15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΗΡΘΑΝ ΚΡΥΦΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ(Βίντεο)

5/5 (4)

Λένε ψέματα για τους λαθρο σύμφωνα με κάποιους   υπαλλήλους  που εργάζονται σε υπουργία και άλλες θέσεις κλειδί  αναφέρουν ότι  ο αριθμός που λένε τα ΜΜΕ 1. 5 εκατομμύρια λαθρο δεν ισχύ, αλλά έχουν έρθει 15 εκατομμύρια λαθρο. Το μέγεθος των κατοίκων που ζούσαν στην πρώην ανατολική Γερμανία.

Το άλλο κακό:  δεν καταγραφτήκαν μελή των οικογενειών τους που τους έφεραν μετά οι ίδιοι στην χώρα.

Από το Dusseldorf  και  το  Kassel   καθημερινά  στις πρωινές ώρες 2.00 με 5.00 η ώρα φέρνουν αεροπορικώς χιλιάδες λαθρο. Υπάλληλοι των αεροδρομίων φανερώνουν  τις κινήσεις της  πολιτικής της Μέρκελ .

Παράλληλα  ενημέρωσαν  υπάλληλοι των σιδηροδρομικών σταθμών ότι μετακινούν χιλιάδες λαθρο με τα τρένα μέσα στην χώρα.

15 Millionen im Land

Και να φανταστείτε αυτοί οι άνθρωποι έρχονται, δεν έχουν τίποτα και χρειάζονται περιθάλψη, φαγητό στέγη  κ.τ.λ.  το κόστος  για 15 εκατομμύρια λαθρο μπορείτε να το φανταστείτε.

Μόνο ένα ¼ αυτών  να εξεγερθούν  εναντίον μας φτάνει  να ξεκινήσει ένας ανελέητος εμφύλιος  που δεν θα έχει ξαναγραφτεί στην ιστορία.

Πρέπει να οργανωθούμε  σε ομάδες ενάντια αυτής της πολιτικής που  ο μόνος στόχος τους είναι να μας καταστρέψουν  και να μας αναγκάσουν να εγκαταλείψουμε τα πάντα  και να φύγουμε. Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε.

Αφήστε την περηφάνια, τον εγωισμό  να γίνετε όλοι αρχηγοί κομμάτων , αλλά συσπειρωθείτε  σε μια μεγάλη δύναμη αλλιώς τον χάνουμε τον πόλεμο που ξεκίνησε ήδη  εδώ και χρόνια και δυστυχώς μερικοί  ξύπνησαν πολύ αργά.

Έτοιμη να «εκραγεί» η Σάμος: Λαθρομετανάστες πλακώνονται μπροστά σε ΑΤΜ

Η Αχαριστία Των Λαθρομεταναστών.

Για να καταλάβετε τι παίζεται δείτε αυτό το βίντεο πριν 8 χρόνια.

300 000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΤΟΥ ΕΔΩ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *