ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ COVID ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ

5/5 (8)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τα διαβατήρια εμβολίων στη Σουηδία «πιθανώς θα απαιτηθούν» για ψώνια, φαγητό, ταξίδια, συνάντηση αγαπημένων.

Οι Σουηδοί θα χρειαστούν ένα πιστοποιητικό με απόδειξη εμβολιασμού για να συμμετάσχουν σε καθημερινές δραστηριότητες, δήλωσε κυβερνητικός αξιωματούχος. ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, Σουηδία, 8 Φεβρουαρίου 2021 (LifeSiteNews) – Η Σουηδική υπουργός Υγείας Λένα Χολγκλεγκράν ανακοίνωσε σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου την πρόθεση της κυβέρνησης να παράσχει «ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού» σε κατοίκους που λαμβάνουν εμβόλιο COVID-19, επιτρέποντάς τους να «ταξιδέψουν στο εξωτερικό σε διακοπές ή για να συναντήσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. «

Denmark, Sweden to issue digital vaccine ‘passports’

Η υπουργός είπε ότι είναι πεπεισμένη ότι ένα «πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι πιθανώς τόσο επιθυμητό όσο ο ιδιος ο εμβολιασμός», δημιουργώντας εικασίες ότι το ψηφιακό αναγνωριστικό θα μπορούσε να καταστεί απαραίτητο για την πρόσβαση σε διεθνή ταξίδια, καθώς και για καθημερινές δραστηριότητες όπως ψώνια και φαγητό. Οι Σουηδοί που έχουν λάβει το εμβόλιο είναι ήδη επιλέξιμοι για πιστοποιητικό εμβολιασμού από τον πάροχο εμβολίων. Το ψηφιακό «διαβατήριο» θα επιτρέψει σε αυτά τα άτομα να έχουν αντίγραφο στα τηλέφωνά τους.

Ο Anders Ygeman, υπουργός ψηφιακής ανάπτυξης της Σουηδίας, δήλωσε ότι «ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει το έργο όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ότι η ψηφιακή υποδομή θα τεθεί σε εφαρμογή μέχρι το καλοκαίρι», συγκεκριμένα την 1η Ιουνίου. «Όταν η Σουηδία και οι χώρες γύρω μας αρχίζουν να ανοίγουν, πιθανότατα θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού για να ταξιδεύουν και να συμμετέχουν σε άλλες δραστηριότητες», είπε, αναφέροντας επιχειρήσεις, όπως εστιατόρια, καθιερώνοντας μια απαίτηση για απόδειξη εμβολιασμού πριν επιτρέψετε την πρόσβαση σε άτομα.

Will COVID Vaccination Passports Happen and What Will They Mean?

Η ανακοίνωση της Σουηδίας ακολουθεί αυτήν της Δανίας, η οποία ανακοίνωσε τα δικά της σχέδια για τη δημιουργία προγράμματος «διαβατηρίου εμβολίων» για τον εντοπισμό όσων έχουν εμβολιαστεί, για λόγους ταξιδιού. Ο Δανός υπουργός Οικονομικών Μόρτεν Μποντσκόφ πρότεινε ότι «σε τρεις, τέσσερις μήνες, ένα ψηφιακό διαβατήριο κορωναϊού θα είναι έτοιμο για χρήση, για παράδειγμα, σε επαγγελματικά ταξίδια», ανέφερε ο Associated Press.

Ο υπουργός παρατήρησε ότι η επιστροφή των ταξιδιών είναι «απολύτως κρίσιμη» για την αποκατάσταση της οικονομικής σταθερότητας της χώρας και την επανέναρξη των επιχειρήσεων. Για το σκοπό αυτό, οι Δανοί πολίτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε έναν ιστότοπο έως τα τέλη αυτού του μήνα, όπου θα περιγράφουν λεπτομερώς εάν έχουν λάβει ή όχι εμβόλιο COVID-19. Επιπλέον, το ψηφιακό «διαβατήριο», σύμφωνα με τον Μπόντσκοφ, θα είναι «το επιπλέον διαβατήριο που θα μπορείτε να έχετε στο κινητό σας τηλέφωνο με έγγραφα που έχετε εμβολιαστεί».

Ο Lars Sandahl Sørensen, Διευθύνων Σύμβουλος της Συνομοσπονδίας Δανικής Βιομηχανίας, πρότεινε ότι τα «διαβατήρια εμβολίων» θα είναι μια μακροπρόθεσμη ρύθμιση, δηλώνοντας ότι οι πολίτες «θα επωφεληθούν από το διαβατήριο κορώναϊού για πολλά χρόνια», δεδομένου ότι θα «επιτρέψουν ταξίδια και συμμετοχή στην πολιτιστική ζωή» στη Δανία. » Τις τελευταίες εβδομάδες, ο πρόεδρος της Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει υποστηρίξει το σχέδιο «διαβατηρίου εμβολίων» σε όλη την ΕΕ. Μιλώντας στα πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης, η Ursula von der Leyen είπε ότι θα πρέπει να είναι «ιατρική απαίτηση να έχετε πιστοποιητικό που να αποδεικνύει ότι έχετε εμβολιαστεί».

Ο πρόεδρος χαιρέτισε την ιδέα ότι τα «διαβατήρια» εμβολιίου θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο των ταξιδιών μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ δηλώνοντας, «Ό, τι αποφασίζεται – είτε δίνει προτεραιότητα είτε πρόσβαση σε ορισμένα αγαθά – είναι μια πολιτική και νομική απόφαση που πρέπει να συζητηθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο. » Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), του οποίου ο εκτελεστικός πρόεδρος Klaus Schwab πρότεινε διάσημα το Huxleyan «Great Reset», ξεκίνησε ήδη να εργάζεται για διαβατήρια εμβολίων πριν από μερικούς μήνες.

YOU’BE BEEN WARNED! THEY MAY BE COMING TO YOUR DOOR…

Σε συνεργασία με το ελβετικό ίδρυμα The Commons Project, το WEF αναπτύσσει την πλατφόρμα CommonPass, ένα μέρος του Κοινού δικτύου εμπιστοσύνης που επιτρέπει στους επιβάτες να «αποδείξουν ότι πληρούν τις προϋποθέσεις εισόδου στην υγεία του προορισμού τους».

https://www.weforum.org/projects/commonpass

Ο ιστότοπος CommonPass εξηγεί ότι η «πλατφόρμα αξιολογεί εάν τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων του ατόμου ή τα αρχεία εμβολιασμού (1) προέρχονται από αξιόπιστη πηγή και (2) ικανοποιούν τις απαιτήσεις ελέγχου υγείας της χώρας στην οποία θέλουν να εισέλθουν».

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του WEF, εάν οι επιβάτες «πληρούν τις απαιτήσεις, η πλατφόρμα δημιουργεί ένα απλό πιστοποιητικό ναι / όχι CommonPass που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να αποδείξουν τη συμμόρφωσή τους χωρίς να αποκαλύψουν προσωπικές πληροφορίες για την υγεία». Το πλαίσιο CommonPass είναι η απάντηση του WEF στην «πρόκληση του πώς να ξανανοίξουν τα σύνορά τους (ένα έθνος) και να επιτρέψουν στα ταξίδια και το εμπόριο να συνεχίσουν, προστατεύοντας παράλληλα την υγεία των πληθυσμών τους».

«Καθώς προβλέπουν χαλαρούς περιορισμούς στα σύνορα, καραντίνα και κλειδώματα, οι κυβερνήσεις και η βιομηχανία χρειάζονται ένα πιο αξιόπιστο μοντέλο για την επικύρωση της κατάστασης της υγείας των ατόμων». Το WEF βλέπει μεμονωμένες χώρες να καθορίζουν τα δικά τους πρότυπα σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου ως «όχι πρακτικά» και «ένα υπερβολικό βάρος» για τις κυβερνήσεις. Σύμφωνα με τον ιστότοπο του WEF, ο οργανισμός επιθυμεί να συγκεντρώσει το σύστημα «διαβατηρίου» προκειμένου να «ενδυναμώσει τα άτομα με ψηφιακή πρόσβαση στις πληροφορίες υγείας τους, να διευκολύνει τα άτομα να κατανοήσουν και να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις κάθε προορισμού και να βοηθήσουν να διασφαλιστεί ότι μόνο επαληθεύσιμα εργαστηριακά αποτελέσματα και τα αρχεία εμβολιασμού από αξιόπιστες πηγές παρουσιάζονται για σκοπούς διασυνοριακών ταξιδιών και εμπορίου. «

Ο Christoph Wolff, επικεφαλής της κινητικότητας στο WEF, τόνισε την προφανή ανάγκη μιας διασυνδεδεμένης διαδικασίας ελέγχου υγείας για διεθνή ταξίδια, λέγοντας: «Οι μεμονωμένες εθνικές απαντήσεις δεν θα είναι αρκετές για την αντιμετώπιση αυτής της παγκόσμιας κρίσης». «Οι απαγορεύσεις, οι φυσαλίδες και οι καραντίνες μπορεί να παρέχουν βραχυπρόθεσμη προστασία, αλλά οι αναπτυγμένες και αναπτυσσόμενες χώρες χρειάζονται μια μακροπρόθεσμη, ευέλικτη και βασισμένη στον κίνδυνο προσέγγιση όπως το CommonPass.

https://www.independent.co.uk/travel/news-and-advice/commonpass-digital-health-pass-travel-flights-trials-covid-test-b858756.html

Μόλις κάθε πολίτης στον πλανήτη – σύμφωνα με τον Μπιλ Γκέιτς – περίπου 7 δισεκατομμύρια συν θα τεμαχίζονται ταυτότητα, ο έλεγχος μιας μικρής παγκοσμιοποιημένης ελίτ θα πλησιάζει το σύνολο. Με ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και με κύματα EM 5G / 6G που επιτρέπουν τις εισόδους και την πρόσβαση δεδομένων στο σώμα σας – ο έλεγχος κάθε ατόμου είναι σχεδόν πλήρης. Το «σχεδόν» αναφέρεται στην προγραμματισμένη πρόσβαση στα κύματα του εγκεφάλου σας. Αυτό υποτίθεται ότι συμβαίνει μέσω μιας διεπαφής υπολογιστή εγκεφάλου (BCI), που ονομάζεται Neurolink (https://neuralink.com/) – που αναπτύχθηκε από τον Elon Musk. (δείτε βίντεο)

Watch Elon Musk’s original Neuralink presentation

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3497935/

Παρουσιάζει μια διεπαφή ηλεκτρονικών κυμάτων με τον ανθρώπινο εγκέφαλο η οποία, μέχρι τότε, θα έχει μετατραπεί σε ηλεκτρομαγνητικό πεδίο (EMF), έτσι ώστε να μπορεί να λαμβάνει ψηφιακές εντολές που θα επηρεάσουν τη συμπεριφορά μας, ή μπορούν να απενεργοποιηθούν – RIP – ως μπορεί να είναι πιο βολικό για τους παγκόσμιους καμπαλιστές. Ας μην αφήσουμε αυτό να συμβεί.

Ο Peter Koenig είναι γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην Ανώτερος Οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), όπου έχει εργαστεί για πάνω από 30 χρόνια σε νερό-ύδρευση και περιβάλλον σε όλο τον κόσμο. Διαλέγει πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική. Γράφει τακτικά για διαδικτυακά περιοδικά και είναι συγγραφέας του Implosion – An Economic Thriller για τον πόλεμο, την περιβαλλοντική καταστροφή και την εταιρική απληστία. καθώς και συν-συγγραφέας του βιβλίου της Cynthia McKinney «When China Sneezes: From the Coronavirus Lock to the Global Politico-Economic Crisis» (Clarity Press – 1 Νοεμβρίου 2020). Ο Peter Koenig είναι ερευνητικός συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας για την παγκοσμιοποίηση.

Στο μέλλον, το πρόσωπο δεν θα ελέγχεται πλέον με τη φωτογραφία του διαβατηρίου – (τι γίνεται με την υποχρέωση να φοράτε μάσκα;) – αλλά αν έχετε το διαβατήριο για τον τελευταίο εμβολιασμό. Επειδή για κάθε μετάλλαξη υπάρχει ένας νέος εμβολιασμός … και άλλος … και άλλος. Ερώτηση: Εάν έχετε εμβολιαστεί και κανείς δεν μπορεί να μολύνει πια τον άλλον, γιατί να φοράτε μάσκα; Και γιατί οι μη εμβολιασμένοι υποτίθεται ότι θέτουν σε κίνδυνο τους εμβολιασμένους; Μήπως επειδή ο εμβολιασμός δεν προστατεύει καθόλου και το όλο θέμα είναι η παρενόχληση και η δημιουργία χρημάτων;

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. Πολυ καλη ευκαιρια να δουλεψουν και τα μινι μαρκετ.
    Αν ειχαν μυαλο οι ελληνες θα τις ειχαν κλεισει σε ενα μηνα τις πολυεθνικες η τις τραπεζες και τωρα θα ηταν ελευθεροι και με τρομερη αναπτυξη και χωρις κοροιδοιο και εβραιους κυβερνωντες.
    Θα ειχε εξαφανιστει η σατανικη φαρα που ταλαιπωρει το φωτεινο εθνος.

  2. αντε σιχτιρ απατεωνες, ουτε πανδημια ουτε κοροδοιος υπαρχει, μια κοινη γριπη την κανατε και την χρησιμοποιητε για δικτακτορια. σιχαματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *