπτονται τις μουσουλμανικές φυλακές όπου φιλοξενούν βιαστές, έμπορους ναρκωτικών κλπ. Αυτοί όχι μόνο δεν δείχνουν ίχνος μετάνοιας αλλά έχουν και απαιτήσεις να τους σερβίρεται ειδικό κρέας χαλάλ προσαρμοσμένο στη θρησκεία τους.

Βομβαρδισμοί στη Μαδρίτη, στο Λονδίνο και παντού στον πλανήτη πάντα τύποι με μακριά μούσια δείχνοντας περήφανοι το πως σκότωσαν φωνάζοντας allah akbar. Άρα τι περιμένετε, συνεχίζει ο ίδιος, από τους δυτικούς να σας βραβεύσουν για  τα ψεύτικα πιστεύω σας, θέλετε να κατακτήσετε την Αμερική ναι κάντε το αλλά πρώτα σταματήστε να σφάζεστε αναμεταξύ σας.

Συνήθιζαν να καλούν μερικούς ισλαμικούς κήρυκες στις δυτικές επαρχίες λέγοντας τους ότι είναι δύσκολο να κηρύξουν πρωινές ώρες διότι οι μουσουλμάνοι μαθητές έχουν σχολείο. Παρόλο όμως που θεωρούσαν ότι το απόγευμα ήταν καλύτερα, οι περισσότεροι αυτοί μουσουλμάνοι κήρυκες προτιμούσαν να βλέπουν…πορνό αντί να διδάσκουν μαθήματα.

How Islam Is Taking Over America

The Arab People Song

Δεν μετράνε πόσοι θα πάνε να ψηφίσουν αλλά ποιοι θα μετρήσουν τους ψήφους

Μέρκελ ’’έχεις δίκιο Στάλιν ‘’

Μέρκελ, η πρώτη αριστερά

Δείτε σε πόσες πόλεις ο δήμαρχος είναι μουσουλμάνος

Η Γαλλία γιορτάζει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς: σχεδόν 1.500 κατεστραμένα αυτοκίνητα

Στη Γαλλία, περίπου 1.500 αυτοκίνητα καίγονται στην παραμονή της Πρωτοχρονιάς – ένα νέο ρεκόρ. Αλλά η «νεολαία» δεν αφορά κυρίως τα ειδικά «πυροτεχνήματα» τους. Με αυτό, θα ήθελαν μόνο να καλέσουν τους πυροσβέστες να στοχεύσουν τους άνδρες. «Θέλουν να βλάψουν κάποιον», δήλωσε ο Πρόεδρος της Υπηρεσίας Πυροσβεστικής.

Οι επιτιθέμενοι συχνά κινηματογραφούσαν επίσης τις σκηνές βίας. Οι πυροσβέστες θα φοβούνται πιθανά αντίποινα. Ορισμένοι έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία να μην παρεμβαίνουν σε ορισμένους τομείς. Εν τω μεταξύ, υπάρχει αστυνομική προστασία για το προσωπικό πυρόσβεσης σε ορισμένες περιοχές, ανέφερε ο Carbienier σε συνέντευξή του για 20 λεπτά.

Ευχαριστούμε κορόιδα που πληρώνατε το φόρο σας για την εκκλησία, με αυτά τα λεφτά θα τους φέρουμε όλους τώρα.

Allah Allah Ya Baba

Saad Lamjarred – SALAM (EXCLUSIVE Music Video) | (سعد لمجرد – سلام (فيديو كليب حصري

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *